Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλια.
-
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ
Φίλε αστροναύτη πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις και έχω την εντύπωση ότι βλέπεις συνομωσιες παντού...
Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν την αυριανή αναχώρηση για το Λονδίνο, για το δυνατό φιλικό με την ΚΠΡ. Η προπόνηση -μετά την καθιερωμένη προθέρμανση- αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και διπλά σε μικρούς χώρους, με συγκεκριμένους τακτικούς προσανατολισμούς.
Ο Μάαρτεν Μάρτενς δεν προπονήθηκε σε δυνατούς ρυθμούς λόγω ενοχλήσεων από το ματς με τη Νάπολι που δεν υποχώρησαν και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί από το φιλικό του Λονδίνου, στο οποίο όμως θα αγωνιστούν οι Αθανασιάδης και Γκολάσα -που προπονήθηκαν κανονικά- και ο Μακ που προπονήθηκε μεν μόνος του, περισσότερο όμως για προληπτικούς λόγους αποφυγής επιβάρυνσης.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αγγλία, η οποία αποτελείται από τους:
Αθανασιάδη, Βίτορ, Γιακουμή, Γλύκο, Γκολάσα, Κατσικά, Κίτσιου, Κουλούρη, Κωνσταντινίδη, Κάτσε, Μακ, Μαντούρο, Περέιρα, Ποζατζίδη, Ρατς, Σαββίδη, Σαλπιγγίδη, Σκόνδρα, Σπυρόπουλο, Τζαβέλλα, Τζανδάρη, Τζιόλη.
Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στις 7:50 αύριο το πρωί στην Τούμπα, απ΄όπου θα μεταβεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία κι απο εκεί με πτήση τσάρτερ στο Λονδίνο.
Από paokfc.gr Κατηγορία: Ποδόσφαιρο | Προπόνηση
Ρε παιδί μου, αν χτύπησε στη Νάπολη πώς έπαιξε με την Ξάνθη? Δεν γίνεται οι σημερινές ενοχλήσεις να είναι πιο έντονες από της Τρίτης.
Να γράψουν ότι χτύπησε στο φιλικό με την Ξάνθη ή στη σημερινή προπόνηση, ΟΚ.
Να μου λένε ότι δεν πετάει για ΚΠΡ λόγω ενοχλήσεων από το Σάββατο μου φαίνεται γελοίο.
Τόσο γελοίο που με βάζει σε δεύτερες σκέψεις.. είτε να συμβαίνει κάτι αλά Ιτάνζ είτε οι γραφειοτυπάδες να μην κάνουν σωστά τη δουλειά τους. (με το 2ο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες)
Ο Μάαρτεν Μάρτενς δεν προπονήθηκε σε δυνατούς ρυθμούς λόγω ενοχλήσεων από το ματς με τη Νάπολι που δεν υποχώρησαν και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί από το φιλικό του Λονδίνου, στο οποίο όμως θα αγωνιστούν οι Αθανασιάδης και Γκολάσα -που προπονήθηκαν κανονικά- και ο Μακ που προπονήθηκε μεν μόνος του, περισσότερο όμως για προληπτικούς λόγους αποφυγής επιβάρυνσης.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αγγλία, η οποία αποτελείται από τους:
Αθανασιάδη, Βίτορ, Γιακουμή, Γλύκο, Γκολάσα, Κατσικά, Κίτσιου, Κουλούρη, Κωνσταντινίδη, Κάτσε, Μακ, Μαντούρο, Περέιρα, Ποζατζίδη, Ρατς, Σαββίδη, Σαλπιγγίδη, Σκόνδρα, Σπυρόπουλο, Τζαβέλλα, Τζανδάρη, Τζιόλη.
Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στις 7:50 αύριο το πρωί στην Τούμπα, απ΄όπου θα μεταβεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία κι απο εκεί με πτήση τσάρτερ στο Λονδίνο.
Ρε παιδί μου, αν χτύπησε στη Νάπολη πώς έπαιξε με την Ξάνθη? Δεν γίνεται οι σημερινές ενοχλήσεις να είναι πιο έντονες από της Τρίτης.
Να μου λένε ότι δεν πετάει για ΚΠΡ λόγω ενοχλήσεων από το Σάββατο μου φαίνεται γελοίο.
Τόσο γελοίο που με βάζει σε δεύτερες σκέψεις.. είτε να συμβαίνει κάτι αλά Ιτάνζ είτε οι γραφειοτυπάδες να μην κάνουν σωστά τη δουλειά τους. (με το 2ο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες)
-
astronaut έγραψε:Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν την αυριανή αναχώρηση για το Λονδίνο, για το δυνατό φιλικό με την ΚΠΡ. Η προπόνηση -μετά την καθιερωμένη προθέρμανση- αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και διπλά σε μικρούς χώρους, με συγκεκριμένους τακτικούς προσανατολισμούς.
Και γιατί δεν γίνεται οι ενοχλήσεις να είναι πιο έντονες τώρα δηλαδή? εξήγησε το μας με κανά επιχείρημα και όχι με αερολογίες...ρε παιδί μου,όπως λες και συ,μπορεί να επιβαρύνθηκε με την Ξάνθη..μπορεί να είχε ενοχλήσεις και πριν την Ξάνθη αλλά να έγιναν πιο έντονες..δεν έχω διαβάσει ένα πόστ σου που να μην το βασιζεις σε θεωρίες...έλεος δηλαδή...
