Οχι.Δεν ξερω την αποψη του αντρε.Τη δικια μου λεω.renegade έγραψε:Μπάρλοου δεν σε προβληματίζει ότι ο Αντρέ έχει τελείως διαφορετικη άποψη από σένα και τον βάζει δίπλα στον Σάντος?
Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Άβυσσος η αμπαλιασαση του ΠΑΟΚτση. Ποιος Γκαρσία ρε παιδιά τώρα είμαστε σοβαροί; Ξεχνιούνται τα ο ΠΑΟΚ είναι να παίζει επιθετικά τα θέλει δουλειά πολύ δουλειά, είμαι ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των παιδιών μετά από κλαρίνα από ομάδες με το 1/10 του μπάτζετ κτλπ κτλπ.
Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι έχει γίνει; Ο άνθρωπος ξεσήκωσε όλη τη δουλειά του προηγούμενου και έσωσε τη χρονιά. Στο τέλος του έκατσε και το κύπελλο.
Δατς ιτ. Σιγά μη του δώσει ο Ιβάν τα κλειδιά για ομάδα με αυξημένος μπάτζετ. Ο άνθρωπος δεν έχει κάνει ποτέ προετοιμασία με επαγγελματική ομάδα σοβαρά μιλάμε τώρα;
Τον ευχαριστούμε πολύ για τις υπηρεσίες του, να τον βοηθήσουμε με προχωρήσει με την προπονητική αλλά μέχρι εκεί.
Τώρα αυτά με τις πουστιες και τις μπινιες που γράφονται με τόση άνεση είναι να χαμέ να λέγαμε.
Να σας δω εσάς σε δίκη σας επιχείρηση να δίνετε ευθύνες σε μη ικανούς ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή είναι πίστα σκυλιά...
Μια χαρά κάνει ο Ιβάν. Επιτέλους θα έλεγα μετά από 2 χρόνια λαθών επί λαθών.
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι έχει γίνει; Ο άνθρωπος ξεσήκωσε όλη τη δουλειά του προηγούμενου και έσωσε τη χρονιά. Στο τέλος του έκατσε και το κύπελλο.
Δατς ιτ. Σιγά μη του δώσει ο Ιβάν τα κλειδιά για ομάδα με αυξημένος μπάτζετ. Ο άνθρωπος δεν έχει κάνει ποτέ προετοιμασία με επαγγελματική ομάδα σοβαρά μιλάμε τώρα;
Τον ευχαριστούμε πολύ για τις υπηρεσίες του, να τον βοηθήσουμε με προχωρήσει με την προπονητική αλλά μέχρι εκεί.
Τώρα αυτά με τις πουστιες και τις μπινιες που γράφονται με τόση άνεση είναι να χαμέ να λέγαμε.
Να σας δω εσάς σε δίκη σας επιχείρηση να δίνετε ευθύνες σε μη ικανούς ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή είναι πίστα σκυλιά...
Μια χαρά κάνει ο Ιβάν. Επιτέλους θα έλεγα μετά από 2 χρόνια λαθών επί λαθών.
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Εκτος αν ο Αντρέ ειναι ο επομενος ΤΔ και ο Λουτσε η εισηγηση του για προπονητη...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η εκτίμηση είναι αμοιβαία.renegade έγραψε:Σε έχω σε τεράστια εκτίμηση και δεν πιστεύω ακόμα ότι είπες για τον Ιβάν οτι φέρεται πουστηκα.dimbar έγραψε:Λες την μισή αλήθεια.renegade έγραψε:Μονα ζυγά δικά μας δεν γίνεται όμως
Δεν γίνεται την μια να την πέφτουμε στον Ιβάν ότι δεν φτιάχνει ομάδα αντίστοιχη των χρημάτων που ξοδεύει και από την άλλη τυφλη στήριξη στον προπονητή επειδή απλά λέγεται Πάμπλο Γκαρσία.
Τα ίδια γίνονταν και στην τελευταία του χρονιά ως ποδοσφαιριστης που έκανε μπουρδέλο μια ολόκληρη ομάδα την στιγμή που έτρεχε σαν παλαίμαχος και δεν μπόρεσε να παίξει ούτε στην Ξάνθη.
Αλλά εκεί δεν μιλούσε για πουστιες γιατί εκεί ο
ι τις Ξάνθης δεν το είχαν σε τίποτα να βγάλουν προς τα έξω τα εργομετρικα του.
