Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 22-23
Re: Προετοιμασία & Φιλικά 2022-23 | Apeldoorn 27/6-10/7
ο ντάντας δίχνει ότι η θέση του είναι στο 6-8 για να έχει χώρο να βγάζει μπαλιές από πίσω ,
στο 10 είναι πιο ζόρικά από πίεση και δυσκολεύετε
στο 10 είναι πιο ζόρικά από πίεση και δυσκολεύετε
- abc_o_ karpouzas
Αντί να κοιτάμε...την προσωπική ενέργεια...καλο είναι να δώσουμε προσοχή στον σταθερο ρυθμό που έχει η ομάδα
Με τα τρεξίματα που ξεκίνησε με αυτά και καλύτερα τελείωσε το ημίχρονο....
Οι παίκτες ήταν με το μυαλό τους στην συνεχή πίεση στον αντίπαλο για να κλέψουν την μπάλα...
Μπορεί ο κουαλιατα να τρέχει σε κάθε αγώνα πάνω από 7-8 χλμ.σταθερα;
Δεν χρειάζεστε τίποτα αλλο
Με τα τρεξίματα που ξεκίνησε με αυτά και καλύτερα τελείωσε το ημίχρονο....
Οι παίκτες ήταν με το μυαλό τους στην συνεχή πίεση στον αντίπαλο για να κλέψουν την μπάλα...
Μπορεί ο κουαλιατα να τρέχει σε κάθε αγώνα πάνω από 7-8 χλμ.σταθερα;
Δεν χρειάζεστε τίποτα αλλο
συμφωνώ πως ο Κουλιάτα είναι απογοητευτικά εκτός παιχνιδιού.
Συμφωνώ επίσης πως δεν τον βοηθάει και το παιχνίδι, που κυρίως γινόταν απο δεξιά.
Αλλά οσες φορές πήγε η μπάλα προς αυτόν, ή δεν την πρόλαβε, ή την έχασε εύκολα ή τον φύσηξε ο αμυντικός κ έπεσε.
Δυστυχώς δεν μπορεί να βασιστεί η ομάδα προς το παρών σε αυτόν για τη θέση αριστερού εξτρέμ.
Ξέρουμε τι έγινε με Ροντρίγκο κ δεν παίζει;
Όσο είδα τον Ροντρίγκο, μου φάνηκε πιο έτοιμος για αριστερός εξτρεμ.
Συμφωνώ επίσης πως δεν τον βοηθάει και το παιχνίδι, που κυρίως γινόταν απο δεξιά.
Αλλά οσες φορές πήγε η μπάλα προς αυτόν, ή δεν την πρόλαβε, ή την έχασε εύκολα ή τον φύσηξε ο αμυντικός κ έπεσε.
Δυστυχώς δεν μπορεί να βασιστεί η ομάδα προς το παρών σε αυτόν για τη θέση αριστερού εξτρέμ.
Ξέρουμε τι έγινε με Ροντρίγκο κ δεν παίζει;
Όσο είδα τον Ροντρίγκο, μου φάνηκε πιο έτοιμος για αριστερός εξτρεμ.
Έδειξε πραγματακια η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο..γενικά σε όλα τα φιλικά δείχνει ότι γίνεται δουλειά..θα ήθελα να δω ξανά την ίδια 11αδα με Ντάγκλας στην θέση νταντας
Σημειωταίων ότι τον μάρκαραν από κοντά οι αντίπαλοι αφού αντιλήφθηκαν ότι είναι μέρος του πασινγκ γκειμ .Ενώ οι μακρινές μπαλιές του βρίσκουν σχεδόν πάντα συμπαίκτη .proedros έγραψε:Ο Κροάτης παίζει με τρομερή άνεση στην πίεση των αντιπάλων, πράγμα που δείχνει μεγάλη αυτοπεποίθηση..Για κάποιον λογο όταν γύριζε πίσω η μπάλα πιο πολλή ανησυχία μου έβγαζαν οι αμυντικοί παρά ο Κοτάρσκι...Φαίνεται πάντως πως ο Λούτσε το δουλεύει το συγκεκριμένο θέμα πολύ..aivas19 έγραψε:Φαινεται αυτο που λες προεδρε
Να σημειωσω και την εμπιστοσυνη της αμυνας στον Κοταρσκι τοσο νωρις που ειναι ενα απο τα κερδη μεχρι στιγμης
Σούταρε ρε Τσιγγαρα, τόλμησε λίγο ρε αγόρι μου ,δε γίνεται αυτό το πράγμα συνέχεια.
