ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Ρεπορτάζ του αέρα.
Μακάρι να ξέρουν όντως κάτι και να αρχίσουν οι κινήσεις που όλοι περιμένουμε αλλά αυτά τα "ρεπορτάζ" του Πετρωτου ξέρουμε καλά τι είναι..
Μακάρι να ξέρουν όντως κάτι και να αρχίσουν οι κινήσεις που όλοι περιμένουμε αλλά αυτά τα "ρεπορτάζ" του Πετρωτου ξέρουμε καλά τι είναι..
- john4serres
Ας αποχωρήσουν και οι 13. Δεν θα χάσουμε και κάτι.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥΣ ΛΗΓΕΙ 30.06.2022 – ΑΝΑ ΘΕΣΗ
ΤΕΡΜ:
1. Πασχαλάκης,
2. Ζ. Zivkovic
3. Κων/νος Μπαλωμένος
ΑΚΡ. ΜΠΑΚ:
4. Rodrigo Soares,
5. Vieirinha,
6. Sidcley (δανεικός)
7. Μάριος Τσαούσης
ΣΤΟΠΕΡΣ:
7. Ingason
8. Varela
9. Crespo
ΧΑΦ:
10. Biseswar
ΕΞΤΡΕΜ:
11. Mitrita (δανεικός)
12. Γαϊτανίδης
ΦΟΡ:
13. Akpom (δανεικός)
Απλά στηρίζεσαι σε καλή συνεργασία Μπότο-Λούτσε.
Να πω την αμαρτία μου.....
Αν μου έλεγαν ότι σταματάνε και οι 13 δεν θα έβαφα μαύρα.
Αν μου έλεγαν ανανέωσε κάποιον γιατί πρέπει να κρατήσουμε 4 θα ανανεωνα Ινγκι και σε ειδικό ρόλο Μπισε και Αντρέ και Τσούμπα σαν φορ ειδικών αποστολών.
Αν μου έλεγαν ότι η ομάδα σκέφτεται να κρατήσει από αυτή την 13αδα πάνω από 5-6 θα έλεγα ....δεν έχουν ιδέα τελικά από ποδόσφαιρο.
Αν μου έλεγαν ότι σταματάνε και οι 13 δεν θα έβαφα μαύρα.
Αν μου έλεγαν ανανέωσε κάποιον γιατί πρέπει να κρατήσουμε 4 θα ανανεωνα Ινγκι και σε ειδικό ρόλο Μπισε και Αντρέ και Τσούμπα σαν φορ ειδικών αποστολών.
Αν μου έλεγαν ότι η ομάδα σκέφτεται να κρατήσει από αυτή την 13αδα πάνω από 5-6 θα έλεγα ....δεν έχουν ιδέα τελικά από ποδόσφαιρο.
Μπορεί ρε συ Demir να είναι φιλελές και να παίζει μια δεξιά μια αριστερά, επιβιώνοντας πάντα...Demir έγραψε:Καιγόμαστε για μεσοεπιθετικόυς και κλείνουνε πρώτα παίκτη σε θέση που έχουμε 4!!!
Μακάρι να είναι ψέμα .. ακόμα δεν κατάλαβα γιατί είναι προτεραιότητα το δεξί μπακ .. λύρα - τειλορ - Βιεϊρίνια - ροντριγκο .. καλύτερα να πάμε για αριστερό μπακ ..
λογικά ότι να ναι λένε ..

- ΑποστόληςΑ
Ε όχι και οι 13 για πέταμα!
Ο Μπαλωμένος είναι η μεγάλη μου ελπίδα να γίνει κάποια στιγμή τερματοφύλακας της Εθνικής.
Ο Τσαούσης μπορεί να μην είναι ο εξαίρετος αριστερό μπακ, αλλά μπορεί να δώσει λύσεις σαν αναπληρωματικός. Δεν είναι και για πέταμα. Πόσω μάλλον τώρα που αφήσαμε τον Αβεντισιάν ελεύθερο.
Από τα στόπερς ο Ingason θα έπρεπε να ανανεώσει, εκτός και αν ζητάει μεγάλο μισθό, ενώ τον Crespo θα τον κρατούσα, τιμής ένεκεν, για 1+1 χρόνια με καμιά 500άρα. Το ίδιο και το πουλέν μου (Biseswar).
