Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- Shivaspace
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
δίνετε ρε παιδιά πιθανότητες να πάρει ο Λούτσε παίκτη που έπαιζε για δύο ολόκληρα χρόνια στη χάρτινη ?? αυτός θα χρειάζεται ρεκτιφιέ στο μενταλιτέ και δεν τον έχω τον Ράζβαν να χαραμίζει ούτε λεπτό απ τον το χρόνο του για να συνεφέρει τέτοιους παίκτες..
Dimg4 έγραψε:Ποιο ειναι το προβλημα να μη μας αρεσει ενας παικτης?barlow4 έγραψε:ε εδω ολοι κρατανε την ανασα τους γιατι πιστευουν οτι χαλαει του ολιβειρα επειδη δεν εχει ανακοινωθει ακομα.
- sourmenetes
- Moderator
Ίσως να μην Έχουν άδικο οι του metrosport περί του χαφ.
Δακρύζω που το λέω...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δακρύζω που το λέω...
- Mitsospaoki4
- Moderator
sourmenetes έγραψε:Ίσως να μην Έχουν άδικο οι του metrosport περί του χαφ.
Δακρύζω που το λέω...
το προβλημα ειναι οτι δεν αρεσει εδω κ μερικες μεταγραφικες σχεδον κανενας.Dimg4 έγραψε:Ποιο ειναι το προβλημα να μη μας αρεσει ενας παικτης?barlow4 έγραψε:ε εδω ολοι κρατανε την ανασα τους γιατι πιστευουν οτι χαλαει του ολιβειρα επειδη δεν εχει ανακοινωθει ακομα.
αντε ρε Ραζβαν, τσονταρε κατι και συ να φτασουμε το μυριο, τοσα λεφτα πηρες στα ξενα.Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί άκρως κομβική την επιλογή του χαφ που θα αποκτηθεί με μεταγραφή. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του metrosport.gr δείχνει ιδιαίτερη ζέση να βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του να αποκτηθεί ο παίκτης του ενός εκατομμυρίου,
Ωχ ωχ ...να τα μας ....έsourmenetes έγραψε:Ίσως να μην Έχουν άδικο οι του metrosport περί του χαφ.
Δακρύζω που το λέω...
Εγώ πάντως από αυτά που έμαθα από άτομο που τον ζούσε δύο χρόνια,θα χαλαστω πολύ αν δεν έρθει
ΑΝ ο πορτογαλος ειναι πρωτη επιλογη και χαλασει, ο επομενος θα ειναι χειροτερος λογικα
μακάρι τότε να έρθει αδερφέ Ρενεγκειτ ...
πάντως αν μας φέρουν παιχτάρά στα χάφ εγώ θα κάνω ένα τσίπουρο μόνο για αυτόν ... και θα παω δύο φορές στην Ολλανδία όχι μία ... βασικά κάθε μέρα εκεί θα είμαι ...
φέρτε μόνο ένα παιχταρά στα χάφ ... πολλά ζητάμε δηλαδή ?
πάντως αν μας φέρουν παιχτάρά στα χάφ εγώ θα κάνω ένα τσίπουρο μόνο για αυτόν ... και θα παω δύο φορές στην Ολλανδία όχι μία ... βασικά κάθε μέρα εκεί θα είμαι ...
- Shivaspace
τόσο κάβουρας ο τίγρης που το παληκάρι χρειάζονταν ανθρώπους για να τον ζήσουν ?renegade έγραψε:Εγώ πάντως από αυτά που έμαθα από άτομο που τον ζούσε δύο χρόνια,θα χαλαστω πολύ αν δεν έρθει
- bersekeros
Θα νιώσει φίλε;renegade έγραψε:Εγώ πάντως από αυτά που έμαθα από άτομο που τον ζούσε δύο χρόνια,θα χαλαστω πολύ αν δεν έρθει
Με είχε χαλάσει ο κεφάλας με τις τεράστιες αυτάρες, με τις παλιοδηλώσεις που είχε κάνει εναντίον του ΠΑΟΚ.
ΑΛΛΑ πιστεύω ότι έχει να δώσει και θα γουστάρουμε με τον παικταρά.
Να είναι υγιής ο αυταράς μόνο.
Τίποτα άλλο.
Καλός παίκτης είναι.
Ξέρει η γάτα ο Ρουμάνος που τον γουστάρει και τον θέλει.
Ποιον λέτε ρε παιδιά ; Μην μας κρατάτε σε αγωνία εν μέσω εξεταστικής εμάς τα μεταγραφικά τζάνκια

Άντε τα λέμε Ολλανδία τότεtad έγραψε:μακάρι τότε να έρθει αδερφέ Ρενεγκειτ ...