Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
- DigitalFan
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Ο Κουτσιανικούλης της μιας αποτυχημένης χρονιάς κόστισε τα διπλάσια από τις 4 επιτυχημένες του Βιεϊρίνια... Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά!
Αναλυσεις απο Φουτμπολ Μανατζερ ας λειπουν επιτελους ,εκτος να θελουν καποιοι να μας κανουν να γελαμε, δηλαδη οταν οι αλλοι μας περιμενουν οπως καναμε εμεις επι Σαντος και παιζουν την κοντρα εμεις τι θα κανουμε ? ποιος θα καλυπτει? Ευτυχως αριστερα θα ερθει παικτης τακτικα αριστος και ισως καλυφτουν καποιες αδυναμιες.
Τεσπα μια μεταγραφη μας μενει του δεκαριου και μια δωρο στα μετοπισθεν . ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και η καλυτερη μεταγραφη ερχεται ......
Τεσπα μια μεταγραφη μας μενει του δεκαριου και μια δωρο στα μετοπισθεν . ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και η καλυτερη μεταγραφη ερχεται ......
http://www.overlap.gr/anglia-italia-0-0 ... -prokrisi/
http://www.zonalmarking.net/2011/10/16/ ... y-tactics/
http://www.zonalmarking.net/2010/01/22/ ... n-2002-07/
ριξε μια ματια κ δες οτι δεν παιζουν με ακραια χαφ-εξτρεμ
http://www.zonalmarking.net/2011/10/16/ ... y-tactics/
http://www.zonalmarking.net/2010/01/22/ ... n-2002-07/
ριξε μια ματια κ δες οτι δεν παιζουν με ακραια χαφ-εξτρεμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Πέμ 05 Ιούλ 2012, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
who are you mister?akaklas έγραψε:Αναλυσεις απο Φουτμπολ Μανατζερ ας λειπουν επιτελους ,εκτος να θελουν καποιοι να μας κανουν να γελαμε, δηλαδη οταν οι αλλοι μας περιμενουν οπως καναμε εμεις επι Σαντος και παιζουν την κοντρα εμεις τι θα κανουμε ? ποιος θα καλυπτει? Ευτυχως αριστερα θα ερθει παικτης τακτικα αριστος και ισως καλυφτουν καποιες αδυναμιες.
akaklas έγραψε:Αναλυσεις απο Φουτμπολ Μανατζερ ας λειπουν επιτελους ,εκτος να θελουν καποιοι να μας κανουν να γελαμε, δηλαδη οταν οι αλλοι μας περιμενουν οπως καναμε εμεις επι Σαντος και παιζουν την κοντρα εμεις τι θα κανουμε ? ποιος θα καλυπτει? Ευτυχως αριστερα θα ερθει παικτης τακτικα αριστος και ισως καλυφτουν καποιες αδυναμιες.
ρε μηπως ηθελες να το βαλεις πριν δυο χρονια αυτο το ποστ..... ποσο στον κοσμο σου εισαι αδερεφε

Ποιος ειμαι? πρεπει να συστηθω? η ιταλια επαιζε 4-4-1-1 με κασανο ελευθερο. απλα ο χαφ της αντιθετης πλευρας του κασανο τον υποστηριζε. Τα σχεδιαγραμματα ειναι σαν εκεινα που βλεπεις πριν τους αγωνες που δεν εχουν καμμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Όχι απλά μιλάς για τις μεταγραφές με σιγουριά λες και ξέρεις εκ των έσω.
Θα έρθει εκείνος κι εκείνος λες..
Ε να μη ρωτήσω?
Θα έρθει εκείνος κι εκείνος λες..
Ε να μη ρωτήσω?
