Răzvan Lucescu
- Sick Bastard
Re: Răzvan Lucescu
Η πρώτη στραβή έγινε με τον ντροπιαστικό αποκλεισμό που η ομάδα βίωσε υπο τις οδηγίες του.
Κοίτα , δε θεωρώ ότι έχω οργή . Απογοήτευση ναι , θλίψη ναι , οργή όχι. Και σου λέω αλήθεια , προσπαθώ να μη με επηρεάσει στο θέμα του προπονητή.Guitarman έγραψε:Το είπα και παραπάνω ρε συ Giapas. Είναι το πρώτο κακό αποτέλεσμα για το οποίο μπορούμε να του ρίξουμε ευθύνες. Είναι μόλις ένα μήνα εδώ. Δεν γίνεται κάθε φορά που θα έχουμε κακό αποτέλεσμα να ζητάμε το κεφάλι κάποιου για να κατευναστεί η οργή μας. Αυτό τι είναι? Δεν είναι ανθρωποφαγία? Αυτό έλειπε ρε συ. Να τον κράζαμε και επί προσωπικού επειδή ΄φερε κακό αποτέλεσμα! Άσε που για τον συγκεκριμένο υπήρχαν πάρα πολλοί που του την είχαν στημένη και περίμεναν την πρώτη στραβή (δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Εδώ μέσα ειπωθήκαν)giapas έγραψε:Προπονητικά τον κρίνουμε και με βάση τα ως τώρα αποτελέσματα , δε μιλάμε επί προσωπικού.Guitarman έγραψε: Αυτό που γίνεται στο φόρουμ από χθες είναι ανθρωποφαγία...
Θα ήθελες να εξηγήσεις τι συνιστά κατά εσένα ανθρωποφαγία;
Ούτε και ισχυρίζομαι ότι είναι καλός ή κακός γιατί ένας μήνας είναι λίγος. Μαζί σου με 1000.
Απλά λέω ότι το δείγμα του μήνα είναι τραγικό. Από τη στιγμή που αναφέρω ρητά ότι μιλάω για το δείγμα του μήνα και δε λέω γενικά ότι "δε κάνει" , νομίζω δε μπορείς να πεις για ανθρωποφαγία. Ένα μήνα είναι εδώ και είναι μεταξεσταστέος ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ. Μετά ίσως πετάει φωτιές, μακάρι κιόλας. Το κεφάλι του δε το ζητάω , εκφράζω την άποψη ότι δε θα στεριώσει - και το ανέλυσα είτε είναι καλός , είτε είναι κακός. Δε ζητάω αίμα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα , απλά κρίνω ότι μάλλον δε θα βγει σε καλό αυτό το πάντρεμα άρα είναι μάταιο να το παλεύουμε.
Δε μου αρέσει η έννοια ανθρωποφαγία , ιδίως όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο.
Σικ και Τζος
Το ματς στη Σουηδία δεν το είδα. Ό,τι και να έκανε όμως, δεν είναι άδικο να κατηγορείται για ένα ματς που ήταν στον πάγκο μόνο λίγες μέρες?
Μην με κάνετε να τον υπερασπίζομαι. Το πνεύμα μου είναι άλλο: Πόσες πιθανότητες δίνεται να πάμε για πρωτάθλημα (τπτ δεν χάθηκε ακόμη!) με αυτόν και πόσες με κάποιον ράντομ που είναι ελεύθερος μέσα Σεπτέμβρη χωρίς καμία ιδέα του τι εστί ΠΑΟΚ και σουπαλιγδα και με κάθε δικαιολογία πως ήρθε αργά και να μην περιμένουμε πολλά?
Το ματς στη Σουηδία δεν το είδα. Ό,τι και να έκανε όμως, δεν είναι άδικο να κατηγορείται για ένα ματς που ήταν στον πάγκο μόνο λίγες μέρες?
