9. Nélson Miguel Castro Oliveira
- ΑποστόληςΑ
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Re: 9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Και πολύ αργήσαμε για την ανανέωση. Παίχτης άξονα με μεγάλη συμβολή στο παιχνίδι μας και δίνει εμπειρία χωρίς να τον έχουν πάρει τα χρόνια.
Για μένα το ερώτημα είναι ποιος θα συμπληρώσει την τριάδα με αυτόν και τον Τζίμα, όχι αν θα μείνει ο Νέλσον.
Για μένα το ερώτημα είναι ποιος θα συμπληρώσει την τριάδα με αυτόν και τον Τζίμα, όχι αν θα μείνει ο Νέλσον.
- sourmenetes
- Moderator
Για να ξεκινήσεις τη χρονιά και να μην ψάχνεις πάλι 6 παίκτες ο ολιβειρα είναι μια χαρά να μείνει για ένα ακόμα χρόνο.Dimg4 έγραψε:Πανε για ανανεωση. Κακως κατ εμε αλλα οκ.
Είναι ένας πολύ Ποιοτικός παίκτης ο οποίος βοηθά πάρα πολύ στο παιχνίδι που παίζει η ομάδα.
Ναι δεν έχει το γκολ, όπως αλλά φορ.
Αλλά είναι ένας παίκτης κομβικός σε αυτό που παίζουμε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Montrealiotis
Εγώ θα τον ήθελα και για 3ετια, αλλά με χαμηλότερο συμβόλαιο και να πλαισιωθεί με ακόμη έναν, πιο γκολτζη
To καλοκαίρι έχεις προκριματικά. Με ποιόν θα πας αν δεν ανανεώσει ο Νέλσωνας; Με τον κανέναν;
- Metagrafakias
να αναεωσει αλλα οχι με μυριο στα 32 του...μην κανουμε τα ιδια λαθη ξανα και ξανα...πως θα ανανεωσει εναν παικτη για μια 2ετια για να τον εχεις στα 33και34 του???δεν εχει το βιογραφικο ουτε τα νουμερα για να ζηταει μυριο σε αυτη την ηλικια...για μενα 700χιλ με μπονους επιτευξης στοχων....
Βέβαια δεν πρόκειται να ανανεώσει για μόλις έναν χρόνο.sourmenetes έγραψε:Για να ξεκινήσεις τη χρονιά και να μην ψάχνεις πάλι 6 παίκτες ο ολιβειρα είναι μια χαρά να μείνει για ένα ακόμα χρόνο.Dimg4 έγραψε:Πανε για ανανεωση. Κακως κατ εμε αλλα οκ.
Είναι ένας πολύ Ποιοτικός παίκτης ο οποίος βοηθά πάρα πολύ στο παιχνίδι που παίζει η ομάδα.
Ναι δεν έχει το γκολ, όπως αλλά φορ.
Αλλά είναι ένας παίκτης κομβικός σε αυτό που παίζουμε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το καλοκαίρι κλείνει τα 32.
Θα μπορούσαμε ακόμα και τριετές συμβόλαιο να κάνουμε, αφού ο παίκτης έχει αρκετά καλό αθλητικό background.
Βέβαια καλό θα ήτανε να ψάξει ομάδα για κάποιον παίκτη όπου σταδιακά θα του πάρει τη θέση του βασικού
Ο Πριγιοβιτς ηταν γκολτζης αλλα καμια σχεση σε επίπεδο συμμετοχικοτητας. Επισης κοστισε και αγορα 1.8 μύρια και τσιμπουσε πανω απο 1 μυριο ετησιο.boogeyman77 έγραψε:Τρολαρεις έτσι; Κλαίει από τα γέλια η κοτσίδα του PrijovicGospi έγραψε:Υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως μπορούμε να βρούμε φορ που κάνει όσα κανει ο Ολιβέιρα, και είναι πιο γκολτζής από αυτόν? Και μάλιστα με ταβανι βαρια το ενα μύριο συμβόλαιο?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
3ετια στα 32??Montrealiotis έγραψε:Εγώ θα τον ήθελα και για 3ετια, αλλά με χαμηλότερο συμβόλαιο και να πλαισιωθεί με ακόμη έναν, πιο γκολτζη
- Montrealiotis
Είναι παίκτης οποίος δεν βασίζεται στα αθλητικά του στοιχεία και θεωρώ ότι μέχρι πριν κλείσει τα 35 του θα μπορούσε να σταθεί σαν ένας ποιοτικός αναπληρωματικός φορ.Dimg4 έγραψε:3ετια στα 32??Montrealiotis έγραψε:Εγώ θα τον ήθελα και για 3ετια, αλλά με χαμηλότερο συμβόλαιο και να πλαισιωθεί με ακόμη έναν, πιο γκολτζη
Προσωπικά δεν τον είχα καμία συμπάθεια, ούτε και τον ήθελα όταν τον αποκτήσαμε, γιατί δεν τον θεωρούσα τίποτα ιδιαίτερο. Τον είχαμε δει και στην αεκ.
Αλλά είναι κομβικός στο τρόπο που θέλει ο Λουτσεσκου να παίζει η ομάδα και επειδή θέλω να μείνει κι άλλο ο Ρουμάνος, για αυτό θεωρώ ότι μπορεί να μείνει μια τριετία.
- buffalobill4
Εδώ οι μαντζιος και μπαραλες μέχρι και τα 36 τους κανανε πλάκα στα αντίπαλα σέντερ μπακ με το παιχνίδι με πλάτη. Εννοείται πως αν ο ολιβειρα είναι υγιής θα βοηθήσει και του χρόνου και μετά. Εγώ θα του έλεγα σου έχω 700 για διετές και 550 για τριετές. Διάλεξε και πάρε.
Εδω παιζει ακομη ο ελ αραμπι στα 37 του...
Μια χαρα μπορει να σταθει ο Ολιβειρα μεχρι τα 35 στο αστειο πρωτάθλημα μας. Ειδικα ως αναπληρωματικος!
Μια χαρα μπορει να σταθει ο Ολιβειρα μεχρι τα 35 στο αστειο πρωτάθλημα μας. Ειδικα ως αναπληρωματικος!