Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Σας βλέπω κάθε μέρα στις φωτό και τα βιδεακια εσένα και τον. Παμπλο και σας χαίρομαι ...
Είμαι σίγουρος οτι σε ενα δυο μήνες οτι παίχτες και να έχετε στην διάθεση σας τουλάχιστον θα γίνουν ομαδα με αρχή και τέλος ...
Χαίρομαι πολύ γιατι τα πολύτιμα πρόσωπα των πολλών πιτσιρικάδων που έχουμε βλέπουν κάθε μέρα τις φάτσες σας ...
Εγγύηση είστε γιατί όλα τα αλλα ειναι προς το παρόν διαλυμένα και εκτός λογικής ΠΑΟΚ ...
Συνεχίστε και εμείς μαζί σας
Είμαι σίγουρος οτι σε ενα δυο μήνες οτι παίχτες και να έχετε στην διάθεση σας τουλάχιστον θα γίνουν ομαδα με αρχή και τέλος ...
Χαίρομαι πολύ γιατι τα πολύτιμα πρόσωπα των πολλών πιτσιρικάδων που έχουμε βλέπουν κάθε μέρα τις φάτσες σας ...
Εγγύηση είστε γιατί όλα τα αλλα ειναι προς το παρόν διαλυμένα και εκτός λογικής ΠΑΟΚ ...
Συνεχίστε και εμείς μαζί σας
paokovios1974 έγραψε:Αδερφε αστο καλυτερα σημερα μαθαμε οτι χαθηκε ο στοχ και ο λουκας και ζηταμε το κεφαλι του Ιβαν αυριο αν κατσει καμια καλη μεταγραφη θα γεμισουμεMANIAKOS έγραψε:καταλαβαίνεις όμως ότι είναι λαθος αυτό...πρεπει και σαν οπαδοι να βελτιωθούμε ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και μπραβο προεδραρα
ειμαστε της κωλοτουμπας ισχυει

Μετα τα χθεσινά καραγκιοζιλικια το οτι αρπάξες κατευθείαν την ευκαιρία και έκανες σήμερα κατήχηση στους πιτσιρικάδες απλά επιβεβαιώνει αυτά που γράφω παραπάνω ... !!!!!
Όλοι πρέπει να λειτουργούν για το καλό του ΠΑΟΚ και να βλέπουν το δικό τους καλό μόνο μεσα απο την ομαδα ...
Οποίος δεν λειτουργεί έτσι τον μπουλο ..... Τον μμμμμμππππποοοοοοοοοουυυυυυυυυλλλλλλοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!
Ζω για την στιγμή με τον επόμενο που θα τολμήσει να κουνηθεί ......
Εκείνον θα τον αρπάξει ο ήρεμος .........
Αλήθεια έχετε παρατηρήσει πόσο ήρεμος ειναι ο Παμπλο ;;;;;;;;
Ε ρε γλεντιαααααα !!!!!!!
Άντε πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ ........ Πάμε λεεεεεεμμμμμμμμεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!
Όλοι πρέπει να λειτουργούν για το καλό του ΠΑΟΚ και να βλέπουν το δικό τους καλό μόνο μεσα απο την ομαδα ...
Οποίος δεν λειτουργεί έτσι τον μπουλο ..... Τον μμμμμμππππποοοοοοοοοουυυυυυυυυλλλλλλοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!
Ζω για την στιγμή με τον επόμενο που θα τολμήσει να κουνηθεί ......
Εκείνον θα τον αρπάξει ο ήρεμος .........

Αλήθεια έχετε παρατηρήσει πόσο ήρεμος ειναι ο Παμπλο ;;;;;;;;
Ε ρε γλεντιαααααα !!!!!!!
Άντε πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ ........ Πάμε λεεεεεεμμμμμμμμεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!
- ΑποστόληςΑ
"Έτσι, δεν πάμε πουθενά"
olapaok 04 Ιουλ. 2014 14:25
Η ομιλία του Άγγελου Αναστασιάδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά το επεισόδιο με τον Λούκας και τον Χακόμπο
Άστραψε και βρόντηξε ο Άγγελος Αναστασιάδης λίγη ώρα μετά το επεισόδιο με πρωταγωνιστές τους Χακόμπο και Λούκας. Η ομάδα έβλεπε βίντεο και ο Λούκας συνομιλούσε με τον Χακόμπο και αυτό έφερε ως αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να τους διώξει από την αίθουσα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Μetrosport".