Μην με κάνετε να τον υπερασπίζομαι. Το πνεύμα μου είναι άλλο: Πόσες πιθανότητες δίνεται να πάμε για πρωτάθλημα (τπτ δεν χάθηκε ακόμη!) με αυτόν και πόσες με κάποιον ράντομ που είναι ελεύθερος μέσα Σεπτέμβρη χωρίς καμία ιδέα του τι εστί ΠΑΟΚ και σουπαλιγδα και με κάθε δικαιολογία πως ήρθε αργά και να μην περιμένουμε πολλά?
Προσωπικά δεν κρίνω προπονητές από τα αποτελέσματα. Και 0-1 να έληγε χθες με το δοκάρι στο 90 τα ίδια θα έλεγα. Θα κέρδιζες χθες και θα γκέλαρες αλλού.
Η ομάδα προετοιμαζόταν 2 βδομάδες και όποιος έχει μάτια, είδε. Ίσως να είδαν και οι τυφλοί.
Αυτό το χάλι, η ασυνεννοησία, οι κακές τοποθετήσεις, οι αποστάσεις των γραμμών, οι μηδέν αυτοματισμοί και κυρίως η κακή νοοτροπία είναι λόγω της ανυπαρξίας του προπονητή. Η εντεκάδα και αλλαγές δε, άστα να πάνε. Έπαιξες με τον Λεβαδειακό που πέρσι έπεσε και με τους φούρνους Βενέτη που ανέβηκαν φέτος και όχι απλά δεν έβαλες 1 γκολ, αλλά φάσεις με το σταγονόμετρο έβγαλες. Καμία αγωνιστική φιλοσοφία, έστω σαν δείγμα ότι κάτι έρχεται. Λουζεριά στο γήπεδο, λουζεριά και στις δηλώσεις. Όπου πρώτα τα ρίχνουμε όλα στον προηγούμενο και τώρα πετάμε από πάνω μας και την ευθύνη του πρωταθλήματος.
Και για τον αποκλεισμό από Έστερσουντ, ένας από τους πιο ντροπιαστικούς της ιστορίας μας, δεν έχει ευθύνη; Που τα έκανα τάνα όλα στο κοουτσάρισμα;
Να περιμένουμε κάνα χρόνο για να πούμε αυτά που βλέπουμε; Τα οποία είναι και δεδομένα. Όχι υποθέσεις.
Γιατί το ότι δεν έχει ευθύνη για μένα απλά μια υπόθεση είναι.
Η ομάδα προετοιμαζόταν 2 βδομάδες και όποιος έχει μάτια, είδε. Ίσως να είδαν και οι τυφλοί.
Αυτό το χάλι, η ασυνεννοησία, οι κακές τοποθετήσεις, οι αποστάσεις των γραμμών, οι μηδέν αυτοματισμοί και κυρίως η κακή νοοτροπία είναι λόγω της ανυπαρξίας του προπονητή. Η εντεκάδα και αλλαγές δε, άστα να πάνε. Έπαιξες με τον Λεβαδειακό που πέρσι έπεσε και με τους φούρνους Βενέτη που ανέβηκαν φέτος και όχι απλά δεν έβαλες 1 γκολ, αλλά φάσεις με το σταγονόμετρο έβγαλες. Καμία αγωνιστική φιλοσοφία, έστω σαν δείγμα ότι κάτι έρχεται. Λουζεριά στο γήπεδο, λουζεριά και στις δηλώσεις. Όπου πρώτα τα ρίχνουμε όλα στον προηγούμενο και τώρα πετάμε από πάνω μας και την ευθύνη του πρωταθλήματος.
Και για τον αποκλεισμό από Έστερσουντ, ένας από τους πιο ντροπιαστικούς της ιστορίας μας, δεν έχει ευθύνη; Που τα έκανα τάνα όλα στο κοουτσάρισμα;
Να περιμένουμε κάνα χρόνο για να πούμε αυτά που βλέπουμε; Τα οποία είναι και δεδομένα. Όχι υποθέσεις.
