Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από Odi »

Λήξτε το εδώ.

Απ ότι διαβάζω από τα Posts ή ο Tudor είναι ο Γκουαρντιόλα ή ο Μπάμπης Τεννές.

Ένας Χριστιανός να γράψει μια ισορροπημένη κριτική χωρίς αφορισμούς ή χωρίς ύμνους δεν βρίσκεται.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αν δεις ενα ποστ εμετο ειδικα σημερα που λεω μακαρι με τις επιστροφες να ανακαμψουμε, τοτε ανακαλω. Αλλα την δημιουργια κλιματος δεν την δεχομαι.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ναι οκ το καταλαβαίνω,αλλά φτάνει.

Μην μας αναγκάζετε να κάνουμε τους μπάτσους του forum κάθε τρεις και λίγο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οχι ρε φιλε εννοειται αυτο. Απλα σημερα μπηκα σε διαφορα τοπικ ειδικα παικτων και γραφω ομορφα και ωραια γνωμη με επιχειρηματα. Τωρα τι παραληρημα ηταν αυτο πριν δεν το καταλαβα. Ναι καποιες φορες ξεφευγω με τα μπινελικια γιατι δεν τον παω τον κροατη αλλα οταν γραφω 10 ποστ οτι μακαρι να συνεχισει ο ρυθμος που ειχαμε στο 2ο και να ανακαμψουμε, ε ερχεται ο αλλος και με φυτιλιαζει πετωντας ατακες αλλα ντι αλλων
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Οκ οπαδικο φόρουμ ειναι. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι σχολιαζουμε φάσεις και μεμονωμένα γεγονότα και οι συνολικές και ισορροπημένες αναλύσεις και απόψεις είναι ελάχιστες. Κι εγώ διαφωνώ με το ύφος και τη σπασμωδική (και σπαστική) προσέγγιση πολλών αλλά ξέρω που βρίσκομαι. Δεν τρέχει κάτι. Το θέμα είναι να μη γινόμαστε συναισθηματικοί και ακραίοι, ειδικά με ανθρώπους που δε γνωρίζουμε προσωπικά, γιατί εκεί δημιουργούνται οι εντάσεις, ούτε να βγάζουμε τα ψυχολογικά μας ο ένας στον άλλον.
Αλλά ξαναλέω... οπαδικο φόρουμ είναι... :-)
Perestroika_G4

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

Καλα το σπαμαρισμα του τυπου φετος δεν εχει προηγουμενο, μοντς καπου δουλευομαστε σ αυτο το φορουμ,
οσο θυμάμαι πόσοι μπαναρίστηκαν στο τόπικ του σαλπιγγίδη για να μη θίγεται ο εν λόγω, και το πόσο
διαφορετικά τον μεταχειρίζεστε τώρα, ουτε ΞΑΔΕΡΦΟ να τον είχατε
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Το να έχει κανεις γνώμη είναι καλό. Ακόμη και λάθος να έχει, αποτελεί ένα κίνητρο για συζήτηση. Τα κακό είναι όταν έχει μια γνώμη και δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Επειδή το διάβασα κ αυτό σήμερα, ας ξεκαθαρίσουμε οτι δημοκρατία δεν είναι να έχει ο καθένας μια δικιά του γνώμη, αλλά το να τη συζητάς με τους άλλους και να αποφασίζουν στο τέλος όλοι μαζί.

