Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Η αρένα λέει ότι έκλεισε ο Λάμπρου και δίνουμε κ παίκτες στην γριά...παικταρα ο μικρός ..μακαρι... μιλάμε για ταλένταρα..τα λέγαμε το καλοκαιρι και ο Λάμπρου το έδειξε αμέσως ...εκανε παπάδες στην αρχή..και μετα τραυματίστηκε... αντε να πάρουμε κ Λημνιό απο ατρόμητο να καθαρίσουμε απο Ελλάδα..
Ποιόν Λούκας ρε συ Dim ? Του ΠΑΟΚ , της Κορούνια ή της Αρσεναλ ? Κ με ποιόν Μπεργκ ? Της 1ης (ντιπ κωλόφαρδης) χρονιάς ή την ξυνισμένη γεροντικόρη που είναι εδω κ 2 χρόνια ?Dimg4 έγραψε:Σορυ λιγο. Συγκρινουμε τωρα Λουκας με...Μπεργκ???
- Kostas_Peraia4
Αν ισχυει του Λαμπρου μιλαμε για τεραστια επενδυση.Ισως να εχουμε βρει και τον νεο Βιειρινια μας.Μεταγραφη με φοντο το μελλον.

Ελπιζω να μην εκανε κοτσάνα ο πετρουβλακης... πάντως αν αυριο δεν δοθούν λεφτά η γριά διαλύεται οπότε κανα 150.00 παίζει να τα δώσουμε για να τους σώσουμε απο την διάλυση..
Λουκα, νασαι καλα, τοχα απορια και δν ηξερα αν ειναι κατι που φαινεται ή οχι..
Κ_geo, δν αναφερομουν μοναχα στο δικο σου ποστ, αλλα εχει κανα 20ημερο που διαβαζω ποστ για "νεους κρεσπους" στις νευραλγικες θεσεις που ποναμε κ αυτη τη νοοτροπια/υπερβολη "καυτηριασα"..
Και νταξ, μην παιζουμε με τα λογια, σε παρομοιο μηκος κυματος κυμανθηκες κ συ, του στυλ "γτ να απογοητευτουμε (εως κραξουμε) αν πάρουμε καποιον λιγο ασημο, λιγο γυρολογο, λιγο αγουρο, αλλα τον έχουμε ψαξει και τελικα μας βγει Κρεσπο" ή ξερωγω "μην απογοητεύεστε πριν δειτε στο χορταρι,τα βιογραφικά κ τα οσα συνοδευουν τους παίκτες δν παιζουν ρολο, υπαρχει το παραδειγμα Κρεσπο"..
Και δν το ειπα να μιρλιασω για πεδρινιο ή ξερωγω για οποιον υπηρχαν τοτε αντιδρασεις, μονο για να παρακαλεσω να εκλειψουν οι υπερβολες στις ..υπερβολες των μιρλιαριδων..
(θα μου πεις, γτ δε συνιστας ηρεμια κ σ'αυτους? Γτ νταξ, είναι γνωστές οι βιασυνες κ οι υπερβολές, καθε χρονο τωρα κ καποια πραγματα ειναι "αθεραπευτα"
)
Αγιε, εκλαψα με το λαπτοπ

Κ_geo, δν αναφερομουν μοναχα στο δικο σου ποστ, αλλα εχει κανα 20ημερο που διαβαζω ποστ για "νεους κρεσπους" στις νευραλγικες θεσεις που ποναμε κ αυτη τη νοοτροπια/υπερβολη "καυτηριασα"..
Και νταξ, μην παιζουμε με τα λογια, σε παρομοιο μηκος κυματος κυμανθηκες κ συ, του στυλ "γτ να απογοητευτουμε (εως κραξουμε) αν πάρουμε καποιον λιγο ασημο, λιγο γυρολογο, λιγο αγουρο, αλλα τον έχουμε ψαξει και τελικα μας βγει Κρεσπο" ή ξερωγω "μην απογοητεύεστε πριν δειτε στο χορταρι,τα βιογραφικά κ τα οσα συνοδευουν τους παίκτες δν παιζουν ρολο, υπαρχει το παραδειγμα Κρεσπο"..
Και δν το ειπα να μιρλιασω για πεδρινιο ή ξερωγω για οποιον υπηρχαν τοτε αντιδρασεις, μονο για να παρακαλεσω να εκλειψουν οι υπερβολες στις ..υπερβολες των μιρλιαριδων..
(θα μου πεις, γτ δε συνιστας ηρεμια κ σ'αυτους? Γτ νταξ, είναι γνωστές οι βιασυνες κ οι υπερβολές, καθε χρονο τωρα κ καποια πραγματα ειναι "αθεραπευτα"

