Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
kosths BXL

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από kosths BXL »

nunies4 έγραψε:Εγω περιμενω να δω ποιοι ειναι οι παικτες που ελεγε χθες ο Κολκας και τις παρουσιαζε πολυ καλυτερες περιπτωσεις του Φερναντες για να καταλαβω και να σχηματισω μια αποψη αν προκειται για αντικειμενικη κριση η απλα για προκαταληψη
τον φερναντες τον θεωρεις καλη περιπτωση ? παιζει δεξια ουτε αριστερα ουτε 10 κατα κυριο λογο...δεν ειναι παικτης που να σε ανεβασει επιπεδο....μπορει να ειναι καλος παικτης αλλα δεν ειναι παικτης που θα ερθει και θα αλλαξει επιπεδο την επιθετικη γραμμη σου και δεν παιζει καν τη θεση που θελουμε...θα ηταν καλος ετσι εξτρα να δουμε αν θα εβγαινε αλλα τωρα η ομαδα θελει κατι δυνατο με δεδομενη ποιοτητα...για αυτο που ειπε ο κολκας χθες και εγω εχω απορια να δω γτ και ο τζορμπα σε καποια φαση πεταξε ενα "καλα οταν θα πας στο αεροδρομιο θα σου πω εγω" στον αναστασιαδη και με μπριζωσε οτι κοιταμε κατι δυνατο
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ναι τον θεωρω. Εχει χαρακτηριστικα που αυτη την στιγμη δεν εχει κανενας μεσοεπιθετικος μας. Πραγματικα κανενας. Ουτε τα εξτρεμ μας.
Τριπλα, ατομικη ενεργεια, ΠΑΣΑ (το μεγαλο μας θεμα), σουτ εκτος περιοχης.
Ιδωμεν...
Αεροδρομιο; Δυσκολο. Για ποιον θα πηγαιναμε αεροδρομιο; Χαμες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Παρ 09 Σεπ 2022, 13:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kosths BXL

van rooy έγραψε:https://www.metrosport.gr/michel-o-paok-einai-gia-tropaia-kai-ta-tropaia-theloyn-empeiroys-podosfairistes-631671

Μίχελ: «Ο ΠΑΟΚ είναι για τρόπαια και τα τρόπαια θέλουν έμπειρους ποδοσφαιριστές»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:
Αρχικά ανέφερε: «Βρίσκομαι στη Σλοβακία, μου λείπει η Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ και η ατμόσφαιρα που υπάρχει στην πόλη. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στο κλαμπ, βρισκόμαστε στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.»

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, θα πρέπει όλοι να βρεθούν στο πλευρό του ΠΑΟΚ, ωστόσο εγώ θα έλεγα πως ο κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να δίνει το 100%. Εγώ όταν είχα έρθει στον σύλλογο υπήρχε στόχος το πρωτάθλημα και το κύπελλο, όταν θέλεις να κατακτήσεις τρόπαια, χρειάζονται έμπειροι παίκτες και έτοιμοι, δεν ξέρω φέτος ποιοι είναι οι στόχοι. Ο ΠΑΟΚ χωρίς τρόπαια, δεν είναι ο ΠΑΟΚ που θέλουν οι φίλαθλοι του και θα πρέπει να κατακτά τίτλους.»

Για ενδεχόμενο επιστροφής του: «Είχαμε μιλήσει με τον κ. Σαββίδη για θέματα της ομάδας και συμβουλευτικά, αλλά όχι ποτέ κάτι επίσημο για να έρθω ξανά στον σύλλογο. Πριν αναλάβει τα ηνία ο Ζοσέ Μπότο.»

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο Ραζβάν είναι πολύ πετυχημένος προπονητής, έξυπνος και τον τον εκτιμώ πολύ, ξέρει τι κάνει. Κάποιες φορές για να κατακτήσεις τρόπαια στην Ελλάδα δεν είναι θέμα μόνο του προπονητή και των παικτών, χρειάζονται και άλλα πράγματα.»

Για τις διαφορές μεταξύ νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών: «Όταν δουλεύεις σε ένα κλαμπ με τόσο μεγάλη πίεση, δεν υπάρχει χρόνος για νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά για τοπ επιπέδου ώστε να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ. Αν φέρεις παίκτες 20 ετών από την Πορτογαλία και την Ισπανία, θα χρειαστεί να περιμένεις καιρό για να αποδώσουν. Υπάρχουν περιπτώσεις όπως όταν φέραμε τον Πρίγιοβιτς στα 26 του που ήταν πνευματικά και αγωνιστικά έτοιμος.»
βαζεις λινκ αυτης της κολοεφημεριδας και κολοσαιτ ? πες το ετσι να καταλαβουμε και τα αλλα ποστ σου....κανονικα πρεπει ηδη να ειχε φυγει μπαν απο τους μοντ και διαγραφη του ποστ
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αεροδρόμιο κύριοι μόνο για παίκτες τύπου Xeka.