Το κακό είναι οτι μερικοί δεν καταλαβαίνουν οτι το να μεταφέρουν αυτό το κλίμα (το 'είστε άσχετοι και σηκωθείτε φύγετε από την ομαδαρα μας') μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα. Εδω έχω ζήσει στιγμές φέτος που κερδίζαμε 3-1 τα γιάννενα και έτωγε άγριο κράξιμο από την κερκίδα ο πέλκας επειδή δεν του βγήκε η ντρίμπλα. Ή ακόμη χειρότερα με τον πανιώνιο, που ενώ το σκορ ήταν στο 0-0 που ήταν σκορ πρόκρισης, η κερκίδα αποδοκίμαζε εν χορώ γιατί δεν πιέζαμε μπροστά... Λες κ το ζητούμενο ήταν ένα σκορ πχ 4-4 για να φχαριστηθουμε μπαλα κ οχι η προκριση...Πραγματικά υπάρχει κανείς από εσάς που νιώθει οτι το να τρώει κράξιμο στη δουλειά του θα του δώσει κίνητρο για να γίνει πιο παραγωγικός;;;;;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μη βαρατε τον πιανίστα.

μλκιες θα κάνει, αλλά το γεγονός και μόνο ότι έχει κατέβει και στα τρία στην Αθήνα με το ποκ με σκοπό να το παίξει στα ίσα μου αρέσει τα μάλα και αναμένω τα πλευ -οφφ για ξεκ@λιασμα ολκής.

Επίσης χθες όλοι λένε για τον κακό Στραματσόνι, ένας δεν είπε για τον (σχετικά) καλό Τούντορ.

μοναδική μου "ένσταση" το ότι μπορούσε να βάλει λίιιιγοοο νωρίτερα τον Σάμπο αντί του Χαρίση.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οτι επιασε στον υπνο τον χαζοιταλο ειναι στα συν του Τουντορ. Ειδικα με τις 2 τραγικες του αλλαγες, μας εκανε να διαχειριστουμε το ματς ακριβως οπως θελαμε
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Odi έγραψε:Ναι οκ το καταλαβαίνω,αλλά φτάνει.

Σαν καποιος που κυριως σας διαβαζει και λιγοτερο γραφει με ολα αυτα που γινονται εδω μεσα θεωρω οτι αν κανατε τους μπατσους μια και καλη δεν θα χρειαζοταν να τους κανετε καθε τρεις και λιγο. Σαν καποιος που σας διαβαζει, οντας ουδετερος και με πιο καθαρο μυαλο, μερικα πραγματα κανουν μπαμ.

Και αυτο που γραφτηκε εχτες, το σκατοκροατης, ειναι ρατσιστικο γιατι αναφερεται σε εθνικοτητα. Κακος περασε και κακος το φορουμ "φαινεται να υποστηριζει" τετοια πραγματα, εστω και αν αυτος που εκτιθεται ειναι αυτος που το εγραψε. Θα επρεπε να διαγραφει αμεσως αυτο και το προσωπο που το εγραψε μαζι με αυτο (δεν θυμαμαι ποιος το εγραψε).
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πατήστε μια υποβολή αναφοράς ρε παιδιά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Marianov6 έγραψε:
Odi έγραψε:Ναι οκ το καταλαβαίνω,αλλά φτάνει.

Σαν καποιος που κυριως σας διαβαζει και λιγοτερο γραφει με ολα αυτα που γινονται εδω μεσα θεωρω οτι αν κανατε τους μπατσους μια και καλη δεν θα χρειαζοταν να τους κανετε καθε τρεις και λιγο. Σαν καποιος που σας διαβαζει, οντας ουδετερος και με πιο καθαρο μυαλο, μερικα πραγματα κανουν μπαμ.

