8. Bruno Cirillo

yiannisPAOKitalia

Re: 8. Bruno Cirillo

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

ΠΑΟΚτσάκι από κούνια, γέννημα θρέμα Σαλονικιός ο Κύριλλος!

Bravo ρε χαζομπαμπά!
Άβαταρ μέλους
vangelis183

Δημοσίευση από vangelis183 »

Η ομορφιά του... άσχημου Μπρούνο!

Δεν φέρεται στην μπάλα με σεβασμό. Καμία φορά δεν την πετυχαίνει και καθόλου. Καμιά φορά είναι ικανός να την... ξεφλουδίσει. Να την στείλει για χόρτα. Να την εξαφανίσει από το γήπεδο. Να την... πονέσει. Κι όμως, το παρατσούκλι του είναι «σέξι»! Καμιά φορά σε κάνει να θέλεις να κλείσεις τα μάτια. Να αναφωνήσεις «ωχ Παναγία μου». Να γίνεις αθυρόστομος. Να αναρωτηθείς πως αυτός ο τύπος πληρώνεται από την μπάλα. Να δοκιμάσεις τις ψυχικές αντοχές σου. Κι όμως, άντε να βρεις παίκτη με τα προσόντα του.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν πρόκειται ποτέ να προσποιηθεί ότι κατέχει το τόπι, ούτε να ισχυριστεί ότι γητευτής της μπάλας. Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει πόστερ σε παιδικό δωμάτιο, σύνθημα στα χείλη της εξέδρας ή πρώτη μούρη σε αθλητικό πρωτοσέλιδο. Κι όμως αυτός ο άτσαλος, ασουλούπωτος, άτεχνος, άμπαλος, αντιτουριστικός, άσχημος Ιταλός υπέγραψε» ότι πιο όμορφο και μπαλαδόρικο έχει να επιδείξει ο ΠΑΟΚ στην σύγχρονη ευρωπαϊκή του ιστορία.

Η ομορφιά είναι στα μάτια αυτού που βλέπει. Στην παγοπίστα του «Μάξιμιρ”, όπου για να σταθείς όρθιος, χρειαζόσουν παπούτσια με αληθινά καρφιά κι όχι μεταλλικές τάπες, πιθανώς και να παίχτηκε το πιο άσχημο παιχνίδι στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο στάβλο» (ειδικά με το ψυχροπολεμικό κλίμα που δημιουργήθηκε μετά το εγκληματικό πέσιμο των Κροατών σε αμάχους και γυναικόπαιδα) δεν ψάχνεις ούτε την ομορφιά, ούτε την καλλιτεχνία, ούτε την δαντέλα. Ψάχνεις την μαγκιά. Την τεστοστερόνη. Την αυταπάρνηση. Την αρσενικότητα. Τα... καρύδια. Στο ντέρμπι με τον Αρη, ο «σέξι Μπρούνο» αποβλήθηκε, δείχνοντας στον ρέφερι ένα τεράστιο καρούμπαλο που... φύτρωσε στο κεφάλι του εν ριπή οφθαλμού μετά από μία μονομαχία με τον Κόκε. Λογικά, μετά από την «μάχη του Μάξιμιρ» ο Τσιρίλο θα πρέπει, αντί για κεφάλι, να κυκλοφορεί έχοντας ένα καρούμπαλο φυτεμένο πάνω από τον σβέρκο του! Με τόσες κεφαλιές που πήρε στις αναρίθμητες εναέριες επιδρομές των Κροατών (απέναντι σε αντιπάλους που του 'ριχναν και κάνα κεφάλι) θα πρέπει να έχει πονοκέφαλο για καμιά βδομάδα.

Υπήρξαν κι άλλοι που αξίζουν παρασημοφόρηση. Ο Σάλπι» μόνο και για μόνο για το γκολ. Ο Κλάους μόνο και μόνο για την ασίστ. Ο Κοντρέρας για την ως από μηχανής Θεός απομάκρυνση στην γραμμή στο πρώτο ημίχρονο και για την Ολύμπια ψυχραιμία του. Ο Σνάουτνσερ γιατί εξακολουθεί να συλλέγει ταυτότητες, χωρίς να καταλαβαίνει κανείς το πως. Ο Πάμπλο Γκαρσία γιατί έπαιξε στους -5, έχοντας 40 πυρετό μερικές ώρες πριν. Ο Βιτόλο γιατί έπαιξε με ενάμιση πόδι και με το γόνατο σταμπαρισμένο για αρθροσκόπηση. Ο Χαλκιάς γιατί χωρίς να κάνει ούτε μία μεγάλη επέμβαση, έκανε τις αμέτρητες σέντρες της Ντιναμό να μοιάζουν με γιόμες απελπισίας. Ο Μπρούνο Τσιρίλο όμως είναι αυτός που αξίζει παράσημο και τιμητική άδεια. Γιατί πολύ απλά μπόρεσε να αποδείξει ότι η ομορφιά μπορεί να κρύβεται ακόμα και στην (φαινομενική) ασχήμια...

