5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Platon

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από Platon »

Ειναι ντροπη να γελειοποιητε ετσι αυτος ο ανθρωπος!!!!
Συμφωνω με τον Agave στα λεγομενα του, αλλα εγω δε μπορω να το δω χαλαρα και δεν εχω απολυτως καμια διαθεση να γελασω με τα γραφομενα.

Θεωρω οτι κι εμεις συμβαλουμε με τον τροπο μας, παρολο που καταλαβαινω απολυτα το λογο και την αιτια, στη γελοιοποιηση και το χλευασμο του (πρωτα απ' ολα) ανθρωπου αυτου!!! Ελεος!!! Πρεπει καποτε να σταματησουμε το πιπιλισμα αυτης της καραμελας και να μη θεοποιουμε ανθρωπους που δε φταινε σε τιποτε, επειδη εμεις ψαχνουμε τη χαμενη αθωοτητα και τους ηρωες των παιδικων ονειρων μας!!!

Τιμη και δοξα στο Παμπλο τον Γκαρσια ναι, οχι γι' αυτο που θελουμε εμεις να βλεπουμε στο προσωπο του, αλλα γι' αυτο που πραγματικα ειναι!!!!

Καλως ηρθες φιλε tsintzi...
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Πλατωνα συμφωνω μαζι απολυτα

Ας σταματησουμε να γελοιοποιουμε απο την υπερβολικη μας αγαπη την,κατα την προσωπικη μου γνωμη,μεγαλυτερη φυσιογνωμια που εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ.
Τα ειρωνικα και κακεντρεχη σχολια αλλοθρησκων ας τα κρνουμε οπως τους αρμοζει υπερασπιζομενοι αυτη την πραγματικη σημαια που δεν θελει να ειναι αλλα προσπαθει να σηκωσει ο ανθρωπος Παμπλο Γκαρσια.

Ουτε ψευτοτσαμπουκας ειναι ουτε ψευτοεπαναστατης οπως θελουν να τον παρουσιασουν.

Ειναι ενας ανθρωπος που σε τοσα χρονια καριερας ποτε του δεν δεχτηκε να καταπιεστει και να προδωσει την σταση του για την ζωη.
Ειναι κατι πολυ περισσοτερο απο ενας απλος ποδοσφαιριστης και ειναι τιμη μας να αγωνιζεται για την ομαδα μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ta_myala_mas_ponane την Παρ 13 Φεβ 2009, 06:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο γιατί είναι επιτομή της ζωής.

Ο Pablo Garcia είναι ποδοσφαιριστής αλλά συγχρόνως είναι επιτομή του αγωνιστή της ζωής.

Χωρίς πως, χωρίς γιατί, χωρίς πότε, χωρίς που.

Δεν χωράει αμφιβολία για ποιον λόγο μιλάει στις ψυχές μας.

Οι λεπτομέρειες για τις πράξεις του, τα λόγια του και την στάση ζωής του είναι τελικά πολύ μικρό πράγμα.

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας μία εικόνα για την ριγέ ασπρόμαυτη φανέλα.
Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι ποδοσφαιριστή που να του ταιριάζει περισσότερο. Ίσως κοντά σε αυτόν να είναι ο Θεόδωρος Ζαγοράκης.

Αγωνιστής από την Ουρουγουάη ο ένας, αγωνιστής από ένα χωριό της Καβάλας ο άλλος.

Υπερβάλλουμε με την αγάπη μας και τον σεβασμό μας στον Pablo ?

Μάλλον όχι.

Είπαμε. Το ποδόσφαιρο είναι επιτομή της ζωής.

