Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Sfinas

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από Sfinas »

ο μακ δεν αξίζει 4 μύρια, εδώ το κατσίκι ο μητρόγλου έβαλε στα ταμία του γαύρου 15 μύρια, ο μακ είναι κλάσης ανώτερος...ρε παιδιά ένταξει, εμείς είμαστε οπαδοί που θέλουμε τίτλους. οι πρόεδροι τον ομάδων έχουν πολλους τρόπους να βγάλουν λεφτά, οι παίχτες το ίδιο. οι μονοι που παίζουν για την φανέλα και πλερώνουν αναλογικά τα 20 πλάσια είναι οι οπαδοί....το να κάθεται ο οπαδός και να ανησυχεί για τα δισεκατομμύρια του σαββίδη είναι λίγο απίστευτο...

επόμενος δεν είναι αποδεκτό να πουλάμε παίχτες βασικά γρανάζια...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σκεψου ενα σεναριο που λεει το εξης:

παίρνεις ενα ακόμα σεντερ μπακ στα 25-28 ελεύθερο. κλείνεις άμυνα.

δίνεις όλσεν με 1,2, φεύγει ένας εκ των γλύκο ή βελλίδη και με 2+ μύρια παίρνεις πχ τον ψηλέα της αστρα γκουργιου, τον λουνγκ τζουνιορ.

δινεις με 2μ. τον κατσε και ξεμενεις στα χαφ με αντωνη, τσιμιροτ, χαριση, τζιολη, σαμπο και παιρνεις με 500χιλιαρικα ενα ταλεντακι μαυρο. :)

δινεις το υπολοιπο 1,5 μυριο για να φερεις ενα δεκαρι με @@ που ληγει το συμβολαιο του και ειναι κοντα στα 30αντα.

δινεις τον μακ με 3 (και μπονους αλλο 1 με συμμετοχες ή γκολ ξερω γω) και φερνεις πχ τον ροταριου

σου μένει να δείς και το τι γίνεται με το λουκα και μπορεί να εχεις και 4-5-6 μυρια καβατζα για ακόμα 2 κινήσεις με τεράστια @@ πχ σε μεσοεπιθετικο/επιθετικο και δεξι/αριστερο μπακ.

θα έχει η ομάδα τεράστιες αλλαγές; θα υπάρχει άναρχη δόμηση :) ; δεν βλέπω εγώ στο παραπάνω σενάριο κατι το μεμπτο... :roll:

υγ: μη κοιτάτε τι κανει ο γαυρος και τα ποσα που λενε. εκει παιζουν άλλα πράματα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ακριβως ας ανησυχησει αυτος,αν θελει σοι και καλα να πουλησει βασικο μας παιχτη και ειναι βεβαιος πως θα βρει αντικαταστατη ας το κανει

εγω τον ιβαν τον βλεπω κλμνο για τιτλους,να στησει ομαδα,εχει σκορπισει τοσα λεφτα προσπαθωντας να χτισει ομαδα και θα θελει να δωσει βασικους παιχτες για να παρει ενα ποσο;
δεν νομιζω
αλλωστε δεν εχουν και τοσο μεγαλη επιτυχια οι διευθυντες τους στην επιλογη παιχτων για καλυψη κενων

αυτα δεν με νοαιζουν ετσι κι αλλιως
εγω θελω ομαδα που θα κενταει και θα χτυπαει τιτλους
και αυτο δεν γινεται παρα μονο αν εχεις κορμο
και κορμο δεν φτιαχνεις αν πουλας πρωτοκλασατους καθε δυο χρονια
οποτε εγω ως οπαδος ζηταω προσπαθεια για ανανεωση,σοβαρη προσπαθεια και αν δεν γινει τπτ ε τοτε γεια.

αληθεια ολα τα συμβολαια και του χατζησαια τριετια τα εκανε ο αρνεσεν;!! :?

ελπιζω ο μιχελ να δινει 4ετη απο δω και περα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με σχεδόν όλα...πλην ενός...με τον K_geo...αλλά δεν "βρομάω" ακόμα... :?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τα περισσότερα συμβόλαια πλέον ειναι 3ετιας ή -το πολύ- 4ετιας. σπάνιοτατα βλέπεις 5ετιας. εξαιρετικά σπάνια βασικά.

