Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
- ΑποστόληςΑ
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Είναι αδύνατον να προορίζεται για βασικό στόπερ.
ΥΓ: Το market value των 132.000 λιρών αντιστοιχεί σε 167.000 €.
αφου θεωρουν -καλως η κακως -οτι στα στοπρ ειμαστε οκ... και η αληθεια ειναι οτι πραγματικα δεν αντιμετωπισαμε κανενα προβλημα λογω στοπερ εκτος στο ματς με γιαννενα που εκανε την λαλακια ο κατσικας! προς τι η τοση αναγκη να παρουμε στοπερ... μακαρι να ειχαμε το ινσαουραλδε αλλα δεν νομιζω οτι ειναι το προβλημα της ομαδας τα σεντερ μπακ... βιτορ-κατσικας-τζαβελλας και παπαναγοπουλος -σκονδρας... λες και παιζουμε σουπερ ομαδες και θελουμε τον πικε πισω....joshua έγραψε:Αν αποκτηθει τελικα ο Ελληνοσουηδος εγω θα περιμενω να δω αν θα αποκτηθει επιπλεον κεντρικος αμυντικος και αναλογα θα κανω την κριτικη μου ειτε στο παρον τοπικ ειτε στο τοπικ του Αγγελου...
- ΑποστόληςΑ
O Βιεϊρίνια, η αύξηση αποδοχών και οι “μνηστήρες”
PAOKweb - Ελένη Μπούντου
Θέμα συζήτησης είναι στις τάξεις της Βόλφσμπουργκ το τελευταίο διάστημα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Το συμβόλαιο του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι γεγονός που έχει ανοίξει έναν κύκλο σεναρίων για την παραμονή του στους "Λύκους".
Ο Κλάους Αλοφς ερωτηθείς πρόσφατα για την ανανέωση του συμβολαίου του Βιεϊρίνια δήλωσε σχετικά: «Όλα πηγαίνουν καλά στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Βιειρίνια. Θα ανανεώσει». Ο Πορτογάλος από την πλευρά του δήλωσε: «Από τη στιγμή που λέει κάτι τέτοιο ο κ. Αλοφς για το συμβόλαιό μου, κάτι παραπάνω θα ξέρει».
Ωστόσο, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές φαίνεται πως υπάρχει ακόμη δρόμος καθώς η γερμανική ομάδα θα πρέπει να προχωρήσει σε γενναία αύξηση των αποδοχών του Βιεϊρίνια για να αποσπάσει το οριστικό "ναι" της παραμονής.
Όπως αναφέρει ο Τύπος της Γερμανίας, όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές τόσο αυξάνονται οι "μνηστήρες" για τον Βιεϊρίνια, από την Ιταλία μέχρι τον ΠΑΟΚ και την Ντιναμό Κιέβου.
PAOKweb - Ελένη Μπούντου
Θέμα συζήτησης είναι στις τάξεις της Βόλφσμπουργκ το τελευταίο διάστημα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Το συμβόλαιο του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι γεγονός που έχει ανοίξει έναν κύκλο σεναρίων για την παραμονή του στους "Λύκους".
Ο Κλάους Αλοφς ερωτηθείς πρόσφατα για την ανανέωση του συμβολαίου του Βιεϊρίνια δήλωσε σχετικά: «Όλα πηγαίνουν καλά στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Βιειρίνια. Θα ανανεώσει». Ο Πορτογάλος από την πλευρά του δήλωσε: «Από τη στιγμή που λέει κάτι τέτοιο ο κ. Αλοφς για το συμβόλαιό μου, κάτι παραπάνω θα ξέρει».
Ωστόσο, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές φαίνεται πως υπάρχει ακόμη δρόμος καθώς η γερμανική ομάδα θα πρέπει να προχωρήσει σε γενναία αύξηση των αποδοχών του Βιεϊρίνια για να αποσπάσει το οριστικό "ναι" της παραμονής.
Όπως αναφέρει ο Τύπος της Γερμανίας, όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές τόσο αυξάνονται οι "μνηστήρες" για τον Βιεϊρίνια, από την Ιταλία μέχρι τον ΠΑΟΚ και την Ντιναμό Κιέβου.
