Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
ε αμα σε κουρασα ρε γρηγορη μου εσενα κιολας πες το και εγινε το σταματαω τα ξαναλεμε απο μεγαλη τεταρη και μετα 
-
Asimos
Sera λυπαμαι που το λεω αλλα ο ΙΣ ειναι η μοναδικη επιλογη που εχουμε για να πορευτουμε καπως διαφορετικα, και προφανως εχει τους τροπους του οταν μπαινοβγανει σε γραφεια που οι προηγουμενοι φτανανε απ' εξω και τρεμανε τα καλαμια τους.
Ούτε μπορώ να πιστέψω πως μετά από μια χρονια που ο γκέι πήγε να κάνει κατά βιασμό κάθε νόμου της φυσικής/λογικής/αξιοπρέπειας το απόλυτο 30 στα 30 και με μια χαρά σφαγούλα χωρίς να βγάλουμε τσιμούδια στο τηγάνι ξαφνικά βγήκανε όλοι από τα ρούχα τους στο κύπελλο.. Και ο ....παρορμητικός Σαββίδης δεν άντεξε την αδικία και είπε βλακείες..
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως το περίμεναν, δεν γίνεται να μην το περίμεναν και προφανώς επέλεξαν να πάρουν αυτά τα μέτρα.
Αν βέβαια ο Νεκροθαφτης πάρει το μπούλο και βαλουν τον επόμενο αχυρανθρωπο στη θέση του όντως θα έχει κάνει μια τρύπα στο νερό.
Οψόμεθα
Ούτε μπορώ να πιστέψω πως μετά από μια χρονια που ο γκέι πήγε να κάνει κατά βιασμό κάθε νόμου της φυσικής/λογικής/αξιοπρέπειας το απόλυτο 30 στα 30 και με μια χαρά σφαγούλα χωρίς να βγάλουμε τσιμούδια στο τηγάνι ξαφνικά βγήκανε όλοι από τα ρούχα τους στο κύπελλο.. Και ο ....παρορμητικός Σαββίδης δεν άντεξε την αδικία και είπε βλακείες..
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως το περίμεναν, δεν γίνεται να μην το περίμεναν και προφανώς επέλεξαν να πάρουν αυτά τα μέτρα.
Αν βέβαια ο Νεκροθαφτης πάρει το μπούλο και βαλουν τον επόμενο αχυρανθρωπο στη θέση του όντως θα έχει κάνει μια τρύπα στο νερό.
Οψόμεθα
Thank's Σεραφείμ!!!
Θυμήσου σε ποιον είχες στείλει στις 11-12-2015 μερικά
Να είσαι καλά...
Δε θα μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Για μένα ο ΠΑΟΚ πρέπει να τηρήσει τα όσα είπε. Αδικήθηκε και του στερήθηκε το δικαίωμα της πρόκρισης στον τελικό. Μια άλλη ομάδα ευνοήθηκε (ευνοείται συστηματικά έτσι κι αλλιώς), είναι πίσω από κάθε βρωμιά στο ποδόσφαιρο και δε βλέπω να χάνει κάτι. Όλα αυτά τα περί κάθαρσης η οποία ξεκίνησε, αφορούν την ΕΠΟ. Εγώ να δεχτώ ότι γίνονται βήματα. Ο Ολυμπιακός χάνει κάτι; Δεν υπάρχει καν στην κουβέντα. Στην καλύτερη περίπτωση χάνει ας πούμε την ΕΠΟ και τα παραρτήματα. Το παρελθόν ξεγράφεται; Για όσα έχει κάνει θα μείνει ατιμώρητος;
Ο ΠΑΟΚ χάνει μια πρόκριση, το δικαίωμα σε έναν τίτλο. Ο Ολυμπιακός (ίσως χάσει) κάτι που δε θα έπρεπε να είχε ποτέ έτσι κι αλλιώς.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο ημιτελικός δεν πρέπει να ολοκληρωθεί. Γιατί αυτό αρμόζει στο ηθικό ανάστημα του ΠΑΟΚ. Δικαίωμα του καθένα είναι να έχει αντίθετη άποψη, αλλά αυτά τα ''θέλετε να κάνετε κουμάντο, τα ξέρετε όλα, είστε μίζεροι'' αφήστε τα στην άκρη. Είναι ντροπή να μην μπορούμε ως συνοπαδοί να έχουμε 2 διαφορετικές τοποθετήσεις, χωρίς αφορισμούς και υπερβολές.
