Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
προφανως δεν εχει ουσια.μια ηλιθια σκεψη ειναι που μπορει να αρχισει μια ωραιοτατη κοντρα.δηλαδη πρεπει να θελεις να μπεις σε κοντρα για να πιαστεις απο κατι τοσο ηλιθιο.
αν παιζει κραξιμο δεν ειναι γιατι καποιος εχει προβλημα με το γιωργη αλλα γιατι ειναι στο δσ κ υπερεκτιθεται.
ουφφ παλι τα ιδια λεω.
λοιπον.εμενα δε μου αρεσει αυτη η καθημερινη φαση.εσενα σου αρεσει.
σταματαω εδω γιατι θα αρχισει μια υπεραναλυση του τιποτα που ειναι ας πουμε η αποψη μου κ ο τροπος μου κ δεν ενδιαφερει κανεναν.

αν παιζει κραξιμο δεν ειναι γιατι καποιος εχει προβλημα με το γιωργη αλλα γιατι ειναι στο δσ κ υπερεκτιθεται.
ουφφ παλι τα ιδια λεω.
λοιπον.εμενα δε μου αρεσει αυτη η καθημερινη φαση.εσενα σου αρεσει.
σταματαω εδω γιατι θα αρχισει μια υπεραναλυση του τιποτα που ειναι ας πουμε η αποψη μου κ ο τροπος μου κ δεν ενδιαφερει κανεναν.
εν τω μεταξυ εισαστε ενα σωρο που συμφωνειτε μαζι μου και με εχετε αφησει μονο να παλευω με τα θηρια (barlow, priest κλπ)    

να που τωρα ερχεσαι εσυ στα λογια μουbarlow4 έγραψε: λοιπον.εμενα δε μου αρεσει αυτη η καθημερινη φαση.εσενα σου αρεσει.
Αυτο λεω τοσο καιρο.. Οτι η φαση ειναι σκατα. Ναι οκ, ψιλομαλακιζεται ο Γιωργης, αλλα εδω το ψιλομαλακισμα του αντιμετωπιστηκε ως ειδεχθες εγκλημα και ΑΥΤΟ προκαλεσε μια μαλακισμενη καθημερινη φαση. Δεν ειναι η υπερασπιση (που αρχισε σε 3,2,1) που το ΞΕΚΙΝΗΣΕ αυτο, αλλα το μπινελικωμα (που αρχισε σε 3,2,1)
Λες και βγαινει ακρη απο δω. Κι εγω το χω πει οτι μου τη δινει αυτο που κανει αλλα δεν εχει νοημα να μαλωνετε μεταξυ σας. Αυτος απ οτι φαινεται δεν προκειται να το κοψει οποτε αδικος κοπος.

θυμασαι θυμασαι.απο ενα χιουμορακι του κωστα κ αλλο ενα χιουμορακι δικο μου.για το τοστακι του γιωργη δε μιλησε κανεις.κ ανελυσες τα ιδια με ξεκινημα το καλα σε την ειπε.ε ουτε ενοιωσα οτι μου την ειπε ουτε του την ειπα.χιουμορ ηταν.αλλα αν εισαι εμπαθης μαζι μου γιατι ζηλευεις που ειμαι πανεμορφος πανεξυπνος κ καλλιεργημενος ετσι γινεται.με το δαχτυλο στη σκανδαλη ειμαστε.

barlow4 έγραψε:θυμασαι θυμασαι.απο ενα χιουμορακι του κωστα κ αλλο ενα χιουμορακι δικο μου.για το τοστακι του γιωργη δε μιλησε κανεις.κ ανελυσες τα ιδια με ξεκινημα το καλα σε την ειπε.ε ουτε ενοιωσα οτι μου την ειπε ουτε του την ειπα.χιουμορ ηταν.αλλα αν εισαι εμπαθης μαζι μου γιατι ζηλευεις που ειμαι πανεμορφος πανεξυπνος κ καλλιεργημενος ετσι γινεται.με το δαχτυλο στη σκανδαλη ειμαστε.
οχι ρε, αληθεια δεν θυμομουν
Αλλα ενταξει, ανθρωπας ειμαι κι εγω, δεν γινεται να μη την εχω μια ζηλεια για την τοση εμορφαδα
αλλα παρ'οτι κουκλος, επι της ουσιας παλι δεν ξερεις τι σου γινεται  

