Πολυ καλυτερα αν συγκρινεις την κουλα του αλμειδα που εχουμε μονο μια νικη και μετα μονο ντροπιαστικες ηττες,με αποκορυφωμα το 2-0 του τελικου με δεκα παικτες ολο το ματςalexgarcia6 έγραψε:Μα δεν καταλαβες αυτοι ζουν εκτος και τον γραφουν σταρχιδια τους τον αρουλη που απο τοτε που ανεβηκε εχουμε 7 νικες 8 Χ και 6 ηττες. Θα του βαλουμε εφτα γκολ του ρουλη, οπως λεγαμε και για τις 07/01. Ουτε τον βλεπουμεproedros έγραψε:Μπορεί να μου εξηγησει κάποιος γιατί έχουμε τόσο μεγάλη έπαρση με τον Άρη ενώ την έχουμε πατήσει ουκ ολίγες φορές μαυτόν και κυρίως με Μάντζιο προπονητή;;;
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Και από την κουλα στα τελευταία 6 παιχνίδια χάσαμε 5 φορές ρε φίλε.proedros έγραψε:Μπορεί να μου εξηγησει κάποιος γιατί έχουμε τόσο μεγάλη έπαρση με τον Άρη ενώ την έχουμε πατήσει ουκ ολίγες φορές μαυτόν και κυρίως με Μάντζιο προπονητή;;;
Δηλαδή σου λέγανε τελικό με αεχ ή σκουλήκι και διάλεγες αεχ ας πούμε.
Είδες σήμερα το ματς και είπες δυστυχώς πέρασε η ομαδάρα καλύτερα να παίζαμε με τους άλλους τους άμπαλους
Πολύ καλές οι σημερινές παρατάσεις πάντως. Μακάρι να συνοδευτούν κι από γκέλες το σουκου
αυτοί αύριο δεν θα μπορούν να περπατήσουν. Τα έχουν παίξει. και οι τρεις βρυκόλακες!
Τα είπαμε για τον Τερίμ, θα τους γεμίσει θλάσεις
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Φορτουνης εχει χλωμιασει του χει πεσει ο αιματοκριτης να το προσεξουν το παλικαρι. Να φερουν φορεια θα λιποθυμησει κοσμακης και την αλλη κυριακη ερχονται ΤΟΥΜΠΑ
ελπίζω σβ να βγάλουμε γούστα. Εκτός από εμας στον Βόλο, αυτοί παίζουν στο ερπετό, το χαρτί με Ατρόμητα και οι αλλοι με Αστέρα.
-
Μπαρκαρούτσος
Πάντως κρίμα για την αεχ να μην σηκώσει τρεμπλ στα 10 χρόνια της. Ούτε νταμπλ.
Ο Τεριμ εβγαλε Σποραρ και Μαντσινι και εβαλε 2 στοπερ, απο το οποια το ενα το εβαλε φορ. Τον Τουρκο που πηραν προχθες.
Ουτε ο Αλεφαντος.
Ουτε ο Αλεφαντος.
καμμια επαρση δεν εχουμε ειμαστε καλλιτερη ομαδα .....γιατι νοιωθεις την αναγκη να μας την πεις γιατι απλα ειμαστε ασιοδοξοι και λογω ποιοτητας της ομαδας μας ?proedros έγραψε:Μπορεί να μου εξηγησει κάποιος γιατί έχουμε τόσο μεγάλη έπαρση με τον Άρη ενώ την έχουμε πατήσει ουκ ολίγες φορές μαυτόν και κυρίως με Μάντζιο προπονητή;;;
Όταν λέω ότι ο Τερίμ είναι ο Τούρκος Αλέφαντος, ο στόπερ παίζει φορ.
Ο Τούρκος στόπερ που ήρθε προχθές παίζει φορ αυτή την στιγμή
Ο Τεριμ μάλλον ήρθε για τουρισμό. Είμαι περίεργος να δω τι θα κατεβάσει με εμάς σε 10 μέρες
Ο Τεριμ μάλλον ήρθε για τουρισμό. Είμαι περίεργος να δω τι θα κατεβάσει με εμάς σε 10 μέρες
ρε σεις αυτοί ούτε αλλαγές δεν έκαναν, τώρα τις κάνουν στην παράταση!
Είναι για τα πανηγύρια νομίζω και οι δύο προπονητές
Γιατί πολύ απλά πριν από μια εβδομάδα λέγαμε για 0-4 και χάσαμε πολύ εύκολα..και δεν την λέω σε κανέναν..Επίσης πιστεύω πως σε ένα ματς θα παίξει και η σκοπιμότητα ρόλο…θα κρίνεται ένας τίτλος…εγώ λέω απλά χαμηλά τη μπάλα…eorptol1 έγραψε:καμμια επαρση δεν εχουμε ειμαστε καλλιτερη ομαδα .....γιατι νοιωθεις την αναγκη να μας την πεις γιατι απλα ειμαστε ασιοδοξοι και λογω ποιοτητας της ομαδας μας ?proedros έγραψε:Μπορεί να μου εξηγησει κάποιος γιατί έχουμε τόσο μεγάλη έπαρση με τον Άρη ενώ την έχουμε πατήσει ουκ ολίγες φορές μαυτόν και κυρίως με Μάντζιο προπονητή;;;
- episimos73
Που να καταλάβεις εσύ από τακτικές ρε Χωρικέ…Χωρικός έγραψε:ρε σεις αυτοί ούτε αλλαγές δεν έκαναν, τώρα τις κάνουν στην παράταση!