Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από Odi »

Αν είχαμε γεμίσει εμείς δανεικούς και ημιπαλαίμαχος που έρχονται από καταστροφικές χρονιές και το μόνο καθαρό μας αμυντικό χαφ ήταν ένας 35χρονος ανενεργός παίκτης,όποιον μιλούσε για πρωτάθλημα θα τον παίρναμε με τις πέτρες.Εγώ αυτό ξέρω.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ούτε να υποτιμούμε ούτε να να υπερβάλουμε απο την αλλη μεριά ειναι σωστο

Ειναι π νωρις για κρίσεις
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Διαβάζεις...
"Ο gay επιβεβαίωσε αμέσως μετά την Κρουζέιρο. «Πράγματι ενδιαφερόμαστε για τον Μπρούνο Βιάνα της Κρουζέιρο, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας και θερμή εισήγηση του Πάουλο Μπέντο»"

Τρομάζεις λίγο και αποφασίζεις να τον ψάξεις...
http://www.transfermarkt.com/bruno-vian ... ler/411838
Παίχτης ηλικίας 21 στα 22... αξίας 500 χιλ. που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο επί Bento πριν 10 μήνες... με 13 εμφανίσεις -όλες επί Bento- και 6 κίτρινες κάρτες (0 γκολ, 0 ασσίστ)... τελευταίο του παιχνίδι 17/7/16 και με που ήρθε ο νέος προπονητής δεν έχει εμφανιστεί στο γήπεδο ούτε 1 λεπτό.
Εννοείτε ότι δεν έχει ούτε μια εμφάνιση με οποιαδήποτε ηλικιακή βαθμίδα/κλίμακα της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας.

Κατά τα άλλα... ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Pater έγραψε:Καλημέρα αδέρφια, έχω κουραστεί να βλέπω post που εκθειάζουν τις μεταγραφές της ζέλας. ...
Πραγματικά ΕΛΕΟΣ!!! Ο βάζελος έτσι, ο βάζελος γιουβέτσι, ήμαρτον!
Έχει και τα ΜΜΕ του που πάντα τον σιγοντάρουν (όπως όλους τους ΠΟΚίτες και δεν τους μειώνουν) ΉΜΑΡΤΟΝ!
Μιλάμε για την ομάδα που περσυ δεν έπεζε Ευρώπη, πρόπερσυ πήρε ένα(1) βαθμό στους ομίλους, και παραπρόπερσυ βγήκε πάλι τελευταία ΕΝΩ οι αφεντιές μας μιρλιάζουμε που δεν είχαμε περάσει Μπενφίκα με κόντρα διαιτησία και άκυρο γκολ ή Άγιαξ (που παρόλες τις αφέλειές μας) είχαμε το κοράκι να μας παίζει 70-30 κι αυτοί πέρασαντην ομάδα -που πέρσυ η Κ20 μας έριξε τάλιρο- αφού τους άφησε το κοράκι με 9.
Η ομάδα μας μια χαρά πλήρης είναι με υποσημείωση πλέον στο χώρο των αμυντικών χαφ και αριστερού εξτρέμ απο άποψη ποιότητας.

Ειλικρινά πιο πολύ υπολογίζω την ξαδέρφη που έχει από πέρσυ σχετικά δεμένο robust σύνολο (που της εξασφάλιζε με μονότονο παιχνίδι να μη χάνει από τα χωριά και να τα παίρνει με 2-3 φάσεις) και έκανε και 2-3 παραπάνω προσθήκες.

ΚΑΙ λες πως δεν ξέρουμε με τι όρους παίζεται το πρωκτάθλημα εν Ελλάδι.... Ειλικρινά με πληγώνει το όλο αυτό περί σούπερ βάζελου.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κακώς σε πληγώνει γιατί κανείς δε μιλάει από εδώ για σούπερ βάζελο.
Βασικά, αυτοπληγώνεσαι(στε) γιατί οι μόνοι που αναφέρουν τον σούπερ βάζελο, είναι αυτοί που λένε: ''ωισάφι πια με τον σούπερ βάζελο που έχει μαζέψει όλα τα λιμά'' :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εδώ ο vs 40 το κάνει σε απανωτά μυνηματα ότι ο παο είναι σούπερ και δεν το κάνει μόνο αυτός,τέτοια αποθέωση ομάδας του ΠΟΚ χρόνια έχω να ακούσω