Στο χιουμορακι του Κωστα, απαντησες "αν αναλαβεις το ρολο να μεταφερεις τις χαριτωμενιες του".
Εξοφθαλμο σφαλμα απο την στιγμη που ηδη συζητηθηκε πως οι "κραξιματιες" (στων οποιων την πλευρα τασσεσαι αν και light
  ) ειναι αυτοι που δεν αφηνουν να πεσει ουτε οξεια απο τα ποστ του Γιωργη. Σπευδουν να κραξουν με το που θα ποσταρει το παραμικρο. Κι εσυ πας να το "καταλογισεις" (χιουμοριστικα εννοειται) στην "αλλη" πλευρα. Ε κατσε, δεν παιζει... καλα σε την ειπε ο αλλος  

Στο χιουμορακι του Κωστα, απαντησες "αν αναλαβεις το ρολο να μεταφερεις τις χαριτωμενιες του".
Εξοφθαλμο σφαλμα απο την στιγμη που ηδη συζητηθηκε πως οι "κραξιματιες" (στων οποιων την πλευρα τασσεσαι αν και light
η γνωμη μου ειναι γνωστη.συνεπως μια χαρα χιουμορακι ηταν.κ μολις ειδα οτι ο κωστας δεν το εκτιμησε το εκοψα.
beat this
υγ.δεν καταλογισα τιποτα ουτε κυνηγαω καμια πλευρα μεσω εκπροσωπων.τρολαρε ο κωστας τον τρολαρα κ εγω.το σοβαρεψε.το εκοψα (κ με κοπλιμαν)

beat this
υγ.δεν καταλογισα τιποτα ουτε κυνηγαω καμια πλευρα μεσω εκπροσωπων.τρολαρε ο κωστας τον τρολαρα κ εγω.το σοβαρεψε.το εκοψα (κ με κοπλιμαν)
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Κυρ 11 Ιουν 2017, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

αντε ενταξει... επειδη εισαι και γνωστο ψωνιο να αναγνωρισουμε οτι το σχολιο σου οντως ειχε χιουμορ
αλλα η βαση επι της οποιας εγινε το χιουμορ ηταν ακυρη... αντεστραμμενη...

αλλα η βαση επι της οποιας εγινε το χιουμορ ηταν ακυρη... αντεστραμμενη...
barlow4 έγραψε: υγ.δεν καταλογισα τιποτα ουτε κυνηγαω καμια πλευρα μεσω εκπροσωπων.τρολαρε ο κωστας τον τρολαρα κ εγω.το σοβαρεψε.το εκοψα (κ με κοπλιμαν)
ρε συ.. μηπως το παρασοβαρεψα εγω; δεν ειχα τετοια προθεση...
δεν ειπαμε και να απολογεισαι, δεν εκανες τιποτα τραγικο, κουβεντα κανουμε
Δεν το θυμομουν να σου πω την αληθεια. το ανεφερα τωρα επειδη το ειδα παλι στα ποστ του μικρου σαββιδη.desperando έγραψε:Αν θυμάσαι είχε γίνει διαδικτυακή ψηφοφορία για το σλόγκαν.tsou έγραψε:πάντως αυτό το μια πόλη μια ομάδα, από τα πιο γελοία σλόγκαν που είχαμε ποτέ στην ιστορία μας.
ο ορισμός του πρώτος στο χωριό, συγκρινόμενοι με β' εθνικούχους.
απορώ ποιο τσακάλι το σκέφτηκε και το έχουμε γράψει και στα αποδυτήρια της Τούμπας.
Το this is Toumpa ήταν πρώτο σε ψήφους και το γράψαμε στη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο.
Το μια πόλη μια ομάδα ήρθε δεύτερο σε ψήφους και μπήκε στα αποδυτήρια
αλλα ακομα και το THIS IS TOUMPA βλαχομερικανιά και καλα παραφραση του this is sparta. θα ηταν πιο ταιριαστο με την ιδιοσυγκρασια και την ιστορια του ΠΑΟΚ ενα BIZIM ΠΑΟΚ, φραση των παππουδων μας.
τελοσπαντων, αφηνω τα οφ τοπικ.
Με τόσα έχουμε να ασχοληθούμε και έχουμε κάνει τεράστιο θέμα τα σχόλια του Γιώργου.... Μην τον ακολουθατε αν δεν σας αρέσει εγώ εδώ μαθαίνω τι λέει και τι δεν λέει ο Γιώργος.... 
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Κυρ 11 Ιουν 2017, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.