-
Για τον Ελληνοσουηδο, δεν εχω εικονα και αρα δεν εχω αποψη. Το μονο που κραταω απο αυτα που διαβασα γι αυτον ειναι οτι τον χαρακτηριζουν γρηγορο. Ομαδες οπως ο φετινος ΠΑΟΚ που πιεζουν τοσο ψηλα, θελουν γρηγορους στοπερ και οι Βιτορ, Κατσικας, γρηγοροι δεν ειναι, οποτε προσθετουμε ενα στοιχειο που λειπει απο το ροστερ.
Αλλα σιγουρα χρειαζομαστε και στοπερ απο το πανω ραφι.
Για τον Βιειρινια, οσο δεν ανανεωνει και σε οσο πλησιαζει ο Ιανουαριος (που μπορει να υπογραψει κιολας) τοσο εχω καποιες ελπιδες.
Αλλα σιγουρα χρειαζομαστε και στοπερ απο το πανω ραφι.
Για τον Βιειρινια, οσο δεν ανανεωνει και σε οσο πλησιαζει ο Ιανουαριος (που μπορει να υπογραψει κιολας) τοσο εχω καποιες ελπιδες.
ρε παιδια ο βιερινια ειναι 28.
θα κανει ακομα ένα τελευταίο και καλό (πάρα πολύ καλό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ) συμβόλαιο στην καριέρα του και θα γυρίσει στα 30-31 να κλείσει εδώ
τζαμπα ονειρευεστε κατα την άποψη μου
θα κανει ακομα ένα τελευταίο και καλό (πάρα πολύ καλό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ) συμβόλαιο στην καριέρα του και θα γυρίσει στα 30-31 να κλείσει εδώ
τζαμπα ονειρευεστε κατα την άποψη μου
1.90 και γρηγορος φανταζει δυσκολο αν ισχυει ομως τοτε θα μιλαμε για ενα πολυ μεγαλο + για να πατησεις επανω και να δουλεψεις τις οποιες αλλες αδυναμιες εχει.
Νομιζω οτι τελικα θα αποκτηθει και ο Κατσικας θα μας χαιρετησει.
Νομιζω οτι τελικα θα αποκτηθει και ο Κατσικας θα μας χαιρετησει.
-
Κι εμενα μου εκανε εντυπωση, αλλα αυτο διαβαζω απο εναν συμπαικτη του που ειπε:
Το ιδιο διαβαζω και στη μετροσπορ (αν και δεν τους εμπιστευομαι τοσο αυτους)
Τι να πω. Ας κλεισει πρωτα με ενα λογικο συμβολαιο και μετα βλεπουμε.
http://inpaok.com/209285/%CE%B5%CE%AF%C ... %B1%CF%82/Αλεξάντερ μπορείς να μας περιγράψεις τον Σωτήρη ως παίκτη;
«Ο Σωτήρης έχει ιδιαίτερες σωματικές ικανότητες, είναι ένα… φυσικό «τέρας»,είναι εκρηκτικός, γρήγορος και πολύ δυνατός στις ψηλές μπαλιές».
Το ιδιο διαβαζω και στη μετροσπορ (αν και δεν τους εμπιστευομαι τοσο αυτους)
http://metrosport.gr/article/pios-ine-o ... annopoulosΗ ταχύτητά του
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το στοιχείο για το οποίο προσέλκυσε, κυρίως, το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι η ταχύτητά του. Αλλωστε, ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι στον Δικέφαλο έψαχναν έναν γρήγορο κεντρικό αμυντικό.
Τι να πω. Ας κλεισει πρωτα με ενα λογικο συμβολαιο και μετα βλεπουμε.
οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος και απο τα σκατα μερικοι φτιαχνουν χρυσαφι....ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι αδύνατον να προορίζεται για βασικό στόπερ.

Αγγελος χωρις εναν ομογενη ποδοσφαιριστη στον ΠΑΟΚ απλα δεν υπαρχει, δεν τσουλαει πως το λενε.
Ελπιζω αν τον παρουμε να ναι καλυτερος τουλαχιστον απο τον Κατσικα...
Ελπιζω αν τον παρουμε να ναι καλυτερος τουλαχιστον απο τον Κατσικα...
