Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
- Μπαρκαρούτσος
- GiorgosAtha
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Roman... φρόντισε... αλλιώς σε περιμένει το εβδομαδιαίο ρεπορτάζ του Jacobo.RoMaN έγραψε:Ες αύριον τα σπουδαία...

- PaokPatraG4
Μπααααα......τα σπουδαια τα βλεπω κατα της 14 και μετα που θα επισημοποιηθει και ο Τζακ....Θα εχουμε και το φιλικο με την Ιντερ οποτε ολα μαζι τα προβλεπω!!!!!
Εγώ δε θέλω μεταγραφές. Θέλω 4 πράγματα
1) Αύξηση του μπάτζετ των ακαδημιών και άλλο και βέλτιστη οργάνωση.
2) Δημιουργεία υπερσύγχρονου προπονητικού επιτέλους.
3) Σταθερό προπονητικό επιτελείο που από πίσω θα έχει πολύ καλό μάνατζμεντ για να πουλά σε πολύ καλές τιμές παίκτες.
4) Βέλτιστο σκάουτιγκ σε όλη την Ελλάδα και ένα-ένα βήματα προς το εξωτερικό.
Άν είναι αυτό το πλάνο περιμένω και 5 χρόνια.
1) Αύξηση του μπάτζετ των ακαδημιών και άλλο και βέλτιστη οργάνωση.
2) Δημιουργεία υπερσύγχρονου προπονητικού επιτέλους.
3) Σταθερό προπονητικό επιτελείο που από πίσω θα έχει πολύ καλό μάνατζμεντ για να πουλά σε πολύ καλές τιμές παίκτες.
4) Βέλτιστο σκάουτιγκ σε όλη την Ελλάδα και ένα-ένα βήματα προς το εξωτερικό.
Άν είναι αυτό το πλάνο περιμένω και 5 χρόνια.
παει και η ψευδαισθηση οτι θα παρουμε δανεικο τον Κυριακο!
υπογραφει στην Λεβερκουζεν και παπαλα...
ας βγει καποιος επισημα να μας πει αν θα κανουμε η οχι μεταγραφες για να ξερουνε αν και πως θα τους στηριξουμε, απαντησεις οπως αυτη που εδωσε ο ΑΑ θα φερουνε πολυ γκρινια, τερμα πια τα μισολογα, θα κανουμε μεταγραφες ναι η οχι?
Πρέπει να περιμένουμε κι άλλους παίκτες;
«Εγώ στον κόσμο το μόνο που έχω να πω, είναι να είναι ήσυχος. Στο τέλος θα είμαστε καλά».
υπογραφει στην Λεβερκουζεν και παπαλα...
ας βγει καποιος επισημα να μας πει αν θα κανουμε η οχι μεταγραφες για να ξερουνε αν και πως θα τους στηριξουμε, απαντησεις οπως αυτη που εδωσε ο ΑΑ θα φερουνε πολυ γκρινια, τερμα πια τα μισολογα, θα κανουμε μεταγραφες ναι η οχι?
«Εγώ στον κόσμο το μόνο που έχω να πω, είναι να είναι ήσυχος. Στο τέλος θα είμαστε καλά».
- ilovegame27
Γιατί είχε κανείς την πεποίθηση ότι θα έρθει ο Κυριάκος στην Ελλάδα?
Κλείστε τον Runje να τελειώνουμε
Κλείστε τον Runje να τελειώνουμε
- ilovegame27
Και ο Ολυμπιακός για Πάντεφ!!!!!!!!!!!!!!
Ιταλικό δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό να κάνει μπάσιμο για την απόκτηση του Γκόραν Πάντεφ από την Νάπολι, την στιγμή που η Αλ Τζαζίρα έχει ήδη καταθέσει πρόταση για τον Σκοπιανό διεθνή φορ.
Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ικανού στράικερ, ο οποίος θα προσδώσει ποιότητα στην γραμμή κρούσης, δίνοντας ουσιαστικές λύσεις στο σκοράρισμα.
Αρκετές είναι οι περιπτώσεις που εξετάζουν οι Πειραιώτες και πιθανότατα μια από αυτές είναι και του Γκόραν Πάντεφ, αν ευσταθεί το ιταλικό δημοσίευμα που θέλει τους Πειραιώτες να κάνουν μπάσιμο για την απόκτηση του από την Νάπολι.
