Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
ι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τετ 26 Μάιος 2021, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εαν ο Αντρέ είναι ο επόμενος ΤΔ ο μάνατζερ του, ο γαβρολιάκος θα κάνει πάρτι μέσα στην ομάδαAmsterdamer_87 έγραψε:Αυτο δεν παιζει...Ο Αντρε εχει μπεσα,ειναι αρσενικος..τρυπημα σε φιλο του δυσκολο το βλεπωGospi έγραψε:Εκτος αν ο Αντρέ ειναι ο επομενος ΤΔ και ο Λουτσε η εισηγηση του για προπονητη...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οπως τα λες είναι αλλά τότε γιατί έφυγε και πολύ περισσότερο γιατί ξαναγυρίζει?obanebane έγραψε:barlow4 έγραψε:Γιατι διχασε μια φορα οταν εφυγε σαν κλεφτης ο λουτσεσκου κ τωρα διχαζει μια δευτερη που ερχεται να παρει την ομαδα στα ευκολα, χωρις φφπ, με προτζεκτ ανανεωσης με φραγκα.obanebane έγραψε:Kos,μαλακια θα είναι γιατί,να μας εξηγήσεις λίγο;
Να φυγει ο γκαρσια.δεκτο τι να πω.Αλλα οχι για να ερθει ο λουτσεσκου.Αν ξεκινησει με κανα δυο τονγκες θα γινουμε μπουρδελο.Ουτε δευτερολεπτο ανοχης δε θα εχει.Κ δεν αναφερομαι στη δικη μου σταση.
Δεν ειναι μεγεθος ο λουτσεσκου.Εδω εκανε θαυματα με στυγνο ρεαλισμο κ μετριοκακο ποδοσφαιρο για να παρει αποτελεσματα.Κ μπραβο του.Δεν εχει δοκιμαστει πουθενα αλλου.
Υγ.Το βατερλω που ακολουθησε τη φυγη του το πληρωναμε δυο χρονια.Κ ηρθε να σωσει την παρτιδα ο Χ Γκαρσια.Κ τωρα θα την παρει την κουκλα ο Λουτσεσκου να της αγορασει ρουχα κ κοσμηματα.
Ο Λουτσεσκου ήταν προπονητής και πριν και μετά τον ΠΑΟΚ και είναι ο δεύτερος που πήρε με την ομάδα του, αήττητο τίτλο σε όλη την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Απο το λαιβ ινσταγκραμ του μεσα απο το λεωφορειο.tad έγραψε:Τελευταία κυκλοφορεί ότι ο Πάμπλο έκανε λέει κάποιες χειρονομίες ή τραγουδούσε άσχημα συνθήματα ...
επειδή εγώ δεν έχω δει και δεν έχω ακούσει ... θα ήθελα κάποιος να με διαφωτήσει εάν γίνεται
επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εάν αυτό το οπτικοακουστικό υλικό προέρχεται από την Κοσμοτε ή από κάποιο άλλο ΠΑΟΚτσήδικη πηγή (PAOK TV κλπ) ...
αν προέρχεται από το πρώτο ΟΚ αλλά αν προέρχεται από το δεύτερο ελπίζω να μην αυτοτρυπηθήκαμε πάλι από κάποιον που ήθελε να εκθέσει τον Πάμπλο ...
λέω εγώ τώρα ...
+41926Gospi έγραψε:Ποιος θα το λεγε πως ο λαος του ΠΑΟΚ θα ανεχοταν να απαξιωνονται τοσο προσβλητικα σημαιες του από τον διοικητικο μηχανισμο της ΠΑΕ, χωρις να ανοιξει ρουθουνι...
Πεταγμα ο Βιειρινια περσι το καλοκαιρι με διαρροες οτι ειναι φιλοχρηματος κλπ.
Πεταγμα ο Ματος.
Πεταγμα τωρα ο Γκαρσια.
Αλλα ειπαμε, ο ΠΑΟΚ εχει στελεχαρες! Επειδη ο Ιβαν εχει τον Μιχελ συμβουλο, ολα καθαγιαζονται.
Αποτομα γιναμε κυνικοι και ευρωπαιοι.
Κριθηκε λεει ο Γκαρσια απο τον μακουλη τον "εχω μονη προυπηρεσια τον ΠΑΟΚ που με εβαλε ο μπαμπακας μου" και απο τον αποτυχημενο πολιτικαντη πασοκο.
Καθηστε να χειροκροτατε λοιπον τα νεα ηθη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Και φυσικα τετοιες στιεςπου τις κανεις με εξυπνο τροπο. Δεν πετας τον Γκαρσια για κανεναν καινουριο. Οχι, εκει θα ξεσηκωθει ο κοσμος, για την θα παρει γραμμη την ζημια που γινεται. Φερνεις τον Προπροηγουμενο, που εφερε το νταμπλ. Διχαζεις λοιπον τον κοσμο κι αντι να ασχοληθει με τα τρυπηματα εντος ΠΑΕ, πλακωνεται μεταξυ του...
Τι κι αν μας ρημαξε με την αποχωρηση του ο Λουτσε...
Δεν μασαμε, ολους τους αγαπαμε εμεις, εκτος βεβαια απο τους δικους μας ανθρωπους. Αυτους τους χρησιμοποιουμε και τους πεταμε χωρις δευτερη σκεψη. Οι μισθοφοροι να ναι καλα...