10άρι, 27 χρονών, ελεύθερος και με 9 χαρτιά στο τράνσφερ.

Πατριωτάκι του Μπότο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Παρ 09 Σεπ 2022, 13:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Είναι τέτοια η κατάσταση πλέον που αρχίσαμε να παίρνουμε στα σοβαρά ακόμα και αυτά που γράφει ο πορκυ.
6 μέρες είναι , θα περασουν
kosths BXL

Magpies4 έγραψε:Αεροδρόμιο κύριοι μόνο για παίκτες τύπου Xeka.

10άρι, 27 χρονών, ελεύθερος και με 7 χαρτιά στο τράνσφερ.

Πατριωτάκι του Μπότο.
ναι για αυτο πηγε εκει το μυαλο μου και τον εγραψα...και τωρα που κλεινει ρωσσια και τουρκια θα ριξει και την τιμη του στο συμβολαιο....μεγαλη ευκαιρια να τον χτυπησουμε
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Πατριωτάκι του Μπότο.
Δεν ξέρω πόσο παιχταράς και για αεροδρόμιο είναι ο συγκεκριμένος, αλλά είναι τρομερά μακριά από τα χαρακτηριστικά που ζήτησε ο Λουτσέσκου.
Έχει μόλις 9(!) ματς στη καριέρα του ως δεκάρι και τα νούμερα του είναι τραγικά. 249 ματς, με 13 γκολ και 15 ασίστ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε:Είναι τέτοια η κατάσταση πλέον που αρχίσαμε να παίρνουμε στα σοβαρά ακόμα και αυτά που γράφει ο πορκυ.
6 μέρες είναι , θα περασουν
Έπρεπε να το καταλάβω εκεί που έγραψε για μεγάλη ρήτρα 5 εκατομμυρίων ενώ λήγει το συμβόλαιο του σε 1 χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

kosths BXL έγραψε:

10άρι, 27 χρονών, ελεύθερος και με 7 χαρτιά στο τράνσφερ.

Πατριωτάκι του Μπότο.
ναι για αυτο πηγε εκει το μυαλο μου και τον εγραψα...και τωρα που κλεινει ρωσσια και τουρκια θα ριξει και την τιμη του στο συμβολαιο....μεγαλη ευκαιρια να τον χτυπησουμε
Παίζει όμως αντ᾽αυτού να πάμε στα ΚΤΕΛ ... Βόλου.

Μακάρι να γίνει η υπέρβαση και να φέρουν ποιότητα στα χάφ.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Blackgr4 έγραψε:

Πατριωτάκι του Μπότο.
Δεν ξέρω πόσο παιχταράς και για αεροδρόμιο είναι ο συγκεκριμένος, αλλά είναι τρομερά μακριά από τα χαρακτηριστικά που ζήτησε ο Λουτσέσκου.
Έχει μόλις 9(!) ματς στη καριέρα του ως δεκάρι και τα νούμερα του είναι τραγικά. 249 ματς, με 13 γκολ και 15 ασίστ.
Πρίν 2 χρόνια πήρε πρωτάθλημα με την Λίλ, και έπαιξε Τσού Λού. Δεν το λές και μικρό επίτευγμα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Υποθέτω μεταφερόμαστε πίσω στο μεταγραφικἀ ...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε:Ναι τον θεωρω. Εχει χαρακτηριστικα που αυτη την στιγμη δεν εχει κανενας μεσοεπιθετικος μας. Πραγματικα κανενας. Ουτε τα εξτρεμ μας.
Τριπλα, ατομικη ενεργεια, ΠΑΣΑ (το μεγαλο μας θεμα), σουτ εκτος περιοχης.
Ιδωμεν...
Αεροδρομιο; Δυσκολο. Για ποιον θα πηγαιναμε αεροδρομιο; Χαμες;
Πάσα σίγουρα δεν έχει.
Πίσω από τον επιθετικό δεν παίζει...όχι στον ΠΑΟΚ του απαιτητικου λουτσέσκου αλλά ούτε στον Βόλο.
Και να έρθει δεν βγάζει ( τουλάχιστον στο πρώτο 6μηνο) κανέναν εκ των ζιφκο, Ναρευ, ντουγκλας από την 11αδα.
Πέρα από καλή τρίπλα ( και αυτό παίζεται αν μπορεί να την δείξει σε έναν ΠΑΟΚ που έχει απέναντι του δύο γραμμές άμυνας και όχι ανοιχτά γήπεδα) δεν έχει να σου δώσει τίποτα άλλο.
Αξίζει αυτός ο παίκτης να πάρει έστω και ένα λεπτό από τον ντελια και να καπαρωσει μια θέση στο ρόστερ, με αποτέλεσμα να μην έρθει κάποιος καλύτερος...αν όχι τώρα στις επόμενες μεταγραφικες
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Blackgr4 έγραψε:

Πατριωτάκι του Μπότο.
Εγώ πάλι νομίζω οτι αυτός και πολλοί άλλοι από εκείνη την Λιλ έχουν εξαργύρωσει εκείνο το πρωτάθλημα λόγω οτι το πξρανε κόντρα στην Παρί με έναν αδικαιολόγητο θόρυβο γύρω από το όνομα τους ..καλός παίκτης εν όχι όμως και αυτό που νομίζουμε …
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

kosths BXL έγραψε:
van rooy έγραψε:https://www.metrosport.gr/michel-o-paok-einai-gia-tropaia-kai-ta-tropaia-theloyn-empeiroys-podosfairistes-631671

Μίχελ: «Ο ΠΑΟΚ είναι για τρόπαια και τα τρόπαια θέλουν έμπειρους ποδοσφαιριστές»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:
Αρχικά ανέφερε: «Βρίσκομαι στη Σλοβακία, μου λείπει η Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ και η ατμόσφαιρα που υπάρχει στην πόλη. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στο κλαμπ, βρισκόμαστε στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.»

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, θα πρέπει όλοι να βρεθούν στο πλευρό του ΠΑΟΚ, ωστόσο εγώ θα έλεγα πως ο κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να δίνει το 100%. Εγώ όταν είχα έρθει στον σύλλογο υπήρχε στόχος το πρωτάθλημα και το κύπελλο, όταν θέλεις να κατακτήσεις τρόπαια, χρειάζονται έμπειροι παίκτες και έτοιμοι, δεν ξέρω φέτος ποιοι είναι οι στόχοι. Ο ΠΑΟΚ χωρίς τρόπαια, δεν είναι ο ΠΑΟΚ που θέλουν οι φίλαθλοι του και θα πρέπει να κατακτά τίτλους.»

Για ενδεχόμενο επιστροφής του: «Είχαμε μιλήσει με τον κ. Σαββίδη για θέματα της ομάδας και συμβουλευτικά, αλλά όχι ποτέ κάτι επίσημο για να έρθω ξανά στον σύλλογο. Πριν αναλάβει τα ηνία ο Ζοσέ Μπότο.»

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο Ραζβάν είναι πολύ πετυχημένος προπονητής, έξυπνος και τον τον εκτιμώ πολύ, ξέρει τι κάνει. Κάποιες φορές για να κατακτήσεις τρόπαια στην Ελλάδα δεν είναι θέμα μόνο του προπονητή και των παικτών, χρειάζονται και άλλα πράγματα.»

Για τις διαφορές μεταξύ νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών: «Όταν δουλεύεις σε ένα κλαμπ με τόσο μεγάλη πίεση, δεν υπάρχει χρόνος για νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά για τοπ επιπέδου ώστε να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ. Αν φέρεις παίκτες 20 ετών από την Πορτογαλία και την Ισπανία, θα χρειαστεί να περιμένεις καιρό για να αποδώσουν. Υπάρχουν περιπτώσεις όπως όταν φέραμε τον Πρίγιοβιτς στα 26 του που ήταν πνευματικά και αγωνιστικά έτοιμος.»
βαζεις λινκ αυτης της κολοεφημεριδας και κολοσαιτ ? πες το ετσι να καταλαβουμε και τα αλλα ποστ σου....κανονικα πρεπει ηδη να ειχε φυγει μπαν απο τους μοντ και διαγραφη του ποστ

Ο καθένας είναι ελεύθερος να διαβάζει ότι θέλει στη ζωή του, και ο΄τι έχω γράψει εδω μέσα μπορείς να το κρίνεις όμορφα και με επιχειρήματα.

Μέχρι εκει φτάνει η ελευθερία σου αν αντιλαμβάνεσαι τι λέω.

Αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου μπορείς απλά να με αγνοείς, να τις κρίνεις , να τις αντικρούσεις με επιχειρήματα όμως δεν σου επιτρέπω να μειώνεις την προσωπικότητα μου .

υγ: Αν απαγορεύεται να ανεβάζουμε συνεντεύξεις ανθρώπων που υπηρέτησαν τον ΠΑΟΚ όπως ο Μιχελ ας το κρίνουν οι διαχειριστές του φόρουμ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”