29. Antonio Čolak
-
Re: 25. Antonio Colak
Μπήκε αλλαγή στην Εθνική Κροατίας απέναντι στον Κούρτιτς.
Για διεθνή Κροάτη και βασικό σκόρερ ομάδας με παρουσία στους ομίλους του ΤΣΛ πόσα θα δίναμε για να τον πάρουμε; Χμμμ μήπως τα 3εκ ρήτρας είναι πλέον λίγα ;
Για διεθνή Κροάτη και βασικό σκόρερ ομάδας με παρουσία στους ομίλους του ΤΣΛ πόσα θα δίναμε για να τον πάρουμε; Χμμμ μήπως τα 3εκ ρήτρας είναι πλέον λίγα ;
- bersekeros
-
- Επικοινωνία:
Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά και να ενεργοποιηθεί η ρητρα τον Γενάρη χωρίς σκόντο από μέρους μας(πολύ το φοβάμαι γιατί οι πωλήσεις δεν είναι το δυνατό μας σημείο)blackchaos έγραψε:Ακόμα να σκάσει τα 3 χαρτιά η μάλμο?
Τσολακ στα αστέρια. Βάλε γκολ ρε να σε πουλησουμε κι εσένα
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιστεύει κανείς ότι μετά τα φετινά που ζήσαμε, τα 3 εκ που θα πάρουν θα τα δώσουν για μεταγραφή?
- ΑποστόληςΑ
Goal με ωραία εκτέλεση πέναλτυ και χαμένες ευκαιρίες στα highlights του σημερινού αγώνα 1-1 με Ντζουγκάρντεν:
[youtube]yZ8uEoKVcpk[/youtube]
[youtube]yZ8uEoKVcpk[/youtube]
- NickGavanas
Πολλές φορές εχω αναρωτηθεί τι θα μπορούσε να δείξει αυτος ο παίκτης σε μια ομάδα Λουτσέσκου. Λίγο ο τραυματισμός του Νέλσονα , λίγο η ανετοιμότητα του Ακπομ , λίγο ο κουρασμένος Σβιντέρσκι σε συνδυασμό με την εικόνα του Τσολακ στους Σουηδούς με κάνουν να θέλω να τον δω. Το μόνο κακό είναι οτι εχει γίνει μεγάλη οικονομική επένδυση στον παίκτη και τώρα μοιάζει πολυ καλή περίπτωση για να γίνει απόσβεση.
- NikLiverpool
Δύσκολο να γυρίσει πίσω. Από ότι φαίνεται ούτε αυτός το θέλει και αν πιεστεί για κάτι τέτοιο τότε δε νομίζω ότι θα έχει τη ψυχολογία/διάθεση να παίξει μπάλλα σε μας.
Άλλωστε νομίζω ότι σε ομάδα Λουτσέσκου θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να ταιριάξει. Είναι εμφανές ότι ο Λουτσέσκου (κρίνωντας απο τις κινήσεις για Ολιβέιρα/Ακπομ) θέλει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα φορ του.
Το καλύτερο θα ήταν να μείνει εκεί ή να δωθεί σε άλλη ομάδα (πώληση) έχοντας αυτή την καλή χρονιά ατού για καλό ποσό.
Άλλωστε νομίζω ότι σε ομάδα Λουτσέσκου θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να ταιριάξει. Είναι εμφανές ότι ο Λουτσέσκου (κρίνωντας απο τις κινήσεις για Ολιβέιρα/Ακπομ) θέλει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα φορ του.
Το καλύτερο θα ήταν να μείνει εκεί ή να δωθεί σε άλλη ομάδα (πώληση) έχοντας αυτή την καλή χρονιά ατού για καλό ποσό.
Τσίμπησε λίγο και η χρηματιστηριακή του στο τράνσφερ πήγε στα 3.5Μ από 3Μ που ήταν όταν τον δανείσαμε.
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Ο δανεισμός λήγει στο τέλος του έτους, οπότε ή μας σκάνε 3 μύρια, ή μας τον φέρνουν πίσω και πουλάμε τον Πολωνό.
- Dimitris_L4