8. Amr Warda
- Παλαιολόγος
Re: 7.Amr Warda
μιλαμε για παθολογικο ψευτη και φαντασμενο.. πασχει απο την νοσο των αφρικανων.. κλασσικη περιπτωση ..ολοι αυτοι ειδικα οι βορειοι αφρικανοι ολοι με τοσο ταλεντο εχουν τα ιδια θεματα στον χαρακτηρα.. αμπτουν -τζιμπουρ -μοχαμεντ ζινταν-σικαμπαλα -ταραμπ και ποσοι αλλοι... απλα μερικοι σοβαρευουν λιγακι μεχρι να να βγαλουν λεφτα και μετα αρχιζουν τα ιδια.. ο αμπτουν στην καβαλα εκανε τρελα πραγματα... τα ιδια και στην ναντ...
Ο Αμρ προέρχεται από πλούσια οικογένεια πάντως. Τώρα, πως κατέληξε έτσι... Ας προβληματιστούν οι γονείς του.
Μακαρι να πας και στο Μουντιαλ και να εχουμε μεγαλο κερδος απο τη συμμετοχη σου, ειτε ειναι να πουληθεις ειτε να αποδειξεις οτι δικαιουσαι δευτερη ευκαιρια για το μυαλο σου.
Η αποψη μου ειναι οτι αδικηθηκε ο Ουαρντα, βεβαια ειναι πολυ καλο το οτι δεν αφεθηκε ελευθερος οπως σε αλλες εποχες ουτε πουληθηκε κοψωχρονια αρα μπορει ειτε να γυρισει πισω πιο ωριμος ειτε να πωληθει μετα το μουντιαλ σε καλη τιμη.
- sourmenetes
- Moderator
Αφου το παιδι θελει μαστιγωμα ας τον μαστιγωνουν.betrayor έγραψε:Η αποψη μου ειναι οτι αδικηθηκε ο Ουαρντα, βεβαια ειναι πολυ καλο το οτι δεν αφεθηκε ελευθερος οπως σε αλλες εποχες ουτε πουληθηκε κοψωχρονια αρα μπορει ειτε να γυρισει πισω πιο ωριμος ειτε να πωληθει μετα το μουντιαλ σε καλη τιμη.
Σε μας κανεις δεν τιμωρειται σχεδον ποτε.
Δυατυχως στο ζητημα πειθαρχια εκτος γηπςδου των παικτων ειμαστε μεταξετασταιοι χρονια τωρα.
Σε καμία περίπτωση δεν αδικήθηκε.betrayor έγραψε:Η αποψη μου ειναι οτι αδικηθηκε ο Ουαρντα, βεβαια ειναι πολυ καλο το οτι δεν αφεθηκε ελευθερος οπως σε αλλες εποχες ουτε πουληθηκε κοψωχρονια αρα μπορει ειτε να γυρισει πισω πιο ωριμος ειτε να πωληθει μετα το μουντιαλ σε καλη τιμη.
Ο χαρακτήρας δεν αλλάζει δυστυχώς...... Είναι ρίσκο η επανένταξη του
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Σε ολες τις ομαδες δεν ειναι ολοι παναγιες.εχει πολλα λωκοπαιδα.ο ΠΑΟΚ πρεπει να ξυπνησει
Σικαμπαλιζει σε ποιότητα και χαρακτήρα
- kataramenos5
Απλα ειναι τα πραγματα.Ειχε λαλησει το παιδι απ την αγ@μια.Θα τον πηγαν οι τσακαλοι του ατρομητα σε καμια ..εμπειρη και ξελαμπικαρησε.Αλλος ανθρωπος.