O Ακπομ αν συνεχίσει όπως τέλειωσε το 2021 θα μπορούσε να αγοραστεί για κανένα ποσό γύρω στα 2,5 μύρια.
Ο Μπαλωμένος είναι η μεγάλη μου ελπίδα να γίνει κάποια στιγμή τερματοφύλακας της Εθνικής.
Ο Τσαούσης μπορεί να μην είναι ο εξαίρετος αριστερό μπακ, αλλά μπορεί να δώσει λύσεις σαν αναπληρωματικός. Δεν είναι και για πέταμα. Πόσω μάλλον τώρα που αφήσαμε τον Αβεντισιάν ελεύθερο.
Από τα στόπερς ο Ingason θα έπρεπε να ανανεώσει, εκτός και αν ζητάει μεγάλο μισθό, ενώ τον Crespo θα τον κρατούσα, τιμής ένεκεν, για 1+1 χρόνια με καμιά 500άρα. Το ίδιο και το πουλέν μου (Biseswar).
O Ακπομ αν συνεχίσει όπως τέλειωσε το 2021 θα μπορούσε να αγοραστεί για κανένα ποσό γύρω στα 2,5 μύρια.
Για μένα μόνον ο Σίντκλει αξίζει να μείνει.
Ακπομ μόνον αν έρθει ελεύθερος (ούτε ευρώ για αγορά!)
Αντε και ο Τσαούσης, λόγω ηλικίας και ιθαγένειας... (αν και πιστεύω ότι συμφέρει περισσότερο να φύγει μεταγραφή με ρήτρα επαναγοράς).
Τώρα για το θέμα του μπακ, και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι το κύριο πρόβλημα της ομάδας.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάρουμε παίκτη αν αυτός που βρήκαμε πληροί τις προδιαγραφές που θέλει η ομάδα. Και μην ξεχνάμε, αγοράζοντας κοινοτικό μπακ, αμέσως-αμέσως αποδεσμεύουμε 2 θέσεις ξένων και μπορούν να παίξουν όλοι οι υπόλοιποι μαζί (Ακπομ, Σίντκλει, Ζαμπά, Εσίτι, Αουγκούστο). Ασε που αν καταφέρουμε να πουλήσουμε και Εσίτι αδειάζει και θέση για άλλη μεταγραφή!
Ακπομ μόνον αν έρθει ελεύθερος (ούτε ευρώ για αγορά!)
Αντε και ο Τσαούσης, λόγω ηλικίας και ιθαγένειας... (αν και πιστεύω ότι συμφέρει περισσότερο να φύγει μεταγραφή με ρήτρα επαναγοράς).
Τώρα για το θέμα του μπακ, και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι το κύριο πρόβλημα της ομάδας.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάρουμε παίκτη αν αυτός που βρήκαμε πληροί τις προδιαγραφές που θέλει η ομάδα. Και μην ξεχνάμε, αγοράζοντας κοινοτικό μπακ, αμέσως-αμέσως αποδεσμεύουμε 2 θέσεις ξένων και μπορούν να παίξουν όλοι οι υπόλοιποι μαζί (Ακπομ, Σίντκλει, Ζαμπά, Εσίτι, Αουγκούστο). Ασε που αν καταφέρουμε να πουλήσουμε και Εσίτι αδειάζει και θέση για άλλη μεταγραφή!

- ΑποστόληςΑ
Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά
βλέπω να ανοίγονται πολλές
αποχωρήσεις και πωλήσεις.
Για μένα αυτό είναι το καλύτερο
προκειμένου οι αλλαγές και η
ανανέωση να ξεκινήσουν άμεσα.
Να δοκιμαστούν και καινουριοι
παίχτες και το καλοκαίρι
να γίνουν λίγες προσθέσεις
και διορθωτικές κινήσεις
σε μια ήδη δουλεμενη ομάδα.
βλέπω να ανοίγονται πολλές
αποχωρήσεις και πωλήσεις.
Για μένα αυτό είναι το καλύτερο
προκειμένου οι αλλαγές και η
ανανέωση να ξεκινήσουν άμεσα.
Να δοκιμαστούν και καινουριοι
παίχτες και το καλοκαίρι
να γίνουν λίγες προσθέσεις
και διορθωτικές κινήσεις
σε μια ήδη δουλεμενη ομάδα.
Ροντριγκο, Βαρελά, Καγκάβα, Μιτριτσα
άμεσα αποχωρηση.