Και η ζωή έχει τους ήρωες της
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν βρίσκω καθόλου ειρωνικό το κείμενο που σήκωσε ο φίλος tsintzi.
Ίσα ίσα περιγράφει ακριβώς τα πιστεύω του Πάμπλο μας.
Κατ εμέ εκφράζει μέσο της επαναστατικότητας του τα πιστεύω όλων των οπαδών μας.
ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ για άλλη μια φορά και αρχηγός απο του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

αφηστε τους εχθρους μας να γραφουν και να ειρωνευονται...
εγω ξερω πολυ καλα (απο οπαδους αλλων ομαδων) οτι θα γουσταραν να τον εχουν στην ομαδα τους!!
ο παμπλο ειναι η επιτομη της παοκτσιδικης ψυχοσυνθεσης και ειμαι πολυ χαρουμενος που παιζει στην ομαδα μας (με ολα τα πλην που μπορει να τον συνοδευουν)!
εγω ξερω οτι μετα τον αγωνα στο καραισκακη,
λιγοι ηταν οι γαυροι που ενιωθαν απολυτη αγαλλιαση για τη νικη...
οπως και λιγοι ηταν οι οπαδοι μας που ενιωθαν απογοητευση για την ηττα!!
γιατι??? :wink:
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

και οτι γραφει η γατουλα...ισχυει παντα το αντιθετο :wink:
http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 009&cid=11
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

darklord έγραψε:
Steenage έγραψε:
Α"Να φέρουμε τον φαν Νίστελροϊ (γέλια)!

Τι;;; γελαει κιολας; :shock: :( :|

ε λοιπον γελαει!! τον εχετε γλωσσοφαει!! :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Επίσης ξέχασα να πω για την μη κομψή λέξη @@ που χρησιμοποίησε στην συνέντευξη τύπου να τιμωρηθεί με 10 αγώνες απο το καθαρό και αξιόπιστο πρωτάθλημα.
Η μαμά Ντιόγκο δεν αφήνει τον μικρό της χαιδεμένο τζουντζούκο να ακούει τέτοιες λέξουλες.
Αλήτης αυτός ο Πάμπλο ρε παιδάκι μου ακούνε και μικρά παιδιά.
Τσ τς τς τς...
Manolis4

Δημοσίευση από Manolis4 »

Συμφωνώ απόλυτα με τους vanroy,Platon και giorgo_zaf..Το κείμενο θυμίζει εκείνα τα περιπαικτικά κείμενα που είχαν βγει για τον Τριανταφυλλόπουλο.. "Ο Μάκης ξέρει πόσα απίδια βάζει ο σάκος" και τέτοια..Έχει κάποια ψήγματα αλήθειας μέσα του αλλά κυρίως περνάει πολύ άσχημα μηνύματα όπως αυτό που τόνισε πολύ εύστοχα ο vanroy και χτύπησε άσχημα και στο δικό μου μάτι..Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλους και όλα αδέρφια..Μην το ξεχνάμε αυτό..Μακάρι η προσωπολατρεία,η λανθασμένα εκφραζόμενη επαναστατικότητα και ο άκρατος λαικισμός να σταματήσουν..

Όσο για τον Πάμπλο να πω ότι κάποιες δηλώσεις του μου άρεσαν (πάμε για την 2η θέση=πνεύμα του νικητή) και κάποιες άλλες όχι (για την εμπάθεια που μπορεί να του έχουν οι διαιτητές,στο ματς του κυπέλλου ήταν τυχερός που δεν αποβλήθηκε και δεν δικαιούται να κάνει τέτοιες δηλώσεις)..Αυτά περί όρχεων του λαού του ΠΑΟΚ με αφήνουν αδιάφορο γιατί έχω χορτάσει τόσα χρόνια κοπλιμέντα από παίκτες..Μακάρι ο παίκτης να έχει το ίδιο πάθος στο παιχνίδι του γιατί είναι πολύτιμο στοιχείο για την ομάδα αλλά ελπίζω να προσπαθήσει να το περιορίσει σε αθλητικά πλαίσια..
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

gash04 έγραψε:ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ για άλλη μια φορά και αρχηγός απο του χρόνου.