Ο ΠΑΟΚ χάνει μια πρόκριση, το δικαίωμα σε έναν τίτλο. Ο Ολυμπιακός (ίσως χάσει) κάτι που δε θα έπρεπε να είχε ποτέ έτσι κι αλλιώς.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο ημιτελικός δεν πρέπει να ολοκληρωθεί. Γιατί αυτό αρμόζει στο ηθικό ανάστημα του ΠΑΟΚ. Δικαίωμα του καθένα είναι να έχει αντίθετη άποψη, αλλά αυτά τα ''θέλετε να κάνετε κουμάντο, τα ξέρετε όλα, είστε μίζεροι'' αφήστε τα στην άκρη. Είναι ντροπή να μην μπορούμε ως συνοπαδοί να έχουμε 2 διαφορετικές τοποθετήσεις, χωρίς αφορισμούς και υπερβολές.
Πραγματικά έχουμε ξεφύγειTaseos έγραψε:Βλεπω οτι ο τεραστιος λαος του ΠΑΟΚ εκτος του οτι θελει να κανει κουμαντο στα χρηματα του τρελου τωρα θελει να του επιβαλλει κ πως θα κινειται σε πρωσιπικο πολιτικο κ εποχειρηματικο επιπεδο. Απιθανος λαος. Μην ξεχασει να μας ρωτησει κ την γνωμη μας για τον γαμο της ανιψιας.
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε τι ανακατεύεται τα πολιτικά; και γιατί πρέπει να επιβάλουμε τις πολιτικές μας απόψεις στον ιβαν ; ο παντελακης είχε πολύ καλές σχέσεις με την χούντα ΑΛΛΆ ΌΤΑΝ ΧΡΕΙΆΣΤΗΚΕ ΣΥΓΚΡΟΎΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΆΖΩ ΕΓΏ ΣΑΝ ΜΕΓΆΛΟ ΠΑΟΚΤΣΗ ΓΙΑΤΊ ΕΊΧΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ;KOSTAS54 έγραψε:Αλήθεια, μήπως, να χωριστούμε μεταξύ μας ανάλογα με το τι ψηφίζει ο καθένας μας και σε ποιο οικονομικό σύστημα πιστεύει????
Δεν μας φτάνουν τα ποδοσφαιρικά που μας διχάζουν????
Σημ. 1
Θα παραβώ για πρώτη και τελευταία φορά το παραπάνω.
Γρηγόρη, ο Σαββίδης είπε ή καλύτερα υπονόησε, το αυτονόητο.
Πως εργασιακά δικαιώματα, χωρίς εργασία δεν υπάρχουν.
Τα υπόλοιπα είναι παραμυθάκια για να κοιμούνται τα παιδιά και να ονειρεύονται.
Σημ. 2
Εεεε και!!!!!
Και τώρα ανακοίνωση του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι, ενόψει των νέων συνθηκών που διαμορφώθηκαν και των συμφερόντων του ΠΑΟΚ, μετά τα τελευταία γεγονότα και συμφωνίες.
Σημ 3
Γρηγόρη, εκτός των άλλων, ανέλαβες και το ρόλο του ιδεολογικοπολιτικού αναλυτή , εκφραστή της έννοιας ΠΑΟΚ??
Για τις ιδεολογικοπολιτικες αναλύσεις σου-αναζητήσεις σου υπάρχουν άλλα forum.
