Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
montekristo

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από montekristo »

ASTNORD2 έγραψε:Ρε αδέρφια. Ας μην τα μπερδεύουμε όλα, γιατί απλά δεν πρέπει.
Ο Βιειρίνια έχει προσφέρει στην ομάδα όσο λίγοι σε όλες τις περιόδους.
Και δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι πονάει για την ομάδα.
Είναι ΠΑΟΚτσάκι τρελό και μπαμπάς πολλών Αθηνέζων.
Πρέπει όμως πλέον να προσέχει το σώμα του και τη διατροφή του, γιατί πονάω πραγματικά όταν τον βλέπω σε αυτή την κατάσταση. Αν θέλει να συνεχίσει να προσφέρει ως ποδοσφαιριστής. Διαφορετικά ας του δωθεί οποιοδήποτε άλλο πόστο στο αγωνιστικό ή στο διοικητικό τμήμα της ομάδας.
Ο Λουτσέσκου από την άλλη μας πρόσφερε 2 συνεχόμενα νταμπλ, έχοντας όμως ποδοσφαιριστές έμπειρους, με αξία, ικανότητες και τεράστια ψυχικά αποθέματα. Ίσως τους καλύτερους εκείνη την στιγμή στην Ελλάδα.
Θα συμφωνήσω επίσης ότι ήταν αυτός που κατάγγελνε σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιαζόταν την κατάφωρη αλητεία και κλεψιά η οποία έγινε εναντίον του ΠΑΟΚ. Και πολύ γούσταρα που κάλυπτε έτσι την ανυπαρξία και την βουβαμάρα των διοικητικών στελεχών της ομάδας.
Ο ίδιος όμως ως προπονητής ήταν αυτός που ευθύνεται σε 3 περιπτώσεις για την στασιμότητα του ΠΑΟΚ στην ευρωπαική καταξίωση.
Α.Ήταν αυτός ο οποίος κατάφερε να αποκλεισθεί από το σουηδικό κωλοχώρι. Μην μου πει κανένας ότι δεν φταίει αυτός κι ότι είχε παραλάβει καμένη γη. Γιατί η ίδια ομάδα είχε καταφέρει μία εβδομάδα πριν να πάρει θετικότατο αποτέλεσμα, με τους ίδιους παίκτες. Ήταν δική του προπονητική επιλογή να πάει σε συντηρητική διαχείρηση του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα, με τη γνωστή δυστυχώς κατάληξη. Επίσης σας παρακαλώ να ανατρέξετε στη σύνθεση της ομάδας στο παιχνίδι αυτό, για να καταλάβετε το μέγεθος της αποτυχίας. Μία αποτυχία που όπως τόσες φορές έχει αναλύσει ο Doomlord, μας έφερνε τα επόμενα χρόνια συνεχώς αντιμέτωπους με τους Ajax του ευρωπαικού ποδοσφαίρου.
Β. Ήταν αυτός ο οποίος παράτησε την ομάδα μας, μία ημέρα πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, πρό της μεγαλύτερης ευκαιρίας η οποία παρουσιάστηκε ΠΟΤΕ στον ΠΑΟΚ για ευρωπαική καταξίωση μέσω της πρόκρισής της σε ομίλους του Champions League.Μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους προκριματικούς αγώνες προ των πυλών. Αυτό το θεωρώ αφ`ενός μεν τεράστιο έγκλημα εκ μέρους του εναντίον του ΠΑΟΚ, αφ´ετέρου δε ένδειξη ή δειλίας, ή λιποψυχίας, ή ασέβειας, ή φιλοχρηματισμού, ή αθροιστικά όλων αυτών.
Δεν πιστεύω ότι ισχύει ως αιτία της φυγής του, η μη ανανέωση συμβολαίων των Κάνιας και Σάκχοφ, γιατί τότε εκτός όλων των προηγουμένων θα πρέπει να προστεθεί και η γελοιότητα.
Γ. Είναι πλέον αυτός ο οποίος επανήλθε στην ομάδα μας (απορρίπτοντας δεκάδες άλλες προτάσεις) - αμοιβόμενος πλουσιοπάροχα (φυσικά και δεν ευθύνεται για αυτό) - σε μία εποχή που με τις συγκεκριμένες συνθήκες οι οποίες επικρατούν στην χώρα, ότι καλύτερο μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ είναι η καταξίωση μέσα από ανεκτές ευρωπαικές πορείες. Η ομάδα καταφέρνει μετά από μία αλλοπρόσαλλη χρονιά, να πετύχει ότι καλύτερο θα μπορούσε στην Ευρώπη. Μπροστά της έχει την διαγραφή της χειρότερης χρονιάς από άποψη βαθμολογικής συγκομιδής.
Με μία σχετικά καλή χρονιά, έστω με απλή συμμετοχή σε ομίλους και κάποιους βαθμούς από νίκες εκεί, το μέλλον της ομάδας στις ευρωπαικές διοργανώσεις γίνεται πιο εύκολο από πλευράς κληρώσεων αφου πλέον ο ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να αποφεύγει τα μεγαθήρια.
Ε λοιπόν σε αυτή την χρονιά ο Λουτσέσκου καταφέρνει (γιατί περί κατορθώματος μιλάμε), η ομάδα να αποκλεισθεί από τον πρώτο αντίπαλο που βρέθηκε στον δρόμο της. Την Λέφσκι Σόφιας. Την Λέφσκι ρε πούστη μου.

