19. Λευτέρης Λύρατζης
- Σουριναμέζος
Re: 19. Λευτέρης Λύρατζης
Στο εξωτερικό ακόμα και αν δεν βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα θέλαμε (εφόσον ο δανεισμός θα είναι εξάμηνος) θα εξελιχθεί και πνευματικά καθώς θα βγει από το comfort zone του. Ακόμα και ο Τσιγγάρας που δεν πήρε καθόλου χρόνο στην Τουλούζ γύρισε καλύτερος από ότι έφυγε.
- stavrospgr
Χρόνο συμμετοχής φέτος δεν θα έπαιρνε, άρα ας πάει κάπου με σοβαρές ελπίδες να παίξει. ΟΦΗ νομίζω θα ήταν καλά τώρα που τους παίξαμε και μέσα-έξω 

- theodorsalonika
καλυτερα για μενα εξωτερικο....και μεγαλυτερη ψυχολογια θα παρει,και μια χαρα μπορει να σταθει σε πολλες ομαδες..
ποιος αστερας και ποιος ατρομητος....

ποιος αστερας και ποιος ατρομητος....

- kataramenos5
- AlxNeapoli1
Βιαστικη αποφαση να δοθει, σημερα φανηκε πως επρεπε να ειναι ενεργοποιημενος αντι Βιερινια.
Φαντάζομαι πως αισθάνεσαι και εσύ παλικάρι μου. Μακάρι να πας κάπου να πάρεις αγωνιστικά λεπτά και να ορθοποδήσεις, γιατί αν μη τι άλλο ούτε η νοοτροπία σου λείπει, ούτε το ταλέντο.
Φυσικά και του λείπει το ταλέντο.
Το ότι ο Βιερίνια δε θα έπρεπε να παίζει δεν κάνει και το Λυρατζη παίκτη για ΠΑΟΚ. Θα φανεί από τη συνέχεια της καριέρας του
Το ότι ο Βιερίνια δε θα έπρεπε να παίζει δεν κάνει και το Λυρατζη παίκτη για ΠΑΟΚ. Θα φανεί από τη συνέχεια της καριέρας του
- Μπαρκαρούτσος
Sera4 έγραψε:Φαντάζομαι πως αισθάνεσαι και εσύ παλικάρι μου. Μακάρι να πας κάπου να πάρεις αγωνιστικά λεπτά και να ορθοποδήσεις, γιατί αν μη τι άλλο ούτε η νοοτροπία σου λείπει, ούτε το ταλέντο.
Α δηλαδή έχει ταλέντο και δεν παίζει;
+1Tolaros έγραψε:Φυσικά και του λείπει το ταλέντο.
Δεν έχω καταλάβει πως από εκείνη την ωραία πορεία στο conference μας έμεινε οτι ο Λυρατζής ειναι παικταράς. Για εμένα το παιδί είναι ένα σκαλί κάτω από τον τωρινό ΠΑΟΚ και δυο σκαλιά κάτω από τον ΠΑΟΚ που θελουμε. Για 3ο δεξί μπακ και για 2ο στην ευρωπαϊκή λίστα πίσω από έναν νέο Ματος θα τον ήθελα.
Αλλά για εκεί είναι.
19. Λευτέρης Λύρατζης
Ουτε ξαδερφος ειμαι, ουτε γειτονας είμαι, ουτε μανατζερ του.
Αλλα προσεφερε παρα πολλα ανασταλτικά στην Ευρωπαικη μας πορεια προπερσι αλλα και δημιουργικά σε ενα βαθμό μικρό βαθμο (βλεπε το εκτος εδρας γκολ με γαυρο).
Δεν λεω οτι ειναι παικτης επιπεδου Μπαμπα/Ματος αλλά όχι τοση στην απαξίωση ρε παιδια.
Καλα κανουν και τον στελνουν δανεικο να παρει ρυθμο και λαθος που δεν εγινε τον Αύγουστο.
Δηλαδη ειμαστε οκ να έχουμε με 500αρικο μετρια αναπληρωματικά μπακ (Σαστρε-Ραφα) και να θελουμε τα βασικα στο 1χαρτι;
Δεν πρεπει να υπάρχει και κάπου για value for money και ο γηγενης;
Εγω θα προτιμουσα αυτα τα πόσα για ρολιστες να επενδυονταν σε Εξτρεμ-Φορ-Δεκαρι ή στον ακραιο μπακ που θα παρει τη φανελα σπιτι του.