- kataramenos5
Πέρα απ το τεράστιο ζήτημα του αν θα μείνουμε απλά βιασμενοι ή θα ξεφτυλιστουμε κιόλας εμένα δε το χωράει ο νους μου να παίζω ντέρμπι με Πλατάνια για να μπω πλέι οφ μετά από 4 χρόνια Ιβαν.Δε γίνεται απλά.Mīngus έγραψε:Δε θα μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Για μένα ο ΠΑΟΚ πρέπει να τηρήσει τα όσα είπε. Αδικήθηκε και του στερήθηκε το δικαίωμα της πρόκρισης στον τελικό. Μια άλλη ομάδα ευνοήθηκε (ευνοείται συστηματικά έτσι κι αλλιώς), είναι πίσω από κάθε βρωμιά στο ποδόσφαιρο και δε βλέπω να χάνει κάτι. Όλα αυτά τα περί κάθαρσης η οποία ξεκίνησε, αφορούν την ΕΠΟ. Εγώ να δεχτώ ότι γίνονται βήματα. Ο Ολυμπιακός χάνει κάτι; Δεν υπάρχει καν στην κουβέντα. Στην καλύτερη περίπτωση χάνει ας πούμε την ΕΠΟ και τα παραρτήματα. Το παρελθόν ξεγράφεται; Για όσα έχει κάνει θα μείνει ατιμώρητος;
Δεν υπαρχει άνθρωπος οργανισμός στον ΠΑΟΚ να του δώσει να καταλάβει οτι αγωνιστικα τα χει κανει σξατα οχι για να τον μαλώσει και να τον ρίξει στ ματια μας αλλα για αν τον προστατέψει
Δυστυχως εχουμε πολλούς πεινασμένους και λιγους στα γύρω γύρω
Δυστυχως εχουμε πολλούς πεινασμένους και λιγους στα γύρω γύρω
Τι σύμπτωση;;; Προσωπικά για τον ίδιο ακριβώς λόγο τον έχω εικόνισμα τον αείμνηστο Γιώργο Παντελάκη!!!eorptol έγραψε:Ρε τι ανακατεύεται τα πολιτικά; και γιατί πρέπει να επιβάλουμε τις πολιτικές μας απόψεις στον ιβαν ; ο παντελακης είχε πολύ καλές σχέσεις με την χούντα ΑΛΛΆ ΌΤΑΝ ΧΡΕΙΆΣΤΗΚΕ ΣΥΓΚΡΟΎΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΆΖΩ ΕΓΏ ΣΑΝ ΜΕΓΆΛΟ ΠΑΟΚΤΣΗ ΓΙΑΤΊ ΕΊΧΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ;
Και επειδή οδήγησε τον Π.Α.Ο.Κ. ψηλά, εκεί που του αξίζει, εκεί που τον σέβονταν όλοι και τον φοβόντουσαν οι περισσότεροι αντίπαλοι του για 2 δεκαετίες και πλέον!!!
Όταν τα πετύχει αυτά κι ο Ιβάν, τότε θα θαυμάζω και θα χειροκροτάω κι αυτόν μετά συγχωρήσεως!!!
Προς το παρόν, στήριξη στα θεωρητικά σωστά και εποικοδομητική κριτική στα θεωρητικά λάθη που βλέπω, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα!!!
Υ.Γ. Και σαν οπαδός πάντα θα κάνω το χρέος μου ανεξαρτήτως "καπετάνιου": Στα τσιμέντα βρέξει χιονίσει!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 19 Απρ 2016, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sick Bastard
Mingus, τι ψάχνεις να βρεις τώρα κι εσύ.Mīngus έγραψε:Δε θα μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Για μένα ο ΠΑΟΚ πρέπει να τηρήσει τα όσα είπε. Αδικήθηκε και του στερήθηκε το δικαίωμα της πρόκρισης στον τελικό. Μια άλλη ομάδα ευνοήθηκε (ευνοείται συστηματικά έτσι κι αλλιώς), είναι πίσω από κάθε βρωμιά στο ποδόσφαιρο και δε βλέπω να χάνει κάτι. Όλα αυτά τα περί κάθαρσης η οποία ξεκίνησε, αφορούν την ΕΠΟ. Εγώ να δεχτώ ότι γίνονται βήματα. Ο Ολυμπιακός χάνει κάτι; Δεν υπάρχει καν στην κουβέντα. Στην καλύτερη περίπτωση χάνει ας πούμε την ΕΠΟ και τα παραρτήματα. Το παρελθόν ξεγράφεται; Για όσα έχει κάνει θα μείνει ατιμώρητος;
- buffalobill4
Ολα τριγυρω αλλαζουνε κ ολα τα ιδια μενουν μα εμενα τα ματακια μου ακομα υποφερουν
Βέβαια για τους "κάργα" υπερασπιστές των ιερών και οσίων του ΠΑΟΚ τα παρακάτω είναι ασήμαντα, αλλά παρ όλα αυτά τα παραθέτω για ενημέρωση του τι κατάφερε ο Ιβάν με τη μέχρι τώρα στάση του.
