Ευρώπη 2021-22
Re: Ευρώπη 2021-22
Όσον αφορά τις ημερομηνίες δεν θα μπορούσε να γίνει ένα F4 κυπέλλου με μονούς ημιτελικούς και τελικό μετά από πχ 3 μέρες;
- pirate_salonica
Κάτι με την ομοσπονδία τους, νομίζω.gpap έγραψε:τι παιχτηκε στην Αλβανία κ θέλουν να αλλαξουν έδρα;
Δέν έχουν ακόμα ηγεσία στην ομοσπονδία τους.
Μάλλον η μαρμίτα είναι μεγάλη και σκοτώνονται ποιός θα προλάβει να βάλει χέρι.
Μάλλον η μαρμίτα είναι μεγάλη και σκοτώνονται ποιός θα προλάβει να βάλει χέρι.
Ακόμα χειρότερο σενάριοWeWillRockYou έγραψε:Να το κάνω ακόμα καλύτερο;Doomlord4 έγραψε:Ας το ξαναγράψω λοιπόν
Τελικος ΠΑΟΚ-ΠΑΟ
Ο Βάζελος έχει τερματίσει 5ος
Ο άρης 4ος
Αν γίνει Σεπτέμβρη ή και Αύγουστο
Ποιός θα είναι στις κληρώσεις τέλη ιουνίου?
Η ουέφα θέλει τα ονόματα 1/6
Λαμία στον τελικό και οι υπόλοιποι να καίγονται.
Ποιον θα δηλώσεις είναι το θέμα ρε παιδιά
Το ευκολο θα ήταν να μείνει ο αρης 5ος από νωρίς και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
Και βάζελος στον τελικό
Οπότε δηλωνεις ΠΑΟΚ-ΠΑΟ-αεκ και τελείωσες
Η διοργανώτρια αρχή θα δώσει με μισή καρδιά το ΟΚ για την αναβολή και θα παρακαλάει το πρόβλημα των ημερομηνιών να λυθεί μόνο του με αποκλεισμό του ΠΑΟΚ. Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι και τους ξεβολέψουμε και άλλο, θα μας βάλουν να παίζουμε μέχρι τέλη Ιουνίου. "Ας μην είχατε τρεις διοργανώσεις".
Τι στο καλό,ολοι την τελευταία σελίδα διαβάζουν και μόνο;Τρικυμίας έγραψε:θα μας βάλουν να παίζουμε μέχρι τέλη Ιουνίου. "Ας μην είχατε τρεις διοργανώσεις".
Για πες πιθανες ημερομηνίες Ιούνη
- Leopontios
η επέμβαση της αλβανικής ομοσπονδίας στο αυτοδιοίκητο του αλβανικού ποδοσφαίρου πιθανόν να έχει ως επίπτωση να οριστεί το εξοχικό ΟΑΚΑ ως έδρα του τελικού conference
επιπλέον η ΟΥΕΦΑ έδωσε την άδεια να δηλωθούν 2 επιπλέον παίκτες από Ουκρανία κ Ρωσία στο ευρωπαϊκό ρόστερ
αυτό το παράθυρο κλείνει την πρωταπριλιά
αυτό σημαίνει ότι άμα φερουμε τον βιταο από τη Σαχτάρ θα μπορέσουμε να τον δηλώσουμε για τα ματς με Μαρσέιγ
επιπλέον η ΟΥΕΦΑ έδωσε την άδεια να δηλωθούν 2 επιπλέον παίκτες από Ουκρανία κ Ρωσία στο ευρωπαϊκό ρόστερ
αυτό το παράθυρο κλείνει την πρωταπριλιά
αυτό σημαίνει ότι άμα φερουμε τον βιταο από τη Σαχτάρ θα μπορέσουμε να τον δηλώσουμε για τα ματς με Μαρσέιγ
- rade paprica
Οι μαλακίες αυτής της χώρας εδώ πληρώνονται
Που μου ήθελε και πλέι οφ με 14 ομάδες φέρνοντας τις αγωνιστικές στις 36 ενώ αν είχαν εισακουστεί όλοι οι ειδικοί εδώ και χρόνια με 12 ομάδες θα είχαμε 32, δηλαδή 4 λιγοτερες
Οι ηλίθιες ελληνικούρες του στυλ κάθε φορά που υπάρχει ένα πρόβλημα είτε βίας είτε καταστροφή αναστέλουν όλα τα πρωταθλήματα λες κι αυτό θα φέρει λύσεις (όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, πέντε μέρες κοσκινίζει)
Όλα του ποδαριού, όλα πρόχειρα, όλα ελληνικά.
