Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Οκ εγώ το βλέπω αλλιώς. Ίσως επηρεασμένος από Κάνιας και Σάκβοφ που απέρριψαν τις προσφορές μας. Άλλο άσχετο αλλά η Ίντερ αύριο κλείνει Σένσι από Σουάσολο για 40 εκ. ο οποίος είναι 1,68 πιο κοντός από Σίλβα.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Gospi έγραψε:Εγω τωρα αν πω οτι ξενερωσα που ολο αυτο εγινε για τον Ολιβειρα.......
Ηθελα να πιστεψ, για να πω την αμαρτια μου, πως οντως εχουμε φερει στα μουλωχτα μια παιχταρα θεσσαλονικη.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εγω θα θελα αλλα απο αυτο φαινεται τι ζημια κανουν ολα αυτα τα στρακιαπου με τετοιες ειδησεις. Αυτοι μαζευουν κλικ, ο κοσμος στο τελος μενει με μια πικρη αισθηση...κι αυριο κανεις δε θα ζηταει το λογο για οσα ειπαν.
Καλυτερα να μενουν σ'αυτο που ξερουν...να ζητανε χαρτζηλικι απο προεδρους άλλων ομαδων. Ισως βεβαια κ να το εκαναν ηδη και κατι τετοια να ειναι στο ανταποδωτικο πακετο.
Εκτελωνιστηκε κανα παπάκι απο μπειραια για προορισμο θεσ/κη σημερα αραγε;;;
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Αν το φέρουν να τον φέρουν όπως έφεραν τον Φερέιρα
gaz

Δημοσίευση από gaz »

Dimg4 έγραψε:
Mauricio-8- έγραψε:Αυτοί μας πήρανε το 3ο μας τερματοφυλακα το πανυγηρισαν και τον έβαλαν να κάνει και δηλώσεις... Εμείς να δείτε πως θα σας γλεντησουμε.. Όταν θα υπογραφεί Βασικός σας μεταγραφικός στόχος και φάτε τέτοια επικοινωνιακη ήττα που δεν έχετε ξαναφαει..
Υ. Γ ο Ιβάν σε λίγες μέρες θα κάνει τον Γαυρο να πονέσει..
Εισαι για γελια πραγματικα, λυπαμαι που οι μοντ σε αφηνουν να συνεχιζεις με αυτες τις μαλακιες
Δηλαδή εσύ μπορείς να μιλάς όπως γουστάρεις ενώ εμένα μου την είπες. Ωραίος είσαι ρε. Μπράβο.
P4Pan

Δημοσίευση από P4Pan »

Αν έρθει ο Σέρτζιο θα είναι μεγάλη υπόθεση!
Για να το γράφουν έτσι συντονισμένα, πιστεύω πως είμαστε κοντά ή, οτι έρχεται.
Αλλά κάτι μου λέει ότι θα έρθει κι άλλος (κ@κ@λάτος!) μέσα στην προετοιμασία και θα γίνει πανικός!!!
Ήταν με πλάνο η ομάδα πιστεύω, απλά, πλέον και για το γμτο θα πάμε σε πιο τοπ επιλογές μας.
Κοίτα να δείς επιλογή, σε ποιά οικογένεια βρήκαν να την πουν οι ΑΡΔ!!!

Υ.Γ.1:Βλέπω να γίνετε της μοδώς η μαύρη πλερέζα στας Αθήνας και στα εγγυής μέρη και δεν βλέπω να συνεχίζει το εμπόριο σανού του κάβουρα και του αρκουδιού πρέπει να αλλάξουν εμπορικό κλάδο πάλι!...
ΥΓ.2: Δεν γνωρίζω κάτι, μην παρεξηγηθώ αλλά βλέπω να μην λένε ούτε για την κακιά ΟΥΕΦΑ φέτος...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Βετεράνος ο Μαουριτσιο δεν είναι, πώς σου ήρθε αυτό τώρα;
Ούτε τα 31 δεν έχει κλείσει ακόμα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μιας και περί ... μεταγραφής πρόκειται, διερμηνέας του Αμπελ θα είναι ο Μανιάτογλου, ο παλιός του Σάντος. Εξαιρετικά συμπαθής και σωστός στη δουλειά του, για όσους θυμούνται.
Άβαταρ μέλους
obanebane

nikospaok66 έγραψε:Οκ εγώ το βλέπω αλλιώς. Ίσως επηρεασμένος από Κάνιας και Σάκβοφ που απέρριψαν τις προσφορές μας. Άλλο άσχετο αλλά η Ίντερ αύριο κλείνει Σένσι από Σουάσολο για 40 εκ. ο οποίος είναι 1,68 πιο κοντός από Σίλβα.