Και καπως ετσι αντι να συζηταμε εδω μεσα πανω στις βασικες αρχες του ΠΑΟΚ και κατα ποσο αυτα που συμβαινουν ειναι ΠΑΟΚ, συζηταμε για το κατα ποσο ο Λουτσεσκου ειναι καλυτερη επιλογη, μιας και θεωρητικα θελουμε να κανουμε πρωταθλητισμο. Ολα στον βωμο του δηθεν πρωταθλητισμου λοιπον.
Βεβαια αν του χρονου ο Λουτσε δεν κανει πρωταθλητισμο, θα τον στειλουμε και αυτον και θα βρουμε τον επομενο.
Το χρημα να κινειται και ολα κομπλε.
Αυτό το ῾῾μπήκε και η Λάουρα μέσα῾῾. Πολύ περίεργο μου φαίνεται. Μάλλον επιβεβαιώνει ότι τέλος ο Γκαρσία και ότι θα συζητήσουν αποζημιώσεις, πόστο στην ΠΑΕ κλπ.
Δεν ξέρω τί δουλειά θα είχε η Λάουρα αν το μήτινγκ ήταν για να συζητήσουν θετικά την παραμονή του Γκαρσία.
Δεν ξέρω τί δουλειά θα είχε η Λάουρα αν το μήτινγκ ήταν για να συζητήσουν θετικά την παραμονή του Γκαρσία.
- thanos-xanthi
παντως στο ιν μολις εβγαλαν, εφυγε απο το Μακεδονια Παλας, τελος η τηλεδιάσκεψη
Που ηταν πριν προπονητης? Η μεγαλυτερη ομαδα που ειχε προπονησει ηταν η ξανθη.Κ οι ποδοσφαιρικες του παραστασεις ηταν απο γκατζολιες της ρουμανιας.
Εδω πετυχε γιατι επαιξε αυτο που επρεπε για να παρει αποτελεσματα.οχι επειδη διδαξε ποδοσφαιρο.
Ηταν ετοιμος για ΠΑΟΚ ο λουτσεσκου πριν ερθει κ δεν ειναι ο καθε γκαρσια.
Εδω πετυχε γιατι επαιξε αυτο που επρεπε για να παρει αποτελεσματα.οχι επειδη διδαξε ποδοσφαιρο.
Αδιάβαστος, αύριο με τον κηδεμόνα σου...barlow4 έγραψε:Που ηταν πριν προπονητης? Η μεγαλυτερη ομαδα που ειχε προπονησει ηταν η ξανθη.Κ οι ποδοσφαιρικες του παραστασεις ηταν απο γκατζολιες της ρουμανιας.
.
Ειμαι υπερμαχος της συναποφασης στα ζευγαρια και του αλληλοσεβασμου, αλλα θεωρω πως ο Παμπλο το χει χασει καπως το θεμα με την Λαουρα. Και γενικοτερα θεωρω πως αν ηταν ελαφρως πιο διαλλακτικος και προσαρμοστικος (δεν συνεπαγεται απαραιτητα εκπτωσεις στις αρχες σου και στα πιστευω σου. Καμια φορα ειναι και θεμα ταπεινωσης το να παραμεριζεις το εγω σου και να διαχειριζεσαι καταστασεις αντι να προσπαθεις να τις αλλαξεις με την επιβολη) δεν θα μιλουσαμε σημερα για απομακρυνση του.
Εν προκειμενω δεν μπορω να βρω σοβαρη εξηγηση και ικανο λογο που να δικαιολογει την παρουσια της Λαουρας σε meeting με τον εργοδοτη του.
Παρόλα αυτα εμμένω στις μέχρι τωρα τοποθετησεις μου επι του θεματος.
Εν προκειμενω δεν μπορω να βρω σοβαρη εξηγηση και ικανο λογο που να δικαιολογει την παρουσια της Λαουρας σε meeting με τον εργοδοτη του.
Παρόλα αυτα εμμένω στις μέχρι τωρα τοποθετησεις μου επι του θεματος.
Ευχαριστουμε για ολα παυλαρα !!!
νεος κοουτς λουτσε και προταση αναλαβει τις ακαδημιες ο γκαρσια με σκοπο να μπει σαν νεος προπονητης στη νεα τουμπα
νεος κοουτς λουτσε και προταση αναλαβει τις ακαδημιες ο γκαρσια με σκοπο να μπει σαν νεος προπονητης στη νεα τουμπα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Τετ 26 Μάιος 2021, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Salvador Allende
Μόνος του βγήκε πάντως χωρίς τη Λάουρα. Εγώ δεν την είδαMagpies4 έγραψε:Αυτό το ῾῾μπήκε και η Λάουρα μέσα῾῾. Πολύ περίεργο μου φαίνεται. Μάλλον επιβεβαιώνει ότι τέλος ο Γκαρσία και ότι θα συζητήσουν αποζημιώσεις, πόστο στην ΠΑΕ κλπ.
Η Ραπιντ Βουκουρεστιου και η εθνικη Ρουμανιας ειναι μικροτερα μεγεθη απο την Ξανθη;barlow4 έγραψε:Που ηταν πριν προπονητης? Η μεγαλυτερη ομαδα που ειχε προπονησει ηταν η ξανθη.Κ οι ποδοσφαιρικες του παραστασεις ηταν απο γκατζολιες της ρουμανιας.
Μπορεί να αναλάβει η Λάουρα το τιμόνι της ομάδας
Και ο Πάμπλο να ανοίξει κρεοπωλείο
Και ο Πάμπλο να ανοίξει κρεοπωλείο
13 συνεχή χρόνια ως πρώτος προπονητής είχε ο Rasvan πριν τον υπογράψουμε