Δηλώσεις Κοντονή:
Για αυτό το λόγο, οι θεματικές που προανέφερα έχουν ιδιαίτερη αξία.
Προκειμένου να συνεισφέρω στη συζήτηση δημιουργικά, και γνωρίζοντας την αγωνία σας για ένα νέο πλαίσιο στο σύνολο του ελληνικού αθλητισμού, θα ήθελα να επιβεβαιώσω και από αυτό το βήμα ότι η Πολιτεία, η Κυβέρνηση, έχουν λάβει τις αποφάσεις τους πάνω στα ζητήματα αυτά: καμία ανοχή, κανένα βήμα πίσω στην συνολική προσπάθεια εξυγίανσης και επιβολής νέων δομών στον αθλητισμό, όπου αυτές απαιτούνται.
Στο πεδίο του συγκεκριμένου αγώνα, έχουμε κάνει μάλιστα ήδη σημαντική πρόοδο, με επιτεύγματα που μέχρι πρότινος θεωρούνταν αδιανόητα για την Ελληνική πραγματικότητα.
Και δεν θα μας σταματήσουν ούτε οι δήθεν ξενόφερτοι μπαμπούλες, ούτε οι εθνικοί και διεθνείς προστάτες ενός διεφθαρμένου συστήματος, ούτε οι δήθεν απειλές που εκτοξεύονται εντός κι εκτός συνόρων στο να ολοκληρώσουμε αυτή την πολιτική και να θέσουμε ένα πλαίσιο καθαρού αθλητισμού και υγιούς ανταγωνισμού και επιχειρηματικότητας.
Όπως θα ξέρετε, στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αυτή την εβδομάδα, αναμένεται η άφιξη κλιμακίου των διεθνών υπερκείμενων αρχών, οι οποίες θα ελέγξουν, κατόπιν δικής μας επιμονής και παρότρυνσης, την εναρμόνιση των εσωτερικών κανονισμών της Ε.Π.Ο. με αυτούς της FIFA- UEFA, βάζοντας τέλος σε ένα καθεστώς ιδιότυπης ασυλίας.
Γιατί άλλο είναι το ψευδεπίγραφο αυτοδιοίκητο, που κάποιοι προς εξυπηρέτηση ιδίων σκοπών επικαλούνται, και άλλο είναι μια συντεταγμένη αυτό-διοίκηση και ανάπτυξη ενός αθλήματος, σε καθεστώς νομιμότητας και σεβασμού των συνταγματικών επιταγών της χώρας.
Θέλω, λοιπόν, να τονίσω προς όλους εκείνους, οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν στο κλίμα που προανέφερα ότι η «βασιλεία» τους τελείωσε. Είτε σε συνεργασία με τους διεθνείς φορείς του αθλητισμού και διευκολύνοντας τις διαδικασίες και αποχωρώντας οικειοθελώς, είτε με τη νομοθετική παρέμβαση που αποτελεί το επόμενο βήμα, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μια και καλή και σε κάθε περίπτωση η κοινωνική απαίτηση για κάθαρση στον αθλητισμό είναι προτεραιότητα.
Τονίζω δε στο σημείο αυτό ότι η αναφορά μου δεν αφορά μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά αγγίζει και άλλες αθλητικές ομοσπονδίες, από τις λεγόμενες ερασιτεχνικές, για τις οποίες τα πρόσφατα πορίσματα ελέγχων από θεσμοθετημένη υπηρεσία του Κράτους αποτελούν κόλαφο για τις διοικήσεις τους και καθιστούν την διαδικασία κάθαρσης και αναδημιουργίας ορισμένων εξ αυτών επιτακτική ανάγκη.
Δηλώσεις Κοντονή:
Για αυτό το λόγο, οι θεματικές που προανέφερα έχουν ιδιαίτερη αξία.