Αν λοιπόν όλα τα παραπάνω σας κάνουν εσάς να πιστεύετε ότι το μέλλον του ΠΑΟΚ, εξυπηρετείται με τον Λουτσέσκου ως προπονητή της ομάδας, πάω πάσο και I rest my case που λέμε και στο χωριό μου.
Εγώ από την πλευρά μου, ελπίζω θα μου επιτραπεί το δικαίωμα, να τον χαρακτηρίζω πλέον ως τη μεγαλύτερη προπονητική απάτη η οποία το ταβάνιο του ήταν η Ξάνθη που έκανε καριέρα και γέμισε τον τραπεζικό του λογαριασμό λόγω Ιβάν Σαββίδη και ΠΑΟΚ.
Και αλήθεια σας λέω, έχω φθάσει βασιζόμενος σε όλα τα παραπάνω, πλέον πολύ κοντά στο να τον θεωρώ και το μεγαλύτερο τρύπημα που έτυχε ποτέ στον ΠΑΟΚ.

Συγνώμη για το σεντόνι. Συγνώμη γιατί ξέρω ότι πολλοί θα στεναχωρηθούν με όσα έγραψα.
ΠΑΟΚ για πάντα. ΠΑΟΚ παντού. ΠΑΟΚ προπάντων στα δύσκολα.
+ 1926.-

Ο ΠΑΟΚ πανω απο
ολα και απο ολους!
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Ωραίος κι από μένα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Φτάσαμε και στα τρυπήματα τώρα...
Μάλιστα αυτό το σενάριο δεν το σκέφτηκα.
Άλλο τι θα ακούσουμε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τρύπημα στον ΠΑΟΚ ο προπονητής που κατέκτησε 2 ντάμπλ , που εδώ και χρόνια κατεβαίνουμε πλέον στην Αθήνα και δεν τους βλέπουμε, που έκανε όποιον παίκτη είχε ο ΠΑΟΚ, από τον πιο ταλαντούχο μέχρι τον πιο ατάλαντο να μασάει σίδερα και να ορκίζεται στο όνομα του...
Κάθε φορά διαβάζεις και κάτι νέο που σε αφήνει άφωνο...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

επειδη βαριεμαι να τα αναλυω, παμε παλι
giapas έγραψε:Τις προάλλες ήμουν επίσκεψη σε ένα γιατρό και πιάσαμε κουβέντα για ομάδες. Αεκτζής ήταν κι όταν καταλαβε ότι είμαι ΠΑΟΚ , ψιλοπροσέξαμε και οι 2 να είμσατε ευγενικοί για να μην πιασουμε τα καντήλια στο ιατρείο. Αυτό που μου είπε επί λέξη ήταν δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ μωρέ ούτε με το Σαββίδη , αλλά ο Λουτσέσκου απαράδεκτος, προκλητικός, ανθελληνας , αλλαζόνας κλπ. Κι ο επόμενος ο Βιερίνια που τους είπε κλέφτες.

Μια βόλτα απο τα φόρα τους το επιβεβαιώνει αυτό.

Αυτά ξέρετε γιατί τα είπε το γιατροχάνουμο αλλά και μέσες άκρες όλοι οι ποκιτες? Γιατί ο Λούτσος με το Βιερίνια τόσα χρόνια τους έχει γαμήσει τη μάνα. Όπως το γράφω. Τους έχουν γαμήσει τη μάνα και αγωνιστικα και εξωαγωνιστικά με τις δηλώσεις τους που δε μασήσανε πουθενά.

Άρα λογικό ,από τον αγωνιστικά παρακμιακό ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή να τους υπολογίζουν περισσότερο από το κάθετι. Λογικό είναι να θέλουν να μη τους έχους απέναντί τους δυνατους.

