9.Lucas Pérez Martínez
- PAOK_Antarctica
Re: 10.Lucas Pérez Martínez
Αν δεν φέρει συμφέρουσα πρόταση δεν πρέπει να πάει πουθενά. Ας μείνει εδώ να μαζεύει τις πετσέτες με τα μυαλά που έχει.
Δεν γίνεται όποιος αποφασίζει να φύγει να το κάνει με το έτσι θέλω.
Μου θέλει και Πριμέρα ο αρχίγατος.
Δεν γίνεται όποιος αποφασίζει να φύγει να το κάνει με το έτσι θέλω.
Μου θέλει και Πριμέρα ο αρχίγατος.
Εσύ που πας και στις προπονήσεις κάτι παραπάνω θα ξέρεις!desperando έγραψε:αν τελικά γίνει του λούκας για μένα θα έχουμε την χειρότερη διοίκηση των τελευταίων χρόνων.
αν ο παίκτης δεν συμμορφωθεί η μόνη λύση είναι το κάρφωμα του δελτίου.
ειδάλλως θα το βρούμε μπροστά μας το λάθος αυτό .
Αμαν ρε Κώστα.
Angelheart
- Μπαρκαρούτσος
desperando έγραψε:αν τελικά γίνει του λούκας για μένα θα έχουμε την χειρότερη διοίκηση των τελευταίων χρόνων.
αν ο παίκτης δεν συμμορφωθεί η μόνη λύση είναι το κάρφωμα του δελτίου.
ειδάλλως θα το βρούμε μπροστά μας το λάθος αυτό .
Δηλαδή να μείνει, να μιζεριάζει στα αποδυτήρια και τα ΜΜΕ και να πληρώνεται κιόλας;;
Αν θέλεις ανάλυσέ το, γιατί εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερο να φύγει. Με πάνω από 2 εκατομμύρια.
Αν του κρεμάσουμε το δελτίο στη Καμάρα, δεν θα έχει το δικαίωμα να παραπονεθεί στην U.E.F.A.;
- ΑποστόληςΑ
Αυτός νομίζει πως αν γκρινιάξει και δείξει δυστροπία θα τον διώξουμε χωρίς να πάρουμε αποζημίωση!
Προβληματικός και μόνο. Τοξικος για την ομαδα.
Στα δικά μου μάτια δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να υποκύψει στις ορέξεις του κάθε λούκας.
Στα δικά μου μάτια δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να υποκύψει στις ορέξεις του κάθε λούκας.
Αρκεί να το νομίζει μόνο αυτός και ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος από την ΠΑΕ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός νομίζει πως αν γκρινιάξει και δείξει δυστροπία θα τον διώξουμε χωρίς να πάρουμε αποζημίωση!
- thanos-xanthi
αν ικανοποιηθουμε να παει στην ευχη της παναγιας
αν εχει ντεμεκ αυτος προσωπικο προβλημα
εχουμε κι εμεις προβλημα που τα σκασαμε περισυ, και δε γινεται ετσι απλα να φυγει τωρα
ναζακια και παραμυθια
βρες ικανοποιητικη προταση μεγαλε, φερε 2 μυρια, και χαιρετε!!!
αν εχει ντεμεκ αυτος προσωπικο προβλημα
εχουμε κι εμεις προβλημα που τα σκασαμε περισυ, και δε γινεται ετσι απλα να φυγει τωρα
ναζακια και παραμυθια
βρες ικανοποιητικη προταση μεγαλε, φερε 2 μυρια, και χαιρετε!!!
Έφυγε στα τσακιδιΑ δε θέλω τιποτα μονο μην τον ξΑνα δω με δικέφαλο ασπρόμαυρο στο στήθος
Άι σπίτι σου καρκινε
Απ αυτόν χάθηκε όλη η χρόνια πέρσι και σιγα σιγα το καταλαβαίνετε ολοι
Άι σπίτι σου καρκινε
Απ αυτόν χάθηκε όλη η χρόνια πέρσι και σιγα σιγα το καταλαβαίνετε ολοι
Στο καλό μωρή ΤΙΤΙΚΑ... Εξαιτίας σου και μόνο δεν περάσαμε ομίλους Τσου Λου...
Από εκείνα τα ματς με την Σάλκε είχες τελειώσει για μένα... Να μη μας γράφεις...
Από εκείνα τα ματς με την Σάλκε είχες τελειώσει για μένα... Να μη μας γράφεις...
- Ekatnetworkltd
Ας πουμε οτι ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ πεντε μυρια για ενα παικτη. Αυτος για χ ψ λογους θελει να φυγει. Εμεις του λεμε οκ και τον αφηνουμε? τα λεφτς που πληρωσαμε? εκτος αν δεν τα πληρωσαμε. Η τα ξεπλυναμε. Ας μας απαντησει καποιος γιατι δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ αυτο που γινεται και οσοι λενε στα τσακιδια ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ,αυριο μεθαυριο θα στελνουν σμς παλι με ενα ευρω χρεωση να μαζεψουν λεφτα γις την παε οπως το 2006, ΞΥΠΝΑΤΕ αυτα δεν ειναι λεφτα του ρωσου αλλα του Π.Α.Ο.Κ.!!!
- ΑποστόληςΑ
Απ' ό, τι διαβάζω ο Λουκάς πήγε Τούμπα μίλησε με άνθρωπο της ΠΑΕ και αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.
O πετρωτος γράφει οτι μάζεψε τα πράγματα του απο αποδυτήρια κ είπε οτι θελει του χρόνου να παίζει Ντεπορτίβο ,χωρίς να τον νοιάζει πως θα γίνει....ΚΡΕΜΑΣΜΑ το δελτίο .......
Τα ίδια ακριβώς έκανε κ σε καρπατυ κ στην ραγιο....
Τα ίδια ακριβώς έκανε κ σε καρπατυ κ στην ραγιο....
και η marca γραφει οτι αποχωρει οποτε μαλλον πρεπει να το θεωρησουμε δεδομενο...πιστευω οτι ειχε δυνατοτητες να βοηθησει αλλα ο προβληματικος του χαρακτηρας δεν του το επετρεψε.Σε καθε περιπτωση ειναι ευνοϊκο να απαλασσεσαι απο εναν ποδοσφαιριστη που δεν ειχε σκοπο να βοηθησει και δεν μπορεσε να εκλιματιστει στην οικογενεια του ΠΑΟΚ