Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
πιστευω αδικει το νεσιντ εκτος αν παιζει κτ που δεν ξερουμε .....επισης παρτε του χαφαρα οι αλλοι πλην των βασικων προφανως δεν υπολογιζονται
Στο τέλοσ τέλος μανιακέ με το που μπήκε ο Νέτσιντ 4-3-3 έπαιξε, απο ποιον περιμένεις να στο πει δηλαδή δεν ξέρουν μπάλα τι να κάνουμε
αν παιζει κτ με το δανεισμο του εννοουσα..πιστευω στα δυσκολα ματς 4 3 3 ειναι μαστ...σε αυτο που εχω αλλξει γνωμη ειναι οτι δε θελω δεκαρι αλλα ενα ακομα 8αρι ή ακομα ακομα και 6αρι να μπει 3ο χαφ...απλα να μιλαει το τοπι
Στο τέλος 4-3-3 θα παίξει αλλά έχει ακόμα...Απο του χρόνου αυτά που θα κάνει σε δυο μεταγγραφικές περιόδους τις επιλογές ο ίδιος. Να πάρει που λες 2 8άρια γιατί δυο θέλει το 4-3-3, και ένα δεξί winger όχι μα μου, να παστελώνει και απο πάνω και να κρατήσει τον Νέτσιντ και Νίνη και Στοχ. Δεν τον φοβάμαι, είναι πολύ λάχανο ο Μίτσελ και οι άλλοι
MANIAKOS έγραψε:πιστευω αδικει το νεσιντ εκτος αν παιζει κτ που δεν ξερουμε .....επισης παρτε του χαφαρα οι αλλοι πλην των βασικων προφανως δεν υπολογιζονται
Η λογικη εξηγηση ειναι οτι δεν θελει να ρισκαρει καποιον νεο τραυματισμο που ισως στοιχισει ακομα και την καριερα του ποδοσφαιριστη γιαυτο τον βαζει σιγα σιγα στους ρυθμους της ομαδας,ισως και με γραμμη απο την ρωσικη ομαδα.
Η πονηρη εξηγηση ειναι οτι θελει να τον αγορασει φτηνα ισως και τον γεναρη αν γινεται και δεν τον πολυβαζει μη κανει και ξεσκιστει στα χατ τρικ σαν τον μητρογλα
Περα απο τη πλακα η λογικη λεει πωληση κλαους το καλοκαιρι που ακομα περναει η μπογια του και αποκτηση ενος φορ που θα μας ανεβασει επιπεδο,αν αυτος ειναι ο νεσιντ δεν ξερω αυτο που ξερω ειναι οτι ο νεσιντ προ διετιας ειναι ενας τετοιος φορ.
- angelheart
- Επικοινωνία:
obanebane έγραψε:Καταρχην δεν αναφερομουν σε εσενα αλλα σε αυτους που αναφεροσουν και εσυ και δευτερον πες μου τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που εγραψα?
Εχεις καμια αμφιβολια στο αν θα φερει καλους ποδοσφαιριστες ο ολλανδος?
Και επαναλαμβανω οτι αν ειναι καλος ενας παιχτης φαινεται.
Αν θα παιξει ομως συμφωνα με τις δυνατοτητες του παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο.
Να σου δωσω και ενα παραδειγμα ο στοχ εχει κανεις μας αντιρηση για το αν ειναι καλος παιχτης? νομιζω πως οχι.
Αυτη τη στιγμη ομως παιζει πολυ κατω απο τις δυνατοτητες του`αν συνεχισει ετσι ολη τη σεζον η μεταγραφη θα θεωρειτε αποτυχημενη αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κακος ο στοχ.
Με λιγα λογια αν ο σαβιδης δωσει π.χ 2 μυρια το γεναρη στους ολλανδους μπαμπα και γιο και αυτοι φερουν 2 παιχτες αξιας ινιγκο λοπεζ στους στοπερ και τσουκαλα στα χαφ τοτε να δεις τι μπινελικι εχω να ριξω εγω που δεν ειμαι και στραβοστομης.
Αν ομως φερουν κασερες που θελει και ο geo ο φιλος μου και ντε γιονγκ ποιος θα τολμησει να τους αμφισβητησει εστω και αν κανενας απο τους 2 δεν παιξει συμφωνα με τις δυνατοτητες του.