ΥΓ1: Οι συμπτώσεις είναι πολλές. Και τότε είχε ψοφόκρυο. Και τότε το γκολ είχε μπει στην αριστερή εστία όπως κοιτά η κάμερα. Και τότε ήταν με το (κακό) αριστερό του πόδι. Και τότε ήταν στην πλάτη της άμυνας. Και τότε ήταν ένα γκολ εξιλέωση για πολλές άσφαιρες συμμετοχές. Τότε, ήταν το γκολ μέσα στην «Ντόνμπας Αρένα» που έστειλε την Εθνική μας στο Μουντιάλ. Τώρα, είναι το γκολ μέσα στο «Μάξιμιρ» που έστειλε τον ΠΑΟΚ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η μπάλα φέρεται έτσι στον «Σάλπι» και του χαρίζει τέτοιες στιγμές...

ΥΓ2: Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Όταν έχεις περάσει αλώβητος από «Αμστερνταμ Αρένα», «Σουκρού Σαράτσογλου», «Γιαν Μπρεϊντέλ», «Μάξιμιρ» και έχεις χάσει οριακά και άδικα στο γκολ στο «Μαδριγάλ» τότε τι να φοβηθείς; Ότι κι αν φέρει η κλήρωση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ο (έχων φέτος 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και μία ήττα σε 10 ευρωπαϊκά βράδια) ΠΑΟΚ αποκλείεται να σκιαχτεί πια.

ΥΓ3: Οι ρεαλιστές κοιτούν τα οικονομικά οφέλη από την ευρωπαϊκή πορεία που βοηθούν να βγει η χρονιά ίσα βάρκα – ίσα νερά. Αυτοί που εμβαθύνουν και οι πιο ρομαντικοί λένε ότι ο ΠΑΟΚ σφυρηλατεί ευρωπαϊκό μέταλλο, δυναμώνει και κάνει πιο ελκυστικό το brand-name» του, γράφει ιστορία, γεννάει βράδια με αιώνιες αναμνήσεις. Το πρώτο, άντε πες ότι μπορεί και να γίνει με μία (ακόμα αιματηρή) αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Το δεύτερο;

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=30761&autid=32
...Κι όμως αυτός ο άτσαλος, ασουλούπωτος, άτεχνος, άμπαλος, αντιτουριστικός, άσχημος Ιταλός υπέγραψε» ότι πιο όμορφο και μπαλαδόρικο έχει να επιδείξει ο ΠΑΟΚ στην σύγχρονη ευρωπαϊκή του ιστορία....

Δεν περιγράφω αλλο... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Θέλω να παίξω τελικό

30 Δεκ 2010 12:56, Από PAOK24

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στον Sport103fm, κάνοντας μία ανασκόπηση για τα όσα έζησε το 2010 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός, ήταν ευδιάθετος αν και αρχικά παραδέχτηκε πως δεν κατάφερε να ξεκουραστεί και πολύ.

Ξεκουραστήκατε; Ήταν χρήσιμη αυτή η διακοπή;

Δεν ξεκουράστηκα και πολύ, είναι και το παιδί τώρα, όσοι έχουν παιδιά καταλαβαίνουν. Όλα βέβαια, είναι πολύ όμορφα, περάσαμε πολύ καλά και πέρασα πολλές ώρες με το παιδί μου κάτι που γνωρίζω πως δεν θα έχω συχνά την δυνατότητα να κάνω.

Πάντως πήρατε μία ανάσα από τα πολλά παιχνίδια

Ξοδέψαμε πολύ ενέργεια και χρειαζόμασταν ξεκούραση γιατί φάνηκε πως είχαμε κουραστεί στο τελευταίο παιχνίδι. Γεμίσαμε τις μπαταρίες μας και εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου.

Για την κλήρωση στο κύπελλο;

Ξέρω για την κλήρωση, είναι δύσκολα παιχνίδια αλλά θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό στο κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται κανένα και θα πάει μπροστά.
Είναι καλό το ότι παίζουμε τη ρεβάνς στη Τούμπα.

Είναι ο πρώιμος τελικός του κυπέλλου;

Το όνειρό μου είναι να πάει ο ΠΑΟΚ στον τελικό και δεν με απασχολεί με ποιον θα παίξει. Εγώ θέλω να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Από εκεί και πέρα είναι σίγουρα δύο από τις καλύτερες ομάδες που συμμετέχουν στον θεσμό.

