Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Τίποτα δεν έχει τελειώσει αν έρθει σοβαρός προπονητής. Το ερώτημα είναι αν θέλουν να φέρουν σοβαρό προπονητή και το κατά πόσο ένας σοβαρός προπονητής θα έρθει σε μια ομάδα που άλλαξε 2 προπονητές σε 4 μήνες.
Αν δούνε τους πουθεναδες που καθονται στον παγκο μας εδω και 4 μηνες, θα καταλαβουν γιατι ερχονται
Ούτε μενταλιτέ έχει, ούτε κάποια σπεσιαλιτέMANIAKOS έγραψε:Έως τωρα μ εχει απογοητεύσει το μενταλιτέ τπυ
Τον περιμενα πιο έτοιμο
Έως τωρα δειχνει αγχωμένος π παραπανω
- Sick Bastard
Το θεωρούσες απίθανο να κατακτηθεί από πότε;joshua έγραψε:
Εχω ηδη γραψει πως ο ΠΑΟΚ οφειλει να ειναι φαβορι για το πρωταθλημα του 2018-2019.Αυτο ειναι το αγχος μου,οχι το φετινο το οποιο το θεωρουσα απιθανο να κατακτηθει.
Θέλω να πω ποιά χρονική στιγμή είπες, με τίποτα για το φετινό.
Γιατί έτσι όπως πάμε, θα μείνουμε καμιά 15-20 πόντους πίσως απ τους κούλα-γαύρο
και θα πηγαίνουμε για το πρωτάθλημα του 19-20
3Mīngus έγραψε:Τίποτα δεν έχει τελειώσει αν έρθει σοβαρός προπονητής. Το ερώτημα είναι αν θέλουν να φέρουν σοβαρό προπονητή και το κατά πόσο ένας σοβαρός προπονητής θα έρθει σε μια ομάδα που άλλαξε 2 προπονητές σε 4 μήνες.
Εγω πιστευω οτι θα τη φτιαξει την ομαδα,αρκει να τον αφησουν.
Δε φτιαχνονται οι ομαδες απο τη μια στιγμη στην αλλη.
Αμα δεν μπορει αυτη η ομαδα, με παιχνιδι καθε Κυριακη, να παρει πρωταθλημα μην περιμενετε ουτε το 19-20 να το παρει, ουτε το 29-30.
Αυτη η εικονα να τριβει τα μουτρα του στο τελος του αγωνα γεματος αγχος και απογοητευση...
Δε μπορει να μεταδωσει τιποτα θετικο, καμια νοοτροπια και καμια αυτοπεποιηθηση!
Και δυστυχως κανει και δηλωσεις μετα... Δικαιολογιες χωρις τελειωμο και ηττοπαθεια μονο. Καινουριος Τουντορ, σε λιγο καιρο θα εξυμνησει και τους παιχτες του γαυρου
Δε μπορει να μεταδωσει τιποτα θετικο, καμια νοοτροπια και καμια αυτοπεποιηθηση!
Και δυστυχως κανει και δηλωσεις μετα... Δικαιολογιες χωρις τελειωμο και ηττοπαθεια μονο. Καινουριος Τουντορ, σε λιγο καιρο θα εξυμνησει και τους παιχτες του γαυρου
Οταν θα ερθει προπονητής στον ΠΑΟΚ που θα βάζει τους παίχτες που αυτος πιστεύει οτι αξίζουν τότε θα δουμε μπάλα και θα πάρουμε πρωτάθλημα....όσο έχουμε προπονητές που βλέπουν 'όνειρα' και στεινουν 11αδα χαιρι δεν θα έχουμε....τώρα να είναι τόσο αμπαλος και να
βαζει 8αρι τον πελκα και εξτρεμ τον μπις δεν νομιζω....Ας περιμενουμε όμως μέχρι τελος Οκτωβρίου θα φανεί καλύτερα μέχρι τότε αν είναι ο καπετάνιος για τον ΠΑΟΚ....
βαζει 8αρι τον πελκα και εξτρεμ τον μπις δεν νομιζω....Ας περιμενουμε όμως μέχρι τελος Οκτωβρίου θα φανεί καλύτερα μέχρι τότε αν είναι ο καπετάνιος για τον ΠΑΟΚ....
Πάντως η εικόνα της ομάδας μέσες άκρες είναι όπως τα αφήσαμε στο τέλος της περσινής σεζόν. Δύο προπονητές πέρασαν, καλοκαίρι ξεκούραση κ προετοιμασία (ο,τι έγινε τελοσπαντων) η κατάσταση φαίνεται μη αναστρέψιμη. X files ...
- Dinos_Liverpool
Πιστεύεις ότι δεν βάζει αυτούς που πιστεύει ο ίδιος; Βάζει αυτούς που πιστεύουν άλλοι; Το ξέρεις αυτό ή το υποθέτεις;BIacky έγραψε:Οταν θα ερθει προπονητής στον ΠΑΟΚ που θα βάζει τους παίχτες που αυτος πιστεύει οτι αξίζουν τότε θα δουμε μπάλα και θα πάρουμε πρωτάθλημα....όσο έχουμε προπονητές που βλέπουν 'όνειρα' και στεινουν 11αδα χαιρι δεν θα έχουμε....τώρα να είναι τόσο αμπαλος και να
Τι σημαίνει ότι στήνει 11άδα; Προπονητής δεν είναι; Δεν θα στήσει 11άδα; Τι θα κάνει, δηλαδή;
- kataramenos5
Οπως λενε σε ...αντιστοιχες περιπτωσεις Χαλαρωστε και προσπαθειστε να τ απολαυσετε.Αλλιως ποναει 

- Dinos_Liverpool
Μακάρι να έχεις δίκιο και να κάνω λάθος εγώ. Αλλά μέχρι σήμερα, νομίζω ότι το μόνο που έχουμε να του καταλογίσουμε στα υπέρ του είναι οι αλλαγές που έκανε στο πρώτο ματς με τους Σουηδούς. Από εκεί και μετά, εγώ δεν βλέπω κάτι θετικό.obanebane έγραψε:Εγω πιστευω οτι θα τη φτιαξει την ομαδα,αρκει να τον αφησουν.
Εγώ δε θέλω ούτε επιβλητικές εμφανίσεις, ούτε 20 φάσεις σε κάθε αγώνα. Εγώ θέλω ομάδα να κερδίζει πάντα τις ομάδες χαμηλότερου επιπέδου έστω με 1-0 και μέσα στην Τούμπα και εκτός με το ΠΟΚ να σκυλιαζω. Δεν μπορείς να νικήσεις όχι γιατί δεν έχουν αυτοπεποιθηση οι παίκτες σου, αλλά έχουν άγνοια που παιζει κ τι πρέπει να κάνει ο καθένας. Βάλε επιτέλους ενα μημενο συστημα 4231 παιξ'το σωστα, βαζε τους παίκτες στις σωστές τους θεσεις, δηλαδή εκει που αποδίδουν μέγιστα και νιώθουν μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση και χτίσε εκεί πάνω γοα να βελτιώσεις τα πάντα. Μην τους μπερδεύεις όλους πια. Ακόλουθα την πεπατημένη, να σώσεις και τη θέση σου.
- kataramenos5
Εμενα η ομαδα με θυμισε σκηνες απο πλειοφ με ζελο τοτε που οι περισοοτεροι ηξεραν οτι.....