Γιατί το ότι δεν έχει ευθύνη για μένα απλά μια υπόθεση είναι.
Συγγνώμη τώρα... αλλά άλλο πράγμα να μιλάμε για τακτικά πράγματα ή αν π.χ. έπαιξε καλά ο Πέλκας στο 8 κ άλλο να έχουμε αποφασίσει οτί δεν μας κάνει κ να αλλάξουμε προπονητή. Προφανώς κ είναι "ανθρωποφαγία" αυτό το πράγμα μέσα σε ένα μήνα!
Ο Στανόγεβιτς καταλάβαμε γιατί έφυγε? Τους πιστεύουμε όσους λένε γύρω από την ομάδα οτί ουσιαστικά δεν κάναμε προετοιμασία? Σε επίπεδο προπόνησης κυρίως αλλά κ τακτικά??? Το πρόβλημα του Στανόγεβιτς ήταν οτι έστησε λάθος τους παίκτες άρα αν ο επόμενος τους βάλει σωστά θα πετάμε???
ΑΝ τους πιστεύουμε τότε αυτό ήταν σαν το πρώτο ματς της σεζόν με μια ομάδα πιο "έτοιμη" από εσένα (κ σε φυσική κατάσταση κ σε συνοχή). Δεν ξέρω ειλικρινά τι περιμένατε να δείτε?
Ναι έχω κ εγώ ενστάσεις για το στήσιμο κ στην ισορροπία αμυντικών κ επιθετικών χαρακτηριστικών (για μένα με Μπισεσβαρ μέσα πρέπει το 8 άρι σου να είναι καλύτερο αμύντικά από οτι ο Πέλκας χθες), όμως δεν γίνεται να τα ισοπεδώνουμε όλα.
Προσωπικά 7-8 καλές φάσεις τις είδα κόντρα σε καλή ομάδα, εκτός έδρας, στην Αθήνα που ποτέ δεν περνούσαμε αέρα ούτε στον Ακράτητο... είδα κ μια απειλή επιτέλους από στημένα, έαν ένα από τα δύο δοκάρια είχε βρει στόχο θα λέγαμε τα ίδια???
Ο Στανόγεβιτς καταλάβαμε γιατί έφυγε? Τους πιστεύουμε όσους λένε γύρω από την ομάδα οτί ουσιαστικά δεν κάναμε προετοιμασία? Σε επίπεδο προπόνησης κυρίως αλλά κ τακτικά??? Το πρόβλημα του Στανόγεβιτς ήταν οτι έστησε λάθος τους παίκτες άρα αν ο επόμενος τους βάλει σωστά θα πετάμε???
ΑΝ τους πιστεύουμε τότε αυτό ήταν σαν το πρώτο ματς της σεζόν με μια ομάδα πιο "έτοιμη" από εσένα (κ σε φυσική κατάσταση κ σε συνοχή). Δεν ξέρω ειλικρινά τι περιμένατε να δείτε?
Ναι έχω κ εγώ ενστάσεις για το στήσιμο κ στην ισορροπία αμυντικών κ επιθετικών χαρακτηριστικών (για μένα με Μπισεσβαρ μέσα πρέπει το 8 άρι σου να είναι καλύτερο αμύντικά από οτι ο Πέλκας χθες), όμως δεν γίνεται να τα ισοπεδώνουμε όλα.
Προσωπικά 7-8 καλές φάσεις τις είδα κόντρα σε καλή ομάδα, εκτός έδρας, στην Αθήνα που ποτέ δεν περνούσαμε αέρα ούτε στον Ακράτητο... είδα κ μια απειλή επιτέλους από στημένα, έαν ένα από τα δύο δοκάρια είχε βρει στόχο θα λέγαμε τα ίδια???