Τι θέλεις να θυμάσαι και τι θέλεις να ξεχάσεις;

Ήταν μια φανταστική σεζόν, κάναμε πολύ καλά πλέι οφ, ππροχωρήσαμε στο Γιουρόπα Λιγκ φτάσαμε στους 32 μετά από πολλά χρόνια. Δεν θέλω να ξεχάσω κάτι. Κάναμε συγκλονιστικά παιχνίδια, αλλά θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή τα παιχνίδια με τη Βιγιαρεάλ και τη Δυναμό.

Εκείνο το γκολ που δεχτήκατε από τη Μπριζ;

Ναι θα ήθελα να ξεχάσω το τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Μπριζ γιατί ήταν μία κακιά στιγμή, όμως ο αγώνας με τη Δυναμό έφερε μετά την ισορροπία.

Στη Λάρισα πανηγύριζες έξαλα το γκολ του Αθανασιάδη.

Ναι ο πανηγυρισμός μου στη Λάρισα ήταν ο καλύτερος, γιατί πιστεύω πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει χάσει τον έλεγχο, είναι προσγειωμένος, ξέρει τι του γίνεται, έχει ποιότητα και μπορεί να πάει μπροστά.

Τι εύχεσαι για το 2011;
Για εμένα όλα είναι εντάξει, εύχομαι ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να πηγαίνει καλά. Να τα δώσουμε όλα για την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ωραίος ο Μπρούνο σήμερα..
Τι σουτάρες ήταν αυτές στο τέλος?? :shock:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ωραιος σε αμυνα και επιθεση...αλλα οταν τα σεντ μπακ μας ειανι πιο ποιοτικα απο τα χαφ(πλην Παμπλο) υπαρχει προβλημα στην ομαδα....
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Μπράβο ρε Μπρούνο!
Και αφού ανανεώσεις (αν) αυτά όμως εεε?
niks

Δημοσίευση από niks »

ολο και καλυτερος
ολο και καλυτερος
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

αξιζει σεβασμου ο ανθρωπος.δινει και την ψυχη του.
χιλια μπραβο ρε μαγκα.σε παραδεχομαι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τι να το κανουμε αφου χασαμε ολοκληρη προκριση εξαιτιας του :twisted: :twisted:

με την πρωτη στραβη ομως τσουκου μονοκοπανια 10 ποστ θα εχει... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ευχομαι να εχει καταστει κατανοητο πλεον πως ο τσιριλο δεν αποτελει το μονο λογο που τριτοτεταρτες βραδια τηλεοπτικως αναπαυομαστε οι παοκτσηδες στους καναπεδες μας!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

σε βαλω δεκαρι αγορι μου 10 γκολ απο σουτ θα εχεις...

μα ειναι δυνατον να εχει τα @@@ να σουταρει μονο ο αμυντικός?
3 φορες ειδα παικτη εξω απο την περιοχη να εχει χωρο (που δεν τον ειχε ο τσιριλο) και να μοιραζει την μπαλα πλαγια.... ριξτο το γαμημένο.τελευταιος παικτης παραπανω ευκαιριες απο τους επιθετικούς μας γαμω.,..... μεχρι και ο σαβινι σουταρε....

μπραβο ρε μπρουνο μπραβο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

τσιριλο κοντρερας δειχνουν την ανυπαρξια μας μεσοεπιθετικα .....
Άβαταρ μέλους
johnnie78

Δημοσίευση από johnnie78 »

Το μονο καλο στο σημερινο ματς ηταν -μετα το γκολ του Σαλπι- τα δυο ''τουβλα'' που τραβηξε ο Μπρουνος. Ηταν ο τελευταιος που περιμενα να κανει τετοια σουτ. Όπως ειπε και καποιος παραπανω, καλα τα σουτ αλλα οταν περιμενεις να σου κανουν γκολ τα μπακ τοτε γ@μ@ τα....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν αμύνεσαι καθόλου σωστά στην φάση που το τρώμε.
Κυνηγάς και εσύ και η παρέα σου έναν πιτσιρικά και σας κάνουν εμετό.
Ντροπή για Ιταλούς.

Στην επίθεση όμως βομβαρδίζατε καλά σαν Ιταλοί.

Στην άμυνα όμως σας θέλουμε να μην σας περνάει κανείς.
Παρ αυτά τούμπανο εμφάνιση και πάλι.

Ελπίζω να έχεις συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Moko

Δημοσίευση από Moko »

Χθες απλά ο κορυφαίος.
Όσοι τον είδαν από κοντά να αγωνίζεται σίγουρα θαύμασαν το πάθος που είχε και το πως έτρεχε να σώσει ότι δεν σωζόταν.
Συγχαρητήρια στον Ιταλό που τιμάει την φανέλα δίνοντας πάντα το μέγιστο που μπορεί να προσφέρει.
Είχε γίνει σαν παντζάρι :oops: χθες από το ζόρι να φτάσει το 120% των δυνατοτήτων του.
Περιμένουμε παρόμοια εμφάνιση με γαύρο στο κύπελλο. :twisted:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”