- desperando
- Επικοινωνία:
γιατι αν σου γραψουν οτι ο παικτης ειχε ενοχλησεις μετα το παιχνιδι απο την ναπολι αλλα αποφασιστηκε να μην ξεκουραστει με την ξανθη με αποτελεσμα οι ενοχλησεις αντι να υποχωρουν γινονται πιο εντονες,θα τους εριχνες μπινελικια
Κλάους, Μακ & Γκολάσα είχαν μικρο-ενοχλήσεις και η ΠΑΕ μάς ενημέρωσε από την προηγούμενη ότι θα προφυλαχθούν με την Ξάνθη...desperando έγραψε:γιατι αν σου γραψουν οτι ο παικτης ειχε ενοχλησεις μετα το παιχνιδι απο την ναπολι αλλα αποφασιστηκε να μην ξεκουραστει με την ξανθη με αποτελεσμα οι ενοχλησεις αντι να υποχωρουν γινονται πιο εντονες,θα τους εριχνες μπινελικια
Τεσπα, ελπίζω να είναι απλώς μικρο-ενοχλήσεις και τίποτα παρπάνω.
Μπορεί να είναι και τακτική του Τρελού για να δείξει στον Ιβάν τις τρύπες του ρόστερ.
Πρόκειται για τυπογραφικό μάλλον..Ξάνθη ήθελαν να γράψουν,αλλά ως συνήθως γράφουν οτι να 'ναι.
- sourmenetes
- Moderator
Για να δουμε καμοια ενδεκαδα για αυριο...
Ενα σχημα με
.................Γιακουμη...................
Κιτσιου......Βιτορ.........Τζαβελλας.......Ρατ
..........Κατσε...........Μαντουρο...........
Μακ......................................Γκολασα
....................Περειρα.....................
.....................Κλαους.........................
Ενα σχημα με
.................Γιακουμη...................
Κιτσιου......Βιτορ.........Τζαβελλας.......Ρατ
..........Κατσε...........Μαντουρο...........
Μακ......................................Γκολασα
....................Περειρα.....................
.....................Κλαους.........................
- ΑποστόληςΑ
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (4-4-2)
Γιακουμής
Κιτσιου - Βιτορ - Τζαβέλλας - Ρατς
Mak - Kace - Maduro - Golasa
Αθανασιάδης - Pereyra
Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ (3-5-2)
Γλύκος
Σκόνδρας - Κατσικάς - Ποζατζίδης
Κων/νιδης - Σπυρόπουλος
Τζιόλης - Σαββίδης - Τζανδάρης
Σαλπι - Κουλούρης
Η σύνθεση του 2ου ημιχρόνου δεν είναι δόκιμη, απλά περιέχει ό,τι περίσσεψε από του πρώτου...
Γιακουμής
Κιτσιου - Βιτορ - Τζαβέλλας - Ρατς
Mak - Kace - Maduro - Golasa
Αθανασιάδης - Pereyra
Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ (3-5-2)
Γλύκος
Σκόνδρας - Κατσικάς - Ποζατζίδης
Κων/νιδης - Σπυρόπουλος
Τζιόλης - Σαββίδης - Τζανδάρης
Σαλπι - Κουλούρης
Η σύνθεση του 2ου ημιχρόνου δεν είναι δόκιμη, απλά περιέχει ό,τι περίσσεψε από του πρώτου...
Ρε δεν πα να παίζει ο μαντζαφασούλιας στόπερ-φορ και ο ξερωγολίδης αριστεροδεξιό εξτρέμ σήμερα.
Να γ@μώ και συστήματα και προπονητές και πρόεδρους και εξζέκιουτιβ νταιρέκτορς και το μ#υνί της Καλλιρόης να γ@μώ.
ΠΑΟΚ Σ' ΑΓΑΠΩ
ΠΑΟΚ Σ' ΑΓΑΠΩ
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ 'ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ
Να γ@μώ και συστήματα και προπονητές και πρόεδρους και εξζέκιουτιβ νταιρέκτορς και το μ#υνί της Καλλιρόης να γ@μώ.
ΠΑΟΚ Σ' ΑΓΑΠΩ
ΠΑΟΚ Σ' ΑΓΑΠΩ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Θελω κερκιδα καλη ε οχι να χαμε να λεγαμε
Σκεφτειτε οτι ελλαδα τα καφε ηδη βγαλαν πινακιδα με κιμωλια qpr PAOK
Θα το δουνε τα τουριστακια κτλ
Ευκαιρια
Σκεφτειτε οτι ελλαδα τα καφε ηδη βγαλαν πινακιδα με κιμωλια qpr PAOK
Θα το δουνε τα τουριστακια κτλ
Ευκαιρια
ΠΑΟΚ 1980. Αυτος εισαι!!!!!!! Πανω τους ρε μαγκες!!!!!! ουτε τρανσφορμερς ουτε μποξ του μποξ ουτε ροτεισιον και φλωριες. ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕ---- ΔΙΚΕΦΑΛΕ. Με φτιαξες ρε μαγκα να σε καλα!!!!!Ale έγραψε:Ρε δεν πα να παίζει ο μαντζαφασούλιας στόπερ-φορ και ο ξερωγολίδης αριστεροδεξιό εξτρέμ σήμερα.
ΠΑΟΚ Σ' ΑΓΑΠΩ
ΠΑΟΚ Σ' ΑΓΑΠΩ
- paok kerkyra
Αυτή την 11άδα θέλω να δω σήμερα και αν είναι δυνατόν οι περισσότεροι να βγάλουν το 90λεπτο για να αρχίσει να δένει το σχήμα εν όψει Ζίμπρου