Για πώληση Τσολάκ, Σφιντερσκι,
Ινγκασον, Πασχαλακης, Εσιτι, Αουγκουστο.
Συνεπώς τέρμα, δεξί Μπακ, δεκαρι,
εξαρι, σέντερ Μπακ και εξτρέμ τώρα.
άμεσα αποχωρηση.
Για πώληση Τσολάκ, Σφιντερσκι,
Ινγκασον, Πασχαλακης, Εσιτι, Αουγκουστο.
Συνεπώς τέρμα, δεξί Μπακ, δεκαρι,
εξαρι, σέντερ Μπακ και εξτρέμ τώρα.
Μην μας επανέλθει καμιά επιθυμία για Τζιοβινκους μονο γιατι του ρίξανε ακυρο οι Καναδοι και κλείσανε τον Ισινιε.
Μακρια από εμας οι 35χρονοι ανενεργοί λιμοκοντοροι.
Του Ιγκασον εχει μια λογικη η πώληση, αν δεν ανανεωνει, γιατι δεν ειναι στην Ευρωπαικη λιστα.
Αλλα εκει εχεις μονο 3 προσθηκες οποτε δεν νομιζω να μας περνει η πωληση και αναζητηση τερματα.
Μακρια από εμας οι 35χρονοι ανενεργοί λιμοκοντοροι.
Του Ιγκασον εχει μια λογικη η πώληση, αν δεν ανανεωνει, γιατι δεν ειναι στην Ευρωπαικη λιστα.
Αλλα εκει εχεις μονο 3 προσθηκες οποτε δεν νομιζω να μας περνει η πωληση και αναζητηση τερματα.
- Σουριναμέζος
Μιας και παίζουμε τους τεχνικούς διευθυντές εδώ μέσα (και καλά κάνουμε για αυτό υπάρχει αυτό το thread), αν ήταν στο χέρι μουΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥΣ ΛΗΓΕΙ 30.06.2022 – ΑΝΑ ΘΕΣΗ
ΤΕΡΜ:
1. Πασχαλάκης,
2. Ζ. Zivkovic
3. Κων/νος Μπαλωμένος
ΑΚΡ. ΜΠΑΚ:
4. Rodrigo Soares,
5. Vieirinha,
6. Sidcley (δανεικός)
7. Μάριος Τσαούσης
ΣΤΟΠΕΡΣ:
7. Ingason
8. Varela
9. Crespo
ΧΑΦ:
10. Biseswar
ΕΞΤΡΕΜ:
11. Mitrita (δανεικός)
12. Γαϊτανίδης
ΦΟΡ:
13. Akpom (δανεικός)
- Δεν θα ασχόλιομουν με Mitrita, Sidcley, Z.Zivkovic, Rodrigo, Varela, Τσαούση, Γαϊτανίδη
- 2+1 με μειωμένες αποδοχές στον Πασχαλάκη για 2ο τέρμα, αν δεν τον ικανοποιούσε ευχαριστήρια ανακοίνωση
- 4ετές στον Μπαλωμένο με το σκεπτικό να πάρει παιχνίδια στην Β Ομάδα
- 3ετές στον Ινγκασον στα ίδια λεφτά που παίρνει τώρα μαζί με κάποια bonus, τελική πρόταση
- Αν δεν έμενε ο Ινγκασον για να μην αλλάξει όλη η άμυνα θα πρότεινα 1ετές στον Κρέσπο με τα ίδια λεφτά που παίρνει σήμερα
- 1+1 στον Μπίσεσβαρ για super sub
- Πρόταση στην Μιντλεσμπρο 1.5 μυριο για Ακπομ
- Πρόταση στον Βιειρίνια να αναλάβει πόστο από το καλοκαίρι
Δεν θα κυνηγούσα ιδιαίτερα κάποια περίπτωση αν τραβούσε τις διαπραγματεύσεις, τελικές προτάσεις και με βάση τις απαντήσεις καθορίζεται και το μεταγραφικό πλάνο του καλοκαιριού
- ΑποστόληςΑ
Για το δεξί μπακ και η σφίνα γράφει πως:
Μέχρι το βράδυ της Κυριακής, ίσως να υπάρχει τελικό αποτέλεσμα επαφών…
Μέχρι το βράδυ της Κυριακής, ίσως να υπάρχει τελικό αποτέλεσμα επαφών…
- FreeWatcher