"Πρώτα η ομάδα"
Μόλις οι δύο παίκτες αποχώρησαν από την αίθουσα ο Αναστασιάδης μίλησε για 40 λεπτά με τους υπόλοιπους παίκτες, αφού δεν θέλει σε καμία περίπτωση η ομάδα να... βγαίνει από την πορεία της, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.
"Τέτοια φαινόμενα δεν πρέπει να ξαναπαρουσιαστούν, αν θέλουμε να κάνουμε ομάδα", φέρεται να είπε ο Έλληνας προπονητής, ξεκαθαρίζοντας έτσι στους παίκτες πως πάνω απ' όλους πρέπει να είναι η ομάδα και η ηρεμία αυτής.
Η ομιλία του Άγγελου Αναστασιάδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά το επεισόδιο με τον Λούκας και τον Χακόμπο
Άστραψε και βρόντηξε ο Άγγελος Αναστασιάδης λίγη ώρα μετά το επεισόδιο με πρωταγωνιστές τους Χακόμπο και Λούκας. Η ομάδα έβλεπε βίντεο και ο Λούκας συνομιλούσε με τον Χακόμπο και αυτό έφερε ως αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να τους διώξει από την αίθουσα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Μetrosport".
"Πρώτα η ομάδα"
Μόλις οι δύο παίκτες αποχώρησαν από την αίθουσα ο Αναστασιάδης μίλησε για 40 λεπτά με τους υπόλοιπους παίκτες, αφού δεν θέλει σε καμία περίπτωση η ομάδα να... βγαίνει από την πορεία της, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.
"Τέτοια φαινόμενα δεν πρέπει να ξαναπαρουσιαστούν, αν θέλουμε να κάνουμε ομάδα", φέρεται να είπε ο Έλληνας προπονητής, ξεκαθαρίζοντας έτσι στους παίκτες πως πάνω απ' όλους πρέπει να είναι η ομάδα και η ηρεμία αυτής.
- paokovios1974
Ακους εκει φερεται να ειπε,ειπε η δεν ειπε ρε αλανια παλιοαρδ?και απο που και ως που μαθατε τις συνομιλιες ?σας τις ειπε ο Αγγελος μηπως ?ΑεισταδιαλαΑποστόληςΑ έγραψε:"Έτσι, δεν πάμε πουθενά"
"Πρώτα η ομάδα"
Το μόνο που στεναχωριεμαι είναι ότι πάλι θα βγάλεις τα κάστανα απο την φωτιά. Δεν σε φοβάμαι όμως.........
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
Μια χαρά βολευτηκε ο άγγελος.. Και τριτοτεταρτος θα βγει έλλειψη πέμπτου αλλά και ήρωας θα το παίξει μιας και θα έχει μέτριο υλικό.GiorgosAtha έγραψε:Τελικά Αγγελάρα -δυστυχώς ή ευτυχώς- μου φαίνεται πως θα εναποθέσω όλες μου τις ελπίδες για κάτι καλό φέτος σε σένα...
Πέρασε σε όσους έχεις και σου φέρουνε το βλέμμα του "σ'λιού ατάιγου" (που λένε και στο χωρίο μου)... μόνο εσύ μπορείς να πετύχεις και να κατεβάσεις ομάδα "θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι" με τέτοιες συνθήκες!
Σε εσένα ελπίζω...
- paokovios1974
Τι τεταρτος τον παναιτωλικο φετος θα τον βλεπουμε με το κυαλι,οριακα στα πλει οφ και με μικρη αποσταση απο την ζωνη του υποβιβασμουfn1m έγραψε:Μια χαρά βολευτηκε ο άγγελος.. Και τριτοτεταρτος θα βγει έλλειψη πέμπτου αλλά και ήρωας θα το παίξει μιας και θα έχει μέτριο υλικό.GiorgosAtha έγραψε:Τελικά Αγγελάρα -δυστυχώς ή ευτυχώς- μου φαίνεται πως θα εναποθέσω όλες μου τις ελπίδες για κάτι καλό φέτος σε σένα...