Ετσι... CAPITAN Pablo.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εγώ πάλι δεν συμφωνώ με την 2η θέση .. Τη στιγμή που δεν μπορούμε να πάρουμε ντέρμπι νομίζω ότι είναι λίγο προχωρημένο να μιλάμε για 2η θέση .. Εκτός κι αν στα πλέι οφ πιούν κανα μαγικό ζωμό και τα σαρώσουν όλα!
Για μένα βασικός στόχος ήταν και είναι το Κύπελλο ..
Υγ: Οι αγωνιστικές του αρχηγού διπλασιάζονται όταν παίρνει κόκκινη συνήθως .. οπότε δεν μας συμφέρει για αρχηγός!
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Απο το κειμενο που παραθεσε ο φιλος στην προηγουμενη σελιδα κραταω μονο τα παρακατω 8)

"Ο Παμπλο Γκαρσια ηρεμει τους συμπαικτες του. Ολοι σκεφτονται τι καλα που δεν είναι απεναντι τους."

"Ο Παμπλο Γκαρσια είναι γεννημενος για τα δυσκολα. Και το δυσκολο είναι να παρεις τη μπαλα από τον αντιπαλο. Τα κολπα με τη μπαλα τα αφηνει για τους αλλους."

"Ο Παμπλο Γκαρσια δεν αμυνεται. Επιτιθεται χωρις τη μπαλα."
Manolis4

Δημοσίευση από Manolis4 »

Συμφωνώ Γιάνκο ότι είναι προχωρημένο μιλώντας με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα,αλλά είναι πολύ σημαντικό να το λέει για να πάρει η ομάδα κουράγιο μετά το στραπάτσο στο ΟΑΚΑ και να μην χάνει την αυτοπεποίθηση της στα δύσκολα ματς που έρχονται συμπεριλαμβανομένου και εκείνου στο Κύπελλο που θέτεις σαν βασικό στόχο..

Θεωρώ ότι στα πλέυ-οφ είναι εντελώς διαφορετική η ψυχολογική αλλά και τεχνική αντιμετώπιση των παιχνιδιών σε σχέση με αυτά του πρωταθλήματος,και είναι καλό ένα ηγετικό στέλεχος να δηλώνει ότι θα παλέψει η ομάδα με όλες της τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό..Τι να πει δηλαδή ότι θα πάμε στα πλέυ-οφ για βόλτες στην Γλυφάδα?

Έπειτα ακόμα και λαμβάνοντας υπόψιν το τελευταίο ματς,δεν μας έχουν δείξει οι άλλοι δύο διεκδικητές της 2ης θέσης ότι είναι πολύ καλύτεροι μας..Πιστεύω πως έχοντας και το όπλο της Τούμπας μπορούμε να τους ζορίσουμε πάρα πολύ στα πλέυ-οφ..Αξίζει να το κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις...
Άβαταρ μέλους
trobonaras

Δημοσίευση από trobonaras »

Yiankos έγραψε:Εγώ πάλι δεν συμφωνώ με την 2η θέση .. Τη στιγμή που δεν μπορούμε να πάρουμε ντέρμπι νομίζω ότι είναι λίγο προχωρημένο να μιλάμε για 2η θέση .. Εκτός κι αν στα πλέι οφ πιούν κανα μαγικό ζωμό και τα σαρώσουν όλα!

Θα τους δωσω λιγο απ αυτο που με δινει ο δριυδης!!
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Yiankos έγραψε:Υγ: Οι αγωνιστικές του αρχηγού διπλασιάζονται όταν παίρνει κόκκινη συνήθως .. οπότε δεν μας συμφέρει για αρχηγός!

Χμμ, αυτο δε το σκεφτηκα.
Ε, καλα όταν παιζουμε με το γαυρο τότε, ας δίνει το περιβραχιόνιο στο Χαλκιά νο μπιγκ ντιλ.

Ή στο Σωτηρή. Θα τη φάμε που θα τη φάμε την ερυθρή, ας την φάμε τουλαχιστον με στυλ... :)
:twisted:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”