Τα ονοματα που αναφερω ειναι εντελως τυχαια.
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά η ζωή μου τελευταία έχει εξαντλητικούς ρυθμούς. Λοιπόν εξηγούμαι.
Ο Στέφενς (όπως έγραψα πρόσφατα) έχει ΕΠΙΛΕΞΕΙ να παίζουμε έτσι όπως παίζουμε γιατί θέλει να μας κάνει ανθρώπους (ποδοσφαιρικά). Γιατί ΔΕΝ ήμαστε. Ο τρόπος αυτός έχει ΚΟΣΤΟΣ. Τρώμε γκολ και πολλές φάσεις. Πονάνε και τα μάτια μας ενίοτε.
Αυτό το πράγμα έχει ΚΟΣΤΟΣ. Το οποίο μέχρι στιγμής λόγω του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ειδικού βάρους που έχει ο άνθρωπος δεν γίνεται πολύ αντιληπτό. Αν πχ στη θέση του ήταν ο ΓΔ θα είχαμε βόμβες και τάγματα εφόδου κάθε Κυριακή.
Αν (ΑΝ) μπλέξει και με τις μεταγραφές, θα δημιουργήσει ο ίδιος, έναν (ακόμα ?) λόγω να του γίνεται κριτική. Εκεί κολλάει αυτό που είπα. ΦΥΣΙΚΑ συμφωνώ μαζί σου ότι οι καλοί παίκτες φαίνονται κτλ. Βασικά σε ότι είπες συμφωνώ 100%. Εγώ απλά λέω οτι ΤΖΑΜΠΑ πάει να βάλει μπελάδες στο κεφάλι του, σε ένα μέρος που ΔΕΝ έχει συνηθίσει (ΔΕΝ έχει δλδ την κουλτούρα και νοοτροπία - γιατί κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν κιόλας), ο προπονητής να κάνει ΚΑΙ μεταγραφές. Να είναι δλδ όπως στην Αγγλία και manager (εξ ου και το παιχνίδι λέγεται MANAGER και όχι coach).
Στην τελική γιατί δλδ να μη γίνει κανονικά αυτό που γράφτηκε, ΧΩΡΙΣ να βγει προς τα έξω οτι ο Στέφενς θέλει/ήθελε αυτόν και αυτόν και οτι ο υιός Στέφενς εμπλέκεται ή θα εμπλακεί ; ποιο είναι δλδ το ΟΦΕΛΟΣ του να δημοσιοποιηθεί κάτι τέτοιο ;
ελπίζω να έγινα κατανοητός.
ΥΓ : Γιατί σου κάνει εντύπωση αυτό που έγραψα και δεν σου έκανε το οτι ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ; το σκέφτηκες ;
Νομίζω ότι οι αναφορές της εμπλοκής της οικογένειας Στέβενς στα μεταγραφικά, έγιναν για να δώσουμε πόντους στον προπονητή. Του στυλ μπορεί να λέγεται ότι ακούγονται ψίθυροι εναντίον του (είμαστε απίστετοι τελικά δείτε τι έγραψα), εμείς όμως τον πιστεύουμε τόσο που θα του δώσουμε και λόγο στις μεταγραφές.
Συμφωνώ με τον αποπάνω ότι μια τέτοια κίνηση θα μας έρθει μπούμερανγκ. Σε ενδεχόμενη γκέλα μετά τον Ιανουάριο (πχ κερδίζουμε 1-0 στην Τούμπα και ο αντίπαλος έχει δοκάρι) το χρέωμα προς τον Στέβενς θα είναι διπλό και τρίδιπλο. Θα ακουστεί / γραφτεί και το θεϊκό "Μέχρι τώρα είχε ένα ελαφρυντικό διότι τους περισσότερους παίκτες τους βρήκε στον ΠΑΟΚ και δεν τους επέλεξε ο ίδιος".
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
Αν έμενε κρυφή η ενασχόληση Στέβενς με τις μεταγραφές ή αν δεν ασχολούνταν και καθόλου, θα συνέχιζε το ίδιο τροπάριο με την διοίκηση ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΙΔΗ (
όποτε το ακούω αυτό γελάω) που κάνει πόλεμο στον προπονητή και του βάζει εμπόδια και....