επίσης, αν μπορείς να αλλάξεις κάποιον "βασικό" σου με ενα σωστό/σεβαστό ποσό και ξέρεις ότι μπορεί να φέρεις με το ίδιο ποσό κάποιον καλύτερο στον οποίο θα δώσεις και σε αυτόν υπεραξία είναι μώρο το να μην το κάνεις όταν θα έχεις την ευκαιρία.

και σου ξαναλεω, δες την ατλέτικο τι κάνει τα τελευταία χρόνια. ειδικά στα φορ και στα σεντερ μπακ όπου μονο ο Γκοδιν ειναι σταθερά.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Απάντησα ήδη στον Παλαιολόγο στο
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 2#p1092102

1. H Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους απ' όσο ξέρω δεν είναι Ηρακλής και Πανιώνιος.

2. Κανείς δε λέει να πουλήσεις τον Μακ και να μείνεις όπως είσαι. Αν τον πήρες με 400χιλ. και τον πουλήσεις 4 εκατομμύρια, δίνεις τα 2 και φέρνεις έναν καλύτερο του Μακ και παντελονιάζεις και άλλα 2 για δεκάρ, φορ κλπ.
Αν δεν επανεπενδύσεις τα χρήματα, τότε είσαι Πανιώνιος. Αν πάρεις σαν αυτούς που έχεις, τότε είσαι...ΠΑΟΚ(ακι).
Αν επενδύσεις και πάρεις καλύτερους τότε γίνεσαι ΠΑΟΚ(αρα)

3. Αν δεν πουλήσεις τον Χ Μακ σε 10πλάσια τιμή απ' όσο τον πήρες, όταν έχεις την ευκαιρία, είναι εξαιρετικά πιθανό να πέσει η τιμή του, είτε λόγω απόδοσης είτε λόγω τραυματισμού κλπ. Τότε θα λες "τι μλκς ήμουν και δεν τον έδινα πακέτο με φιόγκο όταν μου έδιναν τόσα λεφτά".

4. Από τον μπασκετικό ΠΑΟ έφυγε ο Σπανούλης για τους Ρόκετς και από το μπασκετικό Ολυμπιακό ο Παπανικολάου στη Μπαρτσελόνα. Δεν είπαν "εγώ δεν είμαι Ηρακλής". Και με ελάχιστα χρήματα.

5. Πιο οπισθοδρομική, αντιαναπτυξιακή και "κρατικοδίαιτη" νοοτροπία από το "στην τσέπη μας θα πάνε;" δεν υπάρχει. Δε μπορώ να το αναλύσω εδώ, όποιος το καταλαβαίνει το καταλαβαίνει. Με όποιον δεν το καταλαβαίνει δυστυχώς δεν πρόκειται να βρω κοινό τόπο. Μια επιχείρηση, ένας οργανισμός πρέπει να λειτουργεί κατά το δυνατόν ορθολογικά σε όλα τα επίπεδα. Η λογική "να κόψει το λαιμό του να βάλει όσα χρειάζονται" ο "χωσάδας-επενδυτής" είναι από άλλες εποχές και νοοτροπίες. Και η λογική "και η μπαρτσελόνα έχει χρέη" είναι τόσο υπεραπλουστευτική και στρεβλή που δεν αντέχει σχολιασμού.
Εδώ κάναμε αμάν να ξεφορτωθούμε τα χρέη και έρχεται ο Παλαιολόγος και λέει "στην τσέπη μας θα πάνε;" ... "και η μπαρτσελόνα έχει χρέη"... Ε ας μέναμε με τα 40 εκατομμύρια χρέη, τι γανιάζαμε τόσον καιρό;; Τι πήγε ο μλκς ο Ιβάν και έσκασε 11εκ. στην εφορία; Ας πήγαινε να τους πει "και η Μπαρτσελόνα έχει χρέη" και να ξεμπέρδευε.

