6. Χάρης Τσιγγάρας
Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας
Η κάρτα είναι προϊόν υπερβάλλοντος ζήλου και απειρίας. Γίνονται και αυτά.
Εγώ θα σταθώ στο ότι όσο περνάει ο καιρός ο Χάρης κερδίζει αυτοπεποίθηση και δείχνει περισσότερα πράγματα. Μεταφέρει μπάλα καλύτερα και συμμετέχει στο παιχνίδι περισσότερο. Δεν φοβάται πια να εκτεθεί και να κάνει λάθη. Δεν παίζει την θέση του. Δείχνει πολύ κοντρολαρισμένος. Εμένα με εκπλήσσει ευχάριστα. Καλό είναι να μην περιμένουμε πάλι το 2023 για να τον ανανεώσουμε.
Εγώ θα σταθώ στο ότι όσο περνάει ο καιρός ο Χάρης κερδίζει αυτοπεποίθηση και δείχνει περισσότερα πράγματα. Μεταφέρει μπάλα καλύτερα και συμμετέχει στο παιχνίδι περισσότερο. Δεν φοβάται πια να εκτεθεί και να κάνει λάθη. Δεν παίζει την θέση του. Δείχνει πολύ κοντρολαρισμένος. Εμένα με εκπλήσσει ευχάριστα. Καλό είναι να μην περιμένουμε πάλι το 2023 για να τον ανανεώσουμε.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Έπεσε αγαρμπα στη φάση. Ορθή απόφαση η κόκκινη. Αν το έκανε αυτό το μαρκάρισμα χαρτινος παίχτης θα ουρλιαζαμε εδώ μεσα
Ορθώς αποβλήθηκε. Η προβολή ήταν τρομερά επικίνδυνη.
Πέρα από αυτό πάντως είναι αλήθεια πως εκπλήσσει ευχάριστα. Αν μάλιστα γίνει περισσότερες φορές επιλογή για τους συμπαίκτες του θα αρχίσω να ενθουσιάζομαι.
Πέρα από αυτό πάντως είναι αλήθεια πως εκπλήσσει ευχάριστα. Αν μάλιστα γίνει περισσότερες φορές επιλογή για τους συμπαίκτες του θα αρχίσω να ενθουσιάζομαι.
-
Ο χαρης τωρα εχει 7 μερες να επικεντρωθεί στο επομενο του ματς με τη Γάνδη. Περιμενω πολλα!
- ΑποστόληςΑ
Σωστή η κόκκινη, δεν υπάρχει αμφιβολία. Aυτό όμως το είδα καθαρά μόνο ένα από τα replay. Στην κανονική διάρκεια, από τη συγκεκριμένη κάμερα δεν φάνηκε, γι αυτό άλλωστε και ο διαιτητής, αρχικά, έδειξε κίτρινη.
- pisakaipoupoula
Η κόκκινη είναι ολόσωστη, αλλά από κει και πέρα μόνο ευχαριστημένοι θα μπορούσαμε να είμασταν με το παιδί αυτό..ακόμα και η κόκκινη τάκλιν απειρίας ήταν, υπερβάλλον ζήλου που είναι και το ζητούμενο
-
- Mr Ξερόλας 2019
ΠΑΙΧΤΑΡΑ μετριασε το παθος σε φασεις που δεν εμπερικλειουν κινδυνο τοσο.
Συνεχισε την δουλεια σου και θα εισαι,απο τα βασικα γραναζια της μηχανης.
Του χρονου με περισσοτερες εμπειριες θα εισαι πολυ καλυτερος.
Συνεχισε την δουλεια σου και θα εισαι,απο τα βασικα γραναζια της μηχανης.
Του χρονου με περισσοτερες εμπειριες θα εισαι πολυ καλυτερος.
- ΑποστόληςΑ
- potamda
- Bet Guru 2023
Χωρίς να το έχω ψάξει, δε νομίζω ότι κόκκινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα, έχει ποινή πάνω από μία αγωνιστική.
Λογικά σήμερα καθάρισε.
Λογικά σήμερα καθάρισε.
- Kabamaru11
Ούτως η άλλως 1 ή 2 είναι το ίδιο αν λογίζεται σαν βασικός με τους Βέλγους με τον πας θα παίξει ο σβαμπ και ο σοαρες.
- ΑποστόληςΑ
Αν έδινες και σωστή πάσα εκεί που βγήκατε σε αντεπίθεση σχεδόν μόνοι σας, θα ήσουν τέλειος.