Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από joshua »

Θεωρω τον ΠΑΟΚ καλυτερη ομαδα απο το Ανοβερο,μια ομαδα ασανσερ της μπουντεσλιγκα, οποτε δεν βρισκω το λογο να παρω παικτη του με 20 συμμετοχες περσι και 10 προπερσι,ειδικα οταν εχεις φερει Θεσσαλονικη τον Κοεντραο πριν λιγες μερες.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Οκ... ότι πεις. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πφφφφ...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

joshua έγραψε:Θεωρω τον ΠΑΟΚ καλυτερη ομαδα απο το Ανοβερο,μια ομαδα ασανσερ της μπουντεσλιγκα, οποτε δεν βρισκω το λογο να παρω παικτη του με 20 συμμετοχες περσι και 10 προπερσι,ειδικα οταν εχεις φερει Θεσσαλονικη τον Κοεντραο πριν λιγες μερες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ; (Πασχαλάκης)
Η Steaua είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ; (Varela)
Η Vallecano είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ; (Crespo)
Η Rennais είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ; (Henrique)
Η Kayserispor είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ; (Biseswar)
Η Sint-Truidense είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ; (Akpom)
Η Akhmat Grozny είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ; (Jaba)
Η Slavia Prague είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ; (Stoch)

H Legia Warsow είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ; (Prijovic)
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εμένα πάλι μια χαρά μου φαίνεται ο Χιλιανός.
Σκληρός λάτιν με τεχνικη, έχει παίξει πολλά παιχνίδια και πιο μπροστά σε ένα πρωτάθλημα όπως η Μπουντεσλίγκα όπου οι ταχύτητες εκεί είναι σε άλλο επίπεδο
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

https://www.google.com/amp/s/m.bild.de/ ... obile.html
Ακόμα οι Αρδ δεν το πήραν πρέφα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tupac την Πέμ 01 Αύγ 2019, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τωρα να κατσω να εξηγω γιατι ο 20χρονος Ζαμπα η ο 22χρονος Ακπομ δεν εχουν καμια σχεση με τον Αλμπορνοζ? Το βιογραφικο του Στοχ και του Μπισεσβαρ που υπηρξαν τεραστια ταλεντα?Δεν θα με ενοχλουσε αν αποκτουσαμε ενα ταλεντο του Ανοβερου.Ειναι απλα ενας παικτη με μετρια καριερα, σε μια μετρια ομαδα που αν αποκτηθει θα κληθει να αντικαταστησει τον περσινο mvp μας.Και στο κατω κατω αυτη ειναι η αποψη μου,ουτε οτι ξερω καλυτερα απο ολους ειπα, οπως γραφτηκε πιο πανω,ουτε προδιαγραφω την πορεια του αν αποκτηθει.Γουσταρα τρελα και Κοεντραο,να πω ψεμματα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 01 Αύγ 2019, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Βρε κι εγώ γουστάρω Coentrao και εξακολουθώ να έχω μια αίσθηση ότι θα καταλήξει εδώ...

Οι αρδ ή έπεσαν για νάνι, ή περιμένουν επιβεβαίωση από ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Εγώ να πω την αλήθεια ψιλοφοβόμουν ότι θα πάρουμε τον Coentrao και θα μας βγει νέος Khacheridi. Από τότε που ακούστηκε ότι ενδιαφερόμαστε είχαμε φήμες ότι: καπνίζει, έχει άθλια φυσική κατάσταση, είναι ρατσιστής, απέτυχε να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Δεν γνωρίζω ποια από όλα αυτά αληθεύουν ή αν δεν αληθεύει κανένα κι είναι όλα ψέμματα. Υποθέτω πως το συμβόλαιο που του προσφέραμε ήταν πάνω από 1εκατομμύριο ευρώ. Προσωπικά θα προτιμούσα τέτοια συμβόλαια να τα δίνουμε μόνο σε παίχτες που έχουν αποδείξει την αξία τους στην ομάδα μας (πχ Akpom,Jaba, Πέλκας δεν μιλάω για σήμερα γενικά για το μέλλον). Τον Albornoz δεν τον ξέρω άρα δεν θα βιαστώ να τον κρίνω. Ορθώς πάντως επιλέγεται παίχτης με κάποια εμπειρία κι όχι κι άλλο project στη συγκεκριμένη θέση(έχουμε ήδη Γιαννούλη και ακούγονται καλά λόγια για τον δανεικό Τσαούση τον οποίον φέτος θα δούμε πρώτη φορά σε επίπεδο Super League).
Υ.Γ. Εννοείται πως άμα βγει χειρότερος από τους Leovac, Leveque θα κράξω για την επιλογή του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Πέμ 01 Αύγ 2019, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