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Καθείς όπως το βλέπει, σικ. Εγώ το βλέπω όπως ο Όντι λχ. Αν τυχόν είχαμε μαζέψει εμείς στην ομάδα τα μισά από τα στοιχήματα της ζέλας φέτος, θα είχαμε εκρήξεις αγανάκτησης. Έτσι πιστεύω. Πλέον δεν ασχολούμαι με το θέμα, οκ, ως γνωσον λωκοτρυπίδες είναι αυτές. Δεν μπορώ όμως να διαβάζω το "σέβας" απέναντι στους βρυκόλακες να επεκτείνεται και σε νήματα, που αφορούν αποκλειστικά στην ομάδα. Έχει κουράσει εξαιρετικά. Όπως πιθανώς και οι όποιες αντιδράσεις, να το δεχτώ. Αλλά, όπως έγραψε κι ένας φίλος χτες, τα διαρκείας τους τρέχουν ακόμα. Όποιος γουστάρει μπορεί ελεύθερα να κάνει τα σχετικά κουμάντα του ...
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Καταλαβαινω κείμενα που λενε οτι ο βαζελος εχει κανει ομαδα κι εχει δυναμώσει, καταλαβαινω κείμενα που λενε οτι ο βαζελος εχει μαζέψει παλαίμαχους και δε θα παει μακρια αλλα δεν καταλαβαινω καθολου τη λογικη μη μιλάτε αλλο για το βαζελο.
Για μενα ειναι ενας απο τους βασικότερους διεκδικητές του τίτλου και ισως ο πιο επικινδυνος αν δεν ενισχυθεί ο γαυρος. Μην ξεχνάμε οτι αν θυμαμαι καλα ειναι η ομαδα με την οποια ιςτορικα εχουμε τα χειροτερα ποσοστά σε σχεση με τους αλλους δυο. Ακομη κι οταν ειχε χαλια ομαδα δεν τον νικούσαμε ευκολα ποσο μαλλον τωρα που εχει δυναμώσει.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Μια ερωτηση χωρις ιχνος ειρωνειας για τα παιδιΑ που εκθειαζουν τον μαπογκο πως λεγεται....
Εαν αποφασίσουμε να κοιταμε τα στατιστικα του καθε παιχτη ποιος ειναι καλυτερος..;;ο γκαρυ ο τζαλμα η ο μαπογκο;;;;επισης εαν αντι για βαρελα σας φερνανε σαμπα με ενα χρονο απουσιας λογω προβληματων στη μεση πως θα αντιδρουσατε;;εαν περναμε λετο τι θα λεγατε;;γιατι τον μπισεσβαρ τον εχετε ξεσκισει για τα κιλα του...ο λετο τι να πει τότε..
Για να κλείσω θεωρω οτι οι ζελες και οι κουλες ενισχυθηκανε..οι μεν αποκτησανε καποιο βαθος οι δε δε θα χουνε ευρωπη..Αλλα κ εμεις ενισχυθηκαμε απίστευτα πολύ...ας είμαστε ρεαλιστες..με μια φορακλα ειμαστε φαβορι..
Το μοναδικό προβλημα είναι οι γυπες που θα πεσουν γυρω απο την ομαδα ειτε είναι οπαδοι αρδ συμβουλοι..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Φίλε μου, τα δείγματα ως τώρα είναι επαρκή για να βγάλουμε συμπέρασμα ότι έχει δυναμώσει; Έκανε λχ αγώνα αντίστοιχο του δικού μας με τον Άγιαξ; Και του εκτός έδρας συμπεριλαμβανομένου, λέω εγώ, όπου επίσης σταθήκαμε πολύ καλά, της εποχής δεδομένης. Δε λέω ότι είμαστε φαβορί εμείς για τίποτα. Είμαι ενάντια γενικά τέτοιας λογικής σε ο,τιδήποτε. Δουλεύεις αθόρυβα και όπου φτάσεις. Γνώμη μου.