Που μου ήθελε και πλέι οφ με 14 ομάδες φέρνοντας τις αγωνιστικές στις 36 ενώ αν είχαν εισακουστεί όλοι οι ειδικοί εδώ και χρόνια με 12 ομάδες θα είχαμε 32, δηλαδή 4 λιγοτερες
Οι ηλίθιες ελληνικούρες του στυλ κάθε φορά που υπάρχει ένα πρόβλημα είτε βίας είτε καταστροφή αναστέλουν όλα τα πρωταθλήματα λες κι αυτό θα φέρει λύσεις (όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, πέντε μέρες κοσκινίζει)
Μας ενημερωνει σε αρθρο του το PAOK24 για τα "μπατζετ" των ομαδων της προημετελικης φασης του Conference.
Tα μπάτζετ των ομάδων
1. Λέστερ – 513,8 εκατ.ευρώ
2. Ρόμα – 369,35 εκατ.ευρω
3. Μαρσέιγ – 250,35 εκατ.ευρώ
4. Αϊντχόβεν – 160,20 εκατ.ευρώ
5. Φέγενορντ – 133,95 εκατ.ευρώ
6. Σλάβια Πράγας – 65,20 εκατ.ευρώ
7. ΠΑΟΚ – 57,00 εκατ.ευρώ
8. Μπόντο Γκλίμτ – 15,85 εκατ.ευρώ
Προφανως δεν χρειαζεται να εξηγησω οτι ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΤΖΕΤ, αλλα για την χρηματηριστιακη αξια των ποδοσφαιριστων που ανηκουν στον συλλογο αυτη την στιγμη βασει του transfermarkt.
Tα μπάτζετ των ομάδων
Προφανως δεν χρειαζεται να εξηγησω οτι ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΤΖΕΤ, αλλα για την χρηματηριστιακη αξια των ποδοσφαιριστων που ανηκουν στον συλλογο αυτη την στιγμη βασει του transfermarkt.
Εγώ πάλι, ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί μαζί με τον δικό μας ημιτελικό με τον γάβρο, όταν ήταν να παίξουμε με την Γάνδη ανέβαλλαν και τον άλλο του βάζελου με την Λαμία, ενώ μπορούσε να γίνει και γιατί εξακολουθούν να το κάνουν και τώρα εν όψη Μαρσέιγ. Αντί να μειώνουν τα προβλήματα τα μεταφέρουν όλα μαζί. Είναι σαν να τρώω φασολάδα και να αδειάζει όλη η πολυκατοικία αχρείαστα.Rexaris έγραψε:Οι μαλακίες αυτής της χώρας εδώ πληρώνονται
- sourmenetes
- Moderator
Από τις αναθυμιάσεις...
Χάχαχαχα
..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χάχαχαχα
..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
DimitrisS έγραψε:Μας ενημερωνει σε αρθρο του το PAOK24 για τα "μπατζετ" των ομαδων της προημετελικης φασης του Conference.
Tα μπάτζετ των ομάδων

Έχω δημοσιεύσει τα σχετικά νούμερα την ημέρα της κλήρωσης και βρίσκονται στο παρόν τόπικ στη σελίδα 60.
tzelas έγραψε:Εγώ πάλι, ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί μαζί με τον δικό μας ημιτελικό με τον γάβρο, όταν ήταν να παίξουμε με την Γάνδη ανέβαλλαν και τον άλλο του βάζελου με την Λαμία, ενώ μπορούσε να γίνει και γιατί εξακολουθούν να το κάνουν και τώρα εν όψη Μαρσέιγ. Αντί να μειώνουν τα προβλήματα τα μεταφέρουν όλα μαζί. Είναι σαν να τρώω φασολάδα και να αδειάζει όλη η πολυκατοικία αχρείαστα.Rexaris έγραψε:Οι μαλακίες αυτής της χώρας εδώ πληρώνονται

- Leopontios
καλό θα ήταν να είχαμε μια εναλλακτική περισσότερη στα σεντερ μπακ και για την Ευρώπη αφού δίνεται η δυνατότητα μέχρι την 1η απριλιου και για την Ελλάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματοςrade paprica έγραψε:Να έρθει και να παίξει κατευθείας σε μία βδομάδα κομματάκι δύσκολο
και δεν θα ήταν άσχημο έναν παίκτη που είναι ξεκάθαρα ανακάλυψη του μποτο να τον βλέπαμε τι αξίζει γιατί είναι σε πολύ καλή ηλικία και έχει αγωνιστεί στη Σαχτάρ και τον γνωριζει
ούτε η ρήτρα που γράφτηκε είναι καμιά απαγορευτική των 2 εκατομμυρίων
θα ήταν μια επιπλέον επιλογη για φέτος και εάν είναι όντως καλός ο παίκτης ίσως και να κοιτούσαμε να τον κρατήσουμε μιας και το καλοκαίρι θα χρειαστεί να ενισχυθούμε στη θέση του σέντερ μπακ