Αν δεν κάνω λάθος, μιας και δεν μετέχω σε ΜΜΔ αυτού του τύπου από άποψη και επιλογή, αυτό ακριβώς σημαίνει και το like του facebook, το twit του twiter, όπως και το follow του instagram!!!!
Προφανή λόγο λοιπόν για την μιας μέρας τιμωρίας μου δεν βλέπω, ειδικότερα δε αφού έγραψα ότι ποτέ μου δεν έκραξα και δεν θα κράξω παίχτη του Π.Α.Ο.Κ. μέσα στο γήπεδο αλλά και αφού αμέσως μετά συμπορεύτηκα με το παρακάτω post του "τζο του νάγκμπε" και ειδικότερα με τις τελευταίες του προτάσεις:
Ελπίζω λοιπόν η απόφαση της mod team για μπανάρισμα μου μιας ημέρας να ήταν ένα ακόμα ανθρώπινο λάθος...ο τζο ο νάγκμπε έγραψε:Βλέπω και γω τον Μυστακίδη ψηλά στα τόπικς κάθε μέρα, λέω τί να γινε; Μπήκα σήμερα να δω, οκ βρήκαμε το νέο μεσανατολικό με τα λάικ στο ινσταγκραμ. Με την πειθαρχία έχω κόλλημα πολλά χρόνια τώρα, την θεωρώ το α και το ω σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα. Αλλά δεν έχω την ψευδαίσθηση οτι είμαι και γω τέλειος και ζω σε κόσμο τέλειων. Δεν ξέρω για σας μάγκες. Λάθη και γκάφες έχω κάνει πολλές και κάνω ακόμα και τώρα, και ας έχω σχεδόν τα διπλάσια χρόνια από τον Μυστακίδη και άλλους. Και βλέπω συνέχεια ανθρώπους πανέξυπνους και ικανούς να την πατάνε επίσης. Δεν ξέρω μπορεί να ζείτε στα τέλεια περιβάλλοντα με τους αλάνθαστους παρέα. Τί είπε ο Ίβιτς οτι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τις προάλλες; Ένα πράγμα. Να είναι ενωμένος. Αυτό. Το θέμα με τα λάθη των παικτών θα το χειριστεί η ομάδα και θα το λύσει.
Όπως ελπίζω ότι και τα ατυχή γραπτά κάποιων σε άλλο topic, αυτά που εικάζουν ότι όσοι αποκαλούν τσιράκια κάποιους παίχτες μας σημαίνει ότι έχουν εμπάθεια μαζί τους να...ΣΒΟΥ άμεσα, επειδή προσβάλουν ιδιαίτερα!!!!
Υ.Γ. Το topic "προβλήματα και λύσεις" για ποιον λόγο κλειδώθηκε και ως πότε θα παραμείνει κλειδωμένο???