Ο ΠΑΟΚ και το καλό του είναι πάνω από ονόματα και αν ο Πάμπλο όντως αγαπάει αυτόν τον σύλλογο,αν ο επόμενος προπονητης κερδίσει το πρωτάθλημα ο Πάμπλο θα πρέπει να χαρεί όπως εμείς
Υγ μπορείς αν θες να συνεχίσεις την άλλη μισή,εγώ ότι ξέρω το ειπα
Πρόσεξε λίγο, η συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι πούστηκια αν δεν σ αρεσει η λέξη καντην απαράδεκτη, άδικη ή ότι αλλο θέλεις, αλλά όταν δίνεις 3 χρόνια συμβόλαιο σε άνθρωπο που τον έχεις 5 χρόνια στην ομάδα σου φέρνει τους στόχους και τον διώχνεις για να φέρεις αυτόν που σε άφησε νύχτα και πήγες 2 χρόνια πίσω ή είσαι βλάκας και σίγουρα ο Ιβάν βλάκας δεν είναι ή το λιγότερο δεν σε νοιάζει το ηθικό του πράγματος.Για μένα έχοντας ζήσει παρόμοια κατάσταση επαγγελματικά μου βγαίνει να το χαρακτηρίσω όπως το χαρακτήρισα.Θα μου πείς ο άλλος βάζει τα λεφτά του, το δέχομαι αλλά ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα για μένα τουλάχιστον και δεν αναιρεί το άδικο.
Οσον αφορά τον τελευταίο χρόνο του Γκαρσία σαν ποδοσφαιριστή, εγώ θυμάμαι έναν Δώνη να επιδιώκει να του κόψει το ποδόσφαιρο βάζοντας τον με ένα πόδι στην Βιέννη.
Προσπαθώ να μη πάρω θέση, αλλά...
Είναι ευτύχημα πως τα επιχειρήματα υπέρ Πάμπλο κατά πολύ μεγάλο ποσοστό είναι αποτέλεσμα συναισθηματικής φόρτισης και μιας ουτοπικής πραγματικότητας η οποία πηγάζει από τα πιο υγρά όνειρα κάθε ultra σε αυτόν τον πλανήτη.
Είναι ευχή και για τον ίδιο το πέρασμα του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, γιατί πλέον ξέρει τι πρέπει να δουλέψει ώστε να γίνει επαγγελματίας γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι.
Όταν έρθει η ώρα πάλι εδώ θα είμαστε να τα πούμε.
ΥΓ: Το επίμαχο βίντεο δεν ήταν ο λόγος η αιτία και η αφορμή. Ηταν ντροπή για τον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Είναι ευτύχημα πως τα επιχειρήματα υπέρ Πάμπλο κατά πολύ μεγάλο ποσοστό είναι αποτέλεσμα συναισθηματικής φόρτισης και μιας ουτοπικής πραγματικότητας η οποία πηγάζει από τα πιο υγρά όνειρα κάθε ultra σε αυτόν τον πλανήτη.
Είναι ευχή και για τον ίδιο το πέρασμα του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, γιατί πλέον ξέρει τι πρέπει να δουλέψει ώστε να γίνει επαγγελματίας γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι.
Όταν έρθει η ώρα πάλι εδώ θα είμαστε να τα πούμε.
ΥΓ: Το επίμαχο βίντεο δεν ήταν ο λόγος η αιτία και η αφορμή. Ηταν ντροπή για τον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Τελευταία κυκλοφορεί ότι ο Πάμπλο έκανε λέει κάποιες χειρονομίες ή τραγουδούσε άσχημα συνθήματα ...
επειδή εγώ δεν έχω δει και δεν έχω ακούσει ... θα ήθελα κάποιος να με διαφωτήσει εάν γίνεται
επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εάν αυτό το οπτικοακουστικό υλικό προέρχεται από την Κοσμοτε ή από κάποιο άλλο ΠΑΟΚτσήδικη πηγή (PAOK TV κλπ) ...
αν προέρχεται από το πρώτο ΟΚ αλλά αν προέρχεται από το δεύτερο ελπίζω να μην αυτοτρυπηθήκαμε πάλι από κάποιον που ήθελε να εκθέσει τον Πάμπλο ...