Πέρασε σε όσους έχεις και σου φέρουνε το βλέμμα του "σ'λιού ατάιγου" (που λένε και στο χωρίο μου)... μόνο εσύ μπορείς να πετύχεις και να κατεβάσεις ομάδα "θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι" με τέτοιες συνθήκες!
Σε εσένα ελπίζω...
- abc_o_ karpouzas
προφανως και κανεις πλακα ε???paokovios1974 έγραψε:Τι τεταρτος τον παναιτωλικο φετος θα τον βλεπουμε με το κυαλι,οριακα στα πλει οφ και με μικρη αποσταση απο την ζωνη του υποβιβασμουfn1m έγραψε:Μια χαρά βολευτηκε ο άγγελος.. Και τριτοτεταρτος θα βγει έλλειψη πέμπτου αλλά και ήρωας θα το παίξει μιας και θα έχει μέτριο υλικό.GiorgosAtha έγραψε:Τελικά Αγγελάρα -δυστυχώς ή ευτυχώς- μου φαίνεται πως θα εναποθέσω όλες μου τις ελπίδες για κάτι καλό φέτος σε σένα...
Σε εσένα ελπίζω...
- paokovios1974
Εγώ λέω το πολύ τρίτοι θα βγούμε, εσύ πες ότι θα βγούμε 2οι περνοντας τον παο που άρχισε να συμμαχεί με το γαβρο.paokovios1974 έγραψε:Τι τεταρτος τον παναιτωλικο φετος θα τον βλεπουμε με το κυαλι,οριακα στα πλει οφ και με μικρη αποσταση απο την ζωνη του υποβιβασμουfn1m έγραψε:Μια χαρά βολευτηκε ο άγγελος.. Και τριτοτεταρτος θα βγει έλλειψη πέμπτου αλλά και ήρωας θα το παίξει μιας και θα έχει μέτριο υλικό.GiorgosAtha έγραψε:Τελικά Αγγελάρα -δυστυχώς ή ευτυχώς- μου φαίνεται πως θα εναποθέσω όλες μου τις ελπίδες για κάτι καλό φέτος σε σένα...
Σε εσένα ελπίζω...
- Μπαρκαρούτσος
Πώς γίνεται οριακά στα play-offs και με μικρή απόσταση από τη ζώνη υποβιβασμού;; Πόσες ομάδες θα πέσουν, 10;paokovios1974 έγραψε:Τι τεταρτος τον παναιτωλικο φετος θα τον βλεπουμε με το κυαλι,οριακα στα πλει οφ και με μικρη αποσταση απο την ζωνη του υποβιβασμουfn1m έγραψε:Μια χαρά βολευτηκε ο άγγελος.. Και τριτοτεταρτος θα βγει έλλειψη πέμπτου αλλά και ήρωας θα το παίξει μιας και θα έχει μέτριο υλικό.GiorgosAtha έγραψε:Τελικά Αγγελάρα -δυστυχώς ή ευτυχώς- μου φαίνεται πως θα εναποθέσω όλες μου τις ελπίδες για κάτι καλό φέτος σε σένα...
Σε εσένα ελπίζω...

Ε ναι οταν τον ρωτησαν ποιος ειναι ο στοχος της ομαδας φετος ειπε οτι ειναι τα πλει οφ κ να μην πεσουμε δικιο εχει ο παοκοβιος (αληθεια φετος δεν ειναι που θα πεσουν 4 ομαδες?)
T'αγορι μου!!! Που χαθηκες εσυ βρε? Να γραφεις συχνοτερα!!!fn1m έγραψε: Μια χαρά βολευτηκε ο άγγελος.. Και τριτοτεταρτος θα βγει έλλειψη πέμπτου αλλά και ήρωας θα το παίξει μιας και θα έχει μέτριο υλικό.

Εσυ σταματα ενταξει?Γινεσαι πολυ ενοχλητικος...paokovios1974 έγραψε: Τι τεταρτος τον παναιτωλικο φετος θα τον βλεπουμε με το κυαλι,οριακα στα πλει οφ και με μικρη αποσταση απο την ζωνη του υποβιβασμου