Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Αν εχεις δει παιχνίδια του βαζελου, ειναι ένας Σαλπιγγιδης+καλύτερο σουτ. Κατα τα αλλα τον θεωρώ άμπαλο, υπερβολικά γυμνασμένο, που μπορεί να παίξει μπροστά μονο με κανά παίχτη τύπου Μπεργκ. Αν ειναι να παίζει δίπλα στον Αθανασιαδη, να δω ποιος απο τους δυο θα μπορεί να δημιουργήσει καμία φάση....john4serres έγραψε:παικτη με την ταχυτητα , δυναμη , σουτ του καρελη δεν εχουμε.
απλα θελει λιγη δουλεια παραπανω στα τελειωματα.
Ετσι και αλλιώς μιλάμε θεωρητικά, περίπτωση Καρέλη δεν υπάρχει. Αν ο Κυρ Νίκος, που θα εχει χρήσιμο ρόλο στην ΠΑΕ (ο Θεοδωριδης του ΠΑΟΚ), αφήσει τον Αρνεσεν καλύτερο θα φέρει και οχι με τόσα λεφτά. Μάγκα τον βαζελο δεν κάνουμε...
Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό;nothu έγραψε:Έχω φίλο βάζελο που αποκαλεί τον Καρέλη "νέο Σάλπι".![]()
ΥΓ: Βρε Ace, «no offence» γράφω, απλώς μου θύμισε εποχές Ιουλίου.
Επίσης ο Κραμαριτς σύμφωνα με την tuttosport ειναι πολυ κοντα στην Τορίνο....αν πιστέψω τους Ιταλούς ΑΡΔ που απο σενάρια ειναι χειρότεροι και απο Πετρωτο...
- ilovegame27
Απόλυτη προτεραιότητα ο Καρέλης για Παλέρμο
Μονάχα ο Νίκος Καρέλης υπάρχει στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Παλέρμο όσον αφορά την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή και ο ιταλικός σύλλογος επικεντρώνεται αποκλειστικά στον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να τον κάνει δικό του.
Η τοπική εφημερίδα του Παλέρμο, Giornale di Sicilia, αναφέρει ότι ο κόουτς της τοπικής ομάδας, Ντάβιντε Μπαλαρντίνι θέλει... σαν τρελός τον Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού και είναι ο μοναδικός τον οποίο έχει προσέξει και έχει δώσει εισήγηση για την απόκτησή του, μέσα στον Ιανουάριο.
Οι «μνηστήρες» για τον άσο του «τριφυλλιού» φαίνεται πως εντείνουν την πίεσή τους από τη στιγμή που βρίσκεται σε ισχύ η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και αναμένονται εξελίξεις...
gazzeta.gr
Για να το λήξουμε
Μονάχα ο Νίκος Καρέλης υπάρχει στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Παλέρμο όσον αφορά την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή και ο ιταλικός σύλλογος επικεντρώνεται αποκλειστικά στον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να τον κάνει δικό του.
Η τοπική εφημερίδα του Παλέρμο, Giornale di Sicilia, αναφέρει ότι ο κόουτς της τοπικής ομάδας, Ντάβιντε Μπαλαρντίνι θέλει... σαν τρελός τον Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού και είναι ο μοναδικός τον οποίο έχει προσέξει και έχει δώσει εισήγηση για την απόκτησή του, μέσα στον Ιανουάριο.
Οι «μνηστήρες» για τον άσο του «τριφυλλιού» φαίνεται πως εντείνουν την πίεσή τους από τη στιγμή που βρίσκεται σε ισχύ η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και αναμένονται εξελίξεις...
