Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αντε απο αυριο τα μπαμ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

εκτος απο τον αμυντικο Slobodan Rajkovic , φερτε και τον τερματα Predrag Rajkovic
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

paoktzis έγραψε:
eorptol έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή μετά τον λάθος προπονητή και λάθος παίκτη φέραμε! Α, ρε Φρανκ! Ντιπ άχρηστος είσαι!
ποια κινηση του ΠΑΟΚ θα παρει το μπραβο του paoktzi ερωτημα για ψαγμενους μεχρι στιγμης 0/2
εγω τεκμηριωνω τις αποψεις μου και ειναι σωστες περα ως περα
το οτι ειναι αργος ο ραικοβιτς παντως οχι περα ως περα αλλα ουτε καν σωστη δεν ειναι σαν αποψη
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Αντε ρεεεεεε....ακομα να ανακοινωσετε μεταγραφη/ες;;;;;!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

O paoktzis μου φαίνεται μπορει απλα να εχει μπερδευτει και να μην εχει παρει χαμπαρι σε ποια χωρα/πρωταθλημα αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Αργούμε χαρακτηριστικά...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κανα βιδεο του Ραικοβιτς απο τα χρονια του στην ΟΦΚ παιζει;
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

soflodoras έγραψε:
Mīngus έγραψε:Έγινε φίλε. Θα γίνω βάζελος. Ξεχείλισε μαγκιά το ποστ σου. Κλασική περίπτωση οπαδού που στα πούλμαν όταν έπαιζε κάνα Μanu Chao ή Joy Division, ζητούσε Μάκη Χριστοδουλόπουλο γιατί είναι μάγκας.
Απο ορθογραφια πας τελεια....απο αισθηση χιουμορ πασχεις λιγο.
υγ.Αν βαζεις μανου τσαο (τον μακη χριστοδουλοπουλο της Γαλλο-Ισπανιας) διπλα σε τζοι ντιβιζιον μαλλον υπαρχει και προβλημα στην μουσικη αισθητικη

Χιουμορ εκανα πριν μπρο...κριμα που δεν το πιανεις
Μπανταρα o Joy...αλλα κατω τα χερια απο το «ΜΑΥΡΟ ΧΕΡΙ»!! Αντε μη βρω κ αλλο λογο να κραζω εδω μεσα.........ακου Μακης Χριστοδουλοπουλος . Να πω «Αποστολος Νικολαιδης» ναι....κι αυτος επαιζε οντως και στα πουλμαν.
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Άντε πάμε λίγο τώρα να ενισχυθούμε. Φράνκ και Ιγκόρ στρωθείτε στη δουλειά και φτιάξτε την ομάδα που όλοι ονειρευόμαστε! :pano:
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Οποιος θελει να μαθει για μεταγραφες απλα να ακουει Πετρωτο.....
Ο ανθρωπος ειναι μεσα σε ολα....
Δαιμονιος ρεπορτερ......
Επι ποσα χρονια επιβεβαιωνεται.....Τι να πω???? Μπραβο......
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

εχω δει παρα πολλα ματς του αμβουργου για να εχω αποψη
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

εχεις δικιο παοκτζης μηπως ειχες δει το μακ στη νυρεμβεργη γιατι εγω τον εφαγα στη μαπα πολλα χρονια και οταν τον ειδα στον ΠΑΟΚ πιστεψα οτι ειναι αλλος παιχτης οποτε μη συγκρινεις ελληνικο πρωταθλημα με το πιο γρηγορο πλεον πρωταθλημα στην ευρωπη....αυτοι εχουν ξεφυγει σε θεμα τρεξιμο...

το γρηγορος δεν ειναι μονο ταχυτητα στο ταρταν ειναι και οπως βγαιβνεις πρωτος πανω στη μπαλα μπροστα απ τον αντιπαλο και αυτο το εχει συν το οτι σταματαμε να εοιμαστε η ομαδα με τα πιο κοντα σεντερμπακ
περσι σε καθε κορνερ σεντρα γιομα καναμε προσευχη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κάποια λίγα πράγματα από την περίοδο Chelsea

[youtube]W0vmsKlPt50[/youtube]
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θελω να κανω μια εξηγηση προς ολα τα μελη του φορουμ για να μην τα λεμε τα ξαναλεμε και δινουμε δικαιωματα..
Περιοδος μεταγραφων.Το πιο ωραιο τοπικ του φορουμ.
Για να διατηρηθει ωραιο και ευχαριστο κτλ κτλ και επειδη νομιζω οτι θα εχει ζουμι η υποθεση ξεκαθαριζω προς ολους.

1)Βαζουμε παντα αρθρο απο καποιο site οταν αναφερουμε κατι.π.χ."Στον ΠΑΟΚ ο ραικοβιτς"πηγη paokara.com
2)Οποια πληροφορια και αν εχουμε απο καποιον,ολοι εχουμε εναν γνωστο που κατι μπορει να ξερει για μεταγραφες,καλο θα ειναι να μην μπαινουμε στη διαδικασια να "τσιτωνουμε"το τοπικ με εκφρασεις τυπου π.χ.ερχεται η παιχταρα,εγω ξερω ποιος θα ειναι ο επομενος εξτρεμ κτλ κτλ.Ειδαμε και στο τοπικ του προπονητη οτι πολλες φορες προεκυπτε παρεξηγηση.Αν θελετε να μοιραστειτε την πληροφορια ή την χαρα σας για κατι που ακουσατε οσο γινεται πιο ηπια.
3)Ξεκαθαριζω οτι αντιπαραθεσεις με συνφορουμιτες,οφτοπικ,θα φευγουν και τα ποστ και τα μελη.
4)Επειδη υπαρχει και κατι που δεν μου αρεσε.Εγινε μια αντιπαραθεση για ορθογραφικα λαθη,χωρις να χω προσεξει ποια ειναι τα μελη.Θα σας παρακαλεσω ολους να δειξετε ευαισθησια στο ζητημα και οποιος δε θελει ειτε να μη σχολιαζει τα ποστ ειτε,το θεωρω πολυ εποικοδομητικο,να βοηθησει την ορθογραφια του ποστ.

Ελπιζω να σεβαστουμε ο ενας τον αλλον και να προχωρησουμε στην πιο καλη μεταγραφικη περιοδο του ΠΑΟΚ.

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.......

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

ενδιαφερον για ισασκον λεει το ινπαοκ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”