τεσπα, μάλλον εκπέμπουμε σε άλλο μήκος κύματος, καλή καρδιά ;)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Παλαιολόγος έγραψε:
RoMaN έγραψε:Αυτό που είπε ο Arnesen είναι το καλύτερο...
Να προσφέρουν στον Π.Α.Ο.Κ. πρώτα 2-3 χρόνια, ώστε να παίρνουμε το καλύτερο από αυτούς και ύστερα πώληση!

με τιποτα,μια 5ετια τουλαχιστον

τι ειναι 2 χρονια σοβαρα μιλας τωρα;
εξαλλου δεν βγαινει κιολας,δεν βγαινουν τα κουκια,δεν προκειται ποτε να φτιαξεις κορμο με αυτην την λογικη

εναν χρονο θελουν για προσαρμογη,ενα χρονο θα παιξουν και μετα θα φυγουν; :lol: και περιμενεις τιτλους μετα και πορειες;

αν ημουν μανατζερ θα εβρισκα αριστο αυτο το πλανο
αλλα ειμαι οπαδος
και καπου πανω σε τετοια θεματα ηταν η διααφορα φιλοσοφιας που ειχαν οι δυο τους οπως ανεφερε ο αρνεσεν
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

K_geo έγραψε:τα περισσότερα συμβόλαια πλέον ειναι 3ετιας ή -το πολύ- 4ετιας. σπάνιοτατα βλέπεις 5ετιας. εξαιρετικά σπάνια βασικά.

επίσης, αν μπορείς να αλλάξεις κάποιον "βασικό" σου με ενα σωστό/σεβαστό ποσό και ξέρεις ότι μπορεί να φέρεις με το ίδιο ποσό κάποιον καλύτερο στον οποίο θα δώσεις και σε αυτόν υπεραξία είναι μώρο το να μην το κάνεις όταν θα έχεις την ευκαιρία.

και σου ξαναλεω, δες την ατλέτικο τι κάνει τα τελευταία χρόνια. ειδικά στα φορ και στα σεντερ μπακ όπου μονο ο Γκοδιν ειναι σταθερά.

ε 4ετια πρεπει να κανεις τουλαχιστον στους παιχτες αναλογικα και εσυ

ο μεσι πενταετια υπεγραψε,ο ροναλντο πενταετια

και ο δικος μας ο κλαους 4ετια

αλε μια ρητρα τρελα αλμυρη

με 3ετια εισαι ομηρος των μανατζερ εφοσον οι παιχτες σου πιασουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 29 Φεβ 2016, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν νομίζω να ήταν μονο αυτό ντεσπε, αλλά θα πάει μακριά η βαλίτσα. πάντως όντως, παίζει να ήταν ΚΑΙ αυτό.

υγ: στα λόγια μου εισαι παλαιολόγος. μεσι, ροναλντο. σπάνια. εξαιρετικά σπάνια. αν τώρα θεωρείς ότι με 4 μύρια (και με 2 και με 3) δεν μπορούμε να βρουμε πιθανόν καλύτερο απο τον μακ, με χαρά να σου κάνω όταν βρω ευκαιρία μια λίστα με 30-40 περιπτώσεις. :) :) συν το γεγονός ότι με το συμβόλαιο του να λήγει το 17 είναι κάτι που πρέπει να συνυπολογίσεις αν δεν θες να τον χάσεις κούτρα. γιατί αν είναι ελεύθερος πολλές περισσότερες ομα΄δες θα ενδιαφερθούν, απο μεγαλύτερα πρωταθλήματα και άντε να τον κρατήσεις. εκτός αν του δώσεις κανα 1+ συμβόλαιο που το βρίσκω λάθος. δεν ειναι δα και ο λουκας.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

φερνεις την united ως προτυπο και δεν σου αρεσε η μπαρτσελονα;

σοβαρα; την united;! :lol:

δεν ξερω ηλικιες παιδια,αλλα η united βγηκε απο την αφανεια και εγινε πραγματικα μεγαλος συλλογος οταν ειχε εναν προπονητη χρονια ολοκληρα
και μια ομαδα με κορμο giggs,neville μπεκαμ,σκοουλς,σμαιχελ και δεν συμμαζευεται!

