Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Δηλαδής, φεύγουμε για τη Μεγάλη Πορεία όπου να 'ναι
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Aureliano Buendia έγραψε:Δηλαδής, φεύγουμε για τη Μεγάλη Πορεία όπου να 'ναι
με του κανόνες του ΠΑΟΚμάνια ανα χείρας!
Εικόνα
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Τι εγινε ρε παιδια?......Γιατι τετοιος χαμος?......Και αλλη φορα,εγιναν αντιστοιχες αλλαγες αλλα δεν εγινε αυτο που συμβαινει τωρα....Μηπως εχασα κατι?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Zorro4 έγραψε: ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΑΣ...

Αυτή η φράση για μένα είναι η απάντηση στα αμέσως προηγούμενα ποστ.

Δεν γίνεται ρε μάγκες μόνο να απαιτείτε ορισμένοι αυτά που θέλετε και αποδεδειγμένα με την παρουσία και τις κινήσεις σας, να δείχνετε οτι ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.

Είμαστε και άλλοι εδώ μέσα και μπορεί να είναι ένα φορουμ για τον ΠΑΟΚ, αλλά αποτελεί και μια αυτόνομη δικτυακή κοινωνία, και έχει ΚΑΙ δικές της ανάγκες και υποχρεώσεις, στο μέτρο που ένα χομπι επιτρέπει και επιτάσσει.

Σταματήστε να καίγεστε σε καθημερινή βάση με την παραμικρή μαλακισμένη αφορμή, και θα δείτε οτι δεν έχει κανείς σκάλωμα με την πάρτη σας. Μάλλον το αντίστροφο συμβαίνει. Φτάνει. :redcard:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Federacion έγραψε:μα μαχαίρια βγαίνουν: κλειδώνουν, κόβουν μπανάρουν κ τα ρέστα.
ας το να ρολάρει μια χάρα θα πάει, θα ακουστουν κ μια - δυο μαλ@κίες αλλα δεν θα χάσει τιποτα ο διαλόγος.
Ρε συ Φέντερ και γω γουστάρω το χαβαλέ,αλλά αυτό π γινόταν δεν στο φόρουμ δεν ήταν χαβαλές.Μην δουλευόμαστε μεταξύ μας. Θες να αρχίσω να ψάχνω τόπικ και να παραθέτω αλληλοσπαραγμούς μεταξύ των μελών?
Εφόσον δεν υπάρχει ανάγκη για επέμβαση ούτε μπαν θα πέφτουν,ούτε κλείδωμα ούτε τπτ.

ΥΓ Τα τόπικ π κλειδώθηκαν δεν νομίζω να κλειδώθηκαν επειδή η συζήτηση κυλούσε ομαλά. Μάλλον τον αντίθετο.
ΥΓ.2 Το στοίχημα μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει(εκτός απροόπτου). Για το ΠΑΟΚ Retro Game εφόσον υπάρχει συμμετοχή των μελών και θέληση από τους Gordon και Πρακτορίνο τότε προσωπικά είμαι πρόθυμος να τους βοηθήσω.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Περασε ο οδοκαθαριστης, καθαρισε τις ατασθαλιες και συνεχιζουμε πιο ηρεμα!!
Γραφουμε τα παράπονα μας για το φόρουμ, χωρίς επιθέσεις, ύβρεις, μαγκιές κι εξυπνάδες..
ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... ead#unread

2ο σερι κλειδωμα χωρις να μου απονεμηθει το πρωταθλημα... μαλιστα... :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

A memory hole is any mechanism for the alteration or disappearance of inconvenient or embarrassing documents, photographs, transcripts, or other records, such as from a web site or other archive, particularly as part of an attempt to give the impression that something never happened. The concept was first popularized by George Orwell's dystopian novel Nineteen Eighty-Four.
Off-topic, το ξέρω. Ανοίξτε όμως και κανα βιβλίο επί τη ευκαιρία ;)
Εξαιρετικό το 1984.
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

Πριν λιγο δεν μπορουσα να μπω στο φορυμ... θα παρακαλουσα να προσεχουν μερικοι γιατι τυχαινει να εχω ιδια ιπ με καποιους αλλα εχω και το δικο μου λογαριασμο σε αυτο το φορουμ !
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ζμπουτσαμ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

novito έγραψε:http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=121&t=4285&view=unread#unread

2ο σερι κλειδωμα χωρις να μου απονεμηθει το πρωταθλημα... μαλιστα... :evil: :evil:
Έχεις προτίμηση για το μέγεθος της κούπας?

