10.Djalma Campos
- Παλαιολόγος
Re: 10.Djalma Campos
αμα μπορουμε να βρουμε εναν ακομα ενρικε στην θεση του,εννοειται ειναι προτιμοτερο
- john4serres
ειναι και 30 χρονων μαντραχαλος
σιγα μην ξεκινησει τωρα ατομικες για βελτιωση των τελειωματων του.
σιγα μην ξεκινησει τωρα ατομικες για βελτιωση των τελειωματων του.
-
Νομίζω ότι θα την χάσει την θέση από τον Μυστακίδη δίκαια αν δεν ανεβάσει στροφές σε αυτή την θέση θελουμε παίχτη να βάζει γκολ να δίνει ασίστ να πατάει περιοχή όχι κάποιον που βοηθάει να πάρουμε το κέντρο με μαρκαρίσματα κάτι που κανει ο Μυστακίδης όχι όπως ο ενρικε η ο Ροντρίγκες αλλά δεν θέλω και εδώ να λέμε είναι φιλότιμος και θα ξεμπουκώνει στο επόμενο ματς
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
- aspromaura ioannina
Τι κι αν ο προπονητης εχει δηλωσει οτι ο Τζαλμα τον καλυπτει απολυτα με το στυλ παιχνιδιού του και οτι βοηθαει παρα πολυ σε πολλους τομεις?Ο ΠΑΟΚτσης εκει το χαβα του
- Παλαιολόγος
σωστη επισημανσηaspromaura ioannina έγραψε:Τι κι αν ο προπονητης εχει δηλωσει οτι ο Τζαλμα τον καλυπτει απολυτα με το στυλ παιχνιδιού του και οτι βοηθαει παρα πολυ σε πολλους τομεις?Ο ΠΑΟΚτσης εκει το χαβα του
ναι ειμαστε υπερβολικοι
- teo4giannitsa
- aspromaura ioannina
ειπα εγω να μην πειτε τις γνωμες σας; Αντιστοιχα λεω και γω τις δικες μου. Να μη τις πω;Dimg4 έγραψε:Ρε φιλε! Γνωμες λενε οι φιλοι, ειπαμε να κανει ο ιβιτς αυτο που θελουμε?
- ΑποστόληςΑ
Αφού ο προπονητής δήλωσε κάτι τέτοιο καλόν είναι να απαγορευτεί στα μέλη να γράφουν απόψεις!aspromaura ioannina έγραψε:Τι κι αν ο προπονητης εχει δηλωσει οτι ο Τζαλμα τον καλυπτει απολυτα με το στυλ παιχνιδιού του και οτι βοηθαει παρα πολυ σε πολλους τομεις?Ο ΠΑΟΚτσης εκει το χαβα του
- ΑποστόληςΑ
Είσαι πολύ εριστικός.aspromaura ioannina έγραψε:ειπα εγω να μην πειτε τις γνωμες σας; Αντιστοιχα λεω και γω τις δικες μου. Να μη τις πω;Dimg4 έγραψε:Ρε φιλε! Γνωμες λενε οι φιλοι, ειπαμε να κανει ο ιβιτς αυτο που θελουμε?
Να μην το παίζουν παντοφνώστες τα μέλη θα ήταν μια ευχάριστη αλλαγή πάντως..Όπως και το να μην μετατρέπεται η άποψη σε ξεχειλωμένη κριτική.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αφού ο προπονητής δήλωσε κάτι τέτοιο καλόν είναι να απαγορευτεί στα μέλη να γράφουν απόψεις!aspromaura ioannina έγραψε:Τι κι αν ο προπονητης εχει δηλωσει οτι ο Τζαλμα τον καλυπτει απολυτα με το στυλ παιχνιδιού του και οτι βοηθαει παρα πολυ σε πολλους τομεις?Ο ΠΑΟΚτσης εκει το χαβα του
- ΑποστόληςΑ
Κανείς δεν το παίζει παντογνώστης. 'Όλα όσα γράφουμε είναι εκτιμήσεις και όχι γνώσεις. Όσο σωστή είναι η εκτίμηση ότι ο Campos είναι παικτάρα το ίδιο σωστή είναι και η αντίθετη.
Η διαφορά είναι ότι σε όσους δεν αρέσει η άλλη άποψη προσπαθούν να επιτεθούν στους άλλους. Αυτό πρέπει να σταματήσει κι εσείς οι mod θα πρέπει να κάνετε τις συστάσεις και να μην αφήσετε το φόρουμ να εξελιχθεί σε πεδίο ανούσιων αντιπαραθέσεων.
Η διαφορά είναι ότι σε όσους δεν αρέσει η άλλη άποψη προσπαθούν να επιτεθούν στους άλλους. Αυτό πρέπει να σταματήσει κι εσείς οι mod θα πρέπει να κάνετε τις συστάσεις και να μην αφήσετε το φόρουμ να εξελιχθεί σε πεδίο ανούσιων αντιπαραθέσεων.
Σωστά την γνώμη μας λέμε ότι ο τζαλμα είναι παλτό..... Τι και αν είπε ο ιβιτς ότι είναι πολύ χρήσιμος η δικιά μας ποδοσφαιρική κριτική είναι ότι είναι παλτό έτσι απλά.....Dimg4 έγραψε:2 Οκτωβριου. Προσπαθω να βρω κατι που να με κανει να πιστευω σε αλλαγη εντυπωσης αλλα δεν. Καλος, τρεχαλατζης, ομαδικος αλλα η θεση απαιτει Λουκας, Ενρικε, Βιερινια και Στοχ επιπεδο. Ελπιζω σε δανεισμο το καλοκαιρι και σε αποκτηση παιχταρα και απο εκει.Dimg4 έγραψε:Ειχα αμφιβολιες για σενα τελευταια γιατι δεν ειδα ΚΑΝΕΝΑ στοιχειο εξτρεμ πανω σου. Το γκολ που εβαλες με αγιαξ τελικα ηταν κατα λαθος και για μενα αποδεικνυεσαι παλτο.
Στο χερι σου ειναι να κανω κωλοτουμπα και ελπιζω σε αυτο για το καλο του ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