Αγιε, εκλαψα με το λαπτοπ

Μακάρι να ισχύει. Αν δουλέψει ο συνομιλικος μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλό παίκτη!
Με το ταλεντο του Λάμπρου ειχα θαμπωθει το καλοκαιρι απο βιδεακια της κ20 του βαζελου, αλλα θελει πολυ δουλεια, κατω το κεφαλι γτ μου φανηκε αρκετα ψηλωμενος και δανεισμο μονο εξωτερικο για να παρει παιχνίδια κ εμπειρίες..
Τον Λάμπρου τον παρακολουθώ παίδες και έχω δεί πολλά ματς. Ενα που θυμάμαι είναι με τον βάζελο. Ο παίκτης ξεχώριζε σαν μύγα μες το γάλα. Κοντρόλ, ταχύτητα, κίνηση στο χώρο. Βασικά μου άρεσε ο τρόπος που βρίσκει χώρους στο γήπεδο, ο τρόπος που κινείται.
Αποδεικνύεται λοιπόν οτι το σκάουτιν μας δουλεύει σωστά. Δεν είμαι ειδικός αλλά έχω δουλέψει σε ακαδημίες στο μακρύ παρελθόν και θεωρώ ότι ίσως αυτή η κίνηση να είναι η καλύτερη για χρόνια.
Αποδεικνύεται λοιπόν οτι το σκάουτιν μας δουλεύει σωστά. Δεν είμαι ειδικός αλλά έχω δουλέψει σε ακαδημίες στο μακρύ παρελθόν και θεωρώ ότι ίσως αυτή η κίνηση να είναι η καλύτερη για χρόνια.
Για φετινα μιλάς, με τη γρια?
Γτ τοχα απορια πως θα εμφανιζοταν σε επαγγελματικό επιπεδο, αλλα δν ετυχε να δω ματς τους..
Γτ τοχα απορια πως θα εμφανιζοταν σε επαγγελματικό επιπεδο, αλλα δν ετυχε να δω ματς τους..
Εγω στα ματς της γριας που τον ειδα φετος μου αρεσε. Φαινεται οτι ξερει μπαλα, ειναι γρηγορος αλλα πολυ αδυναμος. Καλη κινηση αν ισχυει.
Ναι, στην Αθήνα. Κακό ματς, ο μικρός ξεχώριζε αλλά ήταν μόνος.simba έγραψε:Για φετινα μιλάς, με τη γρια?
Λοιπον επειδη γνωριζω τον αδερφο του κ κανουμε προπονηση μαζι, το μεσημερι δεν μου ανεφερε τιποτα οποτε ελπιζω να εγινε τωρα στο μπαμ. Το παιδι ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑ και ο ΠΑΟΚ ειναι οτι πρεπει για να αναδειχτει. Επειδη τον ξερω προσωπικα εχει την προσωπικοτητα κ ειναι δουλευταρας οποτε δεν παιζει να μην πιασει.
Καμια σχεση με το κλασικο κλαρινο lifestyle
Καμια σχεση με το κλασικο κλαρινο lifestyle
Φιλε ανεκαθεν πιστευα οτι ο Λουκας θα εξελιχτει σε μεγαλο παικτη.Mapogo έγραψε:Ποιόν Λούκας ρε συ Dim ? Του ΠΑΟΚ , της Κορούνια ή της Αρσεναλ ? Κ με ποιόν Μπεργκ ? Της 1ης (ντιπ κωλόφαρδης) χρονιάς ή την ξυνισμένη γεροντικόρη που είναι εδω κ 2 χρόνια ?Dimg4 έγραψε:Σορυ λιγο. Συγκρινουμε τωρα Λουκας με...Μπεργκ???
Μην το θεωρείς απίθανο να παίξει (αλλαγή) από φέτος. Ετοιμος παίκτης μου φάνηκε.simba έγραψε:Με το ταλεντο του Λάμπρου ειχα θαμπωθει το καλοκαιρι απο βιδεακια της κ20 του βαζελου, αλλα θελει πολυ δουλεια, κατω το κεφαλι γτ μου φανηκε αρκετα ψηλωμενος και δανεισμο μονο εξωτερικο για να παρει παιχνίδια κ εμπειρίες..