Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Ο γαύρος ξεκίνησε την σεζόν όπως τέλειωσε την περσινή, μια ομάδα που πλέον δεν αποζητά την κατοχή και το συνεχές χτίσιμο απο πίσω. Πιέζει ψηλά , επικεντρώνεται στις 2ες μπάλες ,τις κερδίζει και προσπαθεί να παίξει στον ανοιχτό χώρο.
Ειδικά χθες ο γαύρος δεν είχε κανένα πλάνο , καμία τακτική προσέγγιση , φαίνονταν ότι ακόμα η ομάδα τους είναι ασύνδετη και όπως και πέρσι μέτρια στα παιχνίδια της. Η τύχη όμως συνεχίζει να τους χαμογελά, μια ευκαιρία ένα γκολ. Απο την άλλη 2 γκολ οφ σάιτ, δοκάρι, ευκαιρίες και ένα γκολ με μια προσπάθεια γεμάτη ένταση και ενέργεια.
Απο πέρσι διαφαίνεται ότι ο μάρτινς δεν θα μακροημερεύσει, νομίζω ότι είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.Υπάρχει κορεσμός , και η αλλαγή των χαρακτηριστικών των ποδοσφαιριστών σε συνδυασμό με την αλλαγή τακτικής στο παιχνίδι νομίζω ότι φέρνει το διαζύγιο όλο και πιο κοντά.
Τα πρωταθλήματα ο γαύρος μας τα πήρε μόνο επειδή εμεις ως ομάδα δεν έχουμε την τεχνογνωσία που έχουν αυτοί εδω και τόσα χρόνια , δεν έχουμε δύναμη στο παρασκήνιο, δεν έχουμε πολιτική στήριξη και με όλα αυτά εναντίον σου ο μόνος τρόπος να πάρεις πρωτάθλημα είναι να το κάνεις αήττητος.
υ.γ Μακάμπι χάιφα, μέτρια ομάδα όμως δουλεμένη σωστά απο τον προπονητή της, είχαν σχέδιο , υπομονή, πίστη και τελικά πήραν κάτι απο το ματς. Μου άρεσε πάρα πολύ ο μαύρος στα χαφ αν θυμάμαι σωστά το όνομα του μοχάμεντ, όπως δίπλα και ο σουριναμέζος.
υγ. Το σουρινάμ έχει παράδοση στους τεχνίτες ποδοσφαιριστές, έχουμε ήδη έναν εδω και χρόνια στην ομάδα μας ας ψάξουν να φέρουν ακόμα κανέναν ταλαντούχο.
Ειδικά χθες ο γαύρος δεν είχε κανένα πλάνο , καμία τακτική προσέγγιση , φαίνονταν ότι ακόμα η ομάδα τους είναι ασύνδετη και όπως και πέρσι μέτρια στα παιχνίδια της. Η τύχη όμως συνεχίζει να τους χαμογελά, μια ευκαιρία ένα γκολ. Απο την άλλη 2 γκολ οφ σάιτ, δοκάρι, ευκαιρίες και ένα γκολ με μια προσπάθεια γεμάτη ένταση και ενέργεια.
Απο πέρσι διαφαίνεται ότι ο μάρτινς δεν θα μακροημερεύσει, νομίζω ότι είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.Υπάρχει κορεσμός , και η αλλαγή των χαρακτηριστικών των ποδοσφαιριστών σε συνδυασμό με την αλλαγή τακτικής στο παιχνίδι νομίζω ότι φέρνει το διαζύγιο όλο και πιο κοντά.
Τα πρωταθλήματα ο γαύρος μας τα πήρε μόνο επειδή εμεις ως ομάδα δεν έχουμε την τεχνογνωσία που έχουν αυτοί εδω και τόσα χρόνια , δεν έχουμε δύναμη στο παρασκήνιο, δεν έχουμε πολιτική στήριξη και με όλα αυτά εναντίον σου ο μόνος τρόπος να πάρεις πρωτάθλημα είναι να το κάνεις αήττητος.
υ.γ Μακάμπι χάιφα, μέτρια ομάδα όμως δουλεμένη σωστά απο τον προπονητή της, είχαν σχέδιο , υπομονή, πίστη και τελικά πήραν κάτι απο το ματς. Μου άρεσε πάρα πολύ ο μαύρος στα χαφ αν θυμάμαι σωστά το όνομα του μοχάμεντ, όπως δίπλα και ο σουριναμέζος.
υγ. Το σουρινάμ έχει παράδοση στους τεχνίτες ποδοσφαιριστές, έχουμε ήδη έναν εδω και χρόνια στην ομάδα μας ας ψάξουν να φέρουν ακόμα κανέναν ταλαντούχο.
- john4serres
Το όνομα του Óscar Mingueza γράφεται για την ομάδα του άρεως.
23 ετών, Καταλανός, παίζει δεξί στόπερ και δεξί μπακ.
Έχει 66 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Barcelona και 55 με τις Β' και U19.
23 ετών, Καταλανός, παίζει δεξί στόπερ και δεξί μπακ.
Έχει 66 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Barcelona και 55 με τις Β' και U19.
Παρουσιαση του χτεσινου αγωνα του κακου γαυρου απο τα μμε.
Πηρε βαθμους η Ελλαδα
Ισοφαριστηκε με τυχερο γκολ στις καθυστερησεις.
Καλο αποτελεσμα στο τηγανι τωρα.
Ενας δεν γραφει για την εικονα του ματς. 5 αχαστες ειχαν αυτοι χτες και ο γαυρος ενα σουτ του καμαρα στα περιστερια.
Ετσι φτιαχνονται οι μυθοι.
Πηρε βαθμους η Ελλαδα
Ισοφαριστηκε με τυχερο γκολ στις καθυστερησεις.
Καλο αποτελεσμα στο τηγανι τωρα.
Ενας δεν γραφει για την εικονα του ματς. 5 αχαστες ειχαν αυτοι χτες και ο γαυρος ενα σουτ του καμαρα στα περιστερια.
Ετσι φτιαχνονται οι μυθοι.
Φετος θα τους σκορπισουμε.Εχουμε ομαδαρα,δεν έχουν καμια τύχη απέναντί μας, ούτε φέτος ούτε τις επόμενες σεζον.Οπως είχε δηλώσει και ο μέγιστος Πρόεδρός μας,θα τους πάρουμε όλους μαζί θα τους κάνουμε ένα κοκτέιλ και θα τους καταπιουμε.
Μινγκεθα πολύ καλός παίχτης.σαν δεξι μπακ τον είδα.Όχι για μπαρτσα αλλά για ένα κλικ κάτω . Απορώ
- ΑποστόληςΑ
Παίκτης που, όπως έμαθα, δεν έχει παίξει καθόλου, στην μετριότατη περυσινή Barca.
Σιγα μην ερθει αυτος στο σκουλικι.
Παντως φετος ακουω συστηματικα τους αρδ των σκουλικιων. Εχουν τρελη πλακα. Ολοι οσοι φεραν παιχταραδες. Θα κανουν πλακα λενε.
Ε ρε γλεντια με τους φουκαραδες..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντως φετος ακουω συστηματικα τους αρδ των σκουλικιων. Εχουν τρελη πλακα. Ολοι οσοι φεραν παιχταραδες. Θα κανουν πλακα λενε.
- john4serres
Σήμερα θα κατεβάσει ενδεκάδα χωρίς Έλληνα παίκτη. Πιθανότατα και οι αλλαγές του να είναι ξένοι.
Γενικά στο ρόστερ έχει 9 Έλληνες. Ο μεγαλύτερος είναι ο 23χρονος Σιαμπάνης. Οι υπόλοιποι 8 είναι από 17 έως 21 ετών από την ακαδημία της ομάδας.
Γενικά στο ρόστερ έχει 9 Έλληνες. Ο μεγαλύτερος είναι ο 23χρονος Σιαμπάνης. Οι υπόλοιποι 8 είναι από 17 έως 21 ετών από την ακαδημία της ομάδας.
Τραγικη ομαδα που καποτε θα λουστει τις αλλαξοκωλιες με τον γκευ.
Φαρδόκωλος ο γκάβρος.
Ένα 4-1 θα ήταν το σωστό σκορ.