ΥΓ (ΟΦ ΤΟΠΙΚ)
θα είχε ενδιαφέρον να διαρρεύσει η διοίκηση ότι θα υπάρχει μπόνους στο τέλος της χρονιάς σε όποιον ΑΡΔ είναι το πιο καλό παιδάκι
Συμφωνώ με τον αποπάνω ότι μια τέτοια κίνηση θα μας έρθει μπούμερανγκ. Σε ενδεχόμενη γκέλα μετά τον Ιανουάριο (πχ κερδίζουμε 1-0 στην Τούμπα και ο αντίπαλος έχει δοκάρι) το χρέωμα προς τον Στέβενς θα είναι διπλό και τρίδιπλο. Θα ακουστεί / γραφτεί και το θεϊκό "Μέχρι τώρα είχε ένα ελαφρυντικό διότι τους περισσότερους παίκτες τους βρήκε στον ΠΑΟΚ και δεν τους επέλεξε ο ίδιος".
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
Αν έμενε κρυφή η ενασχόληση Στέβενς με τις μεταγραφές ή αν δεν ασχολούνταν και καθόλου, θα συνέχιζε το ίδιο τροπάριο με την διοίκηση ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΙΔΗ (
ΥΓ (ΟΦ ΤΟΠΙΚ)
θα είχε ενδιαφέρον να διαρρεύσει η διοίκηση ότι θα υπάρχει μπόνους στο τέλος της χρονιάς σε όποιον ΑΡΔ είναι το πιο καλό παιδάκι
καποτε με τον Σαντος ξεκινουσε ενα ματς και ημουν σιγουρος οτι γκολ δεν θα φαω απλα το προβλημα ηταν να βαλω γκολ...
απο χθες αν και ειναι νωρις ακομη εχω την αισθηση ειδικα στην τουμπα οτι γκολ θα βαλω ο κοσμος να χαλασει...
κριτικη θα του κανουμε αλλα νομιζω οτι ο Στεφενς κανει τουλαχιστον τα αυτονοητα...
απο χθες αν και ειναι νωρις ακομη εχω την αισθηση ειδικα στην τουμπα οτι γκολ θα βαλω ο κοσμος να χαλασει...
κριτικη θα του κανουμε αλλα νομιζω οτι ο Στεφενς κανει τουλαχιστον τα αυτονοητα...
@angelheart Eνω σκεφτεσαι σωστα και κατα βαση δεν διαφωνουμε, ταυτοχρονα αναλυεις πολυ τα πραγματα χωρις αυτο να σημαινει οτι εχεις αδικο.
Εγω το μονο που θα πω ειναι τουτο.
Αν ο ρωσσος πιστευει οτι τα λεφτα που δινει στον ολλανδο πιανουν τοπο τοτε δεν τον κουναει κανενας λασπολογος δημοσιογραφισκος και κανενας στραβοστομης αμπαλος οπαδος.
Και κατι τελευταιο,τωρα που ο ολλανδος ξερει το ροστερ θα ζητησει ποδοσφαιριστες σε συγκεκριμενες θεσεις το γεναρη και το καλοκαιρι,αν αυτοι οι 3-4 παιχτες που θα προστεθουν ειναι αυτοι που πρεπει (δε μιλαω για τιποτα απλησιαστους οικονομικα μιλαω για κανονικους ποδοσφαιριστες) τοτε ο ΠΑΟΚ θα παιξει την καλυτερη μπαλα της ιστοριας του.
Κρατηστε το αυτο και τα ξαναλεμε.
Εγω το μονο που θα πω ειναι τουτο.
Αν ο ρωσσος πιστευει οτι τα λεφτα που δινει στον ολλανδο πιανουν τοπο τοτε δεν τον κουναει κανενας λασπολογος δημοσιογραφισκος και κανενας στραβοστομης αμπαλος οπαδος.
Και κατι τελευταιο,τωρα που ο ολλανδος ξερει το ροστερ θα ζητησει ποδοσφαιριστες σε συγκεκριμενες θεσεις το γεναρη και το καλοκαιρι,αν αυτοι οι 3-4 παιχτες που θα προστεθουν ειναι αυτοι που πρεπει (δε μιλαω για τιποτα απλησιαστους οικονομικα μιλαω για κανονικους ποδοσφαιριστες) τοτε ο ΠΑΟΚ θα παιξει την καλυτερη μπαλα της ιστοριας του.
