Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Η δηλωση του Ρασβαν,με μια λεξη,τους ειπε ΔΕΙΛΟΙ δυο φορες.
Μπραβο Λουτσεσκου.
Οταν θα ερθω εγω θα γινει ο αγωνας Γκοραν ,αλλιως δεν γινεται.
Και επισης πισω εχει η αχλαδα την ουρα.
Περιμενετε και μπορει να γυρισει μπουμερανγκ στον κ@Λ@ΓΑΒΡ@.
Μπραβο Λουτσεσκου.
Οταν θα ερθω εγω θα γινει ο αγωνας Γκοραν ,αλλιως δεν γινεται.
Και επισης πισω εχει η αχλαδα την ουρα.
Περιμενετε και μπορει να γυρισει μπουμερανγκ στον κ@Λ@ΓΑΒΡ@.
Μενω στη Μαδρίτη μονιμα. Θα γελανε. Κανένα κωλο δε θα κοψουμε. Έρχεται ΤΟ ΓΕΛΙΟ.Alastor έγραψε:στην Ισπανια αν χτυπησει χαρτακι τον προπονητη,θα τους κοψουν τον κωλο. Τιποτα δεν θα κοροιδεψουν,μην σου πω η Τουμπα θα βγει χαμενη στο εξωτερικοPhoenixgrg έγραψε:Μακάρι αύριο στην Ισπανία να τον κοροϊδεύουν σε όλα τα σάιτ και τις εφημερίδες να μην βρει δουλειά πουθενά το αρχιδιjohn4serres έγραψε:
Ακριβώς αυτό λέω και εγώ. Ήταν προσχεδιασένο. Ο κυρ Σάββας ποτέ δεν είναι τόσο ήρεμος. Πάντα φωνάζει, παίρνει το μικρόφωνο και μιλάει με τις ώρες για τα απαραδεκτα της Τούμπας. Σήμερα απλά είπε παίρνω την ομάδα και φεύγουμε και πολύ ψύχραιμα μάλιστα, δεν έδειξε νευριασμένος και δεν είδε καν δει τι παίχτηκε. Και τσίχλα να έπεφτε ή φτύσιμο, θα κάνανε θέατρο.tzelas έγραψε:Επαναλαμβάνω το ότι το δήλωσε στην κάμερα ότι εμείς φεύγουμε χωρίς να ξέρει τι έχει ο προπονητής του και χωρίς να τον έχει εξετάσει ο γιατρός του αγώνα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ με το έτσι θέλω να φύγει. Τους έκαψε.GoMaRoS έγραψε:γκουχου γκουχου ενας κερατας πορνογερος πηρε την ομαδα του και εφυγε, χωρις κανενα σοβαρο λογο, χωρις να του πει κανενας οτι διακοπτει το παιχνιδι, γκουχου γκουχου λεμε, και τρεχουν στα νοσοκομεια να καλυψουν την μ@λακια που εκανε ο πορνογερος. Ελα ομως που δεν υπαρχει τραυματισμος δεν υπαρχει τιποτα. Αρα ποιος ειναι υπαιτιος που δεν εγινε το παιιχνιδι;; Σφιγγουν τα γαλατα για την ομαδα του πορνογερου γκουχου γκουχου
kataramenos5 έγραψε:Στο τελος θα γινει μ@@@χειλοΑποστόληςΑ έγραψε:Αρχικά, όταν ο Γκαρθία ήταν στα αποδυτήρια, έλεγαν ότι χτύπησε κάτω από το μάτι, ενώ τώρα, λένε ότι χτύπησε στο χείλος, κάτι που βγαίνει από τους ίδιους του ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, που βρίσκονται στην Τούμπα!
ΠΑΟΚ24
Δηλαδη θα γινει.....ματόχειλο?
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πριν τρία-τέσσερα χρόνια σε ένα ματς Σκουλήκι ΠΑΟΚ στο παλε διακόπηκε παιχνίδι γιατί τα σκουλήκια χτύπησαν με ρόλο από ταμειακή μηχανή τον διαιτητή. Έπειτα από πολλά δικαστήρια το παιχνίδι ξανάρχισε από το λεπτό που διακόπηκε. Ζαντε εσυ που ασχολείσαι με το μπάσκετ θα την θυμάσαι την περίπτωση νομίζω. Φαντάζομαι θα ισχύουν τα ίδια και σε αυτή την περίπτωση....
Πέιτε κάτι και γαι εμάς εκτός τσατ!!!Χωρικός έγραψε:τι εδωσε ο αλεκος ρε παιδια;
- navigator11
- Μπαρκαρούτσος
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πριν τρία-τέσσερα χρόνια σε ένα ματς Σκουλήκι ΠΑΟΚ στο παλε διακόπηκε παιχνίδι γιατί τα σκουλήκια χτύπησαν με ρόλο από ταμειακή μηχανή τον διαιτητή. Έπειτα από πολλά δικαστήρια το παιχνίδι ξανάρχισε από το λεπτό που διακόπηκε. Ζαντε εσυ που ασχολείσαι με το μπάσκετ θα την θυμάσαι την περίπτωση νομίζω. Φαντάζομαι θα ισχύουν τα ίδια και σε αυτή την περίπτωση....
Άλλο χλΕΠΟ και άλλο χΕΣΑΚΕ...
το αρετοπουλο ειναι ετοιμο να κλεισει το φυλλο αγωνα με υπαιτιο τον γαυρο, ο πορνογερος εκανε μ@λακια και πηρε την ομαδα χωρις λογο,(δεν εκανε δηλωσεις στη ερτ αλλιως θα τραγουδουσε) ο γιατρος του αγωνα δεν βρηκε τιποτα στον Γκαρσια, και τον πηγαν μονοι τους οι γαυροι στο νοσοκομειο. Χανει το παιχνιδι ο γαυρος 3-0 και τρωει και -3
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Κυρ 25 Φεβ 2018, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιος είναι ο Αλέκος και τι πληροφορίες έχει ρε . Πείτε και μας που έχουμε τρελαθεί .
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν είχε πάει σε δικαστήριο η υπόθεση;; Ήταν απόφαση εσακε;Ζαντός έγραψε:Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πριν τρία-τέσσερα χρόνια σε ένα ματς Σκουλήκι ΠΑΟΚ στο παλε διακόπηκε παιχνίδι γιατί τα σκουλήκια χτύπησαν με ρόλο από ταμειακή μηχανή τον διαιτητή. Έπειτα από πολλά δικαστήρια το παιχνίδι ξανάρχισε από το λεπτό που διακόπηκε. Ζαντε εσυ που ασχολείσαι με το μπάσκετ θα την θυμάσαι την περίπτωση νομίζω. Φαντάζομαι θα ισχύουν τα ίδια και σε αυτή την περίπτωση....
Άλλο χλΕΠΟ και άλλο χΕΣΑΚΕ...
Απο που βγαινει αυτο;GoMaRoS έγραψε:το αρετοπουλο ειναι ετοιμο να κλεισει το φυλλο αγωνα με υπαιτιο τον γαυρο, γιατι ο γιατρος του αγωνα δεν βρηκε τιποτα στον Γκαρσια, και τον πηγαν μονοι τους οι γαυροι στο νοσοκομειο. Χανει το παιχνιδι ο γαυρος 3-0 και τρωει και -3
- PAOK_Antarctica
GoMaRoS έγραψε:το αρετοπουλο ειναι ετοιμο να κλεισει το φυλλο αγωνα με υπαιτιο τον γαυρο, γιατι ο γιατρος του αγωνα δεν βρηκε τιποτα στον Γκαρσια, και τον πηγαν μονοι τους οι γαυροι στο νοσοκομειο. Χανει το παιχνιδι ο γαυρος 3-0 και τρωει και -3
Απο που προκύπτει αυτο;;