joshua έγραψε:Τωρα να κατσω να εξηγω γιατι ο 20χρονος Ζαμπα η ο 22χρονος Ακπομ δεν εχουν καμια σχεση με τον Αλμπορνοζ? Το βιογραφικο του Στοχ και του Μπισεσβαρ που υπηρξαν τεραστια ταλεντα?Δεν θα με ενοχλουσε αν αποκτουσαμε ενα ταλεντο του Ανοβερου.Ειναι απλα ενας παικτη με μετρια καριερα, σε μια μετρια ομαδα που αν αποκτηθει θα κληθει να αντικαταστησει τον περσινο mvp μας.Και στο κατω κατω αυτη ειναι η αποψη μου,ουτε οτι ξερω καλυτερα απο ολους ειπα, οπως γραφτηκε πιο πανω,ουτε προδιαγραφω την πορεια του αν αποκτηθει.Γουσταρα τρελα και Κοεντραο,να πω ψεμματα?
Σόρρυ, αλλά μια ομάδα αντικαταστει παίκτες που πουλάει ή φεύγουν ελεύθεροι.
Με τον Βιερίνια δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

joshua έγραψε:Τωρα να κατσω να εξηγω γιατι ο 20χρονος Ζαμπα η ο 22χρονος Ακπομ δεν εχουν καμια σχεση με τον Αλμπορνοζ? Το βιογραφικο του Στοχ και του Μπισεσβαρ που υπηρξαν τεραστια ταλεντα?...Ειναι απλα ενας παικτη με μετρια καριερα, σε μια μετρια ομαδα...
What about Crespo or Pashalakis? Talents or projects? Ή απλά να υποθέσω πως αυτοί επειδη δεν βολεύουν στην στήριξη της άποψης μας ας τους παραβλέψουμε;
Sorry αλλά εδώ είσαι foul.
joshua έγραψε:...Και στο κατω κατω αυτη ειναι η αποψη μου,ουτε οτι ξερω καλυτερα απο ολους ειπα οπως γραφτηκε πιο πανω,ουτε προδιαγραφω την πορεια του αν αποκτηθει.
Δεν είπε κανείς να μην λες την άποψη σου αλλά ο τρόπος που γράφεις και την στηρίζεις βγάζει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λες.

Και για να εξηγούμαστε ούτε εγώ ενθουσιάζομαι με την -πιθανή- απόκτηση του Χιλιανού... αυτό δεν σημαίνει πως θα "αρχισω" πριν καν τον δω. Αυτό σχολίασα πριν και το κλείνω εδώ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να δω αυτός ο Κρεσπο για ποσά χρόνια θα αναφέρεται ως παράδειγμα που είναι πραγματικά ο μόνος παίκτης που ήρθε μέσα σε αρνητικό κλίμα και έλαμψε και μπράβο στο παλικάρι. Να αρχίσω να αραδιάζω και εγώ ονόματα παικτων που ήρθαν και απότυχαν; Ο ΠΑΟΚ επιπλέον φέτος είναι πρωταθλητής αν δεν το έχουμε καταλάβει και ο ιδιοκτήτης όπως έγραψε και φίλος υποσχέθηκε γούστα και όλοι μας περιμέναμε γούστα και ο macho μιλούσε για παίκτες που δεν έχουν ξανάρθει Ελλάδα και τεράστια χαμόγελα. Ε σορυ αυτά δεν μου τα προκαλεί ο Αλμπορνοζ.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

το μονο γουστο τελικά ηταν ο Εσιτι
πολυ αποτυχημενη ατακα του Γιωργη
και τα χαμογελα τα μονιμα ζωγραφισμενα του Ματσο ακομα τα περιμενουμε
μακαρι να ερθει κατι καλυτερο για αριστερο μπακ παντως
θα κλεισουμε ολες τις θεσεις και ακομα θα περιμενουμε κανενα παιχτη δυνατο που θα παρει τη φανελα βασικου σπιτι του
renegade

Παίρνοντας την πάσα και επειδή πολλες φορές αναφέρθηκε για τα γούστα που ανέβασε ο Γιώργος,να πω ότι για μένα ο οπαδός βγάζει γούστα από τις νίκες και τις επιτυχίες της ομάδας και όχι από τις μεταγραφές
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Ρε παιδιά ο Αλμπορνόζ έχει αγωνιστεί Εθνική Χιλής. Πόσες συμμετοχές; Σε μια πολύ καλή εθνική. Σωστά;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”