Προκειμένου να συνεισφέρω στη συζήτηση δημιουργικά, και γνωρίζοντας την αγωνία σας για ένα νέο πλαίσιο στο σύνολο του ελληνικού αθλητισμού, θα ήθελα να επιβεβαιώσω και από αυτό το βήμα ότι η Πολιτεία, η Κυβέρνηση, έχουν λάβει τις αποφάσεις τους πάνω στα ζητήματα αυτά: καμία ανοχή, κανένα βήμα πίσω στην συνολική προσπάθεια εξυγίανσης και επιβολής νέων δομών στον αθλητισμό, όπου αυτές απαιτούνται.
Στο πεδίο του συγκεκριμένου αγώνα, έχουμε κάνει μάλιστα ήδη σημαντική πρόοδο, με επιτεύγματα που μέχρι πρότινος θεωρούνταν αδιανόητα για την Ελληνική πραγματικότητα.
Και δεν θα μας σταματήσουν ούτε οι δήθεν ξενόφερτοι μπαμπούλες, ούτε οι εθνικοί και διεθνείς προστάτες ενός διεφθαρμένου συστήματος, ούτε οι δήθεν απειλές που εκτοξεύονται εντός κι εκτός συνόρων στο να ολοκληρώσουμε αυτή την πολιτική και να θέσουμε ένα πλαίσιο καθαρού αθλητισμού και υγιούς ανταγωνισμού και επιχειρηματικότητας.
Όπως θα ξέρετε, στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αυτή την εβδομάδα, αναμένεται η άφιξη κλιμακίου των διεθνών υπερκείμενων αρχών, οι οποίες θα ελέγξουν, κατόπιν δικής μας επιμονής και παρότρυνσης, την εναρμόνιση των εσωτερικών κανονισμών της Ε.Π.Ο. με αυτούς της FIFA- UEFA, βάζοντας τέλος σε ένα καθεστώς ιδιότυπης ασυλίας.
Γιατί άλλο είναι το ψευδεπίγραφο αυτοδιοίκητο, που κάποιοι προς εξυπηρέτηση ιδίων σκοπών επικαλούνται, και άλλο είναι μια συντεταγμένη αυτό-διοίκηση και ανάπτυξη ενός αθλήματος, σε καθεστώς νομιμότητας και σεβασμού των συνταγματικών επιταγών της χώρας.
Θέλω, λοιπόν, να τονίσω προς όλους εκείνους, οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν στο κλίμα που προανέφερα ότι η «βασιλεία» τους τελείωσε. Είτε σε συνεργασία με τους διεθνείς φορείς του αθλητισμού και διευκολύνοντας τις διαδικασίες και αποχωρώντας οικειοθελώς, είτε με τη νομοθετική παρέμβαση που αποτελεί το επόμενο βήμα, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μια και καλή και σε κάθε περίπτωση η κοινωνική απαίτηση για κάθαρση στον αθλητισμό είναι προτεραιότητα.
Τονίζω δε στο σημείο αυτό ότι η αναφορά μου δεν αφορά μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά αγγίζει και άλλες αθλητικές ομοσπονδίες, από τις λεγόμενες ερασιτεχνικές, για τις οποίες τα πρόσφατα πορίσματα ελέγχων από θεσμοθετημένη υπηρεσία του Κράτους αποτελούν κόλαφο για τις διοικήσεις τους και καθιστούν την διαδικασία κάθαρσης και αναδημιουργίας ορισμένων εξ αυτών επιτακτική ανάγκη.
Μόλις δω προσωπικά τα "όμορφα λόγια" ενός πολιτικού να μετουσιώνονται σε "τίμιες πράξεις" με τα ανάλογα αποτελέσματα, τότε φυσικά και θα αναφωνήσω: ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έως τότε υπομονή και στήριξη στα σωστά και εποικοδομητική καλοπροαίρετη κριτική στα λάθη!!!
Έως τότε υπομονή και στήριξη στα σωστά και εποικοδομητική καλοπροαίρετη κριτική στα λάθη!!!
ΘΑ.....ΘΑ ΜΠΛΑ..ΜΠΛΑ.............ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ.
ΘΑ,ΜΠΛΑ.....ΜΠΛΑ............................ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ.
Απο ΘΑ και θΑ χορτασαμε,κανενα εργο θα δουμε?
Σαρανταφεύγα χρονια που με θυμαμαι,τα ιδια και τα ιδια.