Λογικό να φτιάχνουν κομητολογαριασμούς στο παοκμανια και να καυλαντίζουν και καλά με την αγανακτισμένη και νον μεινστριμ κριτική.Λογικό να ειρωνεύονται το Βιερίνια τώρα που είναι στα τελειώματα ως ποδοσφαιριστής. Γιατί μέχρι και πριν 2 χρόνια ούτε να του κλάσουν τα φρύδια δε μπορούσαν.

Αλλά σας έχω νέα. Θεού θέλοντος και Ιβαν επιτρέποντος, θα συνεχίσει να σας γαμάει τη μάνα. Κι ο ένας κι ο άλλος. Εδώ θα είμαστε .
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

ASTNORD2 έγραψε:Ρε αδέρφια. Ας μην τα μπερδεύουμε όλα, γιατί απλά δεν πρέπει.
Ο Βιειρίνια έχει προσφέρει στην ομάδα όσο λίγοι σε όλες τις περιόδους.
Και δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι πονάει για την ομάδα.
Είναι ΠΑΟΚτσάκι τρελό και μπαμπάς πολλών Αθηνέζων.
Πρέπει όμως πλέον να προσέχει το σώμα του και τη διατροφή του, γιατί πονάω πραγματικά όταν τον βλέπω σε αυτή την κατάσταση. Αν θέλει να συνεχίσει να προσφέρει ως ποδοσφαιριστής. Διαφορετικά ας του δωθεί οποιοδήποτε άλλο πόστο στο αγωνιστικό ή στο διοικητικό τμήμα της ομάδας.
Ο Λουτσέσκου από την άλλη μας πρόσφερε 2 συνεχόμενα νταμπλ, έχοντας όμως ποδοσφαιριστές έμπειρους, με αξία, ικανότητες και τεράστια ψυχικά αποθέματα. Ίσως τους καλύτερους εκείνη την στιγμή στην Ελλάδα.
Θα συμφωνήσω επίσης ότι ήταν αυτός που κατάγγελνε σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιαζόταν την κατάφωρη αλητεία και κλεψιά η οποία έγινε εναντίον του ΠΑΟΚ. Και πολύ γούσταρα που κάλυπτε έτσι την ανυπαρξία και την βουβαμάρα των διοικητικών στελεχών της ομάδας.
Ο ίδιος όμως ως προπονητής ήταν αυτός που ευθύνεται σε 3 περιπτώσεις για την στασιμότητα του ΠΑΟΚ στην ευρωπαική καταξίωση.
Α.Ήταν αυτός ο οποίος κατάφερε να αποκλεισθεί από το σουηδικό κωλοχώρι. Μην μου πει κανένας ότι δεν φταίει αυτός κι ότι είχε παραλάβει καμένη γη. Γιατί η ίδια ομάδα είχε καταφέρει μία εβδομάδα πριν να πάρει θετικότατο αποτέλεσμα, με τους ίδιους παίκτες. Ήταν δική του προπονητική επιλογή να πάει σε συντηρητική διαχείρηση του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα, με τη γνωστή δυστυχώς κατάληξη. Επίσης σας παρακαλώ να ανατρέξετε στη σύνθεση της ομάδας στο παιχνίδι αυτό, για να καταλάβετε το μέγεθος της αποτυχίας. Μία αποτυχία που όπως τόσες φορές έχει αναλύσει ο Doomlord, μας έφερνε τα επόμενα χρόνια συνεχώς αντιμέτωπους με τους Ajax του ευρωπαικού ποδοσφαίρου.
Β. Ήταν αυτός ο οποίος παράτησε την ομάδα μας, μία ημέρα πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, πρό της μεγαλύτερης ευκαιρίας η οποία παρουσιάστηκε ΠΟΤΕ στον ΠΑΟΚ για ευρωπαική καταξίωση μέσω της πρόκρισής της σε ομίλους του Champions League.Μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους προκριματικούς αγώνες προ των πυλών. Αυτό το θεωρώ αφ`ενός μεν τεράστιο έγκλημα εκ μέρους του εναντίον του ΠΑΟΚ, αφ´ετέρου δε ένδειξη ή δειλίας, ή λιποψυχίας, ή ασέβειας, ή φιλοχρηματισμού, ή αθροιστικά όλων αυτών.
Δεν πιστεύω ότι ισχύει ως αιτία της φυγής του, η μη ανανέωση συμβολαίων των Κάνιας και Σάκχοφ, γιατί τότε εκτός όλων των προηγουμένων θα πρέπει να προστεθεί και η γελοιότητα.
Γ. Είναι πλέον αυτός ο οποίος επανήλθε στην ομάδα μας (απορρίπτοντας δεκάδες άλλες προτάσεις) - αμοιβόμενος πλουσιοπάροχα (φυσικά και δεν ευθύνεται για αυτό) - σε μία εποχή που με τις συγκεκριμένες συνθήκες οι οποίες επικρατούν στην χώρα, ότι καλύτερο μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ είναι η καταξίωση μέσα από ανεκτές ευρωπαικές πορείες. Η ομάδα καταφέρνει μετά από μία αλλοπρόσαλλη χρονιά, να πετύχει ότι καλύτερο θα μπορούσε στην Ευρώπη. Μπροστά της έχει την διαγραφή της χειρότερης χρονιάς από άποψη βαθμολογικής συγκομιδής.
Με μία σχετικά καλή χρονιά, έστω με απλή συμμετοχή σε ομίλους και κάποιους βαθμούς από νίκες εκεί, το μέλλον της ομάδας στις ευρωπαικές διοργανώσεις γίνεται πιο εύκολο από πλευράς κληρώσεων αφου πλέον ο ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να αποφεύγει τα μεγαθήρια.
Ε λοιπόν σε αυτή την χρονιά ο Λουτσέσκου καταφέρνει (γιατί περί κατορθώματος μιλάμε), η ομάδα να αποκλεισθεί από τον πρώτο αντίπαλο που βρέθηκε στον δρόμο της. Την Λέφσκι Σόφιας. Την Λέφσκι ρε πούστη μου.

