Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
εκτος απο τον αμυντικο Slobodan Rajkovic , φερτε και τον τερματα Predrag Rajkovic
- desperando
- Επικοινωνία:
το οτι ειναι αργος ο ραικοβιτς παντως οχι περα ως περα αλλα ουτε καν σωστη δεν ειναι σαν αποψηpaoktzis έγραψε:εγω τεκμηριωνω τις αποψεις μου και ειναι σωστες περα ως περαeorptol έγραψε:ποια κινηση του ΠΑΟΚ θα παρει το μπραβο του paoktzi ερωτημα για ψαγμενους μεχρι στιγμης 0/2ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή μετά τον λάθος προπονητή και λάθος παίκτη φέραμε! Α, ρε Φρανκ! Ντιπ άχρηστος είσαι!
- PaokPatraG4
O paoktzis μου φαίνεται μπορει απλα να εχει μπερδευτει και να μην εχει παρει χαμπαρι σε ποια χωρα/πρωταθλημα αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ.
Μπανταρα o Joy...αλλα κατω τα χερια απο το «ΜΑΥΡΟ ΧΕΡΙ»!! Αντε μη βρω κ αλλο λογο να κραζω εδω μεσα.........ακου Μακης Χριστοδουλοπουλος . Να πω «Αποστολος Νικολαιδης» ναι....κι αυτος επαιζε οντως και στα πουλμαν.soflodoras έγραψε:Απο ορθογραφια πας τελεια....απο αισθηση χιουμορ πασχεις λιγο.Mīngus έγραψε:Έγινε φίλε. Θα γίνω βάζελος. Ξεχείλισε μαγκιά το ποστ σου. Κλασική περίπτωση οπαδού που στα πούλμαν όταν έπαιζε κάνα Μanu Chao ή Joy Division, ζητούσε Μάκη Χριστοδουλόπουλο γιατί είναι μάγκας.
υγ.Αν βαζεις μανου τσαο (τον μακη χριστοδουλοπουλο της Γαλλο-Ισπανιας) διπλα σε τζοι ντιβιζιον μαλλον υπαρχει και προβλημα στην μουσικη αισθητικη
Χιουμορ εκανα πριν μπρο...κριμα που δεν το πιανεις
- Panos Fanfaras
Άντε πάμε λίγο τώρα να ενισχυθούμε. Φράνκ και Ιγκόρ στρωθείτε στη δουλειά και φτιάξτε την ομάδα που όλοι ονειρευόμαστε! 

