Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Απίστευτη ασυλία στον ΚΩΣΤΑΣ που δέκα χρόνια από ποσα διαφορετικά προφίλ βρίζει και κατηγορεί τον τεράστιο Παμπλο Γκαρσια και τιμωρείτε αυτούς που τον υπερασπίστηκαν; Αλήθεια;
ο Parolos πως τον προσβαλε δηλαδη?
ο KOSTAS54-59-72-86-99-2019,εγραψε οτι ο γιος παιζει να εχει περισσοτερα προσοντα απο τον πατερα
και ο Parolos απαντησε,αν τους εχει δοκιμασει και τους δυο
τον πατερα τον δοκιμασε,τον γιο ποτε προλαβε?
προπονητικα εννοω φυσικα,τα γουστα του καθενος δεν με ενδιαφερουν
ο KOSTAS54-59-72-86-99-2019,εγραψε οτι ο γιος παιζει να εχει περισσοτερα προσοντα απο τον πατερα
και ο Parolos απαντησε,αν τους εχει δοκιμασει και τους δυο
τον πατερα τον δοκιμασε,τον γιο ποτε προλαβε?
προπονητικα εννοω φυσικα,τα γουστα του καθενος δεν με ενδιαφερουν
- kataramenos5
Ποιος ειναι ο Κωστας θα σκασω ρε
εδιτ Παντα κωστας δλδ?
εδιτ Παντα κωστας δλδ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 17 Αύγ 2022, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
μηπως ξερει αυτος?
τελευταια ειναι ο 2019,μπορει και να γραφει και με αλλο βεβαια,τοσα που εχει αλλαξει
τελευταια ειναι ο 2019,μπορει και να γραφει και με αλλο βεβαια,τοσα που εχει αλλαξει
- abc_o_ karpouzas
ο κωστας ειναι ο κωστας....kataramenos5 έγραψε:Ποιος ειναι ο Κωστας θα σκασω ρε
εσυ ποιος νομιζες οτι ειναι?? ο κωστας??
Ρωτάω ΠΩΣ έβρισε;gika έγραψε:Απίστευτη ασυλία στον ΚΩΣΤΑΣ που δέκα χρόνια από ποσα διαφορετικά προφίλ βρίζει και κατηγορεί τον τεράστιο Παμπλο Γκαρσια και τιμωρείτε αυτούς που τον υπερασπίστηκαν; Αλήθεια;
Και επίσης ποια είναι τελοσπαντων αυτά τα προφίλ για τα οποία είστε εσείς τόσο βέβαιοι ότι έχει αλλάξει; Έχει ομολογήσει κάτι;
Μαυρο Χιονι έγραψε:Με συγχωρείτε, αλλά, που έβρισε και ειρωνεύτηκε ο Κωστας2019;
πλάκα μας κανεις
σκετη ειρωνια ειναι ολα του τα ποστ
αναθεμα κι εχει γραψει μια φορα κατι για ενα ματς,παικτη προπονητη
μια ζωη επανω σε αλλων τα ποστ βγαινει
ο Parolos πως ακριβως τον προσβαλε?rainmaker έγραψε:Ρωτάω ΠΩΣ έβρισε;gika έγραψε:Απίστευτη ασυλία στον ΚΩΣΤΑΣ που δέκα χρόνια από ποσα διαφορετικά προφίλ βρίζει και κατηγορεί τον τεράστιο Παμπλο Γκαρσια και τιμωρείτε αυτούς που τον υπερασπίστηκαν; Αλήθεια;
Και επίσης ποια είναι τελοσπαντων αυτά τα προφίλ για τα οποία είστε εσείς τόσο βέβαιοι ότι έχει αλλάξει; Έχει ομολογήσει κάτι;
Πριστ εσύ έχεις δεχθεί παρατήρηση από προχτές για τα ποστ σου εδώ και μήνες και εντελώς τυχαία δε συνδέθηκες να απαντησεις σε όσα σε ρωτήσαμε.
Και έρχεσαι εδώ τώρα να κάνεις τι; Να μας κατσαδιασεις;
Τι σχέση έχει τι κάνει σε ΑΛΛΑ ποστ.
Έγραψε κάτι ο Αποστόλης και ο Γκίκα.
Και ρωτάω ποιον έβρισε το μέλος αυτό και πως. Και ποια είναι τα διαφορετικά προφίλ που με βεβαιότητα λένε ότι χρησιμοποίησε το μέλος αυτό. Και από πού προκύπτει η βεβαιότητα.
Και απάντηση δεν βλεπω.