ΥΓ Η απονομή θα γίνει στις φυλακές Ναυπλίου. Το τρόπαιο θα απονεμηθεί από τον κύριο Α.Μ.
ΥΓ.2 Ξέρουμε πόσο αγαπάς τον αδελφό σου αλλά δεν χρειάζεται να το δείχνεις τόσο. Κολλάει το φόρουμ από τα μέλια. :twisted:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μια ο Βιειρινια, μια η Γυναικα, μια εδω περα, μια οι μεταγραφες..
Δεν μπορω να πω, γεματη ημερα..

Μπορω να παω για υπνο???
Αντε γιατι παλι 5 πιασαμε!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Μην κάνετε πουτάνα το φόρουμ!

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να διαμαρτυρηθεί κάποιος...
Δύο ακτιβίστριες στην Ουκρανία, έβγαλαν τα ρούχα τους και πραγματοποίησαν γυμνόστηθη διαμαρτυρία για τη δίκη της πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Γιούλια Τιμοσένκο
Εικόνα

κι απο μια άλλη διαμαρτυρία:

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.mizozo.com/world/01/2011/31/femen-attacks-yulia-timoshenko.html
εδιτ: Ρε σεις! Απο Ουκρανία δεν είναι η Καρπάτι; Λέτε να έρθουν και τίποτα ακτιβίστριες; Λέτε να έχουμε καμια διαμαρτυρία στις εξέδρες της Τούμπας; :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

novitok έγραψε:Πριν λιγο δεν μπορουσα να μπω στο φορυμ... θα παρακαλουσα να προσεχουν μερικοι γιατι τυχαινει να εχω ιδια ιπ με καποιους αλλα εχω και το δικο μου λογαριασμο σε αυτο το φορουμ !
Ναι ρε παίδες τι σκ@τ@ γίνεται?
Χθές μου έγραφε και εμένα ότι με μπαν(ι)αρίσατε (WTF) αλλά σήμερα είμαι οκ.
Και να πω ότι έγραψα και τίποτα?! Ούτε καν τους είρωνες για τον τραυματισμό του Βλάντο δεν απάντησα...
ΕΛΕΟΣ!
kos

Δημοσίευση από kos »

επειδη δεν πιστευω οτι τα ατομα του σαιτ και του φορουμ απεκτησαν ξαφνικα αυτοκαταστροφικες τασεις, πιστευω οτι κατι παιζει με τις αλλαγες που εγιναν τοσο σε ατομα οσο και στην σταση απεναντι σε μελη.

θα μου βγει ο καφες απο την μυτη με αυτα που διαβαζω πρωι πρωι.
ενα δημοφιλες σαιτ, με μελη κυριως νεαρης ηλικιας δεν εχει την πολυτελεια να μπαναρει ατομα σαν τον χιντε. αυτο βεβαια εαν θελει να ειναι σοβαρο σαιτ και να προσφερει κατι στα μικρα Παοκτσακια. ειναι πολυ πρωι και δεν θελω να το αναλυσω, γιατι ολο και καποιος μπλε εξυπνακιας θα εχει την απορια. "τι προσφερουν ατομα σαν τον χιντε στα μικρα Παοκτσακια". το απογευματακι αν θελει.....

ΥΓ. ολι ετοιμασου, θα ερθει και η σειρα σου.
ΥΓ. παιδια μην σας ξεφυγει ο πρακτορας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”