27.Γιάννης Μυστακίδης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης

Δημοσίευση από goran 64 »

Για όσους (τυχόν) δεν το γνωρίζουν και προς γνώση και συμμόρφωση τους, θέλω να τονίσω ότι στην καθομιλουμένη ελληνική γλώσσα την λέξη τσιράκι την χρησιμοποιούμε ευρύτατα με την έννοια "ακόλουθος"!!!!

Αν δεν κάνω λάθος, μιας και δεν μετέχω σε ΜΜΔ αυτού του τύπου από άποψη και επιλογή, αυτό ακριβώς σημαίνει και το like του facebook, το twit του twiter, όπως και το follow του instagram!!!!

Προφανή λόγο λοιπόν για την μιας μέρας τιμωρίας μου δεν βλέπω, ειδικότερα δε αφού έγραψα ότι ποτέ μου δεν έκραξα και δεν θα κράξω παίχτη του Π.Α.Ο.Κ. μέσα στο γήπεδο αλλά και αφού αμέσως μετά συμπορεύτηκα με το παρακάτω post του "τζο του νάγκμπε" και ειδικότερα με τις τελευταίες του προτάσεις:
ο τζο ο νάγκμπε έγραψε:Βλέπω και γω τον Μυστακίδη ψηλά στα τόπικς κάθε μέρα, λέω τί να γινε; Μπήκα σήμερα να δω, οκ βρήκαμε το νέο μεσανατολικό με τα λάικ στο ινσταγκραμ. Με την πειθαρχία έχω κόλλημα πολλά χρόνια τώρα, την θεωρώ το α και το ω σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα. Αλλά δεν έχω την ψευδαίσθηση οτι είμαι και γω τέλειος και ζω σε κόσμο τέλειων. Δεν ξέρω για σας μάγκες. Λάθη και γκάφες έχω κάνει πολλές και κάνω ακόμα και τώρα, και ας έχω σχεδόν τα διπλάσια χρόνια από τον Μυστακίδη και άλλους. Και βλέπω συνέχεια ανθρώπους πανέξυπνους και ικανούς να την πατάνε επίσης. Δεν ξέρω μπορεί να ζείτε στα τέλεια περιβάλλοντα με τους αλάνθαστους παρέα. Τί είπε ο Ίβιτς οτι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τις προάλλες; Ένα πράγμα. Να είναι ενωμένος. Αυτό. Το θέμα με τα λάθη των παικτών θα το χειριστεί η ομάδα και θα το λύσει.
Ελπίζω λοιπόν η απόφαση της mod team για μπανάρισμα μου μιας ημέρας να ήταν ένα ακόμα ανθρώπινο λάθος...

Όπως ελπίζω ότι και τα ατυχή γραπτά κάποιων σε άλλο topic, αυτά που εικάζουν ότι όσοι αποκαλούν τσιράκια κάποιους παίχτες μας σημαίνει ότι έχουν εμπάθεια μαζί τους να...ΣΒΟΥ άμεσα, επειδή προσβάλουν ιδιαίτερα!!!!

Υ.Γ. Το topic "προβλήματα και λύσεις" για ποιον λόγο κλειδώθηκε και ως πότε θα παραμείνει κλειδωμένο???
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Τσιρακι:
1. (παρωχ.) βοηθός μάστορα ή μαθητευόμενος τεχνίτης
2. κάποιος που για ίδιον όφελος ακολουθεί δουλικά και αναξιοπρεπώς κάποιον που θεωρείται ανώτερός του
3. υπηρέτης

Ταγάρι:
1. υφασμάτινος σάκος, συνήθως πολύχρωμος, που κρεμιέται από τον ώμο ή χρησιμοποιειται ως σακίδιο με την τροφή των ζώων για τάισμα
2. O ποδοσφαιριστής που δεν έχει ιδέα από το άθλημα.

Παλτο:
1. Bαρύ και ζεστό ένδυμα για τον κορμό, μάλλινο ή γούνινο με μανίκια, που φοριέται πάνω από τα υπόλοιπα ρούχα
2. O ποδοσφαιριστής που έρχεται στην ομάδα μετεγγραφή από το εξωτερικό με τυμπανοκρουσίες και ταρατατζούμ αλλά γρήγορα αποδεικνύεται λίγος και διαψεύδει παταγωδώς τις προσδοκίες των φιλάθλων.

Μ@λ@κας:
1. (αρχ) Μαλθακός, νωθρός
2. τα γνωστά

Τουλαχιστον ο Τζος κ ο Ντιμ ειχαν το θαρρος της γνωμης για το ταγαρι κ το παλτο αντιστοιχα (που προκαλεσαν τις βρισιες κ τους αφορισμους σου)
Να υποθεσω οτι αν δουμε χαρακτηρισμο μ@λ@κ@ για παικτη δε θα αντιδρασουμε γτ αμεσως θα καταλαβουμε οτι αυτος που το γραψε εννοουσε "μαλθακος"
:lol:

Y.Γ. Μην ανησυχεις, το "τσιρακι" το χρησιμοποιησα με τη μεταφορικη εννοια που χρησιμοποιουν 9-10 μυρια Ελληνες και οχι με την ΕΥΡΕΩΣ διαδεδομενη που εκανες εσυ..Γι'αυτο δεν υπηρχε λογος να τσιμπησεις ετσι!

Ειμαστε τσιρακια του ΠΑΟΚ
Ειμαι τσιρακι μιας μ4#ναρας στο facebook

Καλο, δε λεω..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

να προσεχεις τα λαικ, τα τελειο και τα χαχα σου μικρε. επισης να πατας ελεος στο τζαβελλα.

και παιξε μπαλα. βασικα. αυτο. παιξε μπαλα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Το ταγαρι χρησιμοποιειται ως συνωνυμο του βλαχου
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Σιμπα προσκυνώ :lol:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μυστα, ντροπης πραγματα ειναι αυτες οι βουτιες..
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Γιατι τοσο χαλια σημερα???
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αόρατος σήμερα... :shock: :cry:
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Αθλιο κομπλεξικο humour, για μεχρι εκει εισαι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Απογοήτευση κι αυτός.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σαν εξτρεμ ειανι μηδενικό δυστυχως τζαπα ταλαιπωρούμαστε κ μεις κ αυτος εκει
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Μηδενικο????? Γιατι τετοια ισοπεδωση??? Τοσο δυσκολη ειναι η ελληνικη γλωσσα να βρεις μια λεξη πιο δικαιη να χαρακτηρισεις την διαφωνια σου για την θεση που παιζει ο Μυστακιδης?
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Σήμερα ηταν κακός , το παιδί βέβαια είναι για μέσα στην περιοχή κακός παίζει εξτρέμ
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Η βουτια προσβαλλει τον ΠΑΟΚ.Σεβασου επιτελους το συλλογο που σε χρυσοπληρωνει και σταματα να μας ντροπιαζεις αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα με τη συμπεριφορα σου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Συμπλήρωσε 6 κίτρινες. Στην επόμενη θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”