Συγκεκριμένα ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, δημοσιογράφος που ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με μεταγραφές, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός μπήκε στην διεκδίκηση του Σκοπιανού διεθνή φορ, για τον οποίο έχει ήδη κάνει πρόταση η Αλ Τζαζίρα.
Ο 31χρονος (27/7/1983) επιθετικός έχει κάνει σπουδαία καριέρα στο Καμπιονάτο φορώντας τις φανέλες των Λάτσιο (2004-09), Ίντερ (2009-12), Νάπολι (από το 2012), ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί ως δανεικός σε Σπέτσια (2002-03) και Ανκόνα (2003-04).
Συνολικά μετράει 317 εμφανίσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα, με 73 γκολ και 46 ασίστ. Στο Champions League έχει 30 ματς με 5 γκολ και 4 ασίστ, ενώ στο Κύπελλο Ιταλίας έχει αγωνιστεί 27 φορές με 9 τέρματα και 7 ασίστ.
Σε συλλογικό επίπεδο το κοντέρ του έχει καταγράψει 396 παιχνίδια με 93 γκολ και 58 ασίστ.
Ιταλικό δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό να κάνει μπάσιμο για την απόκτηση του Γκόραν Πάντεφ από την Νάπολι, την στιγμή που η Αλ Τζαζίρα έχει ήδη καταθέσει πρόταση για τον Σκοπιανό διεθνή φορ.
Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ικανού στράικερ, ο οποίος θα προσδώσει ποιότητα στην γραμμή κρούσης, δίνοντας ουσιαστικές λύσεις στο σκοράρισμα.
Αρκετές είναι οι περιπτώσεις που εξετάζουν οι Πειραιώτες και πιθανότατα μια από αυτές είναι και του Γκόραν Πάντεφ, αν ευσταθεί το ιταλικό δημοσίευμα που θέλει τους Πειραιώτες να κάνουν μπάσιμο για την απόκτηση του από την Νάπολι.
Συγκεκριμένα ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, δημοσιογράφος που ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με μεταγραφές, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός μπήκε στην διεκδίκηση του Σκοπιανού διεθνή φορ, για τον οποίο έχει ήδη κάνει πρόταση η Αλ Τζαζίρα.
Ο 31χρονος (27/7/1983) επιθετικός έχει κάνει σπουδαία καριέρα στο Καμπιονάτο φορώντας τις φανέλες των Λάτσιο (2004-09), Ίντερ (2009-12), Νάπολι (από το 2012), ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί ως δανεικός σε Σπέτσια (2002-03) και Ανκόνα (2003-04).
Συνολικά μετράει 317 εμφανίσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα, με 73 γκολ και 46 ασίστ. Στο Champions League έχει 30 ματς με 5 γκολ και 4 ασίστ, ενώ στο Κύπελλο Ιταλίας έχει αγωνιστεί 27 φορές με 9 τέρματα και 7 ασίστ.
Σε συλλογικό επίπεδο το κοντέρ του έχει καταγράψει 396 παιχνίδια με 93 γκολ και 58 ασίστ.
- Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή τι πρέπει να πει παραπάνω;Athens έγραψε:απαντησεις οπως αυτη που εδωσε ο ΑΑ θα φερουνε πολυ γκρινια, τερμα πια τα μισολογα, θα κανουμε μεταγραφες ναι η οχι?

Ότι μεταγραφή είναι να γίνει πρέπει να γίνει μέχρι την Κυριακή ώστε να βοηθήσει στα νοκ άουτ του γιουρόπα.
Πρέπει να πάρει και 10 προπονήσεις με την ομάδα...
** Ξέρουμε ποιά είναι η καταληκτική ημερομηνία για να δηλώσουμε παίκτες για τα νοκ άουτ?
** Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο βασικός μας αριστερός εξτρέμ θα είναι ο Μάρτενς. Δεν με χαλάει. Έχει την ικανότητα να συγκλίνει και να γίνεται καί 10άρι καί κρυφός σέντερ φορ. Και μόλις κουμπώσει με τον Ρατ θα φορτώνουν ασσίστ τον Κλάους. (ας δώσει κάποιος κανα λινκ με τις αποδόσεις για 1ο σκόρερ της λίγδας, θενκ)
Πρέπει να πάρει και 10 προπονήσεις με την ομάδα...
