Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Παλαιολόγος έγραψε:αμα ειναι τοσο καταξιωμενος τι δουλεια εχει εδω;

αν ειναι καταξιωμενος τυπου στεφενς ας κατσει εκει που ειναι καλυτερα

γι αυτο εγραψα παραπανω πως θελουμε προπονητη γνωστη του πρωταθληματος,διοτι αν κοιταξουν να φερουν κανεναν απο ανατολη,αν και οταν ερθει και μεχρι να καταλαβει τι και πως πεταξε το πουλακι

δεδομενου πως θελουν να αλλαξουν προπονητη,το προτζεκτ που τρεχει ο μιχελ(μαζι με ιβιτς) καιρο και που εχει γνωση της καταστασης δεν μπορω να καταλαβω γιατι σταματα,ΑΝ σταματα δηλαδη
εκτος κα αν βγαλει προπονητη απο το καπελο του σε μια εβδομαδα και μαθει τα παντα σε αλλη μια,εχουν και υπομονη οι παιχτες του μιχελ και περιμενουν.

ετσι κι αλλιως ο προπονητης ενα στατους θα βρει,που δεν αλλαζει,ας προστεθουν και τρεις κινησεις ποσες ειναι που περιμενουν,ποιο το κακο; υπαρχει επριπτωση τωρα να ξεκινησει απο το μηδεν προεργασια για παιχτες;
ζητω που καηκαμε
μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι λεω.

εγω λεω οτι αυτα τα "προπονητες δασκαλοι καταξιωμενοι" κλπ δεν ερχονται.

ποσο μαλλον οταν δεν εχουν την πληρη δικαιοδοσια στον καταρτισμο του ροστερ. οποτε και ο ιβιτς να φυγει,ο επομενος θα ειναι αναλογου βεληνεκους. λιγο πανω λιγο κατω.

αν ομως θελουμε προπονητη τυπου λουτσεσκου πατερα (απιθανο για εμενα) να εισαι σιγουρος οτι θα γινει μαζικη αναδιαρθρωση του ροστερ. αν οχι τωρα, το επομενο καλοκαιρι. και ολα αυτα, αν μεινει τμεχρι τοτε
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

john4serres έγραψε:
Rizla έγραψε:Ποιος Εμποκου ρε αμπαλε που θα διωξεις το Τζαλμα να παρεις το πρασινο γατί.
Τι ακουμε ρε
Ιδιας αξιας ειναι και οι δυο.
Απλα ο Εμποκού ειναι 25 και ο Τζαλμα 30.
Ο Εμποκου εχει πολυ καλυτερο σουτ, ο Τζαλμα ειναι πιο ευελικτος και δυνατος.
Με αυτή την λογική το είπα, ότι δεν βλέπω μεγάλη διαφορά σε αξία μεταξύ των δύο.

Υπάρχει όμως και η λογική του να χτυπήσω τον βαζελο και να δώσω ένα μήνυμα σε όλους.

Αν ο Χ Εμποκου ήταν στον ΠΑΟΚ ( προ Σαββίδη ) δεν θα γράφανε οι φυλλάδες τους μια για πρόταση γαυρου μια για βαζελου και ξέρω γω; Πόσα τρυπηματα έχουμε φάει; καιρός δεν είναι να ανταποδωσουμε;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

john4serres έγραψε:
Rizla έγραψε:Ποιος Εμποκου ρε αμπαλε που θα διωξεις το Τζαλμα να παρεις το πρασινο γατί.
Τι ακουμε ρε
Ιδιας αξιας ειναι και οι δυο.
Απλα ο Εμποκού ειναι 25 και ο Τζαλμα 30.
Ο Εμποκου εχει πολυ καλυτερο σουτ, ο Τζαλμα ειναι πιο ευελικτος και δυνατος.
Παπαρια μέντολες είναι...αλλα τεσπα...διαφωνω πληρως.
Σαν να συγκρινεις τον Μπισε με τον Μανταλο...