- Περιπτερος
Τώρα παλικάρια μου, που κλείσαμε τον έμπειρο και μεγάλο στόπερ - στηλοβάτη της άμυνας που χρειαζόμασταν, πάμε να πάρουμε τους άλλους έμπειρους και καλούς παίκτες που χρειάζεται η ομάδα. Εχω δύο καλά πουλέν με εμπειρίες από το ερασιτεχνικό ... νομίζω ότι μπορούν να δοκιμαστούν.
Πικρόχολη η πλάκα από ένα αγγελόσκυλο όπως εγώ.
Δεν νομίζω όμως ότι είναι αυτά ζητήματα του Αγγελου ή του Ζήση, αλλά είναι ζητήματα του Σαββίδη.
Η φετινή χρονιά είναι χρονιά ανασυγκρότησης και δεν θέλω να περιμένω πολλά. Εάν είχαμε 2-3 "Ρατς" ακόμα, θα έλεγα ότι κάτι θα περίμενα.
Να είμαστε όλοι προσγειωμένοι και να κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ομάδα.
Αν ο Σαββίδης δεν τα σπρώχνει, είναι θέμα, αλλά και πάλι δεν ξέρουμε ποιά θα είναι η εξέλιξη με τα χρέη, οπότε ...
Καλό βόλι απόψε και σοβαρά.
Πικρόχολη η πλάκα από ένα αγγελόσκυλο όπως εγώ.
Δεν νομίζω όμως ότι είναι αυτά ζητήματα του Αγγελου ή του Ζήση, αλλά είναι ζητήματα του Σαββίδη.
Η φετινή χρονιά είναι χρονιά ανασυγκρότησης και δεν θέλω να περιμένω πολλά. Εάν είχαμε 2-3 "Ρατς" ακόμα, θα έλεγα ότι κάτι θα περίμενα.
Να είμαστε όλοι προσγειωμένοι και να κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ομάδα.
Αν ο Σαββίδης δεν τα σπρώχνει, είναι θέμα, αλλά και πάλι δεν ξέρουμε ποιά θα είναι η εξέλιξη με τα χρέη, οπότε ...
Καλό βόλι απόψε και σοβαρά.
- GiorgosAtha
Αν δεν έρθει ο Andre...
Δεν κοιτάμε λίγο στο βόρειο τμήμα του νησιού?
http://www.transfermarkt.co.uk/gary-mac ... eler/78961
Έχει δηλώσει ότι δεν θα ανανεώσει με την Dundee Utd για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του... εξτρέμ, γρήγορος, ντριπλαδόρος και μαθημένος στις κλωτσιές (Σκωτσέζος γαρ)... το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.
https://www.youtube.com/watch?v=AiRmbtkn-_c
Από το 0:41 μέχρι το 1:22... κάνει την ντρίπλα που όλοι αγαπάμε
και κάνει κουτούς 2 αντιπάλους από στάση ακινησίας.
Δεν κοιτάμε λίγο στο βόρειο τμήμα του νησιού?
http://www.transfermarkt.co.uk/gary-mac ... eler/78961
Έχει δηλώσει ότι δεν θα ανανεώσει με την Dundee Utd για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του... εξτρέμ, γρήγορος, ντριπλαδόρος και μαθημένος στις κλωτσιές (Σκωτσέζος γαρ)... το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.
https://www.youtube.com/watch?v=AiRmbtkn-_c
Από το 0:41 μέχρι το 1:22... κάνει την ντρίπλα που όλοι αγαπάμε

- john4serres
Ο σουηδός δεν κάνει για βασικός στοπερ. Έγκλημα εαν τον αποκτήσουν για τέτοιο βαρύ ρόλο. Φέρτε κάποιον πίσω με εμπειρία και αξιοπιστία στην άμυνα.
βασικος ο βιτορ και ο τζαβελλας..μετα ο κατσικας και μετα ο σουηδος...john4serres έγραψε:Ο σουηδός δεν κάνει για βασικός στοπερ. Έγκλημα εαν τον αποκτήσουν για τέτοιο βαρύ ρόλο. Φέρτε κάποιον πίσω με εμπειρία και αξιοπιστία στην άμυνα.
- john4serres
- efthimis_paok
Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Μπορει να Προορίζεται για αντικατσικας. Εάν τον έκλεισαν και με κανένα 70αρι 80αρι χιλιαρικα ειναι σουπερ ντιλ σε σύγκριση με τα 150 που φαίνεται να μην του κάνουν κιολας. Κ μετα bye bye Κατσικας.