Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ariskatiforos

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ρε φιλε τι σε κοφτει να πουμε ?εγω ειμαι αθεος αθρησκος μαλλον..
δε με ενδιαφερει η μεταφυσικη εμμονη κανενος να πουμε..
η αξια, η ακεραιοτητα χαρακτηρα, η ηγετικοτητα, ο δυναμισμος και η αγαπη για τον ΠΑΟΚ με νοιαζει..
και να πανε τα ποντικια ΠΑΟΚ αρχες(ρχιδια) αρδ στη τρυπα τους που ανεβοκατεβαζουν φιλαρακια οποτε θελουν..
και στη τελικη η ΑΕΚ πηγε γ δικαιο ειχε ο πνευματικος
μα φαγωθηκατε να πουμε και ολο εκτος θεματος,,τα κομποσχηνια και οι πνευματικοι...
ε ρε κατακαημενε ΠΑΟΚ ..
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ε άμα εχει σώσει Γιάννενα και Πλατάνια οκ πάω πάσο. Ειναι μεγάλη επιτυχία να σώσεις τα παραρτήματα του γαυρου άλλωστε.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

nikolasf έγραψε:
nikolasf έγραψε:Άγγελος: -Όλοι τώρα τον σταυρό μας και βοήθα Παναγιά!!!!
Natcho : - :shock: :? :cry: :evil: :?: :?: :?: :?: :oops:
Μάλλον έπρεπε να το δημοσιεύσω στο τοπικ "ανέκδοτα" :?
στο τοπικ με τα ανεκδοτα οχι για το λογο που λες αλλα γιατι ο νατχο δεν προκυτε να μεινει
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αν ο Ιβαν δεν θελει να χαλασει αλλα χρηματα για αχρηστες μεταγραφες, εδω ειναι ο Αγγελος..
μονο που ο Αγγελος δεν θα θελει και τις χρησιμες μεταγραφες, θελει παικτες που να παιζουν για την ομαδα και τον προπονητη του και ας ειναι ατεχνοι, αμπαλοι...
ατματζιδηδες, βοκολοι με την απιστευτη προσπαθεια για τακλιν που δεν εγινε ποτε, τασιοπουλοι και βεληδες θα παρελασουν στην τουμπα....η ομαδα θα βγαινει τριτη χωρις να ξοδευει 16 εκατομμυρια μπατζετ και μεις θα μαλωνουμε μεταξυ μας
ariskatiforos

ωραια αρα το 2003 τελευταια χρονια ησουν 15...οκ και εχεις αποψη για τον Αγγελο..οκ
εγω τον θυμαμαι πολυ καλα !θυμαμαι τι μπαλαρα παιζαμε με παικτακια της σειρας ..
θυμαμαι τη πορεια πρωταθλητισμου και την εξοδο ευρωπη μετα τη τιμωρια..
θυμαμαι να καθαριζει σαν αυγο γαυρους και σια με του χαγκαν και τους κουτσηδες..
αλλα κυριως θυμαμαι αγαπη και ψυχη!!εχω να τα δω χρονια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να φανταστω οτι με τον προπονητη ηρωα του χαιμπουρι στον παγκο θα επιστρεψει και ο παικτης ηρωας του χαιμπουρι στη θεση που θελει αυτη του τεχνικου διευθυντη για να επιλεξει και τις μεταγραφες να συνεχισει το επιτυχημενο εργο που αφησε στη μεση.Θα κλαψω...Revolution no 1232321...
ariskatiforos