Γι'αυτό πάει κατά διαόλου κάθε χρόνο, μυαλό δε βάζουν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

navigator11 έγραψε:Μιας και περί ... μεταγραφής πρόκειται, διερμηνέας του Αμπελ θα είναι ο Μανιάτογλου, ο παλιός του Σάντος. Εξαιρετικά συμπαθής και σωστός στη δουλειά του, για όσους θυμούνται.

Συμφωνώ,ωραία φιγούρα, θα θυμηθούμε και τα παλιά.
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Να βάψει την αλογοουρά ξανθιά να κολλάει με το αποκλειστικο :lol:

Στα σοβαρά, bane είχες κάτι απορίες πριν,από αυτά που μεταφέρονται είναι "ναι" και "ναι".
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εν τω μεταξύ ειναι η καλυτερη εποχη για να εισαι αρδ.
πετας μια παπαρια του στυλ ξερω κατι αλλα δεν το λεω γτ η παε μ ζητησε να μην το βγαλω μην χαλασει, και μολις συμβει κατι (που ειναι δεδομενο οτι θα συμβει εν μεσω μεταγραφικης περιοδου), βγαινεις με υφος χιλιων καρδιναλιων και το παιζεις γνωστης, εγκυρος και εγκαιρος κλπ...
μεγαλοι κοπριτες ολοι τους και τεμπεληδες!
Στα των μεταγραφων, συμφωνω πως αφου βγηκε το θεμα με ολιβειρα καλο θα ναι να κλεισει μπαμ μπαμ γτ αν τραβηξει ειδικα αυτο θα προκαλεσει εκνευρισμο παρα ενθουσιασμο...
Τον φανταζομαι παντως διδυμο με Αουγκουστο και εκστασιαζομαι!
Και αυτος και ο Μαουριτσιο θελουν εναν "κοφτη" ταχυδυναμικο και μπαλαδορο διπλα τους για να φανουν...

Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

rainmaker έγραψε:Γκοσπι και εγώ συμφωνώ μαζί σου.

Άλλο ο καλός παίκτης Ολιβέιρα, άλλο το να συζητάει μια ολόκληρη πόλη όλη μέρα για το ποιος παίκτης ήρθε και τον κρύβουν κλπ.

Αλλά σε αυτό δε φταίει η ΠΑΕ. Ας πούνε αυτοί που τα έγραφαν τι εννοούσαν.

Κατά τα λοιπα, αρκετά καλός ο Ολιβέιρα .

Μαξ 4 μύρια θα έδινα αν ήμουν αφεντικό. Τα 12 που ζητουσαν, είναι απίστευτα υπερβολικα
++++++++
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

obanebane έγραψε:
Γι'αυτό πάει κατά διαόλου κάθε χρόνο, μυαλό δε βάζουν.
Έφυγε και ο αμπαλος ο Σπαλετι του εξαιτίας του έχασε το Πρωτάθλημα η μεγάλη Νάπολι πρόπερσι.

Σορι για το σπαμ αλλά όπου βλέπω Ίντερ κράζω :lol:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ωραιος ο Macho!
Αρα ειναι κοντα και θα παρουμε και αλλον χαφ!
Αφου οταν θες εισαι καλουλης,γτ μας βγαζεις την ψυχη ρε μπαγασα? [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

obanebane έγραψε:Βετεράνος ο Μαουριτσιο δεν είναι, πώς σου ήρθε αυτό τώρα;
Ούτε τα 31 δεν έχει κλείσει ακόμα.
Το βετερανος το ειπα τραβηγμενα ισως με την εννοια οτι του χρονου που ληγει το συμβολαιο (για τότε ηταν ο λογος) αγγιζει τα 32.
Σε αυτη την ηλικια πας απλα για το τελευταιο συμβολαιο, επομενως δεν μπορει να γινει συγκριση με αλλες περιπτωσεις, ειδικα πιτσιρθκαδων τυπου. Σιαμπανη.

Ενταξει το παιρνω πισω για να μην κολλαμε σε μια λεξη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch 2 την Δευ 01 Ιούλ 2019, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”