ΜΕ ΜΠΑΛΙΚΦΙΣΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ [FACE WITH TEARS OF JOY]nunies4 έγραψε:Ε ρε και έφερνε ο Μποτο 23χρονο με αξία 150.000 τι θα γινόταν...Κρεμασμα από το Λευκό ΠύργοAthens έγραψε:κουαλιατα και Νταντας λιγασ πραγματα, μαλλον για β ομαδα ειναι...ο Κουτσιας εκτος απο το γκολ δεν συμμετεχει σε τιποτα αλλο...
η ομαδα θελει παικτες με προσωπικοτητα ...
ΠΑΟΚ παρε τον 23 Μπαλιχρυσα μαζι σου 23 ετων..ειναι παντου στο γηπεδο
- abc_o_ karpouzas
Σε αυτήν την φάση ίσως είδαμε την διαφορά από τους μικρούς Έλληνες με τους μικρούς Λατίνους
Κουτσια εκεί γράφεις ασιστ
Κουτσια εκεί γράφεις ασιστ
- john4serres
ναι με το νούμερο 36, αυτός που λέγαμε πρινjoshua έγραψε:Επειδη το βλεπω απο κινητο σε μετρια ποιοτητα κακα ειδα ενα μαυρακι της στανταρντ εξαιρετικο με τη μπαλα στα ποδια;
https://www.transfermarkt.com/william-b ... ler/381968
Ενώ είναι 23 δεν έχει παίξει καθόλου.
Ο Νταντάς έχει φοβερή τακτική παιδεία...Άλλο επίπεδο..
- sourmenetes
- Moderator
Θέλουμε χρόνο και θέλουμε να προσαρμοστουν άμεσα όλοι οι παίκτες.sourdos4 έγραψε:Για το θαψιμο πρώτοι είμαστε. Πείτε καμιά καλή κουβέντα π.χ. πόσο καλά στέκεται ο Κάργας.
Ευτυχώς δεν θα φάμε 3αρα από την Λεφσκι
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παιδιά, εχω την εντύπωση οτι μέχρι στιγμής του Νταντας του παίρνουν την μπάλα μόνο με φάουλ ή κάνω λάθος ;
Νταντας ειναι για πιο πισω. Κουαλιατα σιγα σιγα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Κουτσιας με το που γυρίσει η ομάδα Ελλάδα, τον βάζεις κάτω και υπογράφει επέκταση του συμβολαίου του.
Αν δεν δεχτεί τον στέλνεις για προετοιμασία στον Πάμπλο και ψάχνεις παίχτη να τον αντικαταστήσεις.
Με τους Βουλγαρους ας παίξει φορ ο Ταλιχμανιδης.
Αν δεν καταλαβαίνει ότι τώρα είναι η ευκαιρία του και πρέπει να την αρπάξει από τα μαλλιά,ας πάει στο καλό.
Χρόνο σε παίχτη που το Γενάρη συμφωνεί με όποιον θέλει,απαγορεύεται να δώσεις.
Αν δεν δεχτεί τον στέλνεις για προετοιμασία στον Πάμπλο και ψάχνεις παίχτη να τον αντικαταστήσεις.
Με τους Βουλγαρους ας παίξει φορ ο Ταλιχμανιδης.
Αν δεν καταλαβαίνει ότι τώρα είναι η ευκαιρία του και πρέπει να την αρπάξει από τα μαλλιά,ας πάει στο καλό.
Χρόνο σε παίχτη που το Γενάρη συμφωνεί με όποιον θέλει,απαγορεύεται να δώσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Σάβ 09 Ιούλ 2022, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαι με τον Μπανε 100%