Δώστε συγκεκριμένες απαντήσεις και αν είναι όντως επιλήψιμη η συμπεριφορά είτε λόγω εξύβρισης στελεχών του ΠΑΟΚ ή μελών, είτε λόγω εμπαιγμού του φόρουμ με εναλλαγή προφίλ , θα τιμωρηθεί.
Και έρχεσαι εδώ τώρα να κάνεις τι; Να μας κατσαδιασεις;
Τι σχέση έχει τι κάνει σε ΑΛΛΑ ποστ.
Έγραψε κάτι ο Αποστόλης και ο Γκίκα.
Και ρωτάω ποιον έβρισε το μέλος αυτό και πως. Και ποια είναι τα διαφορετικά προφίλ που με βεβαιότητα λένε ότι χρησιμοποίησε το μέλος αυτό. Και από πού προκύπτει η βεβαιότητα.
Και απάντηση δεν βλεπω.
Δώστε συγκεκριμένες απαντήσεις και αν είναι όντως επιλήψιμη η συμπεριφορά είτε λόγω εξύβρισης στελεχών του ΠΑΟΚ ή μελών, είτε λόγω εμπαιγμού του φόρουμ με εναλλαγή προφίλ , θα τιμωρηθεί.
Πατε καλα μωρε? Ριξατε ενα μηνα μπαν σε παιδια για χαρη ισως του πιο προκλητικου μελους του φορουμ που το 99% των ποστ του ειναι οφτοπικ ειρωνειες και επιθεσεις σε αλλα μελη? Τι στο καλο κανετε ακριβως και τι θελετε να πετυχετε?
Να κάνουμε ένα δημοψήφισμα πόσοι αντιπαθείτε κάποιον για να ξέρουμε να μη μπαναρουμε όσους τον βρίζουν χυδαια
Με κοροιδευεις τωρα η κανεις πως δεν εχεις προσεξει τη συμπεριφορα του συγκεκριμενου μελους? Ποσες φορες του εχετε κανει παρατηρηση για τη μονιμη οφτοπικ ειρωνεια του? Δεν μου κανει βεβαια καμια εκπληξη το οτι τον υπερασπιζεσαι...Χαλιεσαι φανταζομαι που αντεχω και δεν τον εχω βρισει και εγω χυδαια μετα τις τοσες επιθεσεις επι προσωπικου που μου εχει κανει...
Ίσως πολλές.
Κυρίως έχω προσέξει ότι υπάρχει ένταση με το πρόσωπο του χωρίς πάντα να δικαιολογείται από όσα έχουν γίνει εκείνη τη στιγμή, αλλά μια προϋπάρχουσα κατάσταση.
Και λέω λοιπόν ότι αν σήμερα έκανε κάτι, βεβαίως πρέπει να τιμωρηθεί. Εγώ δεν είδα. Ίσως μου διέφυγε.
Αν έγινε παρακαλώ πείτε μας τι ώστε να τιμωρηθεί.
Όχι λόγω συμπάθειας και αντιπάθειας.
Και τελοσπαντων καταλάβετε ότι δεν κρίνουμε ότι πρέπει να τιμωρήσουμε έναν προς όφελος αλλού. Εφόσον κάποιος βρίζει άλλο μέλος θα τιμωρηθεί γιατί δε θέλουμε ύβρεις.
Κυρίως έχω προσέξει ότι υπάρχει ένταση με το πρόσωπο του χωρίς πάντα να δικαιολογείται από όσα έχουν γίνει εκείνη τη στιγμή, αλλά μια προϋπάρχουσα κατάσταση.
Και λέω λοιπόν ότι αν σήμερα έκανε κάτι, βεβαίως πρέπει να τιμωρηθεί. Εγώ δεν είδα. Ίσως μου διέφυγε.
Αν έγινε παρακαλώ πείτε μας τι ώστε να τιμωρηθεί.
Όχι λόγω συμπάθειας και αντιπάθειας.
Και τελοσπαντων καταλάβετε ότι δεν κρίνουμε ότι πρέπει να τιμωρήσουμε έναν προς όφελος αλλού. Εφόσον κάποιος βρίζει άλλο μέλος θα τιμωρηθεί γιατί δε θέλουμε ύβρεις.
ο Parolos πως τον εβρισε?
τι ακριβως του ειπε?
στην ειρωνια του kostas,εθεσε ειρωνικο ερωτημα
πες την λεξη που ειναι η βρισια
τι ακριβως του ειπε?
στην ειρωνια του kostas,εθεσε ειρωνικο ερωτημα
πες την λεξη που ειναι η βρισια