Αν λοιπόν όλα τα παραπάνω σας κάνουν εσάς να πιστεύετε ότι το μέλλον του ΠΑΟΚ, εξυπηρετείται με τον Λουτσέσκου ως προπονητή της ομάδας, πάω πάσο και I rest my case που λέμε και στο χωριό μου.
Εγώ από την πλευρά μου, ελπίζω θα μου επιτραπεί το δικαίωμα, να τον χαρακτηρίζω πλέον ως τη μεγαλύτερη προπονητική απάτη η οποία το ταβάνιο του ήταν η Ξάνθη που έκανε καριέρα και γέμισε τον τραπεζικό του λογαριασμό λόγω Ιβάν Σαββίδη και ΠΑΟΚ.
Και αλήθεια σας λέω, έχω φθάσει βασιζόμενος σε όλα τα παραπάνω, πλέον πολύ κοντά στο να τον θεωρώ και το μεγαλύτερο τρύπημα που έτυχε ποτέ στον ΠΑΟΚ.

Συγνώμη για το σεντόνι. Συγνώμη γιατί ξέρω ότι πολλοί θα στεναχωρηθούν με όσα έγραψα.
ΠΑΟΚ για πάντα. ΠΑΟΚ παντού. ΠΑΟΚ προπάντων στα δύσκολα.
Πιο αντιφατικο και πιο ''αυτοαναιρουμε'' κειμενο δεν εχω διαβασει ποτε στην ζωη μου πραγματικα.
Ειλικρινα εχω την περιεργεια πως καταφερνετε να το κανετε αυτο το πραγμα.

Υ.γ.Ανετα οπισθοφυλλο στον ''πρωκταθλητη''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Σάβ 30 Ιούλ 2022, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Από την πολύ στήριξη και την σφιχτή προστατευτική μας αγκαλιά στην ομάδα, στον προπονητή και στην ΠΑΕ κοντεύουμε να τους σκοτώσουμε.
MauroSixama

Δημοσίευση από MauroSixama »

Εμένα η άποψη μου είναι ότι οι χρονιές που πήραμε το νταμπλ ήταν διαφορετικές και για τον ΠΑΟΚ σαν ΠΑΟΚ αλλά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει σύγκριση δηλαδή. Εκείνα τα χρόνια η ομάδα διέθετε περισσότερο χρήμα και ο γαύρος βρισκόταν σε μία σύγχυση. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Και ο Ιβάν δε χώνει όπως έχωνε και οι άλλοι έχουν ανέβει.

