4.Γιώργος Κατσικάς
- buffalobill4
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
Χάιντε ρε Κατσικά
** Είμαι πραγματικά περίεργος να δω ποιος τυφλός θα σε φορτωθεί για να ξεμπλέξουμε εμείς οι μονόφθαλμοι.
** Είμαι πραγματικά περίεργος να δω ποιος τυφλός θα σε φορτωθεί για να ξεμπλέξουμε εμείς οι μονόφθαλμοι.
300 χιλιάρικα (!) χωρίζουν Κατσικά και ΠΑΟΚ!
Μεγάλη είναι η διαφορά που χωρίζει τον Γιώργο Κατσικά με τον ΠΑΟΚ, στις συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Ως γνωστόν, το συμβόλαιο του 24χρονου αμυντικου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και τα «θέλω» του για την ανανέωση, περιλαμβάνουν 800.000 ευρώ για νέο τριετές συμβόλαιο.
Η προσφορά του ΠΑΟΚ για το ίδιο χρονικό διάστημα δεν ξεφεύγει από τα 500 χιλιάρικα, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει ακόμη μακρύς δρόμος μέχρι την επίτευξη συμφωνίας, αν κι εφόσον βεβαίως υπάρξει μέχρι τέλους η καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές για την εύρεση της χρυσής τομής.
Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (25/11)
http://marcasl.blogspot.gr/2014/11/300.html#more
Μεγάλη είναι η διαφορά που χωρίζει τον Γιώργο Κατσικά με τον ΠΑΟΚ, στις συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Ως γνωστόν, το συμβόλαιο του 24χρονου αμυντικου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και τα «θέλω» του για την ανανέωση, περιλαμβάνουν 800.000 ευρώ για νέο τριετές συμβόλαιο.
Η προσφορά του ΠΑΟΚ για το ίδιο χρονικό διάστημα δεν ξεφεύγει από τα 500 χιλιάρικα, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει ακόμη μακρύς δρόμος μέχρι την επίτευξη συμφωνίας, αν κι εφόσον βεβαίως υπάρξει μέχρι τέλους η καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές για την εύρεση της χρυσής τομής.
Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (25/11)
http://marcasl.blogspot.gr/2014/11/300.html#more
Ακομα δν καταλαβαινω γιατι δν δινουμε ρητρα 100.000 € κ να παρουμε το Στελαρα απο Παναιτωλικο...
παιζει κατι αλλο κ δν τον θελουνε στην ΠΑΕ?
Ε Γιωργο αγορι μου, αν θες να φυγεις, πες το. Μην ζητας πιο πολλα λεφτα και κανουν καμια μαλ@κια στην ΠΑΕ και στα δωσουν οντως.
Μεχρι 100 χιλιαδες και αν... (ετσι οπως παιζεις ακομα)
Μεχρι 100 χιλιαδες και αν... (ετσι οπως παιζεις ακομα)
- GiorgosAtha
"...Ως γνωστόν, το συμβόλαιο του 24χρονου αμυντικου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και τα «θέλω» του για την ανανέωση, περιλαμβάνουν 800.000 ευρώ για νέο τριετές συμβόλαιο..."
Μόνο ως trollαρισμα μπορώ να εκλάβω αυτή την πρόταση...
Μόνο ως trollαρισμα μπορώ να εκλάβω αυτή την πρόταση...
- john4serres
χαχαχααχα... ρε για λαλακες ψαχνει... αντε διωχτε τον ρε.. ημαρτον.... παικτης του 4 ...παπαζογλου-φυτανιδης-κουρμπελης-γουτας ειναι 2 κλικ πανω... ο αχαριστος ρε..κα8εται 3 χρονια και το κασερι πεφτει (80.000 το χρονο) και με 7 ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΑ παιχνιδια ζηταει 250.000 το χρονο...χααχαχααχαχαααχ
Γόνατο.χξς' έγραψε:Ακομα δν καταλαβαινω γιατι δν δινουμε ρητρα 100.000 € κ να παρουμε το Στελαρα απο Παναιτωλικο...
Re: Απ: 4.Γιώργος Κατσικάς
Γιώργο 800 είναι λίγα. Μην μασήσεις και δεχτείς ακόμα και αν στα προσφέρει η ΠΑΕ. Με τουλάχιστον 500 το χρόνο και αν, να δεχτείς αλλιώς πες τους πως θα πάω στο γαύρο να ανέβω σκαλί στη καριέρα μου.
Re: Απ: 4.Γιώργος Κατσικάς
Και εγώ το άκουσα ότι έχει πρόβλημα με το γόνατο καιρό τώραdimbar έγραψε:Γόνατο.χξς' έγραψε:Ακομα δν καταλαβαινω γιατι δν δινουμε ρητρα 100.000 € κ να παρουμε το Στελαρα απο Παναιτωλικο...
Ο Κατσικάς ζητάει το μίνιμουμ των αποδοχών ενός βασικού παίκτη.
Ο Ζήσης τού προσφέρει καλό συμβόλαιο για αναπληρωματικό παίκτη.
** Ασχολούμαστε με τον Κατσικά και δεν ακούγεται κιχ για Ιτάνζ-Σπυρό-Παπ & Μαντούρο-Μάρτενς-Κοντό.
Ο Ζήσης τού προσφέρει καλό συμβόλαιο για αναπληρωματικό παίκτη.
** Ασχολούμαστε με τον Κατσικά και δεν ακούγεται κιχ για Ιτάνζ-Σπυρό-Παπ & Μαντούρο-Μάρτενς-Κοντό.