ολοι οι μονδερνοι .. χαλαει η μουντρουχια της αγγελαρας..μαζευτηκανε ολες οι κοντσιτες στον ΠΑΟΚ να πουμε
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ariskatiforos έγραψε:ωραια αρα το 2003 τελευταια χρονια ησουν 15...οκ και εχεις αποψη για τον Αγγελο..οκ
εγω τον θυμαμαι πολυ καλα !θυμαμαι τι μπαλαρα παιζαμε με παικτακια της σειρας ..
θυμαμαι τη πορεια πρωταθλητισμου και την εξοδο ευρωπη μετα τη τιμωρια..
θυμαμαι να καθαριζει σαν αυγο γαυρους και σια με του χαγκαν και τους κουτσηδες..
αλλα κυριως θυμαμαι αγαπη και ψυχη!!εχω να τα δω χρονια
ο χαγκαν δεν επαιζε ποτε μπαλα, ισα ισα ειχε εντονες αποδοκιμασιες απ ολο τον κοσμο και γι αυτο ο Αγγελος ειχε πει το θεικο "τον Χαγκαν μην τον βριζετε, ειναι ο καλυτερος παικτης στον κοσμο"
ειχε μπερδεψει τον ρολο του προπονητη με τον ρολο του ΠΑΟΚαρχη, ηθελε να εχει αρμοδιοτητες σ ολα τα θεματα, καλυψε τους μεγαλομετοχους ενω εκεινοι εβγαιναν και ελεγαν οτι εμεις θελουμε μεταγραφες και κεινος δεν θελει...
εκεινος το εκανε γιατι πονουσε την ομαδα αλλα επι της ουσιας εμεινε εκτεθειμενος...
η δε ομαδα που προετοιμασε στην ιταλια ηταν εντελως χαλια και στο πιο κρισιμο παιχνιδι της ιστοριας της εμφανιστηκε παντελως ανετοιμη αγωνιστικα και οχι εξωαγωνιστικα (βλεπε φαξ)
για να μην λες οτι ειμαι εμπαθης σε λιγο θα αραδιασω τα καλα του Αγγελου γιατι εχει και τετοια και ειναι πολλα..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ariskatiforos έγραψε:τζοσουα τι ηλικια εχεις αν επιτρεπεται??δε σε κοβω πανω απο 22..
αμφιβαλλω αν εχεις παρακολουθησει τον αγγελο προπονητη του ΠΑΟΚ
και ναι πως το ειπες??μπεεεεε? συ ειπας
δηλαδη που να παει στον γαβρο??στην αεκ τον θελανε σαν τρελοι μαθε ..ο μελισσανιδης τον μαρκαρει στενα!!χαζος ειναι..
δηλωμενος ΠΑΟΚτσης..που να παει στη αρσεναλ???εδω ο σαντος και εχει ξεμεινει Ελλαδα

Εσυ που πηρες φορα δε το κοβεις λιγο?και ασε τις ηλικιες των μελων μια χαρα ειναι.
Στο τελος θα μας πεις οτι ο Αγγελαρας ειναι κατι μεταξυ μουρινιο και σιμεονε.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μονο να μην ξαναδω θεγκοτ και ναπολεων αμαφουλε
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

@ariskatiforos

Μαλλον η δικη σου μνημη θελει τσεκαρισμα αγορι μου.

Ποια μπαλαρα παιξαμε με προπονητη τον Αναστασιαδη? Μας δουλευεις? Πονουσανε τα ματια μας.

Εκτος κι αν εννοείς τα φαουλ του φρατζεσκου.

Με παικτακια της σειρας? Με τα δισεκατομμυρια του Μπατμαν? Παικτακια της σειρας? Μας δουλευεις.

Δεν θα βγαλω τελειως αχριστο τον Αγγελο ποτε αλλα ΧΕΣΤΕ μας επιτελους. Τιποτα παρα πανω απο πολλους αλλους προπονητες δεν προσέφερε στην ουσια.

Και δεν μας ξεφτιλισε και πανευρωπαικα βαζοντας φιλαρακια του οπαδοδημοσιογραφους στην ομαδα. Η μηπως τα ξεχασαμε αυτα.

Ναι, φερτε Αναστασιαδη να συνεχιστει το τσιρκο ΚΑΙ του χρονου.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ο Ραιν Καπαγιαννίδης σταμάτησε η προλαβαίνουμε να τον πάρουμε;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Περα του ξενερώματος... Πιστεύω το εξής...

Άγγελος μόνο ύπο 3 όρους...

1) Να βάλει λίγο νερό στο κρασί του και να συνεργαστεί με παίχτες όπως ο Natkho και ο Stoch, γιατί με Βελλήδες και Βόκολους ΔΕΝ κάνεις το παραπάνω βήμα, δυστυχώς ή ευτυχώς θες και τους stars. Αν μπορεί και βγάλει το 150% από αυτούς έχει καλώς...
2) Αντί να μας κουβαληθεί ο κάθε Βόκολος να ανεβάσει παιδιά απο τις ακαδημίες...
3) Βοηθός προπονητή ο Pablo Garcia! Ώστε να υπάρξει συνέχεια!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

ariskatiforos έγραψε:ολοι οι μονδερνοι .. χαλαει η μουντρουχια της αγγελαρας..μαζευτηκανε ολες οι κοντσιτες στον ΠΑΟΚ να πουμε
Κι εγω εχω βαρεθει ολους εσας τους λαικους βαρυμαγκες που γουσταρετε τον Αγγελο γιατι βγαζει αυτο το βαρυ το λαικο στο στυλ του.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

θα παιζουν τα εξαπτερυγα για εξτρεμ
και τα χερουβιμ στα χαφ
κανενα προβλημα, θα παμε και για προετοιμασια στο αγιο ορος
ενα διπλοτσεκαρισμα στα φαξ μονο, για να κατεβουμε να παιξουμε στα ευρωπαικα παιχνιδια. μη τα χασουμε παλι
αρκετα με τα πισωγυρισματα, φρεσκα μυαλα με ορεξη ,οχι ξανα τα ιδια και τα ιδια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”