Να συνεχίσει όποιος γουστάρει να μιλάει για το βάζελο όσο θέλει. Απλά ας περιορίζεται τουλάχιστον μόνο εδώ. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε και στις μετεγγραφές μας περί ιμπαρμπηδων, γουακάσ-ον γουκασ-οφφ, εμποκουων κοκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 30 Αύγ 2016, 10:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

GiorgosAtha έγραψε:Διαβάζεις...
"Ο gay επιβεβαίωσε αμέσως μετά την Κρουζέιρο. «Πράγματι ενδιαφερόμαστε για τον Μπρούνο Βιάνα της Κρουζέιρο, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας και θερμή εισήγηση του Πάουλο Μπέντο»"

Παίχτης ηλικίας 21 στα 22... αξίας 500 χιλ. που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο επί Bento πριν 10 μήνες... με 13 εμφανίσεις -όλες επί Bento- και 6 κίτρινες κάρτες (0 γκολ, 0 ασσίστ)... τελευταίο του παιχνίδι 17/7/16 και με που ήρθε ο νέος προπονητής δεν έχει εμφανιστεί στο γήπεδο ούτε 1 λεπτό.
Εννοείτε ότι δεν έχει ούτε μια εμφάνιση με οποιαδήποτε ηλικιακή βαθμίδα/κλίμακα της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας.

Εικόνα
Έτσι μας είχαν φέρει και τον Diogo ότι δήθεν τον αγόρασαν με 21 μύρια.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

GiorgosAtha έγραψε:Διαβάζεις...

Εικόνα
Εδώ δεν έχει καν φωτογραφία του...χαχαχα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Πω, γαμώ την πουτάνα μου, ορισμένοι δεν παλεύεστε.
Κανείς δεν γουστάρει τον βάζελο κι αυτή τη μαλακία περί διαρκείας κόφτε την είναι τουλάχιστον προσβλητική κι άνευ λόγου.
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το γαμημένο πρόβλημα να πεις ότι είναι καλός παίχτης ο Εμπόκου κι έχει θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Όχι στην 11αδα, στο ρόστερ.
Ποιό είναι το πρόβλημα να πεις ότι αν παίρναμε έναν Μπέργκ, θα την είχαμε βγάλει όξω (αυτό σε αντιδιαστολή με το ''αν είχαμε μαζέψει αυτούς που έχει μαζέψει ο βάζελος'' . Θυμίζω ότι επί εποχές ΤσιΤσι είχε μαζευτεί κόσμος και κοσμάκης κι αν κάνει τον κόπο να δει κανείς τι γραφόταν τότε, περί υπερομάδας και πληρέστατου ρόστερ θα
ντραμ ρολ
ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ.
(δεν άντεξα τον πειρασμό, αλλά νομίζω ταιριάζει).

Κανείς δεν είπε ότι έγινε υπερομάδα, φόβητρο, να τον ζηλεύεις.
Είπαμε ποιοί τα λένε αυτά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

navigator11 έγραψε:Φίλε μου, τα δείγματα ως τώρα είναι επαρκή για να βγάλουμε συμπέρασμα ότι έχει δυναμώσει; Έκανε λχ αγώνα αντίστοιχο του δικού μας με τον Άγιαξ; Και του εκτός έδρας συμπεριλαμβανομένου, λέω εγώ, όπου επίσης σταθήκαμε πολύ καλά, της εποχής δεδομένης. Δε λέω ότι είμαστε φαβορί εμείς για τίποτα. Είμαι ενάντια γενικά τέτοιας λογικής σε ο,τιδήποτε. Δουλεύεις αθόρυβα και όπου φτάσεις. Γνώμη μου.

Να συνεχίσει όποιος γουστάρει να μιλάει για το βάζελο όσο θέλει. Απλά ας περιορίζεται τουλάχιστον μόνο εδώ. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε και στις μετεγγραφές μας περί ιμπαρμπηδων, γουακάσ-ον γουκασ-οφφ, εμποκουων κοκ.
Συμφωνω απολυτα..απλως εαν παρθει επιθετικαρα θεωρω οτι εχουμε το πληρεστερο ροστερ απο ολους κ ξεκιναμε ενα κλικ πιο μπροστα ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Μακάρι να δυνάμωσαν και ο βαζελος και η ΑΕΚ και μακάρι να είχαμε ενα καθαρό πρωταθλημα με 4 δυνατές ομαδες και 2-3 αρκετά καλές και να γινόταν μια μίνι πρεμιερ λιγκ και ας το έπαιρνε και η Τρίπολη! Όνειρο θα ήταν!
Το θεμα ειναι να βλέπεις καθαρούς αγώνες να κερδίζει ο καθενας τον αλλο

Sent from my mind using boobs power
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”