Δεν ξέρω αν ο Λουτσέσκου δεν έχει τα εργαλεία που είχε ή απλά δεν μπορεί παραπάνω. Το πρώτο ισχύει σίγουρα αλλά πιθανότατα είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ, ένα φρεσκάρισμα. Δυστυχώς αυτό το καλοκαίρι χάθηκε και η επιλογή του νέου προπονητή πρέπει να είναι προσεκτική. Ας μας πάρει και μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Αρκεί να γίνουν όλα σωστά.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Αν πιστευουμε στα σοβαρα οτι "τρεμουν" Ολυμπιακοι κι ΑΕΚτσηδες οτι θα μεινει ο Λουτσεσκου στον ΠΑΟΚ, προτεινω ενα δροσερο μπανιο στην παραλια. Ντιπ ιθαγενεις εχουμε γινει ρε γαμωτο.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

48 ώρες πέρασαν και ακόμα είναι εδώ.
Καμία κίνηση ανακοίνωση από την διοίκηση.
Το ταβάνι που χαμηλωνε, έπεσε....
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

proedros έγραψε:Δεν είναι αυτό φίλε…Είναι ότι ο Ρουμάνος παίζει αναχρονιστικό ποδόσφαιρο…δεν έχει λύσεις όταν στραβώνει το αποτέλεσμα…δεν παίζει πότε δεύτερο σύστημα όπως κάνουν όλοι οι προπονητές ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα….είναι πολύ προβλέψιμος..δείχνει να είναι αλλού για αλλού…δυστυχώς δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για την συνέχεια…
Απο τα πιο ευστοχα ποστ που ειδα..
Συμφωνω μεχρι τελειας..
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Aπο το ΠΑΟΚ 24.

Πρωταγωνιστης ο λουτσεσκου .

Ασταματητες οι οδηγιες του στην σημερινη προπονηση.

ΛΑΡΙ ΚΙΝΓΚ της δημοσιογραφιας ,θα με πεθανετε απο το πολυ γελιο. :lol: :lol: :

Ειστε απιθανοι ,απιστευτοι, :lol: :lol: :lol:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mailo21+

Δημοσίευση από mailo21+ »

Πεθαί :lol: νωωωω.... :lol: : :lol:
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Mīngus έγραψε:
Ale3 έγραψε:Ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ. οφείλει να παίζει για το πρωτάθλημα, κύπελλο κάθε χρόνο και ας το χάνει στις λεπτομέρειες.

Επίσης ταυτόχρονα πρέπει να μπαίνει τσουλου και να διαπρέπει με τις εμφανίσεις του, και ας αποκλειστεί στους ομίλους τα πρώτα χρόνια.

Βελτιωνομένη η ομάδα ετησιως θα φέρει και προκρίσεις και τελικους και ευρωπαϊκά τρόπαια.

Οι όμιλοι του conference, την 3η (τρίτη) σε δυναμική διοργάνωση της uefa είναι υποχρεωτικοί κάθε χρόνο και ας καταλήξεις τρίτος στο πρωτάθλημα. (Με αυτό το ρόστερ και 2-3ις προσθήκες το χτυπάς το ελληνικο αλλά δεν μαμεις-θελουμε παίχτες ψημένους)

Προπονητής που εχει εμμονές με τους "παλιούς" και τους "ψημένους" και δεν ΘΕΛΕΙ να κυνηγά ταυτόχρονα και τους 3 στόχους κάθε χρόνο δεν μου κάνει.

Μικραίνει τον Π.Α.Ο.Κ.

Είναι ο πρώτος προπονητής που θέλω να φύγει χθες.
Είναι ο πρώτος προπονητής που με έκανε να προσεύχομαι να φύγει.
Είμαι αυτός που σε όλους έλεγα υπομονή και κάτι έχουν να δείξουν. Αυτός δεν έχει. Μας τα έδειξε.

Δεν έχει αυτό που χρειάζεται για να μεγαλώσει ο Π.Α.Ο.Κ.

Επί χρεών είμαι ο ρομαντικός που σε εκπομπή του Ζορό στο mania radio είχα πει να κάνουμε υπομονή με μικρούς και σαρδέλες μέχρι να ξεχρεωσουμε και ας μην βγαίνουμε Ευρώπη. Είχα λάθος και απόδειξη τα επόμενα χρόνια και οι πωλήσεις που έγιναν.

Αυτός δεν αξίζει άλλη υπομονή.
O μεγάλος ΠΑΟΚ που πρέπει να κάνει όλα αυτά τα οποία αναφέρεις, χωρίς τον Λουτσέσκου δηλαδή τα είχε όλα στο τσεπάκι.
Ή αν φύγει ο Ρουμάνος, με ρόστερ τέτοιου τύπου σίγουρα θα τα κάνει όλα αυτά για πλάκα.
Προπονητής που επιλέγει αποκλεισμούς απο διοργανώσεις δεν κάνει για τον Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Ο Λουτσέσκου που λεσ οτι δεν ξέρει τι να κάνει όταν στραβώσει το ματς, θυμάσαι πόσους αγώνες γύρισε πέρυσι;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”