-
Οποιος θελει να μαθει για μεταγραφες απλα να ακουει Πετρωτο.....
Ο ανθρωπος ειναι μεσα σε ολα....
Δαιμονιος ρεπορτερ......
Επι ποσα χρονια επιβεβαιωνεται.....Τι να πω???? Μπραβο......
Ο ανθρωπος ειναι μεσα σε ολα....
Δαιμονιος ρεπορτερ......
Επι ποσα χρονια επιβεβαιωνεται.....Τι να πω???? Μπραβο......
εχεις δικιο παοκτζης μηπως ειχες δει το μακ στη νυρεμβεργη γιατι εγω τον εφαγα στη μαπα πολλα χρονια και οταν τον ειδα στον ΠΑΟΚ πιστεψα οτι ειναι αλλος παιχτης οποτε μη συγκρινεις ελληνικο πρωταθλημα με το πιο γρηγορο πλεον πρωταθλημα στην ευρωπη....αυτοι εχουν ξεφυγει σε θεμα τρεξιμο...
το γρηγορος δεν ειναι μονο ταχυτητα στο ταρταν ειναι και οπως βγαιβνεις πρωτος πανω στη μπαλα μπροστα απ τον αντιπαλο και αυτο το εχει συν το οτι σταματαμε να εοιμαστε η ομαδα με τα πιο κοντα σεντερμπακ
περσι σε καθε κορνερ σεντρα γιομα καναμε προσευχη
το γρηγορος δεν ειναι μονο ταχυτητα στο ταρταν ειναι και οπως βγαιβνεις πρωτος πανω στη μπαλα μπροστα απ τον αντιπαλο και αυτο το εχει συν το οτι σταματαμε να εοιμαστε η ομαδα με τα πιο κοντα σεντερμπακ
περσι σε καθε κορνερ σεντρα γιομα καναμε προσευχη
- ΑποστόληςΑ
Κάποια λίγα πράγματα από την περίοδο Chelsea
[youtube]W0vmsKlPt50[/youtube]
[youtube]W0vmsKlPt50[/youtube]
- sourmenetes
- Moderator
Θελω να κανω μια εξηγηση προς ολα τα μελη του φορουμ για να μην τα λεμε τα ξαναλεμε και δινουμε δικαιωματα..
Περιοδος μεταγραφων.Το πιο ωραιο τοπικ του φορουμ.
Για να διατηρηθει ωραιο και ευχαριστο κτλ κτλ και επειδη νομιζω οτι θα εχει ζουμι η υποθεση ξεκαθαριζω προς ολους.
1)Βαζουμε παντα αρθρο απο καποιο site οταν αναφερουμε κατι.π.χ."Στον ΠΑΟΚ ο ραικοβιτς"πηγη paokara.com
2)Οποια πληροφορια και αν εχουμε απο καποιον,ολοι εχουμε εναν γνωστο που κατι μπορει να ξερει για μεταγραφες,καλο θα ειναι να μην μπαινουμε στη διαδικασια να "τσιτωνουμε"το τοπικ με εκφρασεις τυπου π.χ.ερχεται η παιχταρα,εγω ξερω ποιος θα ειναι ο επομενος εξτρεμ κτλ κτλ.Ειδαμε και στο τοπικ του προπονητη οτι πολλες φορες προεκυπτε παρεξηγηση.Αν θελετε να μοιραστειτε την πληροφορια ή την χαρα σας για κατι που ακουσατε οσο γινεται πιο ηπια.
3)Ξεκαθαριζω οτι αντιπαραθεσεις με συνφορουμιτες,οφτοπικ,θα φευγουν και τα ποστ και τα μελη.
4)Επειδη υπαρχει και κατι που δεν μου αρεσε.Εγινε μια αντιπαραθεση για ορθογραφικα λαθη,χωρις να χω προσεξει ποια ειναι τα μελη.Θα σας παρακαλεσω ολους να δειξετε ευαισθησια στο ζητημα και οποιος δε θελει ειτε να μη σχολιαζει τα ποστ ειτε,το θεωρω πολυ εποικοδομητικο,να βοηθησει την ορθογραφια του ποστ.
Ελπιζω να σεβαστουμε ο ενας τον αλλον και να προχωρησουμε στην πιο καλη μεταγραφικη περιοδο του ΠΑΟΚ.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.......

Περιοδος μεταγραφων.Το πιο ωραιο τοπικ του φορουμ.
Για να διατηρηθει ωραιο και ευχαριστο κτλ κτλ και επειδη νομιζω οτι θα εχει ζουμι η υποθεση ξεκαθαριζω προς ολους.
1)Βαζουμε παντα αρθρο απο καποιο site οταν αναφερουμε κατι.π.χ."Στον ΠΑΟΚ ο ραικοβιτς"πηγη paokara.com
2)Οποια πληροφορια και αν εχουμε απο καποιον,ολοι εχουμε εναν γνωστο που κατι μπορει να ξερει για μεταγραφες,καλο θα ειναι να μην μπαινουμε στη διαδικασια να "τσιτωνουμε"το τοπικ με εκφρασεις τυπου π.χ.ερχεται η παιχταρα,εγω ξερω ποιος θα ειναι ο επομενος εξτρεμ κτλ κτλ.Ειδαμε και στο τοπικ του προπονητη οτι πολλες φορες προεκυπτε παρεξηγηση.Αν θελετε να μοιραστειτε την πληροφορια ή την χαρα σας για κατι που ακουσατε οσο γινεται πιο ηπια.
3)Ξεκαθαριζω οτι αντιπαραθεσεις με συνφορουμιτες,οφτοπικ,θα φευγουν και τα ποστ και τα μελη.
4)Επειδη υπαρχει και κατι που δεν μου αρεσε.Εγινε μια αντιπαραθεση για ορθογραφικα λαθη,χωρις να χω προσεξει ποια ειναι τα μελη.Θα σας παρακαλεσω ολους να δειξετε ευαισθησια στο ζητημα και οποιος δε θελει ειτε να μη σχολιαζει τα ποστ ειτε,το θεωρω πολυ εποικοδομητικο,να βοηθησει την ορθογραφια του ποστ.
Ελπιζω να σεβαστουμε ο ενας τον αλλον και να προχωρησουμε στην πιο καλη μεταγραφικη περιοδο του ΠΑΟΚ.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.......

-