Κρατηστε το αυτο και τα ξαναλεμε.
Τζάμπα σκάτε μου φαίνεται, εννοείται ρε μάγκες τις μεταγγραφές τις κάνει ο προπονητής. Θα του πουν τη γνώμη τους, θα τους ακούσει και εννοείται ότι αν έχει κονέ ο γιός του θα πάρει απο κει. Αν δεν είναι μεγάλα παιδιά ο Ζήσης με τον Τσίτσι και θυμώνουν ας πιουν ξύδι δε θα τρελαθούμε.
ΥΓ Καλά αυτές τις γελοιότητες για μίζες απο τον τεράστιο γελάνε και τα τσιμέντα, ναιο περίμενε να έρθει στην Ελλάδα να βγάλει λεφτά
ΥΓ Καλά αυτές τις γελοιότητες για μίζες απο τον τεράστιο γελάνε και τα τσιμέντα, ναιο περίμενε να έρθει στην Ελλάδα να βγάλει λεφτά
ας μας πει καποιος απο το φορουμ ποιους παικτες πατροναρει ο γιος στεφενς...
ετσι για να ξεστραβοθουμε
ετσι για να ξεστραβοθουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athens την Κυρ 20 Οκτ 2013, 18:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tι εννοείς πατρονάρει? Ένα απ'τα μεγαλύτερα γραφεία μάνατζερς έχει ο γιος του
α μαλιστα, νομιζα οτι ειναι μανατζερ και εκπροσωπει συγκεκριμενους παικτες δεν ηξερα οτι ειναι δικτυομενος με γραφεια και με δεκαδες ποδοσφαιριστεςsotos26 έγραψε:Tι εννοείς πατρονάρει? Ένα απ'τα μεγαλύτερα γραφεία μάνατζερς έχει ο γιος του
Ντάξει δεν είμαστε τώρα να λέμε ονόματα ακόμα νωρίς είναι... Πάντως μιλάμε για πάνω ράφια αθλητών κυρίως απο Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο και φυσικά Ολλανδία. Εγώ δε φοβάμαι και για λόγους οτι είναι πολύ επαγγελματίες απο αυτά τα κράτη
Πάμε
ο υιός Stevens εργάζεται στην ολλανδικών συμφερόντων Sports Entertainment Group όπου κατέχει τη θέση του διευθυντή του Γερμανικού τμήματος για το ποδόσφαιρο. Η εταιρεία έχει και Ελληνικό τμήμα για το ποδόσφαιρο με διευθυντή τον Tassos Papadopoulos. (Τμήμα για το ποδόσφαιρο με διευθυντή υπάρχει ακόμα για την Αυστρία και φυσικά την Ολλανδία, ενώ στο προσωπικό υπάρχουν ατζέντηδες από Πορτογαλία, Φιλανδία, Ουγγαρία, Αγγλία, Σερβία, Τουρκία, Δανία, ΗΠΑ, Καναδά, Ελβετία)
Σύμφωνα με το transfermarkt η εταιρία δεν είναι ατζέντης κάποιου Έλληνα παίχτη ή κάποιου ξένου που αγωνίζεται στην Ελλάδα. Μανατζάρουν όμως τον Τζέφρι που μας έβαλε τον γκολ με την Άλκμααρ. Αστέρι της εταιρίας ο Βαν Πέρσι.
Μπόνους συνέντευξη στα Γερμανικά από το 2011
ο υιός Stevens εργάζεται στην ολλανδικών συμφερόντων Sports Entertainment Group
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.seginternational.com/football/page=site.homeΣύμφωνα με το transfermarkt η εταιρία δεν είναι ατζέντης κάποιου Έλληνα παίχτη ή κάποιου ξένου που αγωνίζεται στην Ελλάδα. Μανατζάρουν όμως τον Τζέφρι που μας έβαλε τον γκολ με την Άλκμααρ. Αστέρι της εταιρίας ο Βαν Πέρσι.
Μπόνους συνέντευξη στα Γερμανικά από το 2011
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.transfermarkt.tv/de/maikel-stevens-spielerberater-im-interview/anzeigen/video_1167.html