gazzeta.gr
Για να το λήξουμε
Μέσα από τα χέρια μας
:(
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
αν ειναι για στοπερ ας φερουν κανενα καλο ( Γκρανκβιστ )
οχι Βιβιάν
οχι Βιβιάν
- ΑποστόληςΑ
- ace79grpaok
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μόνο καλούς θα φέρουμε
(ή κανέναν)
Μάλλον κανεναν
-
Dimg4
Επειδη το πρωτο ειναι ειρωνικο θα σου απαντησω. Τελειωμενος απο καιρο ο βαζελος ε? Για την ηλικια σου μαλλον δεν ειδες και πολυ ΠΑΟΚ τελευταια χρονια, αν εβλεπες τοτε θα προσγειωνοσουν στο οτι ο βαζελος μας εχει πελατες και ο γαυρος δεν ειναι αντιπαλος μας (ακομα) ουτε κατα διανοια. Ουτε αγωνιστικα ουτε εξωαγωνισικα μπορεις να τον χτυπησεις.goran 64 έγραψε:
Ναι αλλά...επικοινωνιακά εντυπωσιακή "νίκη" με τρομερό "τρύπημα" του (τελειωμένου από καιρό) βάζελου κ.τ.λ., κ.τ.λ., ...αφού...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απ τον π@υστόγαυρο αν τον έπαιρναν θα έλεγα ΝΑΙ με τα μπούνια...![]()
![]()
Αυτόν θεωρώ μοναδικό αντίπαλο μου...αφού...
![]()
![]()
![]()
Ο αμανες σηκωθηκε επικινδυνα και αχρειαστα
-
Dimg4
Καλα το παααας! Και μονο τα δημοσιευματα τους κανουν μπουρδελο... ατιμη ροδα!Μαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ θέλω και άλλα τέτοια δημοσιεύματα και όχι μόνο για τον Καρέλια. Και για τον Μπεργκ Θέλω και για παίκτη της κουλας θέλω, γενικά να τους κάνουμε χουνερια και να μαλώνουν μεταξύ τους. Και όχι μόνο να ζητάμε και παραπάνω λεφτά 5 εκατομμύρια 10 έτσι για το χαβαλέ. Όσο με έκαναν Πούτιν όλα αυτά τα χρόνια τώρα να τα κάνω εγω
- Aigle_Noir
Δε διαφωνώ σε τίποτα απο όσα λες φίλε. Επειδή όμως κάποιοι ΑΡΔ σιγοντάρουν για τους δικούς τους λόγους τον Βεζυρτζή, δε θα απορριψω τον Βεζυρτζή για αυτό, αλλα τους βρωμοΑΡΔ. Ειδικά τη μετρο-σκατα που αναφέρεις δεν τους διαβάζω/ακουω καν πια, είναι παντελώς προκλητικοί αντιΠΑΟΚτσήδεςace79grpaok έγραψε: θσ κασνουν
Όταν διαβάζω στην μετροκωλης οτι ο αρνεσεν θα έφερνε τον γκαλιτσιο μμε 500000 και ο νικολας έριξε το ποσο στα 50000 τι να πω ρε φίλε?η αβάντα βγάζει μάτι και η αβάντα από τους αρδ δεν
Ειναι τσάμπα ,κάπως πρέπει να πληρωθεί ,ταιδιαι αποκλειστικά παντως των φυλλαδων τις τελευταίες μέρες δεν σε κάνουν εντύπωση απο που βγάνουν ?ιδιαίτερα όταν το καλοκαίρι δεν έπεσα μέσα σε ουτε μια απο τις 11 το ξανάεω 11 μεταγραφεες που έκανε η ομάδα?τα αρδ βρήκαν τον informer τους και στην προσπαθεια να τον διατηρήσουν θα κάνουν τα πάντα .Το θάψιμο φα και ιτ θα συνεχιστεί αμείωτο εδω είσαι και εδω ειμαι
Ας αφήσουμε τις εντυπώσεις και ας κοιτάμε την ουσια
Τα λεφτα που ζητάει ο βαζελος δεν τα δινεις και καλώς δεν τα δινεις
Καλώς ακούγεται για να τους σπάμε λιγο τα νευρα αλλα έως εκει
Εάν δεν ερθει καλος χαφ κανενας φορ δε μπορει να παιξει καλα
Τα λεφτα που ζητάει ο βαζελος δεν τα δινεις και καλώς δεν τα δινεις
Καλώς ακούγεται για να τους σπάμε λιγο τα νευρα αλλα έως εκει
Εάν δεν ερθει καλος χαφ κανενας φορ δε μπορει να παιξει καλα