Μια ζωη κανουν αλλαξοκ@λιες και μια ζωη ειμαστε στην απ' εξω.
Εδω το '70 με το ζορι καταφεραμε και πηραμε ενα πρωταθλημα και δυο κυπελλα,
διοτι περι κατορθωματος προκειται,οταν επαιζες κοντρα ΚΑΙ σε διαιτησια,επο,γγα,
κ.λ.π. δημοκρατικες δυναμεις.
Και βγαινει τωρα ο πρωταθλητης της κυβισθισης και .....ετσι θα κανουμε και ετσι θα δειξουμε
και να 'χαμε να λεμε.
Απο λογια χορτασαμε να φαν κι οι κοτες.
Μιστερ κωλοτουμπα,..."πρωτα όβασον και 'π' εκει...........κακάντζον".
Απ' οτι διαβαζω εδω μεσα(δεν ξερω εγω),η τιμωρια ειναι -3 για του χρονου
και 50.000 προστιμο.
Δεν θελω να κανω τον χουβαρντα με ξενα λεφτα,αλλά μηπως να μην κατεβουμε ΚΑΘΟΛΟΥ
για το στημενο κυπελλο?
Να μην παμε ξανα σαν προβατα για σφαγη?
Να μην γινουμε και παλι το άλλοθι τους για τις π#υστιες
που μας κανουν μια ζωη?
Και επειδη το κυπελλο ειναι το "οχημα" για να στερηθουμε βαθμους,εσοδα και παικτες απο τιμωριες
τι κυρωσεις εχουμε αν δεν δηλωσουμε συμμετοχη του χρονου για το κυπελλο απο την αρχη?
Και αν γινουν οσα λεει ο Θαθάκιας,εδω ειμαστε και ξαναπαιζουμε και στο κυπελλο.
ΥΓ Ελπιζω να μην εγκληματισει κανεις με τις "μικρες" ομαδες
ή με την ιστορια του Π.Α.Ο.Κ.
ΘΑ,ΜΠΛΑ.....ΜΠΛΑ............................ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ.
Απο ΘΑ και θΑ χορτασαμε,κανενα εργο θα δουμε?
Σαρανταφεύγα χρονια που με θυμαμαι,τα ιδια και τα ιδια.
Μια ζωη κανουν αλλαξοκ@λιες και μια ζωη ειμαστε στην απ' εξω.
Εδω το '70 με το ζορι καταφεραμε και πηραμε ενα πρωταθλημα και δυο κυπελλα,
διοτι περι κατορθωματος προκειται,οταν επαιζες κοντρα ΚΑΙ σε διαιτησια,επο,γγα,
κ.λ.π. δημοκρατικες δυναμεις.
Και βγαινει τωρα ο πρωταθλητης της κυβισθισης και .....ετσι θα κανουμε και ετσι θα δειξουμε
και να 'χαμε να λεμε.
Απο λογια χορτασαμε να φαν κι οι κοτες.
Μιστερ κωλοτουμπα,..."πρωτα όβασον και 'π' εκει...........κακάντζον".
Απ' οτι διαβαζω εδω μεσα(δεν ξερω εγω),η τιμωρια ειναι -3 για του χρονου
και 50.000 προστιμο.
Δεν θελω να κανω τον χουβαρντα με ξενα λεφτα,αλλά μηπως να μην κατεβουμε ΚΑΘΟΛΟΥ
για το στημενο κυπελλο?
Να μην παμε ξανα σαν προβατα για σφαγη?
Να μην γινουμε και παλι το άλλοθι τους για τις π#υστιες
που μας κανουν μια ζωη?
Και επειδη το κυπελλο ειναι το "οχημα" για να στερηθουμε βαθμους,εσοδα και παικτες απο τιμωριες
τι κυρωσεις εχουμε αν δεν δηλωσουμε συμμετοχη του χρονου για το κυπελλο απο την αρχη?
Και αν γινουν οσα λεει ο Θαθάκιας,εδω ειμαστε και ξαναπαιζουμε και στο κυπελλο.
ΥΓ Ελπιζω να μην εγκληματισει κανεις με τις "μικρες" ομαδες
ή με την ιστορια του Π.Α.Ο.Κ.