πολυ καλως τοτε τον εδιωξε τον αρνεσεν αν η νοοτροπια του ηταν,φερνω φερλπιδες κανω τριετια και σητν διετια πανω τους πουλαω
τι ειμαστε; η χαρα των μανατζερς;ή μηπως επιχειρηση με σκοπο το κερδος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 29 Φεβ 2016, 17:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

εσυ μεχρι νατχο εφερες και τον εκαψες

πως περιμενεις πως αγοραζοντας παιχτη θα σου βγει,θα αντικαταστησει τον μακ ,που εκ των πραγματων εχει δεθει και θα δεσει κιολας στην ομαδα

μια ομαδα πυο εσυ ονειρευεσαι να αλλαζει η μιση εντεκαδα της καθε δυο χρονια! :lol: :lol:
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

το μεγάλο πρόβλημα ειναι ότι αυτός που θα φέρεις , λογικά θα χρειαστεί ένα διάστημα να μπει στο κλίμα, και δεν ξέρεις άμα σου βγει... ενώ ο μακ είναι παιχταράς, και βρίσκετε με τους συμπαίκτες του με κλειστά ματια...

και ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι εκτος από μακ, του χρόνου χάνουμε και τσιμιροτ, αυτός ο παιχταράς δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ελλάδα για πολύ...άντε μετά να βρούμε και τσιμιροτ...
δηλαδή σιγά σιγά δεν θα έχουμε τίποτα αξιόλογο!

έτσι δεν παίρνουμε πρωτάθλημα ποτε !
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

τελικα εχει δικιο το παλικαρι,μαλλον γι αυτο δεν κρατησε αρνεσεν
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Παλαιολόγος έγραψε:φερνεις την united ως προτυπο και δεν σου αρεσε η μπαρτσελονα;

σοβαρα; την united;! :lol:

δεν ξερω ηλικιες παιδια,αλλα η united βγηκε απο την αφανεια και εγινε πραγματικα μεγαλος συλλογος οταν ειχε εναν προπονητη χρονια ολοκληρα
και μια ομαδα με κορμο giggs,neville μπεκαμ,σκοουλς,σμαιχελ και δεν συμμαζευεται!

πολυ καλως τοτε τον σουταρε τον αρνεσεν αν η νοοτροπια του ηταν,φερνω φερλπιδες κανω τριετια και σητν διετια πανω τους πουλαω
τι ειμαστε; η χαρα των μανατζερς;
πραγματικά τώρα δεν καταλαβαίνεις ότι για άλλο θεμα έφερες παράδειγμα εσύ τη μπαρτσελόνα (για τα χρέη) και για άλλο εγω τη γιουνάιτεντ ή απλά τρολάρεις;

Φυσικά και πρέπει να έχεις έναν κορμό. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πουλάς ποτέ έναν καλό σου παίκτη "για να μη χαλάσει ο κορμός σου".
Και για να σου απαντήσω για τη γιουνάιτεντ, που μάλλον δεν γνωρίζεις και πολλά πράγματα, σου (ξανα)λέω τα εξής:
Η γιουνάιτεντ (μοσχο)πούλησε το Ρονάλντο, τον Φαν Νίστελροι, τον Μπέκαμ και τόσους άλλους παίκτες του "κορμού" της. Και μάλιστα τους καλύτερους. Δεν είχε κανένα απολύτως κόμπλεξ. Και τι έκανε μετά; Έγινε πανιώνιος; Ή επένδυσε ξανά για να ξανακάνει ομάδα;
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Παλαιολόγος έγραψε:εσυ μεχρι νατχο εφερες και τον εκαψες

πως περιμενεις πως αγοραζοντας παιχτη θα σου βγει,θα αντικαταστησει τον μακ ,που εκ των πραγματων εχει δεθει και θα δεσει κιολας στην ομαδα

μια ομαδα πυο εσυ ονειρευεσαι να αλλαζει η μιση εντεκαδα της καθε δυο χρονια! :lol: :lol:

"και η μπαρτσελόνα έχει χρέη"
"εγώ είμαι οπαδός και όχι λογιστής"

εκεί έπρεπε να σταματήσω, δικό μου λάθος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”