Αλλα προσεφερε παρα πολλα ανασταλτικά στην Ευρωπαικη μας πορεια προπερσι αλλα και δημιουργικά σε ενα βαθμό μικρό βαθμο (βλεπε το εκτος εδρας γκολ με γαυρο).
Δεν λεω οτι ειναι παικτης επιπεδου Μπαμπα/Ματος αλλά όχι τοση στην απαξίωση ρε παιδια.
Καλα κανουν και τον στελνουν δανεικο να παρει ρυθμο και λαθος που δεν εγινε τον Αύγουστο.
Δηλαδη ειμαστε οκ να έχουμε με 500αρικο μετρια αναπληρωματικά μπακ (Σαστρε-Ραφα) και να θελουμε τα βασικα στο 1χαρτι;
Δεν πρεπει να υπάρχει και κάπου για value for money και ο γηγενης;
Εγω θα προτιμουσα αυτα τα πόσα για ρολιστες να επενδυονταν σε Εξτρεμ-Φορ-Δεκαρι ή στον ακραιο μπακ που θα παρει τη φανελα σπιτι του.
Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο.
Αν δει κάποιος το ματς στη Γάνδη θα δει ότι το κράτησε σχεδόν μόνος του το πρώτο ημίχρονο που υπήρχε κατηφόρα.
Βλέπω να γίνεται μεγάλο λάθος στο δεξι μπακ που μάλλον θα το πληρωσουμε στην Ευρώπη.
Αν φύγει ο Λύρα μένουμε με 2 δεξιά μπακ. Βιερι και Σαστρε. Επειδή και οι 2 είναι ξένοι πρέπει να μείνει ένας έξω. Προφανώς θα ξαναμείνει ο Σαστρε χωρίς να υπάρχει αντικειμενικος λόγος. Πείτε μου εσείς αν λείπει με κάρτες σε έναν αγώνα ο Κεντζιορα ή ο Εκονγκ (άρα θα παιζει ο Κεντζιορα στόπερ), πως θα βγάζει 90λεπτο ο Αντρέ σε ευρωπαϊκό αγώνα σε 2 μήνες από τώρα.
Αν πάρουμε δεξι μπακ προφανώς θα είναι ξένος. Είμαι περίεργος να δω ποιος θα μείνει εκτός λίστας γιατί ο Βιερι προφανώς θα είναι εντός αυτής.
Με τη φυγή Λύρα θα δημιουργηθούν θέματα στην Ευρώπη τα οποία τώρα δεν είναι απολύτως ευδιάκριτα..
Αν δει κάποιος το ματς στη Γάνδη θα δει ότι το κράτησε σχεδόν μόνος του το πρώτο ημίχρονο που υπήρχε κατηφόρα.
Βλέπω να γίνεται μεγάλο λάθος στο δεξι μπακ που μάλλον θα το πληρωσουμε στην Ευρώπη.
Αν φύγει ο Λύρα μένουμε με 2 δεξιά μπακ. Βιερι και Σαστρε. Επειδή και οι 2 είναι ξένοι πρέπει να μείνει ένας έξω. Προφανώς θα ξαναμείνει ο Σαστρε χωρίς να υπάρχει αντικειμενικος λόγος. Πείτε μου εσείς αν λείπει με κάρτες σε έναν αγώνα ο Κεντζιορα ή ο Εκονγκ (άρα θα παιζει ο Κεντζιορα στόπερ), πως θα βγάζει 90λεπτο ο Αντρέ σε ευρωπαϊκό αγώνα σε 2 μήνες από τώρα.
Αν πάρουμε δεξι μπακ προφανώς θα είναι ξένος. Είμαι περίεργος να δω ποιος θα μείνει εκτός λίστας γιατί ο Βιερι προφανώς θα είναι εντός αυτής.
Με τη φυγή Λύρα θα δημιουργηθούν θέματα στην Ευρώπη τα οποία τώρα δεν είναι απολύτως ευδιάκριτα..
