Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
giapas

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από giapas »

ε αφού το είδε ο άλλος ότι τη παίζει τη Ξάνθη η κούλα.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Αν παρει ο Καρυπιδης της Βεροιας τον ρουλη, τα σκουληκια θα γινουν παραρτημα μας δηλαδη; :mrgreen:

Και τι ειναι αυτα που λενε για κινεζους στην Βεροια;

Οτι να ναι!
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Αυτή την ώρα πάντως ξεκινάει το Λοκομοτίβ Μόσχας - Κράσνονταρ.
http://www.sportingvideo.co/20150830/vv ... 35822.html
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

η ΑΕΚ θα κανει καλο πρωταθλημα.Μπορει να μην εντυπωσιαζει αλλα ειναι ομαδα που δυσκολα θα χανει.Προβλεπω να μαζευει 55-60 βαθμους και θεωρω οτι ειναι ο βασικος μας ανταγωνιστης για την δευτερη θεση στην κανονικη διαρκεια.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Odi έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Την Ξάνθη την παίζει η κουλα
Ρε Τσιργιώτη σοβαρά τώρα;Αν έπαιζε έτσι ο ΠΑΟΚ θα είχες φέρει την καταστροφή.Καμιά φαντασία στο παιχνίδι της ΑΕΚ,πιο προβλέψιμο από τηλεφωνικό κατάλογο.
Ομάδα νεοφώτιστη έπαιξε καλά μέσα εκεί που εμείς πάντα δυσκολευομαστε. Εγώ θέλω να βλέπω καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα μου και παίχτες μαχητές, είναι κακό; πες με λοιπόν πως έχω προκατάληψη,
τσιριγώτης

eorptol έγραψε:το ξενο ειναι παντα ποιο καλο ,το σχολιο θα ηταν τελειως αναποδο αν ηταν ο ΠΑΟΚ σωστα μιλας .....
Απάντησα στον Odi ,θεωρώ σε καλύπτει και σένα
τσιριγώτης

giapas έγραψε:ε αφού το είδε ο άλλος ότι τη παίζει τη Ξάνθη η κούλα.
πάνε παίξε κάτι άλλο εσύ βρε ειρωνα
τσιριγώτης

παοκαρα23 έγραψε:η ΑΕΚ θα κανει καλο πρωταθλημα.Μπορει να μην εντυπωσιαζει αλλα ειναι ομαδα που δυσκολα θα χανει.Προβλεπω να μαζευει 55-60 βαθμους και θεωρω οτι ειναι ο βασικος μας ανταγωνιστης για την δευτερη θεση στην κανονικη διαρκεια.
Φίλε εάν το είχα γράψει εγώ αυτό θα μου την είχανε πέσει μπόλικοι τώρα.
Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις.
Ναι είμαι απαιτητικός γιατί συγνώμη αλλά ποδόσφαιρο με την Ξάνθη στην Τούμπα δεν είδα. Θέλει να είσαι προπονητής για να καταλάβεις κάποια βασικά πράγματα; όπως του ότι ο μακ ΔΕΝ κάνει για φουνταριστος.
black death

Δημοσίευση από black death »

Πάντως αυτοί μάλλον δεν συμφωνούν ότι έπαιξαν καλά.

Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ τον Τσιριγώτη να λέει καλό λόγο για τον ΠΑΟΚ σε ματς που δεν έχει κάνει ευκαιρία, ακόμα κι αν παίζουμε στο Καμπ Νου. 8-)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νταξ. δεν απειληθηκε, αλλα και δεν απειλησε.

εμεις δεν απειληθηκαμε, ψιλοαπειλησαμε αλλα δεν σκοραραμε. εχει διαφορα. τεσπα...

ας επικεντρωνομαστε στα δικα μας και στην ομαδα που δημιουργειται..
παοκαρα23

το θεμα ειναι και πως την κρινεις ως νεοφωτιστη η ως ομαδα πρωταθλητισμου που μας επρηζε ολο το καλοκαιρι οτι ειναι.με βαση το που εβαλαν τον πηχη δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο.ως νεωφωτιστη ειναι σουπερ οπως και καθε νεωφωτιστη που θα πηγαινε για πενταδα.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Δεν ξέρω τι θα κανει στο μέλλον η αεκ, χθες πάντως ήτανε τραγική. 90 λεπτα χωρίς σουτ κι εσύ λες οτι την επαιζε την Ξάνθη.

Και το γαβρο είδα χθες και την αεκ, σαν συνέχεια του γκει ήτανε η κουλα. Χάλι μαυρο και οι δυο.
παοκαρα23

τσιριγώτης έγραψε: Ναι είμαι απαιτητικός γιατί συγνώμη αλλά ποδόσφαιρο με την Ξάνθη στην Τούμπα δεν είδα. Θέλει να είσαι προπονητής για να καταλάβεις κάποια βασικά πράγματα; όπως του ότι ο μακ ΔΕΝ κάνει για φουνταριστος.
επειδη ξερω οτι εισαι απαιτητικος με παραξενεψε που σου αρεσε η ΑΕΚ χθες.Ο ΠΑΟΚ επαιξε πολυ καλυτερα με την Ξανθη κατα τη γνωμη μου.Διαφωνω για τον Μακ.Απλα για να ειναι εννιαρι σε τετοια παιχνιδια χρειαζεται εναν Λουκας διπλα του η εναν φορ που θα μπορει να δεκαριζει κιολας.Ο Μακ στον αξονα με την ταχυτητα και την ατομικη ενεργεια που εχει θα κανει πολλες ζημιες,ειδικα σε παιχνιδια που οι αντιπαλοι θα ανοιχτουν.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Ποια...νεοφώτιστη ρε παιδιά; ή αεκ είναι αεκ και ο Ηρακλής....Ηρακλής. πως να το κάνουμε δηλαδή; ομάδες ανταγωνίστριες παραδοσιακά. Ή αεκ ή αλήθεια είναι οτι δεν μου γεμίζει κ εμένα το μάτι. Έχει όμως ίδιο κορμο κ προπονητη και καποιες καλες μονάδες. Κατα τα χριστούγεννα θα φανεί τι μπορεί να κανει.ως εκεί όμως...δεν θα τη θαυμασω κιόλας που πήρε χ στην Ξάνθη.κ ας μου πήρε ή Ξάνθη κι εμένα χ στην τούμπα. Δηλαδή αμα ρίξουμε στο γιαννενο 3 γκολ σήμερα - που παραδοσιακά μας δυσκοκευει- πάμε για πρωτάθλημα;
τσιριγώτης

black death έγραψε:Πάντως αυτοί μάλλον δεν συμφωνούν ότι έπαιξαν καλά.

Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ τον Τσιριγώτη να λέει καλό λόγο για τον ΠΑΟΚ σε ματς που δεν έχει κάνει ευκαιρία, ακόμα κι αν παίζουμε στο Καμπ Νου. 8-)
Λυπάμαι που με βλέπεις έτσι, αλλά εγώ έχω όνειρα για την ομάδα μου. Με πιάνει στεναχώρια να βλέπω συνοπαδους να έχουν ρίξει τόσο πολύ τον πήχη και να μου λένε ότι για τον ΠΑΟΚ είναι απαραίτητος ο τζιολης, ή ότι οτζαβελλας είναι μια χαρά και δεν χρειαζόμαστε αμυντικό. Όταν βλέπεις ότι τον τζιολη οι βαζελες τον έδιωξαν χρόνια πριν ή ότι εάν αφήσεις ελεύθερο τον τζαβελλα θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε ποιες ομάδες θα εκδηλωναν ενδιαφέρον (βλέπε σαλπι ). Εγώ νιώθω ΠΑΟΚ, πίστεψέ με
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”