** Ξέρουμε ποιά είναι η καταληκτική ημερομηνία για να δηλώσουμε παίκτες για τα νοκ άουτ?
** Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο βασικός μας αριστερός εξτρέμ θα είναι ο Μάρτενς. Δεν με χαλάει. Έχει την ικανότητα να συγκλίνει και να γίνεται καί 10άρι καί κρυφός σέντερ φορ. Και μόλις κουμπώσει με τον Ρατ θα φορτώνουν ασσίστ τον Κλάους. (ας δώσει κάποιος κανα λινκ με τις αποδόσεις για 1ο σκόρερ της λίγδας, θενκ)
- paok kerkyra
Η λίστα για το Europa League δηλώνεται μια η δυο μέρες μετά την κλήρωση και η κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να κάνει μια αλλαγή μέχρι και μία μέρα πριν τον αγώνα... οπότε μέχρι Παρασκευή πρέπει να έχουν κλείσει τουλάχιστον ο αριστερός εξτρεμ και ο κεντρικός αμυντικός που είναι και τα ποιο σημαντικά κενά που παρουσιάζει το ρόστερ
Εγώ έχω αρχίσει να αναπολώ τον Τσιρίλο.MANIAKOS έγραψε:οσο περναει ο καιρος ο κατσουρ σεντερμπακ καλος με φαινεται.....

καταλαβα καλα????????????αφηνεις υπονοουμενο πως ο σπυροπουλος παει καλα????????????????????????????????????????obanebane έγραψε:MANIAKOS έγραψε:φοβάμαι τις αλχημειες που ισως γινουν για να βολευτουν οι διεθνεις......
Δεν υπαρχει περιπτωση ο Αναστασιαδης να βαλει πανω απο την ομαδα κανεναν διεθνη,οποιος αξιζει θα παιζει.
Σε οποιον διεθνη δεν αρεσει να παει στο καλο οπως ο Τζιολης το γεναρη.
Τωρα η αληθεια ειναι πως θα χωρεσουν κυριως οι Σαλπιγγιδης,τζαβελας (με αυτον τον Σπυροπουλο) στην ομαδα ενας θεος ξερει.
λογικα δεν καταλαβα καλα..........
ο ρατ δεν με εχει πεισει ιδιαιτερα,βλεπω ασχημα στοιχεια στο παιχνιδι του....φανταζομαι θα ανεβει.....σπυροπουλος δεν υπαρχει ουτε στην Γ' εθικη και ο ποζατζιδης πιστευω πρεπει να παει να παρει παιχνιδια στον αιγινιακο....Οποτε ο Τζαβελλας ειναι ο μοναδικος διεθνης που φανταζει σιγουρος στα μπακ....
τον τζιολη που δυστυχως μας επεστρεψε δεν βλεπω να παιρνει ευκολα θεση στα χαφ απο τον ανεβασμενο μαντουρο....
ο σαλπι θα δειξει αναλογα με τις μεταγραφες που θα γινουν,αν γινουν......
ο γλυκος μαλλον κλασικα βισματικα θα τον φαει τον ιτανζ.....

-
Το φιλικό μου έδειξε πάλι οτι χρειαζόμαστε δυο καλά στόπερ. Πίστευα οτι μέχρι και την προηγούμενη Παρασκευή θα είχαμε κάνει τις 2 βασικές μεταγραφές στοπερ και αριστερου χαφ. Παραμένω αισιόδοξος αλλά συγκρατημένος αισιοδοξος ποια. Αυτό που δεν θέλω να γίνεται ποια στον ΠΑΟΚ είναι στο τέλος να λέμε αυτό το κρίμα ΑΝ είχαμε...
οποτε η αγωνια φτανει αυτην την εβδομαδα προς το τελος της..βασανο μεγαλο χιλιαδων οπαδωνpaok kerkyra έγραψε:Η λίστα για το Europa League δηλώνεται μια η δυο μέρες μετά την κλήρωση και η κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να κάνει μια αλλαγή μέχρι και μία μέρα πριν τον αγώνα... οπότε μέχρι Παρασκευή πρέπει να έχουν κλείσει τουλάχιστον ο αριστερός εξτρεμ και ο κεντρικός αμυντικός που είναι και τα ποιο σημαντικά κενά που παρουσιάζει το ρόστερ
Θενκς Κέρκυρα.
** Νομίζω επιβάλλεται να δούμε Πόζογλου στα επόμενα 3 φιλικά. Να πάρει όσο χρόνο παίρνουν οι Σαββίδης-Κουλούρης.
** Νομίζω επιβάλλεται να δούμε Πόζογλου στα επόμενα 3 φιλικά. Να πάρει όσο χρόνο παίρνουν οι Σαββίδης-Κουλούρης.