Δεν λογόκρινα κανέναν, ειπες την γνωμη σου ...
Συμπεραίνω οτι είσαι άμπαλος.
Προφανώς η δική μου άποψη δεν συμπίπτει με την δική σου.
Να τον τρυπήσω συμφωνω αλλα όχι να πάρω το λιμό...
Να επερνα πχ τον Μολεδο ίσως (αν και έχω Βαρελα) ή τον Μπεργκ για αλλαγη του Πριγιο να το δεχθω.
black death

Δημοσίευση από black death »

Ρε σεις, δανεικό τον έχει τον Εμποκού, ποιο τρύπημα; Εγώ πάντως θα τον ήθελα.
xrisitsapa

Την άποψή σου καλά κάνεις και την έχεις, και δεκάρα δεν δίνω.
Τους χαρακτηρισμους απλά να τους κρατήσεις για τον εαυτό σου ή για άτομα του περιβαλλοντος σου και όχι για άτομα που έτυχε να υποστηρίζεις την ίδια ομάδα και να συμμετέχετε σε ένα φόρουμ
xrisitsapa

black death έγραψε:Ρε σεις, δανεικό τον έχει τον Εμποκού, ποιο τρύπημα; Εγώ πάντως θα τον ήθελα.
Όταν διαβάζω ότι κάνει όλες τις προσπάθειες ο Λυμπεροπουλος για να ανανεώσει τον δανεισμό αλλά η Κίεβο καθυστερεί γιατί θέλει πώληση, τι είναι;
Πας στην Κιεβο, κάνεις μια νορμάλ πρόταση, τον παίρνεις, και μένει ο άλλος με το πουλί στο χέρι.
black death

Δημοσίευση από black death »

Αν υπολογίσεις ότι τον πήραν 4 εκ. δεν ξέρω τι θεωρούν νορμάλ πρόταση. Βέβαια στο βάζελο όσο και να παίξει, πάλι σοβαρή πρόταση δεν θα τους έρθει.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

οτσοα-χακεριδη-νατχο-βιερινια-sergio leon = πρωταθλημα
sergio leon
https://www.transfermarkt.com/sergio-le ... ler/145769
https://www.youtube.com/watch?v=F5K9jHFGA-k
υ.γ ακυρο ο λεον ,εκλεισε μπετις...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

φέρτε πισω τον τιαμ
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Η έστω τον Νιμανι.,.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Με το να πάμε να πάρουμε έναν μέτριο παίχτη -χειρότερο του Djalma κατά την γνώμη μου- ξοδευοντας budget και φορτώνοντας το ρόστερ μόνο και μόνο να "τρυπήσουμε" το ΠΟΚ επίπεδο δεν θα αλλάξουμε ποτέ.
Και για πιο τρύπημα μιλάμε? Αφού η προπαγάνδα τους θα τους πείσει για το αντίθετο...

Το παραπάνω ισχύει για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ παίχτη του ΠΟΚ (πλην ίσως 2-3 εξαιρέσεων πχ. Araujo κτλ.).
Δεν θέλουμε καλούς παίχτες-ρολίστες... αλλά 3-4-5 παίχτες ηγέτες. Και αυτοί δεν είναι παίχτες όπως πχ. ο Μάνταλος, ο Φουρτούνης, ο Καπίνο κτλ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Φέρτε βρε Αντριάν Λόπεζ, βαρέθηκα να το γράφω στο ξερόλα και στο τοπικ ποιον θα θέλατε
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Το συμβόλαιο του André Castro λήγει 30/6.
Είχε γίνει μουχαμπετι και τον χειμώνα. Μήπως τον κλείσαμε για τώρα λέω εγώ;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Οταν κλεινεις προπονητη δεν ειναι "ελα μιρτσεα, 2μυρια το χρονο, εισαι μεσα;". Εχει διαπραγματευσεις εκατερωθεν και παρουσιαση του πλανου και των στοχων. Επισης ο τεχνικος διευθυντης, στην προκειμενη ο Μιχελ συντασει ριπορτ ομαδας, τεχνικου τιμ, και αναλογα με τις απαιτησεις του προπονητη, ακαδημιων (πχ ο Μπολονι ηθελε λογο στις ακαδημιες).

Αυτο το ριπορτ (εκθεση) εχει μεσα και προτασεις γιΑ μεταγραφες. Επισης στις διαπραγματευσεις, ο προπονητης λεει πως πχ εγω θελω να παιξω ποδοσφαιρο κατοχης οποτε θελω στοπερ που να κατεβαζει μπαλα και ιδιαιτερα αυτον τον παιχτη που ειχα στην προηγουμενη ομαδα μου. Ή απο το ριπορτ λειπει η ταχυτητα στα ακρα οποτε θελω να φερεται 2 εξτρεμ γρηγορα.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

xrisitsapa έγραψε:Την άποψή σου καλά κάνεις και την έχεις, και δεκάρα δεν δίνω.
Τους χαρακτηρισμους απλά να τους κρατήσεις για τον εαυτό σου ή για άτομα του περιβαλλοντος σου και όχι για άτομα που έτυχε να υποστηρίζεις την ίδια ομάδα και να συμμετέχετε σε ένα φόρουμ

Φταιω εγω ρε φιλε που είσαι άμπαλος; Μη χειροτερα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”