Ο ρούλης στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων που έχει και ανάλογα τι δίνει και ο χοντρός, κλείνει τρύπες και στην άμυνα και στη θέση του σέντερ φορ.
Η αεχ έκλεισε δεξιό μπακ Γάλλο, με καλό βιογραφικό και όπως λένε και φοβερά εργομετρικά (τα διαπιστευτήρια βέβαια στο γήπεδο γιατί τα ίδια έλεγαν και για τον Ντατσένκο) και παλεύει και για ποιοτικό εξτρέμ.
Αμφότεροι είναι εκτός Ευρώπης εδώ και μία εβδομάδα.
Εμείς είμαστε-ακόμα-εντός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Για τη θέση του δεξιού μπακ έχουμε δύο ξένους, από τους οποίους ο νεοφερμένος που ήθελε ο Λουτσέσκου δεν έχει κερδίσει προς το παρόν την εμπιστοσύνη του προπονητή. Και νομίζω πως κανένας από τους δύο δεν είναι καλύτερος του Λύρατζη, αν ο νεαρός είχε παιχνίδια και αυτοπεποίθηση από αυτά. Για αριστερό μπακ, ψάχνουμε λέει για back up του αρχηγού που είναι 35,5 και δεν ξέρω ποιος σοβαρός παίκτης θα έλθει για να κάνει τα ρεπό του Βιερίνια.
Αν έλθει ο Τζιοβίνκο, θα έχουμε 9 ή 10 παίκτες 30-36 ετών, πολλούς από αυτούς σε προσπάθεια αναστήλωσης. Δεν έχω βάλει στην ηλικιακή αυτή ομάδα τους δύο τερματοφύλακες.
Για την απαραίτητη ταχύτητα στο κέντρο...

Ο Άντρια και ο Τσιγγάρας δεν έχουν ανανεώσει ακόμα, αν φυσικά γίνει αυτό.
Ο Τζόλης στις 5 μ.μ. έχει πουληθεί, στις 9 μ.μ., διάψευση. Με όλη αυτή την παραφιλολογία του φεύγει-μένει ακόμα και αν αγωνιστεί την Πέμπτη, θα έχει μυαλό στο παιχνίδι ή θα περιμένει με τη λήξη τα νέα από τη Wasserman;
Είμαι σίγουρος πως ομάδες της Football league θα βλέπουν την οργάνωσή μας και θα την έχουν σαν παράδειγμα προς αποφυγή.