4.Sverrir Ingi Ingason
- ΑποστόληςΑ
Re: 4.Sverrir Ingi Ingason
Δεν έχει δείξει κάτι σπουδαίο φέτος, αλλά είναι ο παίκτης που συνδέει την απερχόμενη, παλιά φουρνιά (Varela, Crespo) με την νεώτερη (Mihaj, Μιχαηλίδης)
- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Είδα νωρίτερα το ρόστερ του ΠΑΟΚ Β και τον έχουν ακόμα εκεί.. Ήμαρτον!

Για να ψαρωνουν όσοι τον λιγουρευονται για το καλοκαίρι. Αν τον έδιναν και τραυματία ακόμα καλύτερα!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Είδα νωρίτερα το ρόστερ του ΠΑΟΚ Β και τον έχουν ακόμα εκεί.. Ήμαρτον!

Είναι το μοναδικό ψηλό στόπερ που έχουμε και μπορεί να ανταποκριθεί στο ψηλό παιχνίδι ειδικά στα στημένα. Υστερεί σε τεχνική και στο build up αλλά βγαίνει γρήγορα και δυνατά σε κάθε φάση. Μακάρι να ανανεώσει με λογικά χρήματα γιατί στα δικά μου μάτια θα είναι χρήσιμος και τα επόμενα χρόνια.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν έχει δείξει κάτι σπουδαίο φέτος, αλλά είναι ο παίκτης που συνδέει την απερχόμενη, παλιά φουρνιά (Varela, Crespo) με την νεώτερη (Mihaj, Μιχαηλίδης)
- buffalobill4
Πρέπει να μπει ο Σαββίδης να το δει και να πάρει τηλέφωνα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Είδα νωρίτερα το ρόστερ του ΠΑΟΚ Β και τον έχουν ακόμα εκεί.. Ήμαρτον!
Δεν χρειαζόταν αυτό το ματς για να γίνει κατανοητό ότι αξίζει 100% να έχει θέση στο ροστερ. Σήμερα όμως πιστοποιηθηκε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Μακάρι να μείνει, να μείνει για αρκετά χρόνια, μόνο όμως με ορθολογικό συμβόλαιο. Δεν είναι αμυντικός του 1 εκατομμυρίου.
- john4serres
Mr Boto, listen to me.john4serres έγραψε:Τον Ισλανδό τον θέλω στην ομάδα για 5ετες ΑΛΛΑ με μειωμένες απολαβές.
Ζητάω πολλά;

Να θυμισω εδω οτι ο γαυρος σημερα επαιζε με 2 στοπερ του 1,5 μυριου,τρελοι παικταραδες ε?
- xrictoforoc
Πολύ καλός σήμερα. Με την μπάλα στα πόδια δεν τα πήγε πολύ καλά και έδωσε κάποιες τσάμπα κατοχές στον αντίπαλο, αλλά με τόσα λάθη στην άμυνα τον πήρε από φόβο. Ανεβαίνει πάντως, μακάρι να ανανεώσει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk