άλλα ξέρω και ότι ο τρελοΒούλγαρος θα τον αποζημιώσει.
10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
εγω νομίζω ότι σήμερα όταν έλεγε όσα έλεγε ο τούντορ, στο μυαλό του τριγυρνούσαν οι ευκαιρίες του Ντίμιταρ...
- hasio_john
χωρίς να υποτιμάω τον παίκτη και την παρουσία του στην ομάδα, νομίζω πως γενικά έχουμε μια τάση να γλύφουμε τα αυτιά στον παικτάρα κατά τ'άλλα Βούλγαρο.
Να'ταν άλλος στη θέση του..δεν θα ξέρε που να κρυφτεί.
++desperando έγραψε:δεν ξερω αν ο Χ μακ εχει χασει 750 ευκαιριες και οΧ μπερμα μολις 3 απλα καυτηριαζω την μακακια του ΠΑΟΚτση να κρινει παντα κατα το δοκουνOdi έγραψε:Ναι,γιατί το να έχεις χάσει 750 ευκαιρίες σε μια χρονιά όπως ο Μακ είναι το ίδιο με το να έχεις χάσει τρεις.
αν βαρεσει την μπουνια ο γκαρσια ειναι μαγκας και επαναστατης αν την βαρεσει ο τζαβελλας ειναι μ@λ@κ@ς και κωλοπαιδο
αν το χασει ο μακ ειναι αμπαλος αν το χασει ο μπερμπα παμε παικταρα μου
κ.ο.κ
- hasio_john
Όταν όλη ομάδα (και όχι μόνο) είναι άρρωστη και σάπια, τότε όποιον παιχταρά και να φέρεις θα γίνει ένα με το σύνολο! Ο σκοπό είναι να βρεθεί το αντίδοτο/θεραπεία σε αυτό που περνάει η ομάδα και το σύνολο γενικά!
Μετά θα δούμε και τον γνωστό Μπέρμπα..
Μετά θα δούμε και τον γνωστό Μπέρμπα..
Ε και ο Μπερμπα αμα ειναι μοιραιος σε 10 ματς και θελει 5-10 ευκαιριες για να κανει το γκολ, θα ακουσει ισαξιο κραξιμο..
Σημερα μπορω να τον κατηγορησω στη φαση του Α' ημιχρονο που ηταν φρεσκος και τετοιο τελειωμα θα εκανε ο Σαλπι, ενω απ'αυτον θα περιμενες να τη στοπαρει και να σουταρει σε οποια γωνια θελει...
Σ'αυτη του β', οσο μοιραιος και ναταν, μπορω να τον δικαιολογησω,
με το μυαλο τοσο θολωμενο με οσα εκανε στον αγωνα (εχοντας να παιξει και ενα μηνα)..
Εδω σε αλλη φαση επελεξε να φανει αλτρουιστης και να δωσει πασα με το κεφαλι για να σιγουρεψει το γκολ (που δεν εχουν κανει αλλοι και αλλοι..), αντι να εκτελεσει μονος του ενω ειναι τρομερος κεφαλοσφαιριστης..
Και γενικα εφοσον δεν ειναι μπλαζε ουτε χαμενος στο ματς, εφοσον μοχθει και εχει παθος,
η στηριξη του δικαιολογειται απολυτα...
Παροτι τα 2 μυρια που παιρνει ειναι και για να τελειωνει ματς οπως με παναιτωλικο και γρια..
Σημερα μπορω να τον κατηγορησω στη φαση του Α' ημιχρονο που ηταν φρεσκος και τετοιο τελειωμα θα εκανε ο Σαλπι, ενω απ'αυτον θα περιμενες να τη στοπαρει και να σουταρει σε οποια γωνια θελει...
Σ'αυτη του β', οσο μοιραιος και ναταν, μπορω να τον δικαιολογησω,
με το μυαλο τοσο θολωμενο με οσα εκανε στον αγωνα (εχοντας να παιξει και ενα μηνα)..
Εδω σε αλλη φαση επελεξε να φανει αλτρουιστης και να δωσει πασα με το κεφαλι για να σιγουρεψει το γκολ (που δεν εχουν κανει αλλοι και αλλοι..), αντι να εκτελεσει μονος του ενω ειναι τρομερος κεφαλοσφαιριστης..
Και γενικα εφοσον δεν ειναι μπλαζε ουτε χαμενος στο ματς, εφοσον μοχθει και εχει παθος,
η στηριξη του δικαιολογειται απολυτα...
Παροτι τα 2 μυρια που παιρνει ειναι και για να τελειωνει ματς οπως με παναιτωλικο και γρια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 23 Νοέμ 2015, 03:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κρίμα ρε Μίτκο...Φαίνεται πόσο το θέλεις αλλά δεν το καταφέρνεις...Μήπως να προτείνεις πλέον στον Τούντορ να μοιράζεστε χρόνο και παιχνίδια με τον Κλάους γι αυτήν και την επόμενη σεζόν;

Ακάλυπτος έγραψε:χωρίς να υποτιμάω τον παίκτη και την παρουσία του στην ομάδα, νομίζω πως γενικά έχουμε μια τάση να γλύφουμε τα αυτιά στον παικτάρα κατά τ'άλλα Βούλγαρο.
Να κρυφτεί για ποιο λόγο, επειδή έχασε ένα γκολ;
Εχουμε την τάση να καταστροφολογούμε ή μου φάινεται; Τους παίρνει όλους η μπάλα κι όποιος αντέξει;
Ε όταν χάνει μια ευκαιρία της προκοπής άλλος παίχτης μια χαρά του την πέφτουμε..
- ΑποστόληςΑ
Οι ευκαιρίες του 6΄ και του 79΄ έπρεπε να ήσαν γκολ. Εντάξει να χάνει ο Πέλκας και ο Μακ, αλλά εσύ αμοίβεσαι με 2 μύρια ετησίως, ακριβώς για να κάνεις τα στοιχειώδη, που δεν κάνουν οι άλλοι. Αυτά που δεν έκανες ούτε στον Καυτατζόγλειο (δεν θα σε συγχωρήσω ΠΟΤΕ ) που έχασες το πέναλτυ.
Βλέπω ότι τα περισσότερα μέλη του paokmania σε εκθειάζουν, αλλά για μένα, μέχρι τώρα, είσαι πολύ κάτω του μετρίου.
Βλέπω ότι τα περισσότερα μέλη του paokmania σε εκθειάζουν, αλλά για μένα, μέχρι τώρα, είσαι πολύ κάτω του μετρίου.
- Trilofiotis
ΠΟΛΥ κάτω του μετρίου δεν ειναι, εφόσον ειναι Ο ΜΟΝΟΣ επιθετικά, που δεν κάνει πλιέ και διπλό τολουπ βαφτίζοντας τα προσπάθεια, αλλα προσπαθεί ΟΝΤΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ.
Έχασε 2 ευκαιρίες και αμέσως εκμηδενισμός...
Έχασε 2 ευκαιρίες και αμέσως εκμηδενισμός...
- ΑποστόληςΑ
-
mbison
Μετά από το πέρασμα του στην ομάδα μας, δύσκολα να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.
Νεκροταφείο παικτών γίναμε.
Υ.Γ.
Πρέπει να ανοίξει ένα Θέμα με ποιον θα έπρεπε να πάρουμε για τιμ μανατζερ, μήπως και αλλάξει κάτι.
Προτείνω Λεοντιάδη
Νεκροταφείο παικτών γίναμε.
Υ.Γ.
Πρέπει να ανοίξει ένα Θέμα με ποιον θα έπρεπε να πάρουμε για τιμ μανατζερ, μήπως και αλλάξει κάτι.
Προτείνω Λεοντιάδη
- Trilofiotis
Το ότι εξήγησες δε σημαίνει ότι δεν εκμηδενίζεις καταστάσεις και ανθρώπους.
"Εξήγησες" ότι έχασε 2 φάσεις και παίρνει 2 μύρια. Δεν "εξήγησες" ότι ήρθε τελευταίος στην ομάδα χωρις να ειναι σε αγωνηστικο ρυθμό και ότι παρόλα αυτά ειναι απο τους ελάχιστους που ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ μέσα στο γήπεδο.
Τα αναφέρω για να "εξηγήσω" κ εγώ την οπτική μου, λιιιιιιιιιιιιιιιγο πιο σφαιρικά.
"Εξήγησες" ότι έχασε 2 φάσεις και παίρνει 2 μύρια. Δεν "εξήγησες" ότι ήρθε τελευταίος στην ομάδα χωρις να ειναι σε αγωνηστικο ρυθμό και ότι παρόλα αυτά ειναι απο τους ελάχιστους που ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ μέσα στο γήπεδο.
Τα αναφέρω για να "εξηγήσω" κ εγώ την οπτική μου, λιιιιιιιιιιιιιιιγο πιο σφαιρικά.