λέω εγώ τώρα ...
επειδή εγώ δεν έχω δει και δεν έχω ακούσει ... θα ήθελα κάποιος να με διαφωτήσει εάν γίνεται
επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εάν αυτό το οπτικοακουστικό υλικό προέρχεται από την Κοσμοτε ή από κάποιο άλλο ΠΑΟΚτσήδικη πηγή (PAOK TV κλπ) ...
αν προέρχεται από το πρώτο ΟΚ αλλά αν προέρχεται από το δεύτερο ελπίζω να μην αυτοτρυπηθήκαμε πάλι από κάποιον που ήθελε να εκθέσει τον Πάμπλο ...
λέω εγώ τώρα ...
Το ξερεις οτι σου εφερε τιτλο σε λιγους μηνες στο τιμονι σωστα?gk.box16 έγραψε:Εάν έχουμε την υπομονή των οπαδών της αθλετικο Μαδρίτης να περιμένουμε 20 χρόνια για πρωτάθλημα ας κρατήσουμε τον Pablo. Εάν όχι, ας προτιμήσουμε αυτόν που μας έφερε δυο νταμπλ.
Ο Λουτσεσκου έφυγε όπως έφυγε και ο Βλάντο. Και μάλλον για τους ίδιους λόγους. Αυτοί οι λόγοι πρέπει να εκλείψουν. Εύχομαι να μείνει ο Γκαρσία στην οικογένεια. Είναι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ. Δίπλα σε έναν καλό προπονητή όμως.Σε μια τριετία θα μπορούσε να είναι ο Φέργκιουσον του ΠΑΟΚ μας.
Πιο κοντά στην πραγματικότητα το σενάριο να πουλήσεις Τσιγγαρα με 5μυρια απ' αυτό που λες όμως.joshua έγραψε:Λιγο ακομα να εμενε προπονητης ο Γκαρσια και το τιμημα πωλησης του Τζολη δεν θα εφτανε ουτε για εναν Εσιτι.Πως σου φαινεται ενα τετοιο σεναριο μεταξυ αλλων να στραβωσε τον Σαββιδη?Parolos έγραψε:Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, ή μάλλον του 1,8 εκατομμυρίου.
Πουλάς Τζολη φτιάχνεις ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και δε συμμαζευεται και παίρνεις πάλι 4-5 Εσιτηδες και Τσολακηδες.
Ακούω ποιος φταίει σε τέτοιο σενάριο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έχουμε συζητήσει 50 φορές για Τζολη, δεν περιμένει η Λειψία να τον δει στα πλευοφ για να καταλήξει αν θα δώσει 15μυρια ή όχι.
barlow4 έγραψε:Γιατι διχασε μια φορα οταν εφυγε σαν κλεφτης ο λουτσεσκου κ τωρα διχαζει μια δευτερη που ερχεται να παρει την ομαδα στα ευκολα, χωρις φφπ, με προτζεκτ ανανεωσης με φραγκα.obanebane έγραψε:Kos,μαλακια θα είναι γιατί,να μας εξηγήσεις λίγο;
Να φυγει ο γκαρσια.δεκτο τι να πω.Αλλα οχι για να ερθει ο λουτσεσκου.Αν ξεκινησει με κανα δυο τονγκες θα γινουμε μπουρδελο.Ουτε δευτερολεπτο ανοχης δε θα εχει.Κ δεν αναφερομαι στη δικη μου σταση.
Δεν ειναι μεγεθος ο λουτσεσκου.Εδω εκανε θαυματα με στυγνο ρεαλισμο κ μετριοκακο ποδοσφαιρο για να παρει αποτελεσματα.Κ μπραβο του.Δεν εχει δοκιμαστει πουθενα αλλου.
Υγ.Το βατερλω που ακολουθησε τη φυγη του το πληρωναμε δυο χρονια.Κ ηρθε να σωσει την παρτιδα ο Χ Γκαρσια.Κ τωρα θα την παρει την κουκλα ο Λουτσεσκου να της αγορασει ρουχα κ κοσμηματα.
