10.Djalma Campos

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: 10.Djalma Campos

Δημοσίευση από joshua »

Εσυ παλικαρι μου γιατι τετοιο αγχος? Πραγματικα σε λυπηθηκα στην φαση που εχασες.Πραγματικα εμοιαζες να σκεφτεσαι ''γιατι,γιατι να μου τυχει εμενα να βρεθω μονος απεναντι στο τερμα?'' .Εισαι χρησιμος παικτης αλλα με τετοιες αντιδρασεις στην τελικη ενεργεια η μια αναβαθμιση του ροστερ την επομενη χρονια πρεπει να ειναι στην θεση σου και εσυ μια χρησιμη λυση βαθους.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν το πιστευει καθόλου , γιατι ρε τζαλμα ;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Τζαλματε χαλαρωσε και βρες το groove σου..
Εικόνα

Δε γινεται να παθαινεις τετοια κοκομπλοκα.Που να μην ειχες κ στηριξη δλδ ρε γμτ..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Απογοήτευση.
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Το γκολ πρέπει να το δουλέψεις πολυ θελουμε γκολ απο εξτρέμ αλλιώς βλέπω Μυστακίδη η να ψάχνουμε παίχτη το καλοκαίρι χάνει παρά πολλά απο την αρχη μετά τον Άγιαξ είναι μαζί με τον κλαους πρώτοι χασογκολιδες απλά είναι η θέση κι δεν ακούς τόσο κράξιμο για αυτά που χάνεις

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Ενώ κάνει τόσα πράγματα μέσα στο παιχνίδι, όταν βρεθεί απέναντυ στον αντίπαλο κήπερ τι μπλοκάρισμα παθαίνει; Ανεξήγητο και φοβάμαι ότι αυτό δύσκολα διορθώνεται.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ε ο καθένας έχει κάποιο κουσούρι, αυτός δεν το χει με το γκολ. Αν τα έβαζε κ τα γκολ νομίζω οτι μόνο ως αντίπαλος θα πατούσε το πόδι του στην τούμπα. Δε με πειράζει και πολύ γιατί όσα γκολ κ αν χάνει, οι μάχες που δίνει και σπάνια τις χάνει δίνουν πολλές ευκαιρίες στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

νταξ, μην τα παραλεμε κιολας, ουτε δημιουργει και κατα ριπας..κυριως στο κρατημα μπαλας, στο συνδυαστικο κ στις μαχες εχει ξεχωρισει..
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Αυτό
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ελλειψη τεχνικης που θυμιζει σαλπι δειχνει το μπουμπουνητο εκει μπροστα στο τερμα
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ε δεν είπα και οτι είναι ο υπερπαίκτης των 5 ηπείρων και των 6 θαλασσών. Ωστόσο νομίζω οτι κρίνεται άδικα για το γεγονός οτι είναι χασογκόλης, γιατί εκτός από αυτό ολα τα άλλα τα κάνει πολύ καλα και συνεισφέρει πάρα πολύ στο παιχνίδι της ομάδας.

Συμφωνώ 100% οτι η ενέργεια του ήταν πολύ κακή γιατί ενώ είχε όλη την ώρα και το χώρο να κάνει κάτι καλό, αυτός όχι μόνο δεν έκανε το τελείωμα όταν έπρεπε, αλλά κατάφερε και να κλειστεί μόνος του χωρίς να τον πιέζει κάποιος πηγαίνοντας πλάγια.

Ωστόσο σε καμία περίπτωση δε μπορώ να τον χαρακτηρίσω αρνητικό σήμερα, κατά τη γνώμη μου το ισοζύγιο είναι θετικό.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αν δημιουργουσε περισσοτερο, τοσο με ατομικες ενεργειες οσο κ με ασιστ (2 σημαντικες στο πρωταθλημα -αυτη στην κερκυρα στον μπισε δεν πολυπιανεται- και 1 ευρωπη), θα συμφωνουσα πιο πολυ μ'αυτο που λες στην αρχη..
Για μενα κυμαινεται στο 6.5-7 μεχρι τωρα.. Πρεπει να δωσει κ αλλα!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Συμφωνω
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Dimg4 έγραψε:Ειχα αμφιβολιες για σενα τελευταια γιατι δεν ειδα ΚΑΝΕΝΑ στοιχειο εξτρεμ πανω σου. Το γκολ που εβαλες με αγιαξ τελικα ηταν κατα λαθος και για μενα αποδεικνυεσαι παλτο.
Στο χερι σου ειναι να κανω κωλοτουμπα και ελπιζω σε αυτο για το καλο του ΠΑΟΚ.
2 Οκτωβριου. Προσπαθω να βρω κατι που να με κανει να πιστευω σε αλλαγη εντυπωσης αλλα δεν. Καλος, τρεχαλατζης, ομαδικος αλλα η θεση απαιτει Λουκας, Ενρικε, Βιερινια και Στοχ επιπεδο. Ελπιζω σε δανεισμο το καλοκαιρι και σε αποκτηση παιχταρα και απο εκει.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

βρε τζαμαλ μου καταρρακτη εχεις αγορι μου τι τελειωματα ειναι αυτα?? :lol:

κακος σημερα, προσπαθησε ηταν φιλοτιμος επαιξε και για μεγαλο μερος στον αξονα αλλα δεν καταφερε να γινει ουσιαστικος για την ομαδα...δεν θυμαμαι σωστη πασα στο παιχνδι του ζητημα να ειχε 1-2...δε φαινεται να ειναι ακομα στο 100% μετα τη θλαση...ειναι και το σκαρι του τετοιο αργει λιγο παραπανω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”