- DigitalFan
Φίλε γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο και το λες αυτό...; Έχεις πληροφορίες...;akaklas έγραψε:Ευτυχως αριστερα θα ερθει παικτης τακτικα αριστος και ισως καλυφτουν καποιες αδυναμιες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Πέμ 05 Ιούλ 2012, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- DigitalFan
- paokmaniak
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα, με μια μικρή επισήμανση. Ο επιθετικος - εξτρεμ πρέπει να είναι αριστερα και όχι δεξια όπως είναι η φυσική θέση του Γεωργιάδη και μπορεί να πάει κ ο ΣαλπιOdi έγραψε:Εγώ έτσι όπως την βλέπω την ομάδα δεν την βλέπω και σε κακό χάλι..Εχουμε και λέμε:
-Στόπερ: Μαλεζάς-Κουμαλό και πάγκο Κατσικάς και Στάμου (μάλλον)
-Αριστερά:Σταφ βασικός και Λίνο πάγκο (αν και θα εναλάσσονται οπότε κομπλέ)
-Δεξιά:Ετο και Αποστολόπουλος (θελουμε δεξί μπακ)
-Κέντρο:Πάμπλο-Λαζάρ-Φωτάκης και από πίσω Παναγιωτούδης . (Στο 4-4-2 που θέλει ο Δώνης οι 2 θα είναι βασικοί,άρα η τρύπα που βλέπω εγώ είναι ένα 10αρι που επιβάλλεται πιστευω-δεύτερη τρύπα).
Μέσοι-Επιθετικοί: Αθανασιάδης-Σαλπιγγίδης-Ρομπέρ (λέμε τώρα) συν τον Πόποβιτς που είναι μικρός μεν καλός δε και Γεωργιάδης και Γιάννου..Θέλουμε μάλλον έναν παίκτη δεξιά και σίγουρα ένα φορ δεύτερης γραμμής.
Με το υπάρχον ρόστερ και δεδομένη την ανυπαρξία των υπολοίπων. χτυπάμε την 3η θέση για μένα.Βέβαια δεν αρκεί αλλά τί να κάνεις.Με ένα 10αρι καλό και με έναν δεξί μπακ και ενα φορ θα είμαστε πολύ καλά.
Τελευταία και σημαντική για μένα τρύπα.Θέλουμε τερματοφύλακα.Επειγόντως εκτός και αν ο Γιακουμής (που ειναι πολύ ταλαντούχος) μπει κατευθείαν βασικός.Κρέσιτς και Γλύκος για μένα δεν κάνουν.Αποψη μου.
Προτιμώ αν είναι να κάνουμε 3 μεταγραφές (που έτσι το κόβω μην πω οτι θα μείνουμε και έτσι στο τέλος) επιβάλλεται ένα φορ,ένα 1οαρι και ένας τερματοφύλακας.
Με το υπάρχον ρόστερ και για τα ελληνικά δεδομένα είμαστε ομάδα του 6-7.Το ότι όλοι οι άλλοι (πλην ΠΟΚ) είναι του 3-5 είναι καλό,αλλά με 3 προσθήκες θα είμαστε ομάδα του 7-8.
Το κόνσεπτ είναι οτι δεν είμαστε σε τόσο τραγικά χάλια όσο νομίζουμε θεωρώ.Μακάρι να βγει και κανένα λαβράκι απ τους μικρούς.
Ερχεται παιχταρας νεος τεχνιτης γκολτζης που θα κανει παταγο!
α δεν ξερω τιποτα, γνωμη λεω...
α δεν ξερω τιποτα, γνωμη λεω...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Φρόνιμα γιατί θα αρχίσω τη σκούπα και τα πρόωρα μπανακια..... Μείνετε στο θέμα!
εγω παντως δε θελω μεταγραφες εκτος αν γινει μια και καλη....
εγω θελω 15 πιτσιρικια μηχανακια και μονο μηχανακια οχι τεχνιτες και τα ζωα μου αργα τυπου γιαννου και να κρατησουμε αυτους τους παιχτες που εχουμε και ολα θα πανε καλα

εγω θελω 15 πιτσιρικια μηχανακια και μονο μηχανακια οχι τεχνιτες και τα ζωα μου αργα τυπου γιαννου και να κρατησουμε αυτους τους παιχτες που εχουμε και ολα θα πανε καλα