Ο Λουτσεσκου ήταν προπονητής και πριν και μετά τον ΠΑΟΚ και είναι ο δεύτερος που πήρε με την ομάδα του, αήττητο τίτλο σε όλη την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
- Amsterdamer_87
Αυτο δεν παιζει...Ο Αντρε εχει μπεσα,ειναι αρσενικος..τρυπημα σε φιλο του δυσκολο το βλεπωGospi έγραψε:Εκτος αν ο Αντρέ ειναι ο επομενος ΤΔ και ο Λουτσε η εισηγηση του για προπονητη...
Ας παίρνει τίτλους η ομάδα κι ας μην παίξει ούτε σε οικογενειακό διπλό ο Τζολης, ΠΑΟΚ είμαστε ούτε Γκαρσία ούτε Τζοληςjoshua έγραψε:Λιγο ακομα να εμενε προπονητης ο Γκαρσια και το τιμημα πωλησης του Τζολη δεν θα εφτανε ουτε για εναν Εσιτι.Πως σου φαινεται ενα τετοιο σεναριο μεταξυ αλλων να στραβωσε τον Σαββιδη?Parolos έγραψε:Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, ή μάλλον του 1,8 εκατομμυρίου.
Πουλάς Τζολη φτιάχνεις ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και δε συμμαζευεται και παίρνεις πάλι 4-5 Εσιτηδες και Τσολακηδες.
Το κατά τη γνώμη μου πραγματικά κρίσιμο ερώτημα, ερώτημα που υπερβαίνει το δίλημμα Γκαρσία-Λουτσέσκου, είναι αν στο βωμό της άμεσης "επιτυχίας" θυσιαστεί η προοπτική να εντάσσονται στην ομάδα νεαροί παίκτες που να το αξίζουν, να αναπτύσσονται εντός της και να της αποφέρουν έσοδα που θα τη θωρακίσουν οικονομικά σε σταθερή βάση.joshua έγραψε:Λιγο ακομα να εμενε προπονητης ο Γκαρσια και το τιμημα πωλησης του Τζολη δεν θα εφτανε ουτε για εναν Εσιτι.Πως σου φαινεται ενα τετοιο σεναριο μεταξυ αλλων να στραβωσε τον Σαββιδη?Parolos έγραψε:Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, ή μάλλον του 1,8 εκατομμυρίου.
Εκει θεωρώ πως πρέπει να επικεντρωθεί το ενδιαφέρον.
Κάπου εκεί τείνω κι εγώ, που παρά την προβληματική μνήμη, θυμάμαι τι έλεγαν κάποιοι για Γκαρσία λίγο καιρό πριν...και το μόνο σίγουρο ότι θα τα πουν ξανά, αν μείνει.Tolaros έγραψε:Τι άχτι έχετε με την ΠΑΕ ρε μάγκες, που να μην έπαιρνε και 5 τίτλους σε 5 χρόνια. Δεν ξέρουν αυτοί και ξέρετε εσείς.
Δε θα ακούσουμε και θα στηρίξουμε την ΠΑΕ των τίτλων και θα ακούσουμε αυτούς που παίρνουν τηλέφωνα στα ράδια.
Ας φέρουν όποιον θέλουν, ας φέρουν και το Μάντζιο, από μένα μόνο στήριξη
Για τον καλύτερο προπονητή και συμπαίκτη που είχε στην καριέρα του: «Λουτσέσκου και Κέβιν Ντε Μπρόινε».barlow4 έγραψε:Οχι.Δεν ξερω την αποψη του αντρε.Τη δικια μου λεω.renegade έγραψε:Μπάρλοου δεν σε προβληματίζει ότι ο Αντρέ έχει τελείως διαφορετικη άποψη από σένα και τον βάζει δίπλα στον Σάντος?
Από την τελευταία μεγάλη του συνέντευξη... κάτι παραπάνω θα ξέρει και μπορεί να καταλάβει από εμάς
Δεν το ενννουσα μ αυτον τον τροπο...
Και δεν το ειπα και στα σοβαρα, αν και τωρα που το σκέφτομαι, σιγουρα υπάρχει στο μυαλο του Ιβαν ο Αντρε σαν πιθανη καλη επιλογη ειτε ΤΔ ειτε αθλητικου διευθυντη...
Και δεν το ειπα και στα σοβαρα, αν και τωρα που το σκέφτομαι, σιγουρα υπάρχει στο μυαλο του Ιβαν ο Αντρε σαν πιθανη καλη επιλογη ειτε ΤΔ ειτε αθλητικου διευθυντη...