Και αυτο που γραφτηκε εχτες, το σκατοκροατης, ειναι ρατσιστικο γιατι αναφερεται σε εθνικοτητα. Κακος περασε και κακος το φορουμ "φαινεται να υποστηριζει" τετοια πραγματα, εστω και αν αυτος που εκτιθεται ειναι αυτος που το εγραψε. Θα επρεπε να διαγραφει αμεσως αυτο και το προσωπο που το εγραψε μαζι με αυτο (δεν θυμαμαι ποιος το εγραψε).
Εγω το εγραψα πανω στα νευρα της ξεφτιλας. Εχουν γραφτει τριςχειροτερα αλλα μαλλον η ρετσινια που θελουν καποιοι να μου κολλησουν καλα κρατει. Οποιος διαβασει απο σημερα το πρωι τι γραφω θα καταλαβει, οποιος δε θελει να καταλαβει συνεχιζει. Και ο μαριανοφ προφανως κανει αυτο που λεμε στην λαικη... να δεις πως το αποκαλουν αυτο... χμμμ
Αυτο για ρατσιστικο που αναφερθηκε εινια τουλαχιστον τραγικο οταν εχει αφεθει να περαστει υποννοια οτι ο τουντορ λογω κροατικης εθνικοτητας σαμποταρε σερβικες μεταγραφες..... ελεος οπαδοι ειμαστε οχι μαθητες κατηχητικου
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Δεν υπαρχει καμια περιπτωση ντιμ να μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου, οχι γιατι εχω κατι με σενα (δεν σε ξερω καν ετσι και αλλιως), αλλα γιατι ειναι πολυ παιδιαστικο με τον τροπο που γινεται. Δεν ξερω τι λετε στην λαικη αλλα εγω απο μονος μου ρετσινια δεν σου κολλησα γιατι δεν ειμαι εγω υπευθυνος για αυτα που γραφεις εσυ. Ουτε καν θυμομουν οτι εσυ το εγραψες αλλωστε.

Θελεις να σου πω που κατα την αποψη μου γιατι χανεις το οποιο δικιο σου? Υπαρχουν εδω μεσα αυτοι που υποστηριζουν τον Τουντορ, υπαρχουν αυτοι που υποστηριζουν τον θεσμο του προπονητη (και εγω μεσα σε αυτους), και τελος υπαρχουν αυτοι που δεν πανε μια τον Τουντορ. Η διαφορα ειναι οτι οι δυο πρωτοι δεν βγαινουν καθε τρια ποστ και γραφουν υπερ του Τουντορ, ακομα και οταν ενα παιχνιδι εχει εξελιχθει καλα, ενω οι τριτοι κανετε ακριβως αυτο, βγαινετε καθε τρια ποστ και γραφετε το ιδιο πραγμα χωρις να εχει καν βαση εχοντας στο μυαλο το πως ειναι η ομαδα αυτη την στιγμη και το πως επαιξε. Μπορει να εχεις το δικιο σου για τον κοουτς και θα αποδειχτει αυτο σε βαθος χρονου (και μονο) αλλα το χανεις οταν η ιδια η ομαδα σε διαψευδει. Οποτε το να βγαινεις (εσυ 'η οποιοσδηποτε) να "κραζεις" χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος απλα ακυρωνει την αποψη σου και κουραζει ολους τους αλλους γιατι δεν βρισκουν καν τον λογο να κανουν μια συζητηση μαζι σου. Σου ζητησε ενας αλλος φιλος πιο πριν να πεις τεκμηριωμενα την αποψη σου το γιατι πιστευεις οτι δεν κανει ο προπονητης και τον γειωσες κατα καποιον τροπο, ισως να μην εχεις τεκμηριωμενη αποψη. Ισως και να ξερεις μεσα σου οτι εχει καποια ελαφρυντικα η ομαδα με ολα οσα γιναν. Το ξερω οτι εχεις παραδεχτει την εμμονη σου για τον Τουντορ και μπραβο σου γι'αυτο αλλα κουραζει αυτη η αποψη οταν επαναλαμβανεται χωρις λογο.
Perestroika_G4

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

Εικόνα
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Οφείλω να ομολογήσω ότι χθες τα πήγες σχετικά καλά. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το 4-4-2 μας ταίριαζε καλύτερα χθες, αλλά τεσπα. Έβαλες το πουλέν και σε συγωρώ για όλα.
Αργησε ρε Αποστολε,μια μπαλια προλαβε κι εδωσε στον Σαμπο(?).
Αν τον εβαζε στο 70' ισα που εβαζε και γκολ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”