- ΑποστόληςΑ
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ανασταλτικά ο Λύρατζης είναι το καλύτερο δεξιό μπακ του ΠΑΟΚ. Το γιατί δεν πήρε ευκαιρίες φέτος, που ανασταλτικά δεν έχουμε άλλο δεξιό μπακ το γνωρίζει μόνον ο προπονητής. Μάλιστα θα τον δώσουμε δανεικό, την ώρα που ψάχνουμε για Έλληνες παίκτες να δηλώσουμε στην Ευρώπη.
19. Λευτέρης Λύρατζης
Πιστευω οτι ο προπονητης ξεκαθαρα προτιμα τον Κετζιορα για δεξι μπακ σε ανασταλτικο ρολο.
Το θεμα ειναι οτι ηρθει σαν μπακ απ στοπερ και εχουμε τεραστιο κενο εκει, οποτε πως να τον Κετζιορα βαλει μπακ;
Αν δεν τον πιστευει, καλυτερα να τον στειλει δανεικό για να εξελιχθεί ή εστω στη β για να παρει ρυθμο.
Χωρις ρυθμο εισαι 10 φορες πιο βαρυς και αργόστροφους στο γηπεδο. Επισης φαινεται και στον Τσιγγαρα ποσο φοβατε το λαθος και προσπαθει να παιζει χωρις ρισκα γιατι αν την κανει δε θα ξαναδει γηπεδο.
Το θεμα ειναι οτι ηρθει σαν μπακ απ στοπερ και εχουμε τεραστιο κενο εκει, οποτε πως να τον Κετζιορα βαλει μπακ;
Αν δεν τον πιστευει, καλυτερα να τον στειλει δανεικό για να εξελιχθεί ή εστω στη β για να παρει ρυθμο.
Χωρις ρυθμο εισαι 10 φορες πιο βαρυς και αργόστροφους στο γηπεδο. Επισης φαινεται και στον Τσιγγαρα ποσο φοβατε το λαθος και προσπαθει να παιζει χωρις ρισκα γιατι αν την κανει δε θα ξαναδει γηπεδο.
- ΑποστόληςΑ
Ο Kedziora, λόγω ύψους, είναι χειρότερος του Λύρατζη σαν δεξιό μπακ. Και είναι λογικό γιατί ο άνθρωπος είναι 1,84 και όχι ιδιαίτερα γρήγορος, επομένως δεν μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι σε γρήγορα εξτρέμ. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε βέβαια, ο Λύρα λόγω της μακρόχρονης αποχής από αγώνες δεν (μπορεί να) είναι σε καλό επίπεδο. Χρειάζεται χρόνο. Αν έχει αποφασιστεί να μείνει, μέχρι να φύγει, ας πάρει άμεσα χρόνο συμμετοχής, ξεκινώντας από τον αγώνας της Τετάρτης που μπορεί να μπει σαν αλλαγή.
Ο Λευτέρης Λύρατζης φάνταζε κοντά στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο, για την ώρα η υπόθεση δανεισμού του στους Αρκάδες «παγώνει» από τον ΠΑΟΚ.
Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης είχαν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας για το δανεισμό του 23χρονου Έλληνα αμυντικού στο β΄μισό της σεζόν. Μάλιστα, η μπάλα είχε περάσει στην πλευρά του Λευτέρη Λύρατζη για να πάρει την τελική απόφαση, κατόπιν επικοινωνίας με τους ανθρώπους της Τρίπολης.
Η υπόθεση του δανεισμού μπαίνει επί του παρόντος στον «πάγο» από τους Θεσσαλονικείς μέχρι νεοτέρας.
Τι σημαίνει το νεοτέρας; Προφανώς πως η υπόθεση Λύρατζη είναι σε συνάρτηση με τη μεταγραφική ατζέντα του Δικεφάλου καθώς... ζητείται δεξί μπακ. Είναι μία θέση που «πληγώνει» τον Δικέφαλο και σαφώς η παραχώρηση του Έλληνα οπισθοφύλακα δεν μπορεί να προχωρήσει με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Ή τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει ο Εκόνγκ από το Κόπα Άφρικα προκειμένου για να λογίζεται ο Κεντζιόρα ως μία λύση στα δεξιά της άμυνας.
Ως εκ τούτου «παγώνει» προσωρινά και μένει να φανεί πως θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις και θα επηρεάσουν και την υπόθεση Λύρατζη...