Giapas, δεν λέω πως το είπες εσύ. Σόρυ αν φάνηκε έτσι. Απλά εξηγώ γιατί μιλάω για ανθρωποφαγία. Κατά τα άλλα, έχεις δίκιο πως δεν έδειξε ακόμη τίποτα, αλλά εμένα το να τον αλλάξουμε τώρα μου φαίνεται τελείως λάθος. Ας πα΄ρει ακόμη ένα μήνα που λέει και ο Σικ και μετά είτε θα είμαστε στα κάγκελα από χαρά είτε για να τον διώξουμε.
ΥΓ Για το ότι χρησιμοποιώ την λέξη ανθρωποφαγία, έχω συγκεκριμένους λόγους που ξεφεύγουν από το θέμα Λουτς και δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε. Κάποια άλλη στιγμή σε κανένα άλλο θρεντ ίσως
ΥΓ Για το ότι χρησιμοποιώ την λέξη ανθρωποφαγία, έχω συγκεκριμένους λόγους που ξεφεύγουν από το θέμα Λουτς και δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε. Κάποια άλλη στιγμή σε κανένα άλλο θρεντ ίσως
Εχω ηδη γραψει πως ο ΠΑΟΚ οφειλει να ειναι φαβορι για το πρωταθλημα του 2018-2019.Αυτο ειναι το αγχος μου,οχι το φετινο το οποιο το θεωρουσα απιθανο να κατακτηθει.Guitarman έγραψε:Σικ και Τζος
Τζος εάν υποθέσουμε πως ο ΠΑΟΚ θέλει να πάει σοβαρά για το πρωτάθλημα 18-19 τότε το να κρατήσουμε τον Λουτς 1-2 μήνες ακόμη για να δούμε τι μπορεί να κάνει δεν είναι και τόσο τραγικό.
-
Όλος ο οργανισμός του Π.Ά.Ό.Κ να ζει και να αναπνέει για πρώταθλημα (μπορειται να δειτε ολες της δηλωσεις του ιβαν και των στελεχων)και να έχεις έναν τυχάρπαστο του κιλού προπονητή να σου λέει ότι δε είπα εγώ ότι έχουμε αυτό τον στόχο, απλά ζούμε για το ονειρο και να λέει κάτι για Μπαρτσελόνές και Ρεάλ και πικέδες ..καλα αυτος δεν υποτιθεται οτι ηταν ο καταληλος;(κατα τα λεγομρνα αυτου που σε εφερε)..ρε φίλε είχες 15 μέρες να ετοιμάσεις την ομάδα για να κερδίσει το μεγαθηριο της ριζουπολης..σου κάθεται και το ματς με 10παικτες από το 1ο ημίχρονο και η ομάδα παρουσιάζεται χειρότερη από ότι ήταν δύο εβδομάδες πριν..ένταξει ..ό ποιο ντροπιαστικο αποκλεισμός με εσένα στον πάγκο από κάτι ξυλοκοπογς..χι στην Λειβαδιά από κάτι σούβλατζιδες, ντορτια σε φιλικά από τσιπουραδικο ,χι στην Ριζούπολη από ομάδα β εθνικής και με 10παικτες από το 1 ημίχρονο.. Και ξέχασα και την νίκη επί κερκυρας.......μπλεξαμε μαζί σου ..
Μας άφησες εκτός Ευρώπης με ντροπιαστικο αποκλεισμό και θα πας καρφί να μας αφήσεις και εκτός διεκδικήσής του πρωταθληματος..
Όνειρα και όνειρα πήγανε χαμενα..
Μας άφησες εκτός Ευρώπης με ντροπιαστικο αποκλεισμό και θα πας καρφί να μας αφήσεις και εκτός διεκδικήσής του πρωταθληματος..
Όνειρα και όνειρα πήγανε χαμενα..