Ένα 4-1 θα ήταν το σωστό σκορ.

Και μετα θα τους φταιει η ΕΠΟ -που τους καλυψε το κωλαρακι στην υποθεση Ντουρμισαιρ,αυτο ομως δε το λενε-,η "εξυγιανση",ο Σαββιδης,η "αιχμαλωτη" πολη κλπ. κλπ.Gospi έγραψε:Σιγα μην ερθει αυτος στο σκουλικι.
Τσαμπα ασχολουμαστε με τις υπηρετριες,σε λιγο στη συνταξη βγαινουν,τιτλο στο ποδοσφαιρο δε θα εχουν δει

- john4serres
Αν και προηγήθηκαν οι Λευκορώσοι στο 11'
Τώρα στο 70' το σκορ λέει άρης 4-1 Γκόμελ
Τώρα στο 70' το σκορ λέει άρης 4-1 Γκόμελ
καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι...Διαβάζω πάνω, θα τους σκίσουμε θα τους πατήσουμε όλους , οι ανύπαρκτοι κτλπ. Τώρα που φάγαμε την σφαλιάρα, τι έχουμε να πούμε?Εγώ λέω καλύτερα να είμαστε ταπεινοί και με χαμηλά το κεφάλι...θεωρώ πως πιο πολλά εχουμε να κερδίσουμε μ αυτόν τον τρόπο..
- WestBlock4
Ο αρηθ μπορεί σε 2 χρόνια να χρωστάει κ στο φροντιστή αλλά πήρε παιχτες με προσωπικότητα κάτι που δεν έχουμε εμείς. Απορώ πως πραγματικά φέτος δεν πήραμε 1 αμυντικό 1 στο κέντρο κ 1 μπροστά που να κάνουν τη διαφορά.