23.Joan Sastre

Άβαταρ μέλους
figurehead4

Re: 23.Joan Sastre

Δημοσίευση από figurehead4 »

Ρε gika να φτάσουμε να κριτικάρουμε τραυματία;
Για πέρυσι τα είπαμε και θα δούμε φέτος τι θα κάνει. Αλλά να κράζουμε τραυματία παίχτη έχει νόημα;
Και πες πως θα μας βγει παλτό. Αυτό σε τι απαλλάσσει τον Σάστρε από την κριτική; Στα μισά ματς που παιζει είναι σαν υπνωτισμένος ρε φίλε. Λες και έχει μετοχές και περιμένει νέα για τα κέρδη ή τις ζημιές από τον χρηματιστή του στο ημίχρονο.
Χθες ο Λουτσεσκου κόντεψε να πεθάνει για να τον ξυπνήσει. Φαντάζομαι τι έγινε στα αποδυτήρια, γιατί βγήκε ξύπνιος στο δεύτερο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

theodorsalonika έγραψε:Ρε παιδιά πόσο κοστίζει ο σατρε;.για το ποσό που τον πήραμε και για αυτά που παίρνει μια χαρά είναι....άμα θέλουν καλύτερο να πάω να ρίξουν 10 μύρια να μας φέρουν κανά υπερπαικτη
Ααα ε οκ, οταν παιζει και παιζει χαλια ειμαστε οκ επειδη κοστιζει λιγα. Οταν δεν παιζει και βγαινει απο την λιστα ειναι αδικημενος γιατι ειναι ο Καφου της Μαγιορκα. Μονα ζυγα μονοζυγα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gika έγραψε:Επειδή ο Σαστρε παίρνει το 1/3 του Ότο και προορίζεται για δεύτερος, καλό είναι η κριτικη να πάει στον Ότο που δεν έχει προσφέρει τίποτα μα τίποτα στην ομάδα ενώ έχει ήδη εισπράξει 1.5 φορά το ετήσιο συμβόλαιο του Κουλιερακη.
Επαιξε ο Οτο χτες; 6 μηνες στην ομαδα και ο αλλος παει για 4ο χρονο. Σιγουρα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O Σαστρε προφανώς έχει θέμα με τις καλοκαιρινές προετοιμασίες για αυτό και τα προηγούμενα 2 χρόνια ήταν εκτός ομάδας σχεδόν μέχρι τα Χριστούγεννα. Τώρα το τι θα μπορούσε να γίνει για αυτό δεν ξέρω.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Γενικά όλη η ομάδα κατά τον Νοέμβριο αρχίζει να μην τρίβουν τα μπούτια τους.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Το θέμα είναι ότι πλέον έχει συνδέσει το όνομα του με 2 καλοκαιρινούς αποκλεισμούς λόγω λαθών του.
Θα έχει για πάντα γραμμένο το όνομα του στην ιστορία του συλλόγου με το περσινό σουτ που έδωσε πρωτάθλημα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει επαναξιολόγηση στην συγκεκριμένη θέση.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:O Σαστρε προφανώς έχει θέμα με τις καλοκαιρινές προετοιμασίες για αυτό και τα προηγούμενα 2 χρόνια ήταν εκτός ομάδας σχεδόν μέχρι τα Χριστούγεννα. Τώρα το τι θα μπορούσε να γίνει για αυτό δεν ξέρω.
Και εγω θα ελεγα οτι φετος ισως ηταν η πρωτη χρονια που ξεκινησε καλα στην προετοιμασια. Κριμα γιατι οντως βοηθησε τοσο καιρο που ειναι εδω
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Σαστρε σ'ευχαριστω για το σουτ με αεχ που ο Σαματα μας εδωσε τη μεγάλη νικη αλλά δυστυχώς δεν είσαι για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαι..4 λαθη σου εφεραν 4 γκολ και χάσαμε μια τεράστια πρόκριση!Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει στο ροστερ του παιχτες που η ιδια ομαδα τους έχει ξεπεράσει και είναι δυστυχως πολλοι οι εν λογω..Επιτέλους κυριοι της παε καντε σωστη αξιολογηση και σταματηστε να σκορπατε λεφτά σε μετριους ποδοσφαιριστες,να πουλατε αξιους ποδοσφαιριστες και μάλιστα σε χαμηλή τιμη και να αργειτε καθε χρονο στην ενίσχυση με αποτέλεσμα να χανονται ευκαιριες ευρωπαϊκής καταξιωσης..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γενικά η άμυνά μας είναι χάλια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μετριότητα και ούτε καν χρυσή.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Κατά τη γνώμη μου κριτική στην σημερινή απόδοση της ομάδας είναι πολύ δύσκολο να γίνει.
Αυτό αποτυπώνεται από την απόδοση του Σαστρε.
Ο τρόπος που βάζει το ποδι του στο σουτ δεν δείχνει επαγγελματία παίκτη.
Επειδή είναι όμως επαγγελματίας ποδοσφαιριστης, η φάση αυτή όπως και η άλλη στο πλάι μεσα στην περιοχή που βάζει με τον ίδιο τρόπο το πόδι στη μπάλα, δείχνει ότι μόνο το σώμα ήταν στο γήπεδο και το μυαλό έλειπε.
Η ομάδα πρωτίστως, από την Τρίτη και μετά, έχει πνευματικό θέμα..
Στις αδυναμίες που υπήρχαν προστέθηκε και η έντονη απογοήτευση του αποκλεισμού. Μακάρι ο οργανισμος να βρει το κουμπί και να το αλλάξει μέχρι την Πέμπτη..
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το γκολ του:

«Με τον ΠΑΟΚ είναι η πρώτη φορά που σκοράρω με το κεφάλι, είμαι εδώ τρία χρόνια, έχω σκοράρει με το πόδι αρκετές φορές, είναι η πρώτη φορά που πέτυχα γκολ με κεφαλιά και θέλω να το ξανακάνω σίγουρα».

Για το τι του είπε ο Λουτσέσκου στο ημίχρονο, αλλά και συνολικά στην ομάδα:

«Είχαμε ξεκάθαρο στο μυαλό μας τι πρέπει να κάνουμε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Όταν τελείωσε το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Σάμροκ, δουλέψαμε πάνω σε αυτό το ματς, συζητήσαμε τι πρέπει να κάνουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε, δεν βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο, αυτά που είχαμε δουλέψει. Στην ανάπαυλα ο προπονητής μας είπε κάποια πράγματα και κάποιες λεπτομέρειες, έπρεπε να ανεβάσουμε λίγο την ταχύτητα, να έχουμε όσο γίνεται πιο καθαρές γραμμές, για να βγάλουμε περισσότερες φάσεις, γίναμε πιο δημιουργικοί, βάλαμε τα γκολ και πήραμε τη νίκη».

Για τις μεταγραφές:

«Νομίζω πως είναι πάντα δύσκολο, όταν υπάρχει ανοικτό μεταγραφικό παράθυρο, γιατί η ομάδα είναι σε διαρκή διαμόρφωση, φεύγουν παίκτες, έρχονται παίκτες. Σημασία έχει αυτοί οι παίκτες που θα έρθουν να γίνουν μέλη στην ομάδα, να καταλάβουν τις ιδέες του προπονητή και να μπορέσουν να μας βοηθήσουν. Το κάνουμε σε ένα πολύ καλό βαθμό αυτό και νομίζω πως στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου να έχουμε διαμορφώσει το ρόστερ μας και να παλέψουμε όπως και πέρυσι για τους στόχους μας».

Για το αν θα του λείψει ο Κουλιεράκης και τι έχει να του πει:

«Δεν θεωρώ πως πρέπει να του δώσω κάποια συμβουλή, θα έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί, θα πάει σε ένα πολύ προηγμένο πρωτάθλημα. Δεν έχω να του εκφράσω κάτι. Του εύχομαι μόνο τα καλύτερα και να πάει εκεί, για να πετύχει στην καριέρα του».

Για τα νέα πρόσωπα όπως οι Σορετίρε, Τισουντάλι και Τσάλοφ:

«Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις για αυτά τα παιδιά, γιατί είναι μικρό διάστημα στην ομάδα. Σίγουρα εμείς οι πιο έμπειροι πρέπει να τους βοηθήσουμε, να προσαρμοστούν όσο γίνεται πιο γρήγορα και να προσφέρουν. Για τον Ταρίκ (Τισουντάλι) θα τον βοηθήσει να του δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση, μετά και το γκολ που πέτυχε. Όλοι είναι πολύτιμοι για την ομάδα και θα πρέπει να τους εντάξουμε στον βασικό κορμό της ομάδας. Είναι σε καλή φάση και τους χρειαζόμαστε όλους, γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη, για να μπούμε στη νέα group stage του Europa League».
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ;;;;

ΧΑΑΧΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Απίστευτο όντως!!!! Πιο βλακώδη ερώτηση δεν παίζει να μπορουσε να βρει. Τι να πεις για τους τυπαδες αυτούς; Τους είπε ο Ραζβάν μην ρωτάτε εμένα για μεταγραφές και τώρα θα ρωτάνε παίχτες, γυμναστές, βοηθούς, σεκιουριταδες. Τον ψυχολόγο μας να ρωτήσετε πρέπει ρε σεις
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έρχεται ΔΕΘ, θα ρωτήσουν τον Κύριο Πρωθυπουργό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”