Δεν ζητησα το κεφαλι του χθες.Εννοειται πως θα εχει και αλλες ευκαιριες.Αλωστε τρεμω στην ιδεα του ποιος μπορει να τον αντικαταστησει.Εννοειται πως καθε παοκτσης πρεπει να παρακαλαει να πετυχει αλλα τα πρωτα δειγματα ΔΕΝ ειναι θετικα.Guitarman έγραψε:Τζος εάν υποθέσουμε πως ο ΠΑΟΚ θέλει να πάει σοβαρά για το πρωτάθλημα 18-19 τότε το να κρατήσουμε τον Λουτς 1-2 μήνες ακόμη για να δούμε τι μπορεί να κάνει δεν είναι και τόσο τραγικό.
Έως τωρα μ εχει απογοητεύσει το μενταλιτέ τπυ
Τον περιμενα πιο έτοιμο
Έως τωρα δειχνει αγχωμένος π παραπανω
Τον περιμενα πιο έτοιμο
Έως τωρα δειχνει αγχωμένος π παραπανω
Στην αρχή ήμουν θετικά προδιατεθειμένος, αλλά μετά από το σκορποχώρι που παρουσιάζει και μάλιστα μετά από 2 εβδομάδες δουλειάς με τους παίκτες χωρίς αγώνες, πιστεύω οτι το καλύτερο είναι να βρουν από τώρα τον επόμενο ο οποίος θα προετοιμάσει την ομάδα για του χρόνου.
Αυτός εδώ έχει ήδη χάσει τα αυγά και τα πασχάλια...Λέοβατς κύριος υποδοχέας των σεντρών και 2 φορές τον είδαμε να ποστάρει κιόλας!
Η πρώτη αλλαγή για να πάρεις το ματς που είσαι 11-10 είναι το 6άρι σου...
Επελάσεις ό,τι να ναι.
Παίκτες όπου να ναι.
Γιόμες.
Και αντί 9 εύκολους βαθμούς, 5.
Επιστρέφουμε τα δώρα του γαύρου και της κούλας.
Δεν αξίζει να σκάει κανείς.
Να φέρουν προπονητή με @@. Πια δεν θα υπάρχει και η δικαιολογία του υλικού ή του 90-10.
Αυτός εδώ έχει ήδη χάσει τα αυγά και τα πασχάλια...Λέοβατς κύριος υποδοχέας των σεντρών και 2 φορές τον είδαμε να ποστάρει κιόλας!
Η πρώτη αλλαγή για να πάρεις το ματς που είσαι 11-10 είναι το 6άρι σου...
Επελάσεις ό,τι να ναι.
Παίκτες όπου να ναι.
Γιόμες.
Και αντί 9 εύκολους βαθμούς, 5.
Επιστρέφουμε τα δώρα του γαύρου και της κούλας.
Δεν αξίζει να σκάει κανείς.
Να φέρουν προπονητή με @@. Πια δεν θα υπάρχει και η δικαιολογία του υλικού ή του 90-10.
- PAOK_Antarctica
Μετά θα φέρουμε κάποιον που είχε φτάσει τελικό κυπέλλου Ουγγαρίας πριν 13 χρόνια.
Εκεί τον έχει τον πήχη για τους προπονητές ο Ιβάν.
Εκεί τον έχει τον πήχη για τους προπονητές ο Ιβάν.
- ΑποστόληςΑ
Στη Σουηδία που πας να φυλάξεις το μηδέν πίσω και θα είχε νόημα η επιλογή Kace, επέλεξε τον Shakhov. Στη Λειβαδιά που επιζητούσαμε το γκολ επέλεξε Kace αντί Shakhov. Θα με πεις και οι δύο πνέουν τα λοίσθια, αλλά ο καθένας από αυτούς έχει διαφορετικές αρετές.joshua έγραψε:Το πρωτο κακο αποτελεσμα? Μαλλον ξεχασες την θεικη αλλαγη που αφησε την ομαδα